FEMA-visselblåsaren Celeste Solum: ”Mänskligt liv kommer att bli oigenkännligt”

celeste solum fema

Enligt FEMA-visselblåsaren Celeste Solum har amerikanerna fått samma roll som judarna i Nazityskland och kommer att möta samma öde.

Global styrning innebär att vi måste spela efter en ”helt ny uppsättning regler.”

Om Celeste Solum har rätt har vi ett mycket värre problem än vi tror. Hon kommer från en Illuminati-bakgrund och arbetade som FEMA-planerare i 20 år. Så hon har en position som gör att hon borde veta.

Hennes skrämmande vision är den mörkaste du hittar. Jag kan inte bekräfta att det kommer att ske, men detta kan vara fallet, så var ”förvarnad och förberedd.” Förbered dig på ”en värld av oförrätter”.

Hon skriver inte, så jag kunde inte hitta någon text att skriva om. Istället ger hon intervjuer med människor som Mike Adams, Dave Hodges och David Icke. Jag lyssnade på några och erbjuder några av hennes påståenden:

Med robotik har de flesta människor blivit överflödiga för Illuminati. När det finns hungersnöd och strömavbrott, kommer människor att strömma till ”mottagningscentren” (vid Costco’s och Walmarts av alla platser?). Där kommer de att interneras och skickas till koncentrationsläger där de kommer att gasas eller halshuggas. Målet är att minska 90 % av befolkningen.


COVID-test är avsett för att samla in ditt DNA.

Vaccinerna innehåller aborterade stamceller från foster och humana proteiner som har fötts upp i växter och möss (”en människa i en musdräkt”)

De innehåller också ”hydrogeler” – nanopartiklar som permanent smälter samman med din vävnad, som antagligen kommer att ansluta till ett 5G-datanätverk som ”övervakar din hälsa” hela tiden och avgör om du kan gå till jobbet eller köpa mat [dvs. Internet of Bodies].

På tal om mat, kommer köttet att fasas ut och koncentrationslägerransoner – ”mikronäringsämnen” – införs för allmänheten. Det kommer inte att bli möjligt att ”gå till snabbköpet.”

Vi tillåts inte att ”ta något från naturen” och vi måste minska till hälften av vårt koldioxidavtryck. Om vi bor i en herrgård, måste vi flytta till en stuga. (Jag vet att det låter galet.)

FEMA uppskattar att endast 3 % av vapenägarna kommer att motstå vapenbeslag med våld.

De gör en inventering av allt av materiellt värde. All privat egendom ”kommer att federaliseras.” (Löfvén talade ju om att de ska börja undersöka allas våra tillgångar och skulder – röd flagga! – red.anm)

coleman

Avlivning av dödligt sjuka och äldre ska vara obligatoriskt. Minst 4 miljarder ”värdelösa ätare” ska elimineras fram till år 2050 genom begränsade krig, organiserade epidemier av dödliga snabbverkande sjukdomar och svält .. Energi, mat och vatten ska hållas på existensnivåer för icke-eliten, med början av den vita befolkningen i Västeuropa och Nordamerika och sedan spridning till andra raser. Befolkningen i Kanada, Västeuropa och USA kommer att decimeras snabbare än på andra kontinenter, tills världens befolkning når en hanterbar nivå av 1 miljon, från 500 miljoner ….


walmart fema united nations


Image result for guidestoneOm du inte känner till vad som är planerat men finns nedtecknat på
Georgia Guidestones ska du läsa detta:

https://bakomkulisserna.biz/2019/10/26/the-georgia-guidestones/


TOKSTOLLE?

Det är frestande att avfärda Solum som en tokstolle och skrämselpropagandist. Men det finns många röda flaggor. Hon tenderar att överdriva, och hävdar att hon odlar 500 tomatsorter på sin gård i Montana och det finns ”sju miljoner drönare” som övervakar oss. (varför skulle detta vara att överdriva??, red.anm)

Hon lägger stor vikt vid kosmiska förändringar: ”2000 års cykler”; ”Solen har tystnat” och ”magnetosfären” har försvagats. Vi befinner oss i ”ändans tider”.

Hon hävdar att ett andra Wuhan-virus släpptes – en ”växtförstörare” som decimerade hennes fruktträdgårdar i Montana.

Å andra sidan, överväg hennes budskap i sammanhanget av vad som faktiskt händer. Trillioner har spenderats och miljontals liv har skördats eller förstörts för ett virus som har en dödlighet på 0,25 %.

68 000 britter har fått böter för lockdown knäbyxor. Ett ungt par terroriserades av ett 12-mans starkt SWAT-team som trodde att de hade en fest.

En 82-årig farmor låg i sängen och tittade på TV när polisen kom för att varna henne för att ha haft teparty i sin trädgård med två vänner tidigare samma dag.

En restaurangägare i Michigan fördes bort i handfängsel efter att ha varnat amerikaner offentligt för att de skulle förslavas.

Bestäm själv.
Men min åsikt är, förbered dig på det värsta och be för det bästa!


Vill du följa Celeste, hittar du henne här: www.celestialreport.comKategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

1 svar

 1. Efter att jag har läst revisionistisk litteratur, lyssnat på revisionister och allt som jag har tagit reda på själv, så är jag övertygad om att ”förintelsen” var en bluff. Den är västerlandets nya pseudoreligion. Man kan inte gå runt den som katten kring het gröt. Den måste få kritiseras.

  Är man ond eller galen, eller både och om man ifrågasätter förintelsen?

  Rent ordrätt betyder revisionist verbet ”revidera” att betrakta en sak på nytt, att se den med nya ögon. Sådant förekommer dagligen. Ett företag eller en förening har en revisor – i normalfallet ett par stycken – som ska se saken med andra ögon än ledningen eller styrelsen har gjort. Den granskning de gör, av räkenskaper, protokoll, skötseln i det hela, kan uppdaga saker som ingen annan har sett, eller som någon har försökt att hemlighålla.

  Jag vill hedra alla miljoner tyska barn, kvinnor och män som blev våldtagna och mördade under och efter andra världskrigets slut. Jag tänker på dom som mördades i bombningen av Dresden på order av Winston Churchill och som utfördes av brittiska Royal Air Force och USA:s flygvapen mellan den 13 februari och 15 februari 1945. Dresden var full av flyktingar som hade flytt undan röda arméns framryckning och natten till den 13 februari 1945 fälldes tre kvarts miljon brandbomber. Människorna dog kvävda, stekta, förkolnade, och det bara några dagar efter att Churchill, Roosevelt och Stalin träffats i Jalta(Jaltakonferensen) för att göra upp om hur de skulle dela upp Europa mellan sig. Jag tänker också på dom som mördades i Dwight Eisenhowers dödsläger efter krigets slut.

  I fallet med filmen Schindler’s List så tror de flesta som ser filmen att så här gick det till i verkligheten. Vi är helt enkelt matade, efter decennier av hjärntvätt, att helt okritiskt ta in detta, och eftersom detta tema upprepas och upprepas sätter sig till slut en bild i våra hjärnor att tysken är ond. Tyskar gör onda saker utan någon som helst anledning. Hollywood bestämmer vem som är ond och vem som är god.

  Det är alltid viktigt att hålla i minnet, att historia skrivs alltid av vinnaren.

  Allt annat som Celeste Solum säger håller jag med om.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: