Jämställd??

Debattinlägg: ”Sabuni och Liberalerna är blinda för hur Liberalernas ekonomiska politik slår mot jämställdheten.”

Malmö 29-3-2021


Demonstrationståg för kvinnors rösträtt 1918 i Göteborg. Generationer av kvinnor före både mig och Nyamko Sabuni har stridit för rättigheter som vi idag tar för givna, skriver Märta Stenevi.

Till Märta Stenevi, MP, på något konstigt sätt också minister

Din artikel i Sydsvenskan den 28.3 under Aktuella frågor är ett nytt svårslaget rekord i hyckleri och falskhet och jag måste beundra dig att du på så kort tid som  s k jämställdhetsminister lyckats med att prestera dylika alster.

I artikeln så förfasar du dig över våld som utövas mot kvinnor och då särskilt s k hedersmord och våld inom nära relationer samt mot att unga kvinnor som mot sin vilja förs ut från landet och tvingas att giftas bort mot sin vilja.

Men Märta Stenevi, det är ju du och ditt parti som i första hand har fört den politik som gjort att vi fått in dessa trevliga medeltida kulturyttringar som t ex balkongflygningar och där fäder skjuter ihjäl sina döttrar för att dom sällskapar med fel man.

Hur många svenska kvinnor har våldtagits i grupp av dom primitiva varelser som ni sett  till att få uppehållstillstånd här i landet? Hur många svenska kvinnor har t om fått sätta livet till efter en påtvingad intim närkontakt med dessa?

Att då sitta och skriva att regeringen och Miljöpartiet ska ta till de åtgärder som krävs för att förhindra ovanstående mångkulturella inslag är direkt skrattretande och vämjeligt att behöva läsa. Det är ju i första hand du och ditt parti som möjliggjort att sådana här saker numera är vardag i Sverige.

Precis som du och ditt parti, genom den s k gymnasielagen, möjliggjorde det för Vetlandaafghanen att knivhugga sju svenskar i ryggen där din kommentar till detta var att du inte ville kommentera det hela. Ett svårslaget rekord i ynkedom och feghet!

Du och ditt parti har gång på gång visat att ni i första hand värnar om kreti och pleti komna från främmande länder och kulturer medan ni för ert eget folk bara har skattehöjningar och avgiftshöjningar och försämringar i beredskap som gör livet besvärligare och dyrare att leva.

Samt även livsfarligt när man betänker vad vissa av era importerade primitiva varelser är benägna att hitta på.

Du är tydligen s k jämställdhetsminister och som sådan så klagar du i din artikel även över att lönegapet mellan män och kvinnor är för stort.

Jag tycker att lönegapet mellan dig och t ex en kvinnlig hotellstäderska eller en kvinnlig sjuksköterska är alldeles för stort.

Att som du ha en lön på över 150 000 kr i månaden och andra förmåner samtidigt som kvinnor som utför ett ”hederligt” arbete har sex gånger mindre i lön visar bara att du och din titel som jämställdhetsminister enbart är ett dåligt skämt och ett direkt hån.

För att du skall framstå som något trovärdig så tycker jag att du kan börja med att frivilligt sänka din månadslön med ca 100 000 kr i månaden. Även då har du en lön som är dubbel så stor som dom flesta av dom kvinnor som du falskeligen vill göra mer jämställda.

Jag kan inte annat än kalla dig för något av det falskaste och vidrigaste som någonsin dykt upp i svensk politik. Ytterligare ett exempel på din falskhet är dom automatsvar man får från dig när man tillskriver dig, där det står att du kommer att höra av dig, men att det kan ta en tid eftersom det för tillfället är mycket att stå i med. Till dags dato har jag inte fått något svar från dig och jag kommer heller inte att få det, så jag undanber mig dina automatsvar.

Automatsvar är till för sådana som inte har några argument att komma med,
d v s sådana som du!

Sandor Herold, MalmöKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: