Advokater stämmer WHO för ha ”vilselett världen” gällande utbrottet av COVID-19

March 17, 2021
https://humansarefree.com/2021/03/lawyers-are-suing-the-who-for-misleading-world-over-covid-19-outbreak.html

Advokaten för konsumentskyddsprocessen Dr Reiner Fuellmich säger att nyhetsbyråer ”medvetet har vilselett regeringar över hela världen.”

En grupp advokater förbereder sig för att stämma Världshälsoorganisationen och några av dess partners för påstått ha vilselett världen gällande allvaret med COVID-19-utbrottet och de åtgärder som vidtagits för att kontrollera den, som de säger, har skadat försörjningen och orsakat enorm skada på ekonomier.

Lawyers Are Suing the WHO for 'Misleading World Over COVID-19 Outbreak'

Rörelsen tillkännagavs av Dr. Reiner Fuellmich, en av fyra medlemmar av den tyska Coronavirus Investigative Committee som har hört internationella forskares och experters vittnesmål sedan 10 juli 2020.

I en video som släpptes på hans YouTube-kanal anklagar Fuellmich WHO: s chef Tedros Adhanom, Dr Christan Drosten, chef för virologi vid Berlins Charité Hospital, och Dr Lothar Wieler, chef för RKI, den tyska motsvarigheten till US Center for Disease Control, som han hävdar, medvetet har vilselett regeringar över hela världen.

”Den här coronakrisen, enligt allt vad vi vet idag, måste döpas om till en coronaskandal, och de som är ansvariga för den måste åtalas straffrättsligt och stämmas för civila skador,” sa han.

”På politisk nivå måste allt göras för att se till att ingen någonsin igen kommer att komma i en sådan maktposition att de ska kunna bedra mänskligheten eller försöka manipulera oss med deras korrupta agendor.”

Very important: Legal Team Wants ‘Second Nuremberg Tribunal’ To Try Global Lockdown Promoters For Crimes Against Humanity

Fuellmich planerar att lämna in en grupptalan i USA.

”Nummer Ett: finns det en coronapandemi, eller finns det bara en PCR-testpandemi, specifikt? Betyder ett positivt PCR-testresultat att den testade personen är infekterad med COVID-19, eller betyder det att det absolut inte har något samband med COVID -19-infektion, sade han, orädd för att nämna påstådda företags girighet i sin rättegång.

”Nummer två: görs de så kallade anti-coronaåtgärderna, såsom lockdowns, ansiktsmasker, social distansering och karantänsreglerna för att skydda världens befolkning från corona, eller syftar de bara till för att få människor i panik, så de tror utan att ställa alla frågor, att deras liv är i fara, så att läkemedels- och teknikföretagen i slutändan kan generera enorma vinster från försäljningen av PCR-test, antigen- och antikroppstester och vacciner, samt skörden av våra genetiska fingeravtryck.”

”För det tredje: är det sant att den tyska regeringen i stor utsträckning lobbades, mer än någon annan regering, av huvudpersonerna i den så kallade coronapandemin?” frågade han.

”Tyskland är känt som ett särskilt disciplinerat land och skulle därför bli en förebild för resten av världen för sin strikta och därför framgångsrika efterlevnad av coronaåtgärderna.”

Fuellmich behandlar sin oro över säkerhetsskador orsakade av åtgärder som påstås stoppa COVID-19, förutom att söka svaret på om hur farligt viruset verkligen är, och om en person vars PCR-test har kommit tillbaka som positivt, faktiskt var infekterad av sjukdomen.

”Baserat på straffrättsliga regler, som hävdar falska fakta angående PCR-tester eller avsiktlig felaktig framställning, som utförts av herr Drosten och Wieler och WHO, kan detta bara tolkas som ett bedrägeri”, förklarade han. ”Baserat på reglerna i civilskyddslagen, översätts detta till avsiktlig tillförsel av skada.”

Han hävdade att dessa människor visste att ”PCR-testerna inte kan ge någon information om infektioner, men hävdade om och om igen till allmänheten att de kan, med sina motsvarigheter över hela världen, och upprepade detta ..

”De visste alla och accepterade och baserat på deras rekommendationer skulle världens regeringar besluta om lockdown, regler för social distansering och obligatoriskt bärande av masker, de senare utgör en allvarlig hälsorisk allteftersom alltfler oberoende studier och expertuttalanden visar på det.

”Enligt skadeståndslagstiftningen har alla som skadats av dessa PCR-testinducerade lockdownskrav rätt till full ersättning för sina förluster,” tillade han. ”I synnerhet finns det en skyldighet att kompensera – det vill säga en skyldighet att betala skadestånd – till företag och egenföretagare till följd av lockdown och andra åtgärder.

”Under tiden har anti-coronaåtgärderna dock orsakat och förorsakat sådan förödande skada på världens befolknings hälsa och dess ekonomi, att de brott som har begåtts av herrarna Drosten, Wieler och WHO, och måste vara lagligt kvalificerat som brott mot mänskligheten, enligt definitionen i avsnitt 7 i den internationella strafflagen, ”sa Fuellmich.


Nytryck av Corona-PLANdemin ute nu! Beställ din bok!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

2 svar

 1. Jävla korrupta pack –
  ”Så lustigt att de betalar för att bli uthängda på det här viset 😉
  Ja antingen så tror de ju att de skall tjäna pengar på detta, eller så handlar det om någonting annat…
  Vilka som finansierar KI behöver vi kanske inte utveckla…”
  https://carlnorberg.se/2021/03/19/coronatestinvesterande-norrskensstiftelse-kanda-entreprenorer/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: