Uppdatering av Dr Reiner Fuellmich gruppåtgärder mot coronavirusbedrägeriet

dr reiner fuellmich

2021-03-03
Update on Dr Reiner Fuellmich Class Action Lawsuits Against Coronavirus Fraud – (covidtruths.co.uk)

Vad innefattas i brott mot mänskligheten?

Enligt den internationella brottskoden

– Mord
– Folkmord
-Slaveri
– Obestämt fängelsestraff utan …
– Tortyr
– Tvingad graviditet
– Våldtäkt
– Aparthead
– Försvinnande och annat

Kontakta Dr Reiner Fuellmich: info@fuellmich.com, eller så kan du kontakta honom via hans kontaktsida på hans webbplats. Han får hundratals e-postmeddelanden per dag, som alla läses och säger att han svarar på de viktiga. Tack för dina vänliga kommentarer. Nytt inlägg som kommer om hur man blir involverad i grupptalan av Dr Reiner Fuellmich.

Jag är säker på att många av er såg videon Crimes Against Humanity av Dr Reiner

https://www.covidtruths.co.uk/wp-content/uploads/2020/11/y2mate.com-COVID-19-Crimes-against-Humanity-Dr.-Reiner-Fuellmich-false-pandemic-PT-BR-20201019_360p.mp4?_=1

Upphovsrätt: Verge Report.

Dessa är de tre befrämjarna av ”corona-paniken” som stäms, och dessa är samma människor som våra regeringar bygger sin lockdown på:

Dr Christian Drosten, virolog och chef för institutet vid Charité Hospital i Berlin – Drosten är uppfinnaren av PCR-testet. PCR-tester är inte godkända för diagnostiska ändamål, vilket korrekt anges i broschyrer som medföljer dessa tester. Även USA:s CDC instämmer i detta. Till och med Drosten själv förklarade i en intervju 2014 att dessa PCR-tester är så mycket känsliga att även mycket friska och icke-infektiösa människor kan testa positivt. Dr Yeadon för sin del: ”Lögner, förbannade lögner och hälsostatistik – Den dödliga farligheten med den dödliga farligheten med falska positiva” förklarar testets fullständiga olämplighet för att upptäcka infektionssjukdomar, Covid-19 har testat positivt hos getter, får, papaya och till och med kycklingvingar. Observera också att Drosten tidigare, under svininfluensan 2009, var en av dem som väckte panik hos befolkningen. Upprepade om och om igen att svininfluensan skulle kräva många hundratusentals, till och med miljoner dödsfall, över hela världen. Denna panikinducerande prognos visade sig vara katastrofalt falsk.

Herr Tedros Adhanom, chef för Världshälsoorganisationen eller WHO – Drosten använde PCR-testet, för att testa i Wuhan Kina, det kom positivt, det räckte för WHO att blåsa pandemilarmet och rekommendera den globala användningen av Drostens PCR-testet för att upptäcka infektioner. Observera också att tidigare, 12 år tidigare, ändrade WHO definitionen av ”pandemi” (till ”bara en världsomspännande sjukdom”, vilket inte nödvändigtvis ledde till många allvarliga sjukdomar och dödsfall) och på grund av denna förändring kunde man deklarera svininfluensan som pandemi år 2009, vilket resulterade i att vacciner producerades och såldes över hela världen. Panikprognosen för WHO visade sig vara katastrofalt falsk.

Lothar Wieler, veterinär och chef för den tyska motsvarigheten till CDC, RKI – Herr Wieler skrev ”” panikpappret ”, som läckte ut, som skrevs av det tyska inrikesdepartementet. Dess klassificerade innehåll visar bakom skuggorna utan tvivel att befolkningen faktiskt medvetet drevs till panik av politiker och MSM medier. De medföljande oansvariga uttalandena från chefen för RKI, kom ihåg CDC, herr Wieler som upprepade gånger och upphetsat tillkännagav att corona åtgärder måste följas villkorslöst av befolkningen, utan att de ställa några frågor visar att han följde manuset ordagrant. I sina offentliga uttalanden tillkännagav han ständigt att situationen var mycket allvarlig och hotfull även om de siffror som sammanställts av hans eget institut visade det motsatta.

Dr Reiner Fuellmich är rättegångsadvokat mot bedrägliga företag som Deutsche bank, VW och Cunard och Niagara. Även en av fyra medlemmarna i tyska Corona Investigative Committee. Sedan den 10 juli 2020 har denna kommitté lyssnat på ett stort antal internationella forskare och experter. Efter att ha hört dessa forskare säger Reiner Fuellmich ”Denna coronakris, enligt allt vi vet idag, måste bytas om till en coronaskandal; och de som är ansvariga för det måste lagföras och stämmas för civil skada ”- vilket under tiden har utvecklats till troligen det största brottet mot mänskligheten som någonsin begåtts. Klicka här för att besöka hans webbplats, som är på tyska, men han planerar att översätta den tyska Corona Investigative Committee-webbplatsen till en engelsk version också!

Frågor och svar:

1. Hur farligt är viruset egentligen?

2. Vad är betydelsen av ett postpositivt PCR-test?

3. Vilken säkerhetsskada har orsakats av corona åtgärder?

Svar:

1. Hur farligt är viruset egentligen? Hälso- och sjukvårdssystemen riskerade aldrig att bli överhopade av COVID-19. Studier utförda av professor Ioannidis och andra har visat att dödligheten av corona är likvärdig med säsongsinfluensan; även bilderna från Bergamo och New York som användes för att visa för världen att panik var i ordning visade sig medvetet vilseledande.

2. Vad är betydelsen av ett postpositivt PCR-test? PCR-testet för att upptäcka en infektion uppfanns av den nu ökända professor Drosten – Vi har lärt oss att PCR-tester, i motsats till påståendena från herrar Drosten, Wieler och WHO, inte ger någon indikation på en infektion med något virus. PCR-tester är uttryckligen inte godkända för diagnostiska ändamål, vilket korrekt noteras på broschyrer som medföljer dessa tester. Även USA:s CDC instämmer i detta. Till och med Drosten själv förklarade i en intervju 2014 att dessa PCR-tester är så mycket känsliga att även mycket friska och icke-infektiösa människor kan testa positivt. Ett antal högt respekterade forskare världen över antar att det aldrig har funnits någon coronapandemi utan bara en PCR-testpandemi. Det fanns en riktig sjukdomsvåg i mars och april men sedan dess har allt gått tillbaka till det normala … det räcker för den så kallade flockimmuniteten att 15 till 25 procent av befolkningen är infekterade med det påstådda nya coronaviruset för att stoppa ytterligare spridning av viruset, och detta har länge varit fallet. Dr Yeadon för sin del: ‘Lies, Damned Lies and Health Statistics – the Deadly Danger of False Positives‘ förklarar testets fullständiga olämplighet för att upptäcka infektionssjukdomar, Covid-19 har testat positivt hos getter, får, papaya och till och med kycklingvingar.

3. Säkerhetsskador och rättsliga konsekvenser – Vilken säkerhetsskada har orsakats av corona åtgärderna både med avseende på världens befolknings hälsa och med avseende på världens ekonomi? Fler och fler forskare men också advokater erkänner att som ett resultat av detta övervägande skrämslpropagande och corona åtgärder möjliggjordes av den här paniken, demokratin i stor fara riskerar att ersättas av fascistiska totalitära modeller. I Australien arresteras människor, handfängslas och kastas i fängelse om de inte bär masker, vilket fler och fler studier visar på att de är hälsofarliga, eller som det påstås, inte bär dem på rätt sätt. På Filippinerna riskerar de att bli skjutna. Men även i Tyskland och i andra tidigare civiliserade länder tas barn bort från sina föräldrar om de inte följer karantän bestämmelserna, distansbestämmelserna och maskeringsreglerna. Enligt psykologer och psykoterapeuter som vittnade inför coronakommittén traumatiseras barn i massor. Det tyska rättsväsendet, precis som allmänheten, har blivit så panikslagen att det inte längre var i stånd att bedriva rättvisa ordentligt. Tyskarna upplever för närvarande det allvarligaste intrånget i deras konstitutionella rättigheter sedan grundandet av Förbundsrepubliken Tyskland 1949. För att begränsa coronapandemin har federala och statliga regeringar ingripit, säger han, massivt och delvis hotar man själva existensen av landet, eftersom det garanteras av folkets konstitutionella rättigheter.

Dr Reiner Fuellmich samlar bevis som är redo att lämnas in till en tysk domstol. Stämningsansökningar är endast tillgängliga i USA och i Kanada. Stämningsansökan ådagaläggs när mer än en person har gjort orätt (som i fallet med bedrägliga lockdowns och förstörda småföretag) och domaren förklarar ärendet som en grupptalan. Jag hittade ytterligare videor av Dr Reiner Fuellmich som talade till olika alternativa medier.

Dr Reiner Fuellmich intervjuad av Jerm Warfare.

Dr Reiner Fuellmich säger att lockdown är ett brott mot mänskligheten

Brott mot mänskligheten, bedrägliga PCR-tester inför domstolen – Intervju med advokat Reiner Füllmich

Dr Reiner Fuellmich intervjuad av Patrick Bet-David från Valuetainment.

Grupptalan gällande coronavirusbedrägerier, kontakta Dr Reiner Fuellmich för brott mot mänskligheten. Grupptalan väckt mot Dr Christian Drosten –  bedrägliga lockdowns, uppfinnare av PCR-test, Jerm Warfare, Lothar Wieler CDC, Tedros Adhanom WHO, Patrick Bet-David, professor Ioannidis, RKI, PCR-testet, värdering


Nytryck av Corona-PLANdemin ute nu! Beställ din bok!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

  1. Drosten är uppfinnaren av PCR-testet.

    Nej, det är Kary Mullis, som fick Nobelpriset i kemi 1993 av den anledningen.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Kary_Mullis

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: