Containerfartyget Evergreens historia

Mega container ship hard aground in Suez Canal UPDATES Mar 26 0720 UTC No  changes | EVER GIVEN - FleetMon Maritime News

Peter B. Meyer
26 mars 2021
http://finalwakeupcall.info/en/2021/03/26/the-great-awakening-is-upon-us/

Logiskt tänkande och anslutning av alla kända prickar lär sig följande slutsats;

Denna operation är en falsk flagga men den här gången av Vita hattarna. Fartyget ‘Ever Green’, pseudonym för Hillary, ägs av Clintons, HRC – Hillary Rodham Clinton är listat på det.

Lasten består av containrar som innehåller barn och uran, rutten från Suezkanalen och framåt går mot Rotterdam och till Baltimore.

Varje fartyg som seglar genom Suezkanalen har en erkänd och erfaren lots ombord som tar över kaptenens auktoritet. Lotsen ingår i WH-komplotten för att strandsätta båten. Och pråmbåtarna heter Barak 1! Är det av en slump? Förmodligen inte.

Nu måste alla eller många containrar lossas för att göra båten flytbar igen genom att gå ner i vikt. Under tiden har MSM också rapporterat, och när barnen snart kommer ut ur containarna kommer helvetet att bryta ut, och de offentliga massorna kommer att vakna upp i avsky.

De ser brottet mot mänskligheten livslevande och informeras sedan om att hela pandemin också är det. Genom mutor befinner sig sjukhusen och läkarna i viruskomplotten, vilket också är ett brott mot mänskligheten.

Det kommer att bli ögonblicket för vårt massiva uppvaknande och en seger över Deep State. Varje marionett Clinton, Bush, Boris Johnson, Merkel, Macron, Rutte, Sanchez, etc. kan samlas ihop och bli åtalad.

Dela på Facebook Twitter LinkedIn EmailShare!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: