CREEPY Bill Gates slår till igen: Windows 10 lyssnar i hemlighet på allt du säger och spelar in

läskiga billgrindar slår igen Windows 10 lyssnar i hemlighet på allt du säger och spelar in alla dina tangenttryckningar med dold keylogger som laddas upp till Microsoft

22 Mars 2021
av Ethan Huff
https://humansarefree.com/2021/03/creepy-bill-gates-strikes-again-windows-10-secretly-listens-to-everything-you-say-and-records-all-your-keystrokes-with-hidden-keylogger-that-uploads-to-microsoft.html

Dolt inuti Microsofts Windows 10-operativsystemsprogram finns en spionprogrammodul för keylogger som registrerar användarnas tangenttryckningar och röster och skickar dessa privata data direkt till moderfartyget.

En annan läskig ”funktion” av en programvaruplattform som ursprungligen designades av miljardären och eugenikern Bill Gates , Windows 10 keylogger-tillägget var förmodligen ”avsedd för testning, inte daglig användning.”

Och ändå är det senare vad det blev, även om de flesta användare inte har någon aning om att det existerar.

Microsoft erkände motvilligt när de trycktes på att ”vi kan samla in röstinformation” och ”skrivna tecken” från användare utan deras vetskap eller uttryckliga medgivande.

Vi vet nu att det Washington-baserade företaget gör just det.

”Jag sa att” jag tvivlar allvarligt på att de värsta spionprogramfunktionerna kommer att finnas kvar i den färdiga produkten, ”skrev PC World-redaktör Lincoln Spector. ”Jag hade fel.”

Avsnittet ”Vanliga frågor om tal, bläck, skrivning och sekretess i Windows 10” medger att när en användare interagerar med en Windows-enheten genom att ”tala, skriva (handskrift) eller skriva, samlar Microsoft information om färg, bläck och skrivning – inklusive information om din kalender och personer (även kända som kontakter) … ”

Microsofts sekretesspolicy upprepar detta, även om det innehåller all slags annan information i form av 17 000 ord som kräver lite extra tid och ansträngning för att fullständigt granskas.

Microsoft är skyldigt att begå förräderi med Det Kommunistiska Kina

Den goda nyheten är att Windows 10 keylogging-funktionen kan inaktiveras, eller så verkar det.

Klicka på Inställningar i Start-menyn till vänster, följt av att klicka på Sekretess-knappen, en Windows 10-användare hittar en markeringsruta för att stänga av den – helt längst ner, naturligtvis.

”En gång i sekretess, gå till avsnittet Allmänt och inaktivera Skicka Microsoft-information om hur jag skriver för att hjälpa oss att förbättra skrivning och skrivning i framtiden”, förklarar Spector.

”Medan du är där, undersök de andra alternativen och överväg om det finns något annat här som du kanske vill ändra på.”

För att hindra Windows 10 från att samla in ditt tal måste du också gå till avsnittet Tal, bläck och skrivning och klicka på Sluta lära känna mig.

Samma område innehåller alternativ för att begränsa Microsoft från att samla in data från din kamera, mikrofon, kontakter och kalender.

”Jag önskar att jag hade den kapaciteten i Android”, konstaterar Spector och antyder att smartphones är benägna att liknande spionera utan möjlighet att inaktivera det.

Det är viktigt att notera att Microsoft är en nära allierad med det kommunistiska Kina , efter att ha arbetat med Huawei, det kommunistiska kinesiska företaget som president Donald Trump förbjöd USA från en verkställande order.

Som vi rapporterade arbetar Huawei nära det kinesiska kommunistpartiet (CCP) för att spionera på människor genom teknik och artificiell intelligens (AI).

Företaget är också under utredning eller deltog i Irans kärnvapenavtal.

Microsoft upphörde tillfälligt sitt partnerskap med Huawei efter att Trumps verkställande order undertecknades, men företaget beslutade senare att fortsätta sälja sitt befintliga lager av Huawei bärbara datorer i Microsoft-butiker.

Den officiella Microsoft-webbplatsen förkunnar med stolthet att företaget djupt värdesätter sitt partnerskap med det kommunistiska Kina och olika kommunistiska kinesiska företag.

”Idag är vårt mest kompletta dotterbolag och största FoU-center utanför USA i Kina”, förklarar webbplatsen. ”Microsoft har ett robust partnerekosystem med 17 000 partners. För varje RMB som Microsoft tjänar i Kina tjänar Microsoft-partner 16. ”

Läs också: Bill Gates som hjälper kommunistiska Kina att skörda DNA från amerikaner för att bygga rasspecifika BIOWEAPONS

Microsoft har också skryter över att det är ett av de stora företagen som ansvarar för att ”göra om den kinesiska ekonomin.”

Under tiden implementerar Microsoft tyst spioneringstekniker som denna som skulle få även den mest radikala kinesiska kommunisten att rodna av avund.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

4 svar

 1. Tidsåldern av genetiskt modifierade människor har anlänt
  https://www.vaken.se/tidsaldern-av-genetiskt-modifierade-manniskor-har-anlant/
  -” En falsk pandemi har användes för att införa anti-mänsklig agenda. mRNA-vaccin som påverkar människan på oförutsägbara sätt har blivit verklighet för en stor andel av världens befolkning som har blivit genetiskt modifierade människor.”

  Gilla

 2. http://alfheimr.eu/
  Covid-19 Plandemin som Problem-Reaktion-Lösning
  … Vad EU:s ordförande Ursula van der Leyen gör, när hon drar upp ramverket för ett grönt kort för resande, av vilket enligt uppgift skall framgå eventuella vaccin, eller tester för Covid-19 en person har, för att sedan överlåta detaljimplementering till nationella regeringar, är att helt enkelt ge allt det rep regeringar såsom den i Sverige behöver för att offentligen hänga sig själva. Om detta är planen går den som på räls. Först i kön till galgen synes Sveriges “digitaliseringsminister” Anders Ygeman ha anmält sig…
  http://blueshift.nu/covid-19-prs/

  Gilla

 3. Jag har en Xiaomi-mobil. I den har jag stängt av ”assistenten”, som dock har visat sig vara tre: Xiaomi, Google och Qualcomm, eftersom att jag inte har något behov av den. (Jag använder den inte som leksak heller, som många gör …)

  Jag upptäckte av en slump att funktionen var påslagen trots allt, när jag anslöt externa högtalare till mobilen. Då mobilen har en 4-polig kontakt (inkl. mikrofon), medan högtalarna bara har en 3-polig, så skapade detta tydligen problem för mobilen. Plötsligt hör jag en röst, precis efter att jag anslutit, som förmedlar: ”Jag hörde tyvärr inte!”. Efter att ha kontrollerat inställningarna, som visade att funktionen var avstängd, så fortsatte jag att testa för att få fram något mer. Det visade sig även att ”assistenten” kidnappade knappen som finns på en del hörlurar. Knappen används normalt för att styra musikspelaren i mobilen (spela, pausa/stoppa) och naturligtvis för att svara och avsluta mobilsamtal. Kidnappningen gör att det inte går att nyttja knappen för samtal och med en del försök kan det gå att starta musiken. Om det fungerar, så är det en fördröjningstid på mellan fem och trettio sekunder. Inte direkt, som på andra fabrikat. Knappen genererar som oftast meddelanden som: ”Något gick fel!” och ”Klockan är …”.

  Om mikrofoningången är konstant avlyssnad, så lär mobilens inbyggda mikrofon vara det också. Är mikrofonerna avlyssnade, så är chansen stor att även mobilkamerorna nyttjas på ett mindre rumsrent sätt …

  Xiaomis reaktion på detta? – Ingen alls.

  Gilla

 4. Jag bokar ibland möten med folk och sätter dessa o Google calendar inget annat….. Varför dyker då dessa bekanta upp i min FB….. enda förklaringen är att alla lyssnar på alla och skulle inte förvåna om de samkör sina register för det tar någon dag eller två….. men hur intressant kan det vara för FB/Google att jag träffat någon?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: