Clinton förd till GITMO, väntandes på Militär Tribunal

By Michael Baxter -March 7, 2021
https://realrawnews.com/2021/03/clinton-shipped-to-gitmo-awaiting-military-tribunal/

Hillary Clinton försedd med handfängsel togs bort från en arresteringscell i södra Florida och flögs direkt till Guantanamo Bay ombord på en Marine CH-53 Sea Stallion-helikopter, kan Real Raw News nu rapportera.

Fångtransporten kom bara dagar efter att Trump och Hugh W. Howard, befälhavare för Naval Special Warfare Command, gav grönt ljus för en gryningsräd på Clintons Chappaqua, NY, gods, vilket resulterade i hennes arrestering.

Families Of 2018 Marine Helicopter Crash Victims Sue Part Suppliers | KPBS
Marine CH-53 Sea Stallion-helikopter

Tidigt på fredag morgon tog en marin eskort en fängslad och munkavleförsedd Clinton till Rybovich Heliport i West Palm Beach, FL, där CH-53 satt redo att föra över henne till GITMO. Flygningen lyfte klockan 04.45 och landade på Kuba en timme senare, enligt en Trump-källa som är bekant med händelsen.

Han sa att Clinton inte var samarbetsvillig men måste ges lugnande medel för resan.

På frågan om Trump personligen förhörde henne före flygningen sa vår källa följande:

”Han gjorde inte det. Trump vill inte vara inom synhåll för henne. Han låter också militären hantera allt. Han vet att hans partiskhet kan ge ett utslag och han är helt säker på att bevisen är tillräckligt övertygande för att säkra en fällande dom. Oavsett hur några år som Clinton ha kvar kommer hon att tillbringa dem i en mörk cell om hon nu inte möter en exekutionspluton.”

Clinton är för närvarande inrymd i en privat cell vid GITMOs Camp Delta och har tilldelats titeln ”fängelse 53” och har fråntagits sitt amerikanska medborgarskap. Vår källa kunde inte bekräfta om 53 hänvisade till det aktuella antalet Deep State-passagerare, eller om det bara var ett slumpmässigt nummer.

Clintons privilegier i väntan på en militär domstol beror på hennes grad av samarbete. Om hon beter sig får hon 3 måltider om dagen och får duscha fyra gånger i veckan. Hon kommer också att ha tillgång till en rekreationsgård. Om hon emellertid är olydig kommer hennes privilegier att återkallas och hon kommer att kastas i isolering tills hennes domstolsdatum.

Vår källa sa att militärdomstolen har planerats preliminärt till den 8 april, eftersom Trumps folk fortfarande beslutar vilka militära myndigheter som kommer att lagföra ärendet och besluta om en korrekt dom.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

3 svar

 1. Bakom Kulisserna, kan vi få en bakgrundscheck på källan från Michael Baxter?

  Här är påstådd intervju med Hillary den 8 mars, live-sändning från Washington Post.

  MVH Jesper

  Gilla

 2. Bakom Kulisserna, kan vi få en bakgrundscheck på källan från Michael Baxter?

  Här är påstådd intervju med Hillary den 8 mars, live-sändning från Washington Post.

  MVH Jesper

  Gilla

%d bloggare gillar detta: