BIS brottssyndikat håller fast vid makten med mord och mutor

2021-03-22

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Källan till den pågående dystopin i väst har spårats till Bank for International Business försyndarna i Basel, Schweiz. Denna nazistiska khazariska-maffia-institution har mördat europeiska kungligheter och andra, samtidigt som de försökt muta de asiatiska drakfamiljerna till samarbete, berättar NSA och Asian Secret Society källor. Det här är brottslingarna bakom det falska Joe Biden-ordförandeskapet och det troliga mordet på drottning Elizabeth II, säger källorna.

I synnerhet har en senior nazistagent med namnet Michael Cottrell framträtt som en nyckelfigur bakom dessa brott, säger källorna. Nu när familjen Bush och de flesta andra äldre nazisterna har dödats har Cottrell mördat på sin väg för att bli den högst rankade nazisten, säger de. Han är också förmodligen nu den äldsta aktiva agenten för det opium- och drogpenningfinansierade Skull and Bones Society.

Cottrell själv kom ur gömslet den 19 mars för att försöka offentligt göra anspråk på kontrollen över det västerländska finanssystemet. Hoppa till 14:00 för hans intervjukommentarer:

För att förstå varför man ska arrestera den här mannen och ta in honom för detaljerad utfrågning eller, om det inte är möjligt, döda honom direkt, så är det nyckeln till att avsluta finanskrisen, men det behövs lite bakgrundsinformation.

Den här författaren har en personlig historia med Cottrell och hans nazistkamrater eftersom de har försökt droga mig, inramat och förgiftat mig vid olika tidpunkter under åren. Anledningen till att jag blev involverad var att jag försökte övertyga japanerna om att använda de 7 biljoner dollar de hade tjänat sedan andra världskriget för att finansiera en enorm kampanj för att stoppa fattigdom och stoppa miljöförstöring. De tjänade dessa pengar genom att exportera bilar, TV-apparater etc. till resten av världen, och så tänkte jag, att de hade rätt att bestämma över hur de skulle spendera dem.

Vad jag inte hade insett var att asiaterna sedan opiumkriget har skickat saker till resten av världen och inte fått betalt för dem.

Istället störtades deras dynastier och deras guld plundrades systematiskt och skickades till Schweiz av Western Skull and Bones mördare och droghandlare. Skull and Bones rapporterar i sin tur till satanisterna i Vatikanen. Så jag gick oavsiktligt in i ett krig som i hemlighet hade rasat i hundratals år.

Michael Greenberg (greenberg3118) - Profile | PinterestLåt oss återgå till Cottrell, hans kollega i Vatikanens satanistagent, Michael Greenberg (bilden), som skvallrade till mig genom att berätta för cheferna i det asiatiska hemliga sällskapen att jag var en kvinnomisshandlare och narkoman. Tanken var att allinera mig från de asiatiska äldste som har en djupt gående avsky för narkotikamissbrukare på grund av den asiatiska erfarenheten med opium.

Den stora historien bakom allt detta är att BIS och Federal Reserve Board grundades med asiatiskt guld. Asiaterna lovades en eventuell kontroll över världen i utbyte mot detta guld.

Dinar Detective's' in Currency Investment | Scoop.it

När asiaterna stämde ägarna till BIS och FRB vid Världsdomstolen för antingen återlämnande av deras guld eller kontrollen över västerländsk valuta som stöds av detta guld, vann de. De västerländska oligarkerna skulle överlämna guldet den
12 september 2001. Istället, som vi alla nu vet, visade de dem fingret genom 9/11 och försökte döda dem med ett biovapen likt SARS. USA blev under tiden en nazistisk fascist-stat genom det stulna valet och Patriot Act.

Hur som helst, för att komma tillbaka till Cottrell och hans nazistkamrater, under deras Führer George Bush Sr., inledde de förutom deras ”kriget mot terrorn” en kampanj för att systematiskt stjäla kontrollen över det västerländska finansiella systemet från de europeiska kungligheterna.

Det är därför Christopher Story började offentligt anklaga George Bush Sr. för att ha stulit 7 biljoner dollar från drottning Elizabeth. Bush:arna skickade Cottrell för att besöka Story i ett försök att ytterligare infiltrera hennes inre cirkel. Men långt innan anklagade Christopher Story, Cottrell för att ha förgiftat honom med ett cancerframkallande medel. Cottrell själv säger att Christopher Story dog den 14 juli 2010 av en ”mycket snabb cancer”, men att ”det var inget våld involverat.”

Den här författaren och två av mina anställda förgiftades också med ett cancerframkallande ämne. Men kollegor till Story berättade för mig att om jag omedelbart började ta 5000 IE vitamin D varje dag och ett gram C-vitamin varje timme kunde jag överleva cancern, vilket jag gjorde. Tyvärr utvecklade båda mina assistenter lymfcancer och endast den ena överlevde efter flera operationer och år av dyra behandlingar.

I vilket fall som helst gör Cottrell nu anspråk på ägandet av British Royals finansiella instrument som stod under Storys kontroll.

Cottrell hävdar också ägandet av $ 500-biljoner Delmara Timber Trust. Detta är väldigt intressant eftersom V.K. Durham från Delmara Timber Trust hävdade upprepade gånger att Bush Sr. & besättning, kidnappade hennes man från sin gräsmatta, hängde honom på köttkrokar och torterade honom med avsikten att få tillgång till detta förtroende.

Varje omnämnande av detta har noggrant tagits bort från Internet, vilket innebär att Cottrell och hans kollegor är medbrottslingar med folket som utför Googles censur och iscensätter det falska Biden-ordförandeskapet.

Cottrell bestämde sig för att störta sin tidigare chef George Bush Sr. och besättning under bussen, för de har alla avrättats för förräderi och han vill inte följa med dem till galgen.

Vill vi verkligen att den här mördaren och belackaren ska ha ansvaret för det västerländska finansiella systemet? Cottrell måste arresteras och tas in för förhör ASAP, han vet var många kroppar är begravda.

Att hitta Cottrell är också viktigt eftersom polisen i Texas alla har utfärdat militära M4-gevär och stora mängder ammunition för att förbereda sig för …

ett förväntat stort angrepp mot Sinaloa-narkotikakartellen och deras gängmedlemmar i sommar nu när ”Biden” har kastat upp den amerikanska gränsen mot Mexiko. Som en källa från Pentagon berättar, är Sinaloa-kartellen en CIA-front som tidigare kontrollerades av George Bush Sr.

Eftersom Cottrell gör anspråk på ledningen för CIA-nazisterna, vilket betyder att han är en viktig anledning till att det mexikanska narkotikagänget bjuds in till USA. En polissergeant i Peoria Arizona berättade att hans avdelning ensamt hade fått 50 miljoner ammunitionsrundor för att förbereda sig för förväntat våld och oro i samhället. Att hitta Cottrell kommer att vara en nyckel till att identifiera och neutralisera ledarna för detta antiamerikanska kriget.

På en annan men besläktad front, bad i förra veckan MI6-källor oss att skicka följande meddelande till Mossad: ”Berätta för dem om 0000 – de förstår om de googlar koden och tittar på bilderna”.

Egentligen kom Mossad tillbaka och sa att de inte förstod, så här är en förklaring:

Angel Number 0000 betyder en ny början, som kommer att bemyndiga livet. Det hänvisar också till att man ska avsluta sina dåliga vanor, problem och en deprimerande period i ditt liv.

Tom Hanks on the Pandemic Year: Never Play Solitaire Again

Det fanns också en relaterad antydan till de franska och schweiziska filialerna inom familjen Rothschild av den brittiska filialen. Detta kom i en omslagshistorien till Wall Street-journal som påstås vara skriven av Tom Hanks, vars riktiga namn, enligt Mossad, är Michael Rothschild. Kärnan i detta meddelande verkar vara ”Spela aldrig patiens igen.”

Tidpunkten för detta är också intressant på grund av nyhetsrapporter ifjol, nu skrubbade från internet, som meddelade att Tom Hanks hade dött ”av Covid-19.”

För att förstå detta lite bättre, låt oss ta en titt på rubrikerna från iranska Tasnim News-byrån från en slumpmässig dag i förra veckan:

Irans högsta general: kapacitet utvecklad för tillintetgörande av sionistisk regim

Iran avslöjar nytt vaccin för COVID-19

Över 8 300 nya fall av Coronavirus upptäcktes i Iran

Dessa skrämselpropaganda rubriker gör det klart för iranierna att ta order från samma folk som israelerna gör. Berättelser fulla av sådana saker som att ”Ryssarna / nordkoreanerna / kineserna etc. kommer för att hämta oss” eller ”pesten kommer att döda oss!” är typiska för hur den nuvarande härskande klassen försöker kontrollera oss med rädsla. Motgiften till detta är kärlek och det är det budskapet som den brittiska grenen av Rothschilds äntligen tycks ha fått.

Förresten, verkar det som om den kommunistiska kinesen också är en del av samma kontrollstruktur, vilket framgår av detta citat från det officiella Xinhua News Agency:

China, U.S. hold candid, constructive dialogue, keeping door open to further communication

”Den kinesiska delegationen gjorde det klart för den amerikanska sidan att Kina inte har för avsikt att utmana eller ersätta USA:s status och inflytande.

Eftersom den amerikanska regeringen inte längre existerar är det tydligt att de hänvisar till kontrollanterna i Schweiz. Om du tittar på den bifogade bilden kan du också se båda delegationerna till de senaste falska USA / Kina-samtalen i Alaska hade slavmasker som en symbol för blind lydnad.

Men åtminstone de kinesiska delegaterna vid detta möte gjorde några bra poäng. Till exempel sade chefen för utrikesfrågor från CCP Yang Jiechi till amerikanska delegater:

”Vi tror inte på att invadera genom våldsanvändning, störta andra regimer eller massakrera människor i andra länder. Länder bör gå samman för att bidra till mänsklighetens framtid. ”

På tal om mänsklighetens framtid måste vi börja kopiera fransmännen, som sprängde den franska delen av internet och börjar oroa oss för en skurk AI.

Det finns fler och fler tecken på att detta är ett verkligt hot. Till exempel utfärdade Rysslands president Vladimir Putin i förra veckan en utmaning till att träffa den amerikanska invånaren Joe Biden personligen. Emellertid har allt omnämnande av detta tagits bort från Internet och allt vi ser nu – även på den officiella ryska Tass-nyhetsbyrån – är ett förslag på en telekonferens. Alla de så kallade världsledarna har ersatts framför våra ögon med datorgrafiska (CGI) representationer som bara möts online.

Som ett exempel på skadekontroll när hjulen faller av, som svar på invånare Joes gröna skärmvirala video som vi belyste i förra veckan, återupptog Mick West från Metabunk.org stolt nyckelplatsen för mikrofonmagi.

 

Tyvärr tjänar det bara till att påminna alla om att fokus och belysning är de döda gåvorna, även om han försöker göra sitt bästa genom hävda att allt är som det bör vara. Även om man tittar på sidovyn stämmer det inte. Rösten till mannen med maskremmen och Joe’s hand är båda i skarpt fokus, men mikrofonen är ur fokus. Dessutom visar den främre vinkeln med den vita mikrofonen i nivå med eller ovanför den mörka mikrofonen. Ändå saknar sidovyn den vita mikrofonen helt och hållet, och eftersom Mick har gjort sig besväret med att matcha scenen för oss, kan vi se att kabbalen borde letat efter ny FX-personal som vet något om kontinuitet.

Som ett exempel på hur en riktig president som pratar med media ser ut kan vi se hur mikrofonernas belysning och fokus matchar Trumps hand och ärm.

Närmare hemmet, har Japans utländska korrespondentklubbar varit för fega för att ta upp min debattutmaning om fakta angående den bevisligen falska pandemin. Istället försöker de hålla en virtuell bolagsstämma. Intressant nog raderades alla mina e-postmeddelanden som berättade om detta möte från min dator och jag hörde bara om det genom att prata med en kollega på en fast telefon.

Som i ett tecken vaknar människor; demonstranter i London, Tyskland, Frankrike, Sverige, Nederländerna, Australien, Belgien, Japan, Wien, Kanada, USA och någon annanstans kom till Worldwide Rally for Freedom.

Vårt råd är att inte bara kasta bort din mask och undvika DNA-förändrade vacciner utan också begränsa den tid du spenderar framför en skärm ..

Slutligen har vi den här veckan pratat med ryska FSB-källor såväl som källor inom U.S. Secret Space-programmet. Båda säger att den hemliga rymdstyrkan snart kan avslöjas för allmänheten. Vi hoppas att vi snart ska kunna åka till Thule flygvapenbas på Grönland för att se den hemliga rymdstyrkan med egna ögon.

Håll dig uppdaterad.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

4 svar

  1. Scenarios for the Future of Technology and International Development
    file:///C:/Users/Caroline/Downloads/Telegram%20Desktop/Rockefeller%20Foundation.pdf

    – de skall fortsätta förre ngn /ngt få stop på den sataniska planlagt förslavning och degradering samt mord/avlivning med alla medel och resurser – man kan inte längre lita på marionett politiker, sjukvårdssystem och medicinska företag….

    Gilla

  2. Israel har blivit ett vaccin helvete, regeringen extremt kriminell och människoföraktande, stämd inför ICC i Haag – http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2627.html

    Gilla

%d bloggare gillar detta: