Gangsterparadiset Sverige

Malmö 12-3-2021

Att Sverige är ett gangsterparadis bekräftas på ett tydligt sätt i två artiklar i dagens Sydsvenskan.

Top 10 Breitling 2021 Predictions | New 2021 Breitling Watches

Den ena artikeln handlar om en 35 – årig kriminell vapenhandlare i vars bostad man vid en husrannsakan hittade över en miljon kronor i kontanter och märkesklockor av märkena Rolex , Breitling, Chopard och Audemars Piquet värda sammanlagt 860 000 kr.

Allt beslagtogs och mannen dömdes för grov penningtvätt. Nu har hovrätten rivit upp domen och mannen får tillbaka pengarna och klockorna trots att han uppvisat blygsamma förvärvsinkomster åren före tillslagen.

År 2009 dömdes mannen för inblandning i en knarkaffär där 33 kilo hasch bytte ägare. Mannen är också misstänkt för att vara inblandad i ett nätverk som smugglade hundratals de-aktiverade skjutvapen från Slovakien. Detta ledde att han dömdes till sex års fängelse.

Katalysator - Biltema.seDet andra fallet handlar om 1034 stulna katalysatorer som polisen beslagtog efter ett tips om att personer betedde sig märkligt på Lundavägen i Malmö.

Personerna höll på att lasta in gods i bilar vid en företagslokal och sju personer greps och anhölls för grovt häleri. Dom anklagas inte för själva stölderna utan bara för att för att ha hanterat stöldgodset. Detta hände alltså i tisdagsförmiddag och alla är redan släppta på fri fot trots att misstankarna kvarstår.

Skulle inte förvåna mig om samtliga katalysatorer lämnas tillbaka till dom misstänkta med motiveringen att dom är för personligt bruk eller liknande.

Vad det gäller katalysatorer kan man i samma tidning samma dag läsa om en kvinna i Lund som det senaste året blivit bestulen fem gånger på katalysatorer som suttit på hennes Toyota Prius. Den senaste gången var samma dag som beslaget på Lundavägen i Malmö ägde rum.

Man kan nog utan att vara alltför vågad i sina gissningar misstänka att dom frisläppta ganska omedelbart återupptog sin verksamhet med stulna katalysatorer.

I fallet med dom återlämnade pengarna och klockorna så ligger det förmodligen ett digert arbete bakom från både polisens och åklagarens sida och nu kan alltså den grovt kriminelle mannen gapskrattande njuta av det återlämnade godset. Gapskratta åt den s k rättvisan i Sverige!

Man kan ju med jämna mellanrum läsa hur det utdelas s k ungdomsrabatt åt unga grovt kriminella och jag undrar om det finns äldre-rabatt för äldre kriminella också och vid vilken ålder kan man i så fall få ta del av detta?

Jag föreslår att total straffrihet för alla som fyllt 70 år skall införas för i så fall så ämnar jag att inom en snar framtid ge mig in på kriminalitetens bana eftersom jag redan senare i år fyller just 70.

Ovanstående två fall visar med all tydlighet att i Sverige lönar det sig knappast att vara hederlig samt att detta landet är mycket sjukt.

Certina Herr Guldklocka 18k | August Petersson & Son ABDen enda klocka jag har som är värt något är den ”guldklocka” som jag fått av staten för lång och trogen tjänst vid Statens järnvägar.

Tyvärr så ser jag den efter att ha läst vilka klockor som återlämnats till 35 – åringen här ovan bara som ett bevis på vilken idiot jag varit som ägnat mig åt hederligt arbete i ca 45 år.

Sandor HeroldKategorier:Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: