Den ockulta betydelsen av Lil Nas Xs ”MONTERO” och symbolismen för hans ”Satansskor” – KÖP INTE DESSA SKOR!

 BY 

https://stillnessinthestorm.com/2021/03/the-occult-meaning-of-lil-nas-xs-montero-and-the-symbolism-of-his-satan-shoes/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=name_heres_your_daily_stillness_in_the_storm_newsletter_for_2021_03_30&utm_term=2021-03-30

by , March 29th, 2021

I videon ”MONTERO (Call Me By Your Name)” stiger Lil Nas X ner till helvetet och bokstavligen finfördelar Satan. Rapparen släppte också anpassade ”Satansskor” som innehåller riktigt mänskligt blod och är begränsat till 666 par.


Se bibelordet tryckt på skon Luk. 10:18
Då sade han till dem: ”Jag såg Satan falla ned från himmelen såsom en ljungeld”.

Nummer 666 på hälen är symboliskt med Satan


Lil Nas X (LNX) steg till världsomspännande berömmelse med den självständigt släppta Old Town Road. På några veckor gick låten från att vara en viral sensation till den internationella hit som definierade året 2019.

Old Town Roads framgång berodde på flera fakta: den var kul, den var iögonfallande och den var den överbryggade klyftan mellan rap och countrymusik. Resultatet: Barn dansade till låten medan de sjöng varje ord i texterna vid födelsedagsfester och sommarläger.

Sedan blev Lil Nas X ansluten till Columbia Records. Strax därefter ”beväpnades” LNX:s popularitet för att bli ett medel för elitens agenda. Strax därefter började Lil Nas X visa alla tecken och symboler som var förknippade med den ockulta eliten.

Medan det första LNXs albumet skyndade sig att tjäna pengar på Old Town Road-manin, tog skivbolaget sig tid för ett andra album. Rapparens elithanterare ville se till att hans unga fans blev helt utsatta för alla aspekter av dess giftiga agenda: hypersexualisering, könsförvirring och naturligtvis fullständig Satanism. Resultatet: Den första singeln, MONTERO (Call Me by Your Name), skulle skamlöst omvända dem till satanismen, medan han bombarderade unga tittare med tydliga bilder.

Om du läser andra artiklar på den här webbplatsen vet du att den här agendan inte är något nytt. Det brukade dock vara mycket mer subtilt. Men inte i MONTERO: LNX malar bokstavligen på för Satan i ungefär 30 % av videon.

Och när man tittar djupare på videons symbolik förstår vi hela elitens fulla djup och sedefördärv. Vi förstår också hur de jagar på unga människors sinnen likt gamar.

Här är en titt på videon.

Tjänar Satan

Om man läser massmediarecensionerna, handlar MONTERO om att LNX är hans ”riktiga jag” eftersom Montero är hans riktiga förnamn. Istället berättar videon en helt annan historia. Genom bibliska referenser och uppenbar symbolik, blir MONTERO en hyllning till satanismen förklädd till en ”skum sång”.

Den första scenen visar en himmelsk miljö. Emellertid antyder hornen det onda som lurar.

Videon börjar med en berättare som säger:

”I livet döljer vi de delar av oss själva som vi inte vill att omvärlden ska se. Vi stänger in dem. Vi säger nej till dem. Vi förvisar dem. Men här … gör vi det inte. Välkommen till Montero.”

Vissa kanske tror att det här handlar om att LNX vill vara öppet gay. Men videon gör det dock klart: Det handlar om att LNX är öppet satanistisk.


I Edens lustgård spelar LNX rollen som Adam … eller Eva … eller båda tillsammans. Vem vet.

Den bibliska ormen – aka Lucifer – har en främmande / mänsklig form och blir ganska otäck mot LNX.

När Lucifer utför en uttrycklig handling mot LNX, panorerar kameran tillbaka till trädet.

På Kunskapens träd finns gåtfulla ord och symboler inskrivna .

Ingenting händer slumpmässigt i denna scen. Allt här har en djupgående mening för den ockulta eliten. Här är några exempel:

Leviatas kors, även känt som Satans kors.


Symbolen 666 = Satan

LBL-logo eller ”Gillar småkillar”

Det här är en skärmdump från en FBI-fil som beskriver symbolen för den spiral som används i pedofil-kretsar för att identifiera ”älskare av småkillar”.

De grekiska orden i trädet utgör ett citat från Platons symposium. Där står:

”Efter uppdelningen av människans två delar, som var och en önskar sin andra hälft.”

Konstigt nog berömmer en av talarna ”pojkkärlek”.

Pausanias kontrasterar den gemensamma önskan med en ”himmelsk” kärlek mellan en äldre man och en ung man (före den tid då hans skägg börjar växa), där de två utbyter sexuell njutning medan den äldre mannen förmedlar visdom till den yngre.

– Wikipedia, symposium

Efter att ha blivit besatt av Lucifer befinner sig LNX på jorden och han döms med stränghet.


LNX är kedjad när folket fördömer honom.

Under tiden sjunger LNX några tydliga texter:

Jag vill ha den jetlag från f * ckin ‘och flyin’
Skjut ett barn i munnen medan jag är på gång

En skara dumma människor (som verkar vara blinda) skriker på LNX. Representerar dessa människor de ”oupplysta massorna”?


Resten av versen är extremt talande:

Jag visar ett tecken varje gång jag talar
En tiocentare och en nia, de var mina varje vecka
Vilken tid, vilken benägenhet, Gud sken på mig
Nu kan jag inte lämna
Och nu håller jag på och ‘hyllar eliten”
Jag vill aldrig att dessa niggers som finns i min liga
Jag vill knulla dem jag avundas, jag avundas.

Den första raden är en hänvisning till LNX:s kritiker som säger att hans hela karriär är ett tecken på den bibliska ändans tid där allt försämras. I resten av denna vers sjunger LNX om sin framgång i musikbranschen. En “tiocentare och en nia” är en hänvisning till Old Town Road som låg på # 1 i Billboard-listorna i 19 veckor.

LNX är nu klädd i underkläder och knähöga stövlar när han glider ner för en strippstång till helvetet.

På en annan rad säger LNX att ”han kan inte lämna” branschen och att han nu agerar genom att ”hylla eliten”. Med andra ord är han fast och han är under branschens kontroll. Den sista raden handlar om att han längtar efter dem som han avundas, vilket är en direkt hänvisning till två kardinala synder i kristendomen (lust och avund). Med andra ord lever han nu på elitens syndiga sätt.

Efter att ha stenats av folket, stiger LNX nu upp till himlen. Men en strippstång dyker upp och LNX bestämmer sig för att falla ner i helvetet. Som strippa.

LNX anländer till Satans tron.

Denna scen är fylld med symboler som används i verklig svart magi och satanistiska ritualer. Det finns en anledning till att dessa exakta symboler dyker upp i populärkulturen: Detta är inte underhållning, det här är religiös indoktrinering.

Till vänster är Adam och Eva förenade i en magisk förening av motsättningarna. LNX förkroppsligade har samma koncept i början av videon. Till höger är Mendes get inuti ett inverterat pentagram. Denna symbol användes för att bilda Sigillet för Satans kyrkan.

Symbolen på marken är inspirerad av geten från Mendes pentagram som är avbildad av Stanislas de Gaita i Clef de la Magie Noire.

Runt pentagrammet finns det latinska ordspråket ”jävla kåk inte intelligent” vilket betyder ”de fördömer vad de inte förstår”. Du snobben, Lil Nas X (om det ens är ditt riktiga namn), jag tror inte att du riktigt förstår vad det hela handlar om.

Sedan slipar LNX bokstavligen på Satan i ett obekvämt antal sekunder.

Den här scenen sammanfattar hela videon. Och det sammanfattar budskapet som eliten vill kommunicera till unga människor. Det handlar inte om att vara ”dig själv”, det handlar om att bli en bokstavligt talat prostituerad till elitens system och att underkasta sig dess satanistiska sättet.

Efter att ha förfört Satan, tar LNX tag i Satans horn och placerar dem på sitt eget huvud.

Sedan blir han en Lucifer-liknande fallen ängel.

I den slutliga scenen uppnår LNX det ultimata målet för ockultister: att själv bli en gud. Hans initiering till att den satanistiska världen är fullbordad.

Vissa massmediekritiker hävdar att videons satanistiska sammanhang faktiskt är en metafor om att han är homosexuell och fördömer sin livsstil. Men hans ”Satansskor” bevisar att det inte handlar om någon metafor här. Allt är ganska bokstavligt.

Satansskorna

Vid sidan av sin djävulska video samarbetade LNX med streetwear-företaget MSCHF för att släppa sina egna Nike-sneakers. Antal tillgängliga par är: 666.

Bilden på den officiella webbplatsen för skorna är i princip tillägnad Satan.


Detta är vad vi ser när webbplatsen laddas.

En skärmdump av Satans skowebbplats. Avbildningar av helvetet och djävulen, siffran 666, uppochnedvänt kors, uppochnedvänt pentagram … allt finns där.

På skon står också ”Lukas 10:18”. Denna bibliska versen lyder:

Och han sa till dem: ”Jag såg Satan falla ner som en blixt från himlen”

Dessa skor är fördömda.

LNX gör ”allseende ögats-tecknet” samtidigt som han håller i en 666-sko. Vad mer ska han göra för att få dig att förstå, att han är en fullständig slav till den satanistiska eliten?

Webbplatsen nämner också att sulan på varje sko innehåller en droppe mänskligt blod.

Det faktum att denna sko innehåller riktigt blod vilket är extremt meningsfullt. För det första, älskar eliten att bära föremål som innehåller riktigt mänskligt organiskt material. Dessutom hänvisar bloddroppen till elitens favoritaktiviteter: Trolldom och blodsoffer.

Sammanfattningsvis

Lil Nas Xs första hit Old Time Road var en mega-hit som var särskilt älskad av barn. Likt nästan alla kändisar som är populära bland unga människor rekryterades LNX av eliten för att sprida sin giftiga agenda. Videon MONTERO lyckas kombinera all förgiftning som eliten vill indoktrinera ungdomen med: Hypersexualisering, utsuddandet mellan könen, och främjandet av satanismen som en häftig religion.

I motsats till vad som sägs i massmedierna om den här låten, finns ingenting om att den ”berättigar” eller ”befriar”. Den handlar om slaveri. I videon är LNX en bokstavlig sexarbetare för Satan. De två andra ledande figurerna inom rap just nu, är Cardi B och Meghan Stallion. De hyllas också för att ha spelat rollerna som prostituerade i en musikvideo. Är ”svart kultur” verkligen ”berättigad” just nu? Eller blir den hallickad av eliten?

Som LNX själv säger, är videon MONTERO definitivt ett ”tidernas tecken”. Scenen där han gnider på djävulen är lika symbolisk som den är känslomässig. Det inkapslar allt som är fel, giftigt och nedbrytande inom populärkulturen idag. Den återspeglar de mörka krafterna hos dem som kontrollerar musikbranschen och de sjuka meddelandena som de vill indoktrinera unga människor med.

Och det faktum att massmedierna prisar det som den här saken berättar. Å ena sidan censurerar de tal, avbryter människor, och bränner böcker som strider mot något mot dess agenda. Å andra sidan, talar de om ”yttrandefrihet” när de försvarar WAP (en video om Beta Kitten slaves), Cuties (en film som främjar sexualisering av 11-åriga barn) och El Diablo (en Eurovision-låt om att dyrka djävulen).

Kort sagt, MONTERO är en uppenbar bekräftelse på allt som har beskrivits på denna webbplatsen under flera år. Om du titta på LNX som främjar Satan, övertygar det dig om att det finns en pågående agenda.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

5 svar

 1. Släktingar: Pallavicini, Medici, Colonna, Borghese, Torlonia, Bourbon Farnese, Savoie och Massimo är de största aktieägarna i den jesuitiska militära ordningen, som dominerar makt-, militär-, professor- och affärsbankeliten i USA och Europa.
  – Jesuiternas huvudkontor i USA är Jesuit Georgetown University, där den amerikanska eliten utbildas som agenter för den svarta adeln i Rom, och huvudkontoret för Maltas suveräna militära ordning är vid Georgetown University Diplomatic School ( SFS), den diplomatiska skolan uppkallad efter jesuitprästen och geopolitiker Edmund Aloysius Walsh (engelska Edmund A. Walsh; 10 (22) oktober 1885 – 31 oktober 1956). Jesu samhälle, även kallad jesuiternas ordning – milisen och Vatikaninkvisitionen , utför den romerska intellektuella intelligensens funktion för den italienska svarta adeln. Deras många jesuitiska universitet, som finns i många länder, utbildar och rekryterar agenter för Italiens svarta adel.
  – Jesuiterna är bokstavligen en militär ordning som upprättats av den påvliga tjuren och kallas ”Regimini Militantis Eclessiae”, vilket betyder kyrkans militära regemente. Jesu samhälle är förknippat med armén, intelligens, politik, lag, vetenskap och religion. De är mästare på bedrägeri och sinne kontroll, och de strävar efter att dominera alla aspekter av samhället.

  Gilla

 2. fortsättning:
  Hus Borromeo- Greve Vitaliano Borromeo Arese
  House Barberini- Prins Urbano Barberini Riario Sforza Colonna di Sciarra (bland konspirationsteoretiker är han av misstag en grå pappa – Pepe Orsini från Maxim-familjen (Max), som faktiskt inte är den italienska komikern Urbano Barberini, en familjemedlem i Masonic Royal Order of Jesters, Royal Order of Jesters.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Order_of_Jesters
  House Fuggar- Greve Hubertus Victor, VIII-talet. Fürst Fugger von Babenhausen
  Hus Giustiniani- Girolamo Giustiniani de Massa (släkting till familjen Masimo)
  Foscari-huset- Prins Lorenzo Medici-Tornakinchi-Foscari
  House of Odescalchi- Prins Carlo Odescalchi
  House of Corsini- Prins Filippo Corsini, prins Corsini, romersk prins, prins av Sismano, hertig (ägare och mästare i hela Frankrike och den korsikanska maffian)
  House of Epiphany- Prins Domenico Serlupi Epiphany Ottoboni
  Borchs hus- Don Francisco de Borja Soto och Moreno Santamaria, 20: e hertigen av Escalona
  House of Breakspeare- Don Filippo från prinsarna Massimo Lancelotti II
  Sforzas hus- Grev Ascanio Sforza-Cesarini
  Få människor vet att den nuvarande drottningen av Vatikanets svarta adel eller den svarta adelsprinsessan Maria Camilla Pallavicini har mer makt i världen och har mycket mer kraftfullt inflytande än drottning Elizabeth av Storbritannien II. Hon är en ättling till familjen Medici. Omkring 1213 överlämnade kungen av England John Landless kungariket England till den Helige under Vatikanets tron ​​under gyllene tjuren eller Bulla Aurea 1214 av påven = Innocent III
  -Familjerna: Glucksburg, Wittelsbach, Baden, Württemberg, Hohenzollern , Saxe-Coburg och Gotha = Windsor, Hannover, Holstein-Gottorp = Romanovs, Österrike-Este, Habsburg och Schwarzenberg . Dessa familjer av romerska furstar av den heliga germanska nationen är en storleksordning lägre i världshierarkin i förhållande till familjerna till den svarta adeln i Rom.

  Gilla

 3. Today”s Black Nobility / Black Nobility Family Heads

  House of Orsini – Prins Domenico Napoleone Orsini
  Chigi House – Mario Lodovico Principe Chigi Albani della Rovere
  Kolumnens hus- Marcantonio Colonna, prins av Paliano (prinsassistent till påvens tron)
  House of Medici- Hertigen av Ottaviano Medici från Toscana från Ottayano (chef för Medici-familjen)
  Gaetani House- Prins Bonifacio Gaetani från Aquila d’Aragon till hertigarna av Laurenzana
  House of Pamphilj- Prins Jonathan Doria Pogson Doria Pamphili (ägare av Goldman Sachs och Bank of America)
  Hus Este- Lorenz Maria Pius Andreas Marcus d’Aviano von Esterreich-Este, ärkehertig, prins av Belgien
  House of Aldobrandini- Prins Don Giovanni Ferdinando Amerigo Aldobrandini
  Pallavicini House- Prinsessan Maria Camilla Pallavicini (80 år gammal – Drottning av den svarta adeln)
  Savoy House- Emanuele Filiberto från Savoyen, prinsen av Venedig och Piemonte (prinsen av Venedig och chef för all venetiansk adel).
  Hus Ruspoli- Francesco Ruspoli, X prins av Cerveteri
  Torlonias hus- Giovanni Torlonia dei Principi di Civitella-Cesi (Vatikanens huvudkassör, ​​planetens bankir och övervakare av den schweiziska banken för internationella avvecklingar – huvudbankerna för 63-centralbankerna i världen)
  Hus Borghese- Scipione Virginio Flavio Giacomo Antonio Maria, prins av Borghese (ägare av La Cosa Nostra, gift med prinsessan Donna Barbara Massimo, syster till prins Fabrizio Massimo-Brancaccio, ägare till Vatikanen och chef för adeln)
  Hus Massimo- Don Fabrizio Massimo-Brancaccio, prins av Arsoli och Trigiano (ägare av Vatikanen och chef för den svarta adeln, ägare av hela italienska maffian – ”Cosa Nostra” Ndrangheta, Camorra, ”Sacra Corona Unita” klan av Casamonica och Mafia i Corleonesia, Serbien., Albansk mafia , armeniska eller mexikanska narkotikakarteller hyllar familjen Massimo (latin; Maximus-Fabia,…).
  House of Sacchetti- Prins Urbano dei Marchesi Sacchetti (ägare av Goldman Sachs och Bank of America)
  Hus Farnese- Prins Charles av Bourbon av de två sicilierna (stormästare av den heliga militära Constantine-ordningen av St. George, vi kommer att bli coterozernyzeryedem)

  Gilla

%d bloggare gillar detta: