Trump lanserar ny personlig webbplats

President Donald Trump och First Lady Melania Trump går ombord på Air Force One i Joint Base Andrews för sista gången som president den 20 januari 2021. (Pete Marovich för The New York Times)
 
 
 
 
30 mars 2021 
 
 

Fd. president Donald Trump lanserade en ny webbplats den 29 mars för att bevara arvet från hans administration och hans aktivism efter presidentperioden.

”Donald J. Trumps ämbete är fast beslutet att bevara Trump-administrationens magnifika arv, samtidigt som den främjar America First-agendan”, säger landningssidan för 45office.com.

”Genom medborgarengagemang och offentlig aktivism kommer Donald J. Trumps ämbete att sträva efter att informera, utbilda och inspirera amerikaner från alla samhällsskikt när vi försöker bygga en verkligt stor amerikansk framtid. Genom detta ämbete kommer president Trump att förbli en outtröttlig mästare för de hårt arbetande män och kvinnor i vårt stora land – och för deras rätt att leva i säkerhet, värdighet, välstånd och fred.”

Den webbplats är ’Om’ sida firar förre presidentens arv på viktiga politiska frågor, bland annat hanteringen av COVID-19 pandemi, itutagandet med krisen vid den södra gränsen och att säkra freden på hotell i Mellanöstern.

”Vare sig det var att bekämpa viruset, bekämpa utländska terrorister, skapa arbetstillfällen, säkra USA:s gränser, frigöra amerikansk energi, återuppliva amerikansk patriotism eller att återställa den amerikanska andan, vacklade president Trump aldrig för att försvara våra värderingar, våra familjer, våra traditioner och vår frihet, säger sidan. ”President Trump vet att så länge vi förblir trogna våra medborgare, vårt land och vår Gud, så är USA:s bästa dagar kvar.”

Webbplatsen 45office.com registrerades den 12 januari, en vecka innan Trump lämnade Vita huset. Bortsett från en grundläggande svartvitt logotyp förblev sidan tom fram till 29 mars. Några av Trumps uttalanden har publicerats på donaldjtrump.com, en webbplats som tidigare fungerade som huvudportal för Trump-kampanjen.

Förnyelsen av donaldjtrump.com och lanseringen av 45office.com markerar Trumps första digitala fotspår efter att sociala mediejättar som Twitter och Facebook förbjöd honom från sina plattformar.

Den fd presidenten arbetar nu på en egen social media-plattform. Tidigare senior Trump-rådgivare Corey Lewandowski beskrev plattformen som ett interaktivt kommunikationsverktyg som gör det möjligt för Trumps anhängare att se, svara på och dela Trumps meddelanden.

Skickade ”gratulationer till hemsidan” till Donald Trump och fick i varje fall ett automatiskt svar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: