Attack på Khazariska Maffians ledarskap intensifieras

2021-03-15
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Jakten nollställs nu på khazariska pöbelledare likt medlemmar av familjen Habsburg och deras hantlangare som Klaus Schwab från World Economic Fascists, säger Mossad och andra källor.

De håller också med om att brottsminister Benjamin Netanyahu har avrättats för krigsförbrytelser, inklusive massmordattacken på Japans kärnkraftverk i Fukushima den 11 mars 2011.

För att förstå hur historisk denna utveckling är, måste vi gå tillbaka till när Mose fick ”de tio budorden från Gud”. Det är de första fyra av dessa ”bud” som är problemet.

De lyder: Jag är HERREN, din Gud; du ska inga andra gudar hava jämte mig; Gör inga avgudabilder eller likheter och använd inte HERRENS namn till förfång.

Denna ”Gud” är den som krävde betalningar i form av guld, silver, aromolja, bloddrypande rött fårskinn etc. I själva verket är det en grupp som gömde sitt system av totalitarism bakom begreppet ”Gud”. Anledningen till att de kräver att inga avgudabilder eller likheter ska göras av dem är att de inte ville att människor skulle få reda på att ”Gud”, var bara en massa människor. Trollkarlarna bakom gardinen. Med andra ord är sekretess viktigt för deras styrningssystem.

Marble bust of Greek lyric poet Pindar (522-443 BC). Roman copy dated Stock  Photo - AlamyDetta är inte för att förneka existensen av en gudomlig gnista eller en Skapare. Det är bara för att hävda att de västerländska monoteistiska gudarna (Allah, Yahweh, Gud, etc.) är kamouflage för grupper av mänskliga slavar. De har en hemlig ledare känd som ”Pindar” (bilden) som är deras absoluta härskare och som spelar rollen som ”Gud.” Jag minns fortfarande att dessa människor sa till mig ”det finns ingen Gud, det är vi som är Gud”, när de först bad mig att gå med i deras folkmordsplaner.

Kom ihåg att världsreligionen kommer från det latinska ”re ligare” eller att återbindas till en enda bunt eller ”fascii”, därav ordet fascism.

Det nuvarande ledarskapet för dessa fascistiska totalitärer försöker desperat att stanna vid makten nu genom att använda sin falska pandemi för att tvinga människor till att ta genförändrande vacciner som kommer att döda de svaga i en zombieapokalyps och ytterligare tämja de överlevande.

Som en av deras främsta hantlangare Henry Kissinger en gång sa, är målet att göra det lika omöjligt för vanliga människor att motsätta sig dem, som det är för ett får att motsätta sig en jordbrukare. Tyvärr för dem, förutsåg dessa framtida mästare på djurfarmen aldrig att deras vakthundar, militär- och underrättelsetjänsterna i väst, skulle vända sig mot dem. Det är precis vad som nu händer och som vi kommer att se här nedan.

The true story of social networking - The theft of Leader Technologies'  inventionTill exempel fick vi i förra veckan en detaljerad rapport från den tyska underrättelsetjänsten om exakt vem och var ledarna för denna fascistgrupp är. I en timmes ljudinspelning vid länken nedan har Michael McKibben (bilden) från Leader Technologies och hans forskargrupp gjort ett djupgående dyk i historien och släktledet från World Economic Forums Klaus Schwab och hans mästare. Detta är verklig rapportering full av handlingsbar intelligens baserad på månader av forskning som går igenom pappersarkiv etc.

Klaus Schwab and the Fourth Reich

Nyckeln till all information som presenteras är att de kungliga familjerna i Europa, inklusive drottning Elizabeth, Habsburgarna och de spanska kungligheterna etc. tror att de är ättlingar till Jesus Kristus. De tror att det är deras ”Gud” som är ödet att styra mänskligheten från Jerusalem.

Huvudinstrumentet för deras styre är Bank for International Settlements, BIS, och kontroll över skapande och distribution av ”valuta”, liksom kontrollen över de flesta transnationella företag. Denna grupp sätter ihop stora långsiktiga planer som ett ”Krig mot terrorn” eller en ”COVID-19-pandemi” för att valla fåren med. De distribuerar sedan ”valuta” skapad ur luften till sina hantlangare för att muta politiker, mediefigurer etc. för att införa deras planer och utföra insiderhandel baserat på dessa planer. Insiderhandeln med flygbolagets aktier före 9.11 är ett bra exempel.

Under de senaste åren har dessa tyranner kämpat inbördes om vem som skulle få jobbet som Messias i deras planerade fascistiska nya världsordning. De brittiska kungligheterna pressade på att prins William skulle spela rollen. De italienska P3-fascisterna marknadsför en individ med namnet …

Marco Di Mauro, som tydligen är en karismatisk italienare med stigmata. Det fanns andra blivande världsdiktatorer inklusive den avrättade toppnazisten George Bush Sr., och en ättling till David Rockefeller som gick under benämningen monikern Supreme Rockefeller. Muslimerna letade också efter någon som skulle spela rollen som Mahdi eller Messias för att inleda New Age.

Vad alla dessa människor misslyckades med var att inse att resten av världen vaknar och inte kommer att gå med på deras planer och låta sig förslavas.

Kollapsen av deras Covid-19-plandemi är ett mycket bra exempel på hur deras förmåga att flocka mänskligheten faller sönder. Denna plan skyndades in i genomförandet i förtid i slutet av 2019 efter att de insåg att de asiatiska länderna inte längre skulle finansiera dem.

Viktigast är att deras ursprungliga försök att orsaka massdödsfall med 5G elektromagnetiska attacker och sedan skylla det på ett ”coronavirus” har neutraliserats.

Som en påminnelse, ta en titt på den här detaljerade presentationen som visar hur det första ”utbrottet” av ”coronavirus” sammanfogade nästan exakt med starten av 5G-nätverk runt om i världen.

Klicka för att komma åt Study-of-correlation-coronavirus-5G-Bartomeu-Payeras-i-Cifre.pdf

Vad som hände var att 5G-nätverken nästan omedelbart stängdes av, varför dödligheten för detta så kallade virus nu är densamma som den allmänna befolkningens dödlighet före ”pandemin”.

Det finns också fler och fler visselblåsare som kommer ut ur träverket. Till exempel ringde i förra veckan en läkare som arbetade vid ett KKR-sjukhus i Japan för att säga att alla så kallade ”Covid-19” -fall i Japan befann sig på KKR-sjukhus och att alla patienter som han såg var offer för en elektromagnetisk attack, inte ett virus.

ER Doctor – ”We’re Being Deceived and Manipulated”

Nedan kan du läsa en rapport från en kanadensisk visselblåsare ER-läkare som beskriver Justin Castro-regimens medicinska brott.

United States Penitentiary, Leavenworth - Wikipedia

Åtgärder vidtas. Till exempel, en gentleman med namnet Alexander Federowicz postade en kommentar på vår webbplats som delvis gällde ”från 1989 till 2005, alla USAF, USMC, US Army och US Navy implementerade 5G frekvenssystem. Att rikta dem mot ett offentligt område eller att avsiktligt bestråla någon militär eller civil person med dessa vapen skulle ha resulterat i en allmän krigsdomstol och en livstidsdom i Fort Leavenworth Military Prison (bilden). I vissa fall skulle dödsstraff ha administrerats. ”

MI6 noterade denna kommentar och vidarebefordrade den till sina motsvarigheter i Pentagon och andra världsmilitära byråer. Samtalet har nu gjorts för att jaga och arrestera alla mRNA-vaccinpuffare, 5G-promotorer etc. som krigsförbrytare.

Fransk underrättelse svarade med ett meddelande som delvis löd:

”Dödsstraffet har uttalats mot alla som främjar världsomfattande folkmord och bedrägligt vaccinbaserat genteknik. Cheferna för Pfizer och Astra Z jagas av specialstyrkor. Detsamma gäller internationella bankirer som använder bedrägliga högfrekventa handelsprogram som drivs av superdatorer.”

Meddelandet pekade fingret på Vatikanen och den franska BRI-polisenheten. De påpekade också att ”Bidet” inte var president och inte hade stöd från Pentagon.

Dagen efter att vi fick detta meddelande kom nyheten:

Millions of websites offline after fire at French cloud services firm

Millions of websites offline after fire at French cloud services firm

”En brand mot ett franskt molntjänsteföretag har stört miljontals webbplatser, slog ut statliga myndigheters portaler, banker, butiker, nyhetswebbplatser och tagit ut en bit av FR:s webbutrymme, enligt internetövervakare.”

MONSANTO FOUND GUILTY OF CHEMICAL POISONING IN LANDMARK CASE

Ett annat tecken på att skurkarna tappar är att Monsanto har funnits skyldig till kemisk förgiftning. Detta är en försmak på vad som kommer att hända med vaccinföretagen.

Ovaciones | Ordena Bolivia arrestar a expresidenta Jeanine AñezI förra veckan arresterades den högerextrema bolivianska politiker Jeanine Añez den 13 mars på anklagelser om terrorism och uppror för sin roll i militärkuppen 2019 som syftade till att stjäla Bolivias litiumtillförsel till den khazariska maffian.

Två tyska politiker har under tiden tvingats avgå för att ha förespråkat ansiktsmasker.

Det finns otaliga andra liknande rapporter som kommer ut i en blåsande takt som visar att det fascistiska kontrollnätet i väst kollapsar.

Kanske är det därför vi kontaktades i förra veckan av tjänstemän från Federal Reserve Board som erbjöd oss tresiffriga avkastningar i form av Fiat-dollar om vi kunde ge dem tillgång till ”drakfamiljpengar”. Naturligtvis fick de beskedet att sluta prata strunt.

Vatican low on reserves to cover deficit, seeking donations

Det är därför Vatikanen nu är i konkurs

Brace Yourselves For The Most Dramatic Shift In The Standard Of Living In All Of U.S. History

Pengarna de producerar accepteras nu bara i USA, varför M1-penningmängden som tog det 244 år att nå $ 4 biljoner i början av 2020, har nu hoppat till över $ 20 biljoner.

Who Would Kidnap a Space Telescope?

An illustration of NASA's new space telescope sailing on water, with a pirate flag waving overhead

Så vart är all denna ”valuta” på väg? En plats är NASA (Not A Space Agency) där det verkar dölja storskalig förskingring. Det producerades nyligen en dramatisk CG Mars-landning. Nu står det att det dyra nya rymdteleskopet ”kan bli stulet av pirater.”

Financial System Fake La La Land – Dr. Mark Skidmore

Situationen har nått den punkt där vanliga ekonomer som Michigan State Economics Professor Mark. Skidmore säger ”Hela bokföringssystemet för den federala regeringen är bedrägligt.”

Iran piles on aggression, emboldened by US-Saudi-Israel restraint

Saker och ting kommer bara att bli värre eftersom oljeresurser som styrs av Khazarian-maffian systematiskt attackeras i hela Mellanöstern, särskilt i Saudiarabien och Syrien.

Iran-Backed Militia Publishes Video Of New Attack On US Convoy In Iraq

Den enda israeliska allierade i Mellanöstern, Förenade Arabemiraten, hade bett Netanyahu om att komma över och underteckna ett skyddsarrangemang som kallas Abrahams överenskommelser bara för att få besöket avbruten för fjärde gången. Olika ursäkter gavs för annulleringen men den verkliga anledningen till att Netanyahu inte kan åka är att han inte längre befinner sig på denna jord.

With Israel’s election 9 days off, new faces but no dark horses

Det är därför Netanyahu inte syns offentligt trots en pågående allmän valkampanj. Istället driver, enligt Mossads propagandasida Debka, ”Netanyahu sin kampanj med en videokameraman som spårar och spelar in live på Facebook under sina pågående möten i ett hörn av landet efter det andra.” Med andra ord som Joe Biden existerar han bara nu via maskbärande djupa falska dubbelgångare och som ett CG-digitalt spöke.

Här är förresten den senaste bekräftelsen på att Vita huset förblir tomt även om CNN låtsas att Biden-administrationen faktiskt existerar och håller en stor händelse i Rose Garden. https://www.bitchute.com/video/Ozr9bwTPnmbv/

Naturligtvis har vårdboende Biden ännu inte hållit en presskonferens eller ens träffat ansikte mot ansikte med en annan världsledare.

Några av hans tidigare framträdanden gick så här. CNBC fick nyligen panik under ett ”live” Vita huset-evenemang och gick till färghinder när Joe började fråga om vägbeskrivningen från Nancy, som saknade okaraktäristiskt ord. I ett annat inslag ser man hur en djupt snarkande Biden ska bli intervjuad i live-sändning.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/03/Biden.sleep_.mp4?_=2

Som ett tydligt tecken fick de goda killarna också ett telefonsamtal den 11 mars 2021 från den amerikanska Stillahavsflottans befälhavare John C. Aquilino där han läste följande uttalande:

”Vi vill be det japanska folket om ursäkt för vårt misslyckande med att skydda dem från terrorattacken på Fukushima som ägde rum för tio år sedan idag. Vi lovar att vara mer vaksamma i framtiden för att se till att ingen sådan attack någonsin äger rum igen. ”

Vi har också bekräftat från både CIA och NSA att de flesta av ledarna för denna terrorattack, inklusive den tidigare Jesuit-generalsekreteraren Peter Hans Kolvenbach och premiärministern Benyamin Netanyahu, har avrättats för sin roll i denna attack. Andra förövare som Baron Thyssen kommer att ställas inför rätta.

Några fler dominon behöver fortfarande falla, som Justin Castro i Kanada och Angela Merkel i Tyskland, men det är bara en tidsfråga. Merkel måste avgå som lovat eller drabbas av konsekvenserna.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/03/Merkle.shake_.mp4?_=5

Militären måste nu ockupera huvudkontoret för Facebook, Google, Twitter, Microsoft, etc. ASAP och jaga sina chefer för att sätta ett stopp för all den djupa falska och CG vi ser på våra allestädes närvarande skärmar.

Slutligen måste företagsmedierna totalrenoveras. Under åren har jag tittat på hur mina journalistkollegor mördades, sparkades eller gick i pension tills ingenting annat än lakejer fanns kvar. Dessa lakejer måste sparkas eller fängslas. Det är dags att återföra sanningen till vår offentliga diskurs.

Kom ihåg att sanningen kommer att göra oss fria.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. I USA bedragare och kriminella mafia genom valmanipulation kom till makten – det som väntar mänskligheten är massmord och krig. Detta är alvarligt och det kan man inte ta bort med manifestationer- de som manifesterar öppet bli eliminerade fysiskt – detta kriminella gäng mördade sina ägna när de öppnade munnen vid skräck upplevelse vid tanke om vad som kommer att hända – så ha inga förhoppningar att de skall lyssna på befolkningen – just nu de är försiktiga då militären kan komma och slakta de – därför just nu de skapar betalda privata grupper som kan slakta vem som helst för betald och som bli slaktade med tiden då dessa saknar all moral och förstånd av det som händer – läget är alvarligt och om man inte vänder militära styrkor för att kämpa för mänskligheten – människor globalt bli slaktade – först med gift sprutan sedan i concentrations-arbets läger- LÄGET ÄR ALVARLIGT

    Gilla

%d bloggare gillar detta: