Kan du bevisa att SARS-COV-2 existerar? Då kan du erhålla 225 000 EUR + det som kommer in i poolen – PRESSTOPP! Internationella brottmålsdomstolen godtar klagomål av israelisk regering om överträdelse av Nürnbergkoden 

Isolat Truth Fund

Home

VI HÄVDAR:
De utbredda läkarna kan inte presentera några textavsnitt från publikationer som vetenskapligt bevisar processen för isolering av SARS-CoV-2 och dess genetiska substans.

VÅRT UPPDRAG:
Om ingen publikation kan presenteras måste kontrollexperiment och den avgörande anpassningen utföras tillsammans med oss och en säker person.

VÅRT LÖFTE:
Om det är möjligt att motbevisa vårt påstående – oavsett om det sker genom ett gemensamt experiment eller genom att presentera en publikation – kommer personen att få summan som ingår i denna pool plus 225.000 EUR.


Förstår du tyska kan du läsa alla undersökningar som gjorts här:

Om inte, ladda ner Google-översättning till din dator!


PRESSTOPP! Internationella brottmålsdomstolen godtar klagomål av israelisk regering om överträdelse av Nürnbergkoden

Google-översättning

Överträdelse av Nürnberg-koden av Israels regering och andra parter

Den 5 mars tillkännagavs att organisationen ”Folk av sanningen” lämnade in ett klagomål till Haagdomstolen mot den israeliska regeringen för att ha gjort olagliga experiment på israeliska medborgare genom Pfizer.

Organisationen inkluderar advokater, läkare, offentliga aktivister och allmänheten som har valt att utöva sin demokratiska rättighet. De vill inte få experimentell medicinsk behandling (Coronavaccin) och de känner att de är under stort och allvarligt olagligt tryck av (en del) av den israeliska regeringen, media, parlamentariker och ministrar, höga offentliga representanter, borgmästare och andra .

Samarbete med Reiner Fuellmich

Förra veckan överklagade advokaterna Ruth Makhacholovsky och Aryeh Suchowolski också Haagdomstolen för överträdelser av Nürnbergkoden av den israeliska regeringen och andra som nämns i föregående stycke.

Advokat Ruth Makhchowolski berättade för Israel News den 5 mars att ”samtidigt kommer överklagandet att överlämnas till Nürnbergs tribunal tillsammans med den tyska advokaten Reiner Fuellmich.

Taktik för att främja vaccinberedskap

Åtalet lyder:
”Överträdelse av Nürnbergkoden av den israeliska regeringen och ytterligare (byråer red.)”

”Vi vänder dig till” Anshei Emet ”, ett broderskap mellan läkare, fysiker, forskare, advokater, aktivister och de människor som har gjort valet att utöva sin demokratiska rättighet att inte delta i den experimentella medicinska behandlingen mot COVID19 och som känner sig under hårt tryck, hård och olaglig, av regeringen, medlemmar av Knesset, ministrar, offentligt valda representanter, borgmästare och överordnade. ”

Klagomålet gör också jämförelser med nazistiska brottslingar som dömdes för sådana medicinska experiment.

”Detta är i själva verket ett genetiskt medicinskt experiment på mänskligheten.”

Den tar också upp det faktum att alternativa normala metoder för att bekämpa detta influensavirus ignorerades och förlöjligades hela tiden.

På grund av detta brott har endast 41 % av vaccinerade poliser, militärpersonal, skolbarn och medicinsk personal drabbats av livshotande biverkningar efter administrering av experimentvaccinet, säger klagomålet.

”Det har redan bevisats att många människor dog, förlamades, skadades och inaktiverades av vaccinet,” anges i klagomålet. Ändå fortsatte den israeliska regeringen helt enkelt vaccinationsprogrammet. ”

I klagomålet diskuteras också mutskandalerna:

”Människor fick gratis hotellvistelser från olika företag, extra semesterdagar, fick förmåner från regeringen och fler rättigheter tilldelades vaccinerade personer (läs: rättigheter tas bort från icke-vaccinerade personer).”

Läs också: Andra Nürnbergdomstolen har förberetts

Anshei Emets påstående:

 • Att omedelbart stoppa det medicinska experimentet och administrera vacciner till den israeliska allmänheten.
 • Att be regeringen att godkänna alla lagstiftningsförfaranden som inte bryter mot principen om en persons informerade samtycke att få den medicinska behandlingen som beskrivs ovan, som förnekar rättslig status i Israel och i israelisk demokrati, inklusive att undvika att skapa ett vaccinationspass, lämna namn på de som inte har vaccinerats med de lokala myndigheterna eller någon annan relevant lagstiftare.
 • Att vidta de strängaste åtgärderna mot alla offentliga, affärs- eller anställningsenheter som bryter mot statens arbetslagar eller andra frågor som krävs för att förhindra vaccinationstving eller erbjudande, samt diskriminering, mot dem som väljer att inte få ovanstående innovativa medicinska vård.
 • Observera att en kopia av detta dokument också kommer att vidarebefordras till media runt om i världen för brott mot Nürnbergkoden . Relevant i alla länder i den fria världen.
 • Och som en sista anmärkning bör det noteras att först nyligen fattades ett beslut i Europarådet den 27/1/21, som förordnade alla myndigheter att inte pressa eller be folk att ta Coronavaccinet på något sätt. Därför är vad som är bra för avancerade europeiska länder verkligen också bra för Israel – och balansen talar för sig själv ”.

Det ser ut som Pfizer och de andra prickleverantörerna kommer att ha svårt. Detsamma kan mycket väl vara sant för ett rejält antal regeringar.

Det är anmärkningsvärt att ALL MEDIA världen över vet om det enligt advokaterna.

Åtalet kommer säkert också att riktas mot media. Vi antar att media är medvetna om detta och vi är mycket nyfiken på hur media kommer att hantera detta eller om de alls kommer att rapportera om det. Kvällens News Hour?

Här är länken till klagomålet som lämnats in till Internationella brottmålsdomstolen i Haag:
https://drive.google.com/file/d/1JjRt_OjBrHPjuegftFhvRmtdKwv9PFqo/view

Ett liknande klagomål kommer att läggas till Nürnbergs tribunal tillsammans med den tyska advokaten Reiner Fuellmich.

Klagomål accepterat av brottmålsdomstolen

Väntetiden på att ICC (Internationella brottmålsdomstolen) skulle acceptera klagomålet var kortvarig.

Igår tillkännagavs det via Israel News att klagomålet godtogs .

Advokat Ruth Makhachovsky berättade Israel News: Advokat Ruth Makhachovsky berättade Israel News , ”Experimentet genomförs av Pfizer i staten Israel bryter mot Nürnberg koden, som tillhör den internationella straffrätten och faller under jurisdiktionen av Haagtribunalen. Vi väntar nu på ett beslut. ”

Detta är en sammanfattning av det globala bedrägeriet som utmanas. En utfrågning den 27 januari på pappret fullt av förvrängda sanningar:
https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Källor:
https://israel-news.co.il/archives/24845
https://israel-news.co.il/archives/24934?fbclid=IwAR1dPw4QWL-ni-2ivRMZZRpgMo6gksruL90sKqRALt7lDzUk1qjIYtuT2YE

Länk till källan och plenum DOKUMENT


Nytryck av Corona-PLANdemin ute nu! Beställ din bok!Kategorier:Hälsa, Media, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

 1. OBS!!!
  Situation Update, Mar 26: Vaccinated people are walking biological time bombs and a THREAT to society
  https://vaccines.news/2021-03-26-situation-update-mar-26-vaccinated-people-are-walking-biological-time-bombs.html
  -” Människor som är tillräckligt okunniga för att injiceras med ett experimentellt vaccin som påskyndar genereringen av mycket smittsamma superstammar i sina egna kroppar går biologiska tidsbomber och ett hot mot samhället.
  Människor som är tillräckligt okunniga för att injiceras med ett experimentellt vaccin som påskyndar genereringen av mycket smittsamma superstammar i sina egna kroppar går biologiska tidsbomber och ett hot mot samhället.
  Globalisterna vet detta, och i överensstämmelse med sina mål för global massutrotning, ger de de farligaste och mest smittsamma människorna ”vaccinpass” så att de fritt kan ströva runt i samhället och sprida sina superstamvirus vida. Återigen, allt detta är av design.”

  Gilla

%d bloggare gillar detta: