Norges regering åtalas för brott mot mänskligheten

AV  · 24/03/2021
https://greatreject.org/norway-nuremberg-tribunal/

Detta är en google-översättning

Över hela världen finns det ett snabbt växande motstånd mot coronapolitiken

(När ska Sverige göra något liknande? red.anm)

Olika utredare genomför utredningar i samarbete med jurister och advokater. Den andra Nürnbergdomstolen är ett faktum. Dess handling har förberetts i flera månader nu.

Detta är under ledning av den tyska advokaten Dr. Reiner Fuellmich , som för närvarande väcker en grupptalan. Vad är en grupptalan? En grupptalan, även kallad representativ åtgärd eller gruppanspråk, är en form av rättspraxis där en stor grupp människor kollektivt väcker ett yrkande inför domstolen eller där en viss grupp av åtalade åtalas.

Och nu goda nyheter från Norge:
 • En grupp forskare från Norge har väckt talan mot coronapolitiken.
 • Den norska regeringen stäms för brott mot mänskligheten.
 • En rapport om detta har skickats till Ålesunds polisstation .
 • En kopia av rapporten skickas för närvarande till Internationella brottmålsdomstolen och släpps sedan på Internet.
 • Du kan se den norska versionen av rapporten, skickad till polisen, översatt nedan.
 • Du kan ladda ner det officiella dokumentet (på norska) här .

(När du klickar på länken, vänta 5 sekunder, tryck på den nedre knappen ”GET LINK”. Då visas ett nytt fönster, stäng det omedelbart. I det gamla fönstret växlar du direkt till filen)

Börjar norsk rapport

Polisrapport 19/03 2021

Huvudgranskningen gäller alla som listas här i dokumentet med organisationer som är direkt ansvariga för dessa: Erna Solberg och Bent Høye.

Hela regeringen liksom hela Storting och FHI, CEPI, WHO, GPMB och andra organisationer associerade med detta samt medansvariga parter som nämns i anmälan nedan, med undantag för Nürnberg. Meddelandet skickas också med samma lydelse Nürnberg och Haag. Kopior kommer att skickas för allmän läsning och skickas till tunga organisationer, alla kommuner, läkare, läkare, smittföreningar och advokatsamfund. Det kommer att sprida alla tänkbara sociala medier och världspress.

I efterhand bör det inte vara möjligt att säga … det visste jag inte.

Påminner om att baserat på liknande bevis i flera andra länder inleddes en rättegång i Nürnberg och rättegången är nu godkänd och aktiv av Nürnbergs domstol. Påminner också om följande Nürnberglagarna har nu ett viktigt tillskott för dem som får den här översynen.

Citat, ”Jag har bara följt order är inte längre giltiga”

Nürnbergs riktlinjer 1947

Mottagaren av denna recension skyddas således inte av sina överordnade och sina skyldigheter även att ingripa på oberoende basis och rapportera sin kunskap. Jag kräver feedback på granskning så snart som möjligt fått.

Höjdpunkter:

  • Bevisat med FHI: s egna data / dokument och siffror som därmed bevisligen
  • Deltar i en internationellt planerad falsk pandemi. (Se bifogat dokument)
  • Brott mot internationell rätt och mänskliga rättigheter
  • Brott mot Europeiska kommissionens definition av mänskliga rättigheter genom tvångsregler
  • Brott mot Nürnberg och Haag regler om grundläggande mänskliga rättigheter
  • Överträdelse av den norska konstitutionen på flera punkter

Ovanstående rapporteras också.

Ändra pandemidefinitionen för att provocera Lock Down.

Sidanot: fråga dig själv, var gick influensasäsongen? Nyckelordet är att ändra chiffer med ett annat namn. Så FASA influensaregistreringen ”Lighthouse”. Sidförändring introduktion av Covid 19 i siffrorna.

Se särskilt kapitel 6-7 i bifogat dokument där ovanstående figurer visas och bevisas med tydlighet i sina egna ord. (Att samla in bevis är viktigt för att säkra snabbt, då manipulerar och modifierar de ständigt sin egen dokumentation).

Överträdelse av de mänskliga rättigheterna ytterligare:

Sidanot: obligatorisk vaccination, obligatorisk hälsoövning, polis och missbruk av militär makt och missbruk av dessa kroppar olagligt för Lock Down. Planer för tvångsintroduktion av vaccinpass, vaccination, eftersom fri rörlighet och sysselsättning är begränsad utan vaccination och vaccination. Är det då frivilligt?

Avser uttalanden från läkemedelsindustrin i media. Detta är en del av granskningen och kränkningen av de mänskliga rättigheterna. Detta är ett aktivt försök till diskriminering, rörelsebegränsning och den frihet som varje person har rätt till. Detta igen för en falsk pandemis beteende, liksom för tvingad vaccination med ett farligt vaccin. Medicinsk diktatur?

Nationella brott

Strafflagen kapitel 17

Vår regering bryter mot flera lagar i ”strafflagen, kapitel 17. Skydd av Norges självständighet och andra grundläggande nationella intressen”, genom att medvetet skapa en falsk pandemi med dess konsekvenser för människor, mental hälsa, hälsovård, mänskliga rättigheter och avstå suveränitet till utländsk makt som slutmål. (Landsförräderi).

Bifogat dokument bevisar detta med VIKT och sundhet. Utländsk maktorganisation som FN-EU-WHO och WEF är helt klart några av drivkrafterna bakom detta. Detta är vår insättning och både regeringen och FHI, CEPI som är holistiskt involverade i och bevisligen bekant med. Avser dokumentet. Andra stycken som inte nämns, eventuella andra överträdelser av internationell rätt, mänskliga rättigheter som registrerats genom läsning av ett dokument av en polisadvokat, bör läggas till automatiskt som anklagelser.

Allvarlighetsnivån indikerar, enligt min åsikt, och att betrakta detta material som jag

mottagna, ange nivån i Nürnberg och högsta domstolen. Polis och militär uppmanas att agera omedelbart säkra bevis och stoppa en påvisbar fientlig maktutövning av folket, liksom Berge, live! Detta har stora konsekvenser för suveränitet och folkhälsa och landets ekonomi,

baserad på en bevisad falsk pandemi och Lock Down. (Se huvuddokument)

Lite om bevisen:

Bevisen är solid och kommer huvudsakligen från officiella källor som FHI och WHO

vilket bevisar en planerad falsk pandemi med sina egna nummerdata samt publikationer på sig själva. (Källor). Sammanhanget gör bevisen i allmänhet solida baserat på deras egna källor och material. Samtidigt bevisar detta deras engagemang och helhetsplanering bland alla aktörer som listas ovan.

Kapitel 17 i strafflagen för skydd av Norges självständighet och andra grundläggande nationalitetsintressen.

§111 . Brott mot Norges självständighet och fred.

Fängelse i upp till 15 år är straffbart med användning av våld, hot eller andra olagliga handlingar, vilket utgör en fara för Norge eller en del av Norge

(a) införlivas i ett annat tillstånd,

(b) blir föremål för en främmande stat,

(c) eller en stat med vilken Norge är allierad eller i en stridande allians, krig eller fientligheter tillförs,

(d) tillföras betydande begränsningar för deras rätt till självbestämmande, eller

(e) avskiljning.

§112 . Allvarlig kränkning av Norges självständighet och fred

Allvarlig kränkning av Norges självständighet och fred straffas med fängelse i upp till 21 år. Vid avgörandet om överträdelsen är allvarlig kommer särskild tonvikt att läggas på om

a) det har fått särskilt allvarliga konsekvenser för Norge,

(b) den har genomförts genom organiserad väpnad handling, utnyttjande av rädsla för ingripande från en främmande stat eller genom hot mot detta,

(c) förövaren är medlem av regeringen, Stortinget eller Högsta domstolen, eller tillhör landets högsta civila eller militära ledning,

d) handlingen har resulterat i förlust eller fara och förlorat liv.

Det nämns läggs till i recensionen.

Obs: psykiska konsekvenser: självmord inträffade under falsk pandemi och orsakade Lockdown.

§113 . Brott mot den norska konstitutionen.

Den som med våld, hot eller på något annat olagligt sätt äventyrar den norska konstitutionen ändras, straffas med fängelse i upp till 15 år.

§114 . Allvarligt brott mot den norska konstitutionen

Allvarligt brott mot den norska konstitutionen straffas med fängelse i upp till 21 år. Vid avgörandet om överträdelsen är allvarlig kommer särskild tonvikt att läggas på de frågor som anges i artikel 112 a – d . Slutligen, på grund av en bevisad falsk pandemi, vilket leder till och har lett till självmord, medicinska dödsfall på grund av Astra Zeneca-vaccinet (blodpropp). Avser nyligen media

Paragraf. Hävdade att följande stycke var bruten. Allt ovan i dokumentgranskning, individer och organisationer, såväl som organisationens ledning, rapporteras till den underordnade lagen:

Offertlag.

Avsiktligt mord enligt strafflagen 233 andra stycket har fängelsetid på 21 år.

Slut på kommentar:

När jag fick detta dokument och nu med en mycket allvarligare uppdatering, eftersom jag har läst det, har jag inget annat val än att skicka det vidare och granska det. Min motivation för att rapportera är att rädda liv och hälsa hos de som drabbas mest av den här historien. (Barn) Också som ett resultat av att någon är rädd eller rädd för att bli förödmjukad.

Jag antar inte att recensionen kommer att skickas in av andra. Därför känner jag mig tvungen att lämna detta steg, trots en enorm personlig risk, eftersom det är min och andras plikt att rädda liv. Därav den inlämnade granskningen. Uppmuntran till alla i Norge. Vänligen ange oberoende polisutredning baserat på dessa bevis i skickat dokument. Nu står det och faller på var och en av er, som vågar också stå framför och ta ansvar och lämna in granskningen själv. Detta gäller särskilt för er tjänstemän. Föreställ dig noggrant vem du verkligen tjänar, nämligen folket! Och vilka konsekvenser blir det nu för dem nära och kära! Vänd dig i tid!

Till sist. “Ta hand om din hjord”

Vänliga hälsningar,

Kenneth Otterlei

6260 Stette Skodje.

*** Slut på norsk rapport

En allvarlig åtal!

Det andra tillagda dokumentet,

COVID19 En planerad pandemi och ett brott mot mänskligheten,

kan laddas ner här
(När du klickar på länken, vänta 5sek, tryck på den nedre knappen ”GET LINK”. Då visas ett nytt fönster, stäng det omedelbart. I det gamla fönstret växlar du direkt till filen)

Det är en 53-sidig forskningsrapport med ursprung i Norge.

Besök den nederländska källan: CommonSenseTV


 Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: