Svenska hälsoexperter: COVID-lockdowns har dödat MILJONER människor

March 11, 2021
https://humansarefree.com/2021/03/health-experts-lockdowns-have-killed-millions-of-people.html

Under denna pandemi har jag ofta önskat att Hans Rosling fortfarande levde. För de som inte är medvetna var han läkare och professor vid Karolinska Institutet som hade ett särskilt intresse för global hälsa och utveckling.

År 2012 förklarade tidskriften Time honom som en av de 100 mest inflytelserika människorna i världen. Under de sista månaderna av sitt liv, 2017, skrev han en utmärkt bok som heter ”Factfulness”, som sammanfattade det mesta av hans tänkande och beskrev hur många av de saker som människor ”vet” om världen är helt fel.

Hans Rosling är något av en hjälte för mig, och om han fortfarande levde, är jag säker på att han skulle ha bidragit till att ge lite klokhet för den nuvarande situationen. Med hans globala inflytande tror jag att folk skulle ha lyssnat ….

Två av Hans Roslings tidigare kollegor vid Karolinska Instituet, professor Anna-Mia Ekström och professor Stefan Swartling Peterson, har gått igenom uppgifterna från UNICEF och UNAIDS och drar slutsatsen att minst lika många människor har dött på grund av begränsningarna med att bekämpa Covid som har dött av direkt Covid.”

Citatet ovan kommer från Sebastian Rushworth, en läkare i Sverige. När jag läste hans senaste blogginlägg kom jag över det faktum att två av Hans Roslings tidigare kollegor vid Karolinska Instituet, professor Anna-Mia Elkström och professor Stefan Swartling Peterson, har gått igenom data från UNICEF och UNAIDS, och kommit till slutsatsen att minst lika många människor har dött som ett resultat av begränsningarna för att bekämpa COVID som har dött av COVID direkt.

Jag verifierade detta med flera källor, och det är sant, dessa professorer kom faktiskt till denna slutsats, och det finns många källor som uttrycker detta. De har intervjuats om sina resultat på SVT, den svenska offentliga TV:n. Om du talar svenska kan du titta på en dokumentär som diskuterar deras slutsatser här. (källa) (källa)

swedish health experts covid lockdowns have killed millions of people

Innan vi går vidare vill jag nämna att lockdowns faktiskt kan ha dödat fler människor redan med tanke på att vi vet att dödsfall markeras som ”COVID” -dödsfall, i många fall faktiskt inte är ett resultat av COVID.

Till exempel anger Ontarios folkhälsa tydligt att dödsfall kommer att markeras som COVID-dödsfall, oavsett om det är klart eller inte om COVID var orsaken eller bidrog till döden.

Dr. Ngozi Ezike, chef för Illinois Department of Public Health, sa följande under den första vågen av pandemin:

”Om du befann dig på hospice och redan hade fått några veckor kvar att leva och så visar det sig att du också hade COVID, då skulle det räknas som en COVID-död, trots att du dog av en tydlig alternativ orsak. Så alla som är listade som en COVID-död betyder inte att det var dödsorsaken, men de hade COVID vid tidpunkten för sin död. ”

Professor Anna-Mia Elkström och professor Stefan Swartling Peterson har inte varit de enda som uttrycker oro.

Konsekvenserna av lockdown är många, och vi väljer detta tillvägagångssätt för ett virus med en 99,95 procents överlevnadsgrad för personer under 70 år och en 95-procents överlevnadsgrad för personer över 70 år.

Med det sagt, vet vi att den främsta anledningen var för att undvika att sjukhussystemet blir överbelastat av uppenbara COVID-fall.

Lockdown-skador övervägdes tidigt i pandemin, en rapport som publicerades i British Medical Journal med titeln ”Covid-19: Staggering number” of extra deaths in community” förklaras inte av covid-19 ″ har föreslagit att karantänåtgärderna i Storbritannien som ett resultat av det nya coronaviruset kan redan ha dödat fler seniorer i Storbritannien än coronaviruset har gjort under månaderna april och maj.

Bhattacharya, MD, PhD skrev en artikel för The Hill med titeln Facts — not fear — will stop the pandemic. I den påpekar han ett antal fakta angående konsekvenserna av låsningsåtgärder, som också inkluderar det faktum att:

”Internationellt har lockdowns placerat 130 miljoner människor i svält, 80 miljoner barn i riskzonen för difteri, mässling och polio och 1,8 miljoner patienter som riskerar att dö av tuberkulos.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

 1. http://alfheimr.eu/
  – Covid-19 dokumentär: Plandemic 2 (2020)
  … Den djupare historien om Covid-19, med början i amerikanska myndigheters utnyttjande av Kina för att dölja sin olagliga forskning och patentering av Corona-viruset…
  https://brandnewtube.com/watch/plandemic-2-full-version-uncensored-2020_A18PnZl11BV9liK.html

  – Tystnadens tyranni: Hälsoproblem med 5G-strålning på abetsplatser censureras
  Sverige var en demokratisk rättsstat men har ruttnat sönder inifrån och degenererat till en privatindustrins diktatur. Mikrovågsstrålning accelerar inte bara destruktiva processer och gör oss äldre mycket fortare. Den stör ut och attackerar också det mänskliga nervsystemet, resulterande i hjärntrötthet och utmatning som gör att många inte längre kan leva i samhället…
  https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/03/14/ett-vittnesmal-halsoproblem-av-5g-stralning-pa-jobbet-men-tystnadsplikt-rader/

  -5G – en brutalisering av vårt gemensamma luftrum
  …5G-systemet är igång. Master och antenner som ska bestråla omgivningen med systemets mikrovågor byggs för fullt och kommer inom en snar framtid att skjuta upp som svampar ur jorden i Sverige. I USA byggs hundratusentals cell towers. Utbyggnaden drivs av telekomindustrin, som i praktiken styr den amerikanska tillsynsmyndigheten FCC (Federal Communications Commission) – på samma sätt som Ericsson, Telia och den övriga industrin styr svenska Strålsäkerhetsmyndigheten och Post- och telestyrelsen…
  https://juliacaesar.blog/2021/03/14/5g-en-brutalisering-av-vart-gemensamma-luftrum-2/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: