Worldwide Freedom Protests samlade miljontals världen över – folket reser sig!

Posted Mar 21, 2021 by Martin Armstrong
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/worldwide-freedom-protests-millions-upon-millions-of-people-rising-up/?fbclid=IwAR01GKaUpmva9JuBd-CuvGshr6GL8anW5SIHJBQO6CL5ZJIqL6CHQm8RjR8

Youtube förbjuder dessa!

Idag markeras en världsomfattande rally för frihet, där protester mot anti-lockdown äger rum i olika länder över hela världen.

Marschen tar den vanliga vägen i London (live stream inbäddad ovan eller på Facebook här).

Tiotusentals människor har marscherat i Tyskland, där demonstranter också tog upp denna kolumn för att försöka sätta Covid ”pandemin” i något perspektiv:

20 mars 2021 har varit en världsomspännande frihetsmarsch som naturligtvis kallas US Media som ”ytterst högern” eller ”MAGA” eller ”QAnon”. Den amerikanska pressen är så konstitutionell eller mänskliga rättigheter att de kallar alla som inte håller med lockdowns som en ”extremist” som de antyder borde fängslas för att våga vara oense med dem. I London, där de inte kan skylla på Trump, kom någonstans mellan 50 000 och 100 000 människor ut utan masker för att fredligt protestera. Andra som har anklagats straffrättsligt för att bara protestera och fick
10 000 pund i böter har fått till och med sina PayPal-konton stängda för att förhindra att andra ens försöker donera pengar för att hjälpa dem. Detta är bara hänsynslöst beteende och varje journalist som lägger ut denna propaganda är inte annorlunda än de som arbetade för Lenin under den ryska revolutionen.

Under tiden arbetar YouTube hårt med att ta bort alla videor som visar fredliga protester runt om i världen. De i vanliga medier har verkligen blivit fienden till friheten och folket. Det fanns inga länkar till QAnon över hela världen. De gör bara det här. Anti-Trump propaganda fortsätter. Även i ett lokalt val till borgmästare kallade Tampa Times republikanern för ”en Trump-supporter”, vilket illustrerar att det inte finns något möjligt sätt för Biden för enhet. Det enda valet kommer att sluta med våld som är vad vår dator har projicerat i flera år.

Uttrycket ”Black Friday” var inte en hänvisning till shopping. Det var paniken från år 1869 när guldet samlades till $ 162,50 per uns och om du hade satt in i en bank $ 20 guld på ditt konto och du gick för att ta ut det, vägrade bankirerna att ge dig guldmynt och gav dig en $ 20-sedel istället . Protesterna började med att bankirer slogs ut på gatan och hängde dem som är ursprunget till ”Black Friday” som inte handlade efter Thanksgiving. Politikerna var tvungna att skicka in militären för att återställa ordningen.

Det är precis vad dessa politiker och journalister utsätter sig för. Detta politiska förtryck för att hjälpa Klaus Schwabs och hans stora återställning kommer att misslyckas och de stigande protesterna kommer att resultera i blod på gatorna. Du kan inte erbjuda garanterad grundinkomst för att övertyga människor att bara stanna hemma efter att de har förlorat allt. Detta kommer INTE att vara en bra tid att vara journalist under de kommande åren. De har valt sidor och det är inte för mänskliga rättigheter eller för att stödja frihet.

I Frankrike har Macron precis tillkännagett en ny lockdown av huvudstaden. Vi måste så småningom fråga, hur långt är dessa politiker villiga att gå för att genomföra Schwabs stora återställning? The Guardian nämnde inte ens att det fanns en världsomspännande protest som visade att de har gått över till den andra sidan av direkt tyranni mot folket. I Tyskland rapporterade DW.com att det förekom protester medan infektioner ökar, och rapporterade aldrig sanningsenligt att denna COVID-19 inte är mer dödlig än influensa med en dödlighet på 0,028 %. I Sverige rapporterade de att protesterna skulle vara våldsamma, men inte.
Sammantaget stöder vanliga medier världen över demokratins fall och den nya världsordningen för totalitarism med lockdown vartannat år för att rädda planeten – inte COVID-19.

I Amsterdam gick militärveteranerna med och bildade en linje för att skydda folket från den aggressiva polisen. Jag misstänker att de också instruerades av Trump eller AQnon.

I Australien målade de demonstranter som hävdade att COVID inte existerar i ett försök att måla alla demonstranter är dumma och folk ska bara underkasta sig. Valdeltagandet i Berlin var enormt! Andra protester som ägde rum idag inkluderade möten runt om i världen även i Bukarest, och alla bakom den gamla järnridån, ner till Sydafrika och Kapstaden.

Räkningen över hela världen är att många miljoner människor protesterar runt om i världen. Motståndet är INTE FUTTIGT eftersom dessa människor bromsar och inser att detta är en avsiktlig insats för att förändra ekonomin. Du kan inte ”bygga tillbaka något bättre” om du inte först förstör den!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: