För att verkligen känna Trump måste du först fråga vad är en Deep State & Shadow Gov Cabal? Varför dödar han dem?


Author: Alan Fountain
https://gf4justice.com/2019/07/20/790/

Jag ville sätta ihop en kort artikel med några höjdpunkter från tidigare artiklar som hjälper till att förstå vad det går ut på att definiera DEEP STATE & SHADOW GOVERNMENT som kallas KABBALEN. De flesta amerikaner lärde sig ett politiskt system baserat i tron på att vi fungerade i en demokrati. Sanningen är att denna illusion skapades mycket strategiskt av ägarna till centralbankssystemet som också skapade och äger Federal Reserve. De flesta antog att Federal Reserve var en del av det regeringsägda systemet som övervakade pengarna och de finansiella systemen i Amerika. Federal Reserve är faktiskt en privat enhet som ägs av samma ägare som centralbankerna, The Rothschilds Family som också är kända som den Khazariska Maffian. De som styr pengarna kontrollerar världen.

När vi går vidare och lär oss om Deep State kommer jag att dela med mig varför jag känner att den skapades vid sidan av girighet och önskan om att styra världen. Det finns ett system ovanför familjen Rothschilds, men i denna startlektion kommer jag att göra det enkelt så att man förstår hur deras centralbanksskapelser påverkade samhället. Jag inkluderar länkar som går mer i detalj på varje avancerad definition baserat på dess unika kategori. Att skära av och jaga Elitens Blodlinje-familjer som kontrollerar pengarna är bara en genetisk hybrid som matas av ritualer som är avskyvärda för massorna. Pedofili och Pedovore-ritualer är en del av deras normala existens som behövs för att överleva enligt deras hundra år gamla Blodlinje-vanor. De har skapat en falsk matris och elegant belönar de alla de möjliggörare som hjälper till att skydda deras hemligheter genom att inkludera dem i deras hemliga sällskap, ofta genom frimurarnas Illuminati-praxis och hierarkier.

39047076_10215488577921693_2905840646155665408_n
Kabbalen/Eliterna/NWO

Tre familjer dominerade från NWO (Huset Saud, Rothschild och Soros). Genom många generationer har deras blodlinjer samlat massrikedom och makt. Med denna rikedom / makt har de bildat en global kabbal som kontrollerar många regeringar, tjänstemän, institutioner och företag.

De skapade ett system som gjorde det möjligt för dem att komma undan med sina vänstervridna-ritualer genom att få den genomsnittliga amerikanen att tro att Amerika var en kristen nation när den faktiskt i hemlighet har drivits av Lucifer-anhängare som dyrkar Baal & Moloch. Vatikanen (religion), London, (finansiell), USA, (militär) är de 3 systemen för makt och kontroll. I grund och botten har vi levt i en hundra år gammal kultur där Lucifer-principerna maskerades och doldes av den tillverkade Deep State som gjorde det möjligt för alla möjliggörare att bli rika för att hjälpa Rothschilds och de andra Blodlinje-familjerna att täcka över pedofil-pandemin. CDC, Centers for Disease Controls statistik dokumenterar att det finns över
60 000 000 överlevande vuxna övergrepp nu i USA som upplevde olagliga livsförändrande traumatiska sexualiseringar som minderåriga, och som påverkade en naturlig övergång till ung vuxen ålder. CDC ACES STUDY dokumenterar hur denna upplevelse markant minskar livskvaliteten och livslängden på grund av negativa konsekvenser. Denna Deep State Kabbal täcker en människohandel och organiserad kriminell ring med organskörd som inbringar $ 150 miljarder årligen.

Inkomsterna från denna handel används för att muta, utpressa & stimulera alla möjliggörare som hjälper till att hålla detta avskyvärda system blomstrande. De hjälper också till att finansiera den svarta budgeten för Kabbal-verksamheten. Kabbalen konstruerade och skapade många system för mind control och hjärntvättstekniker som användes på allmänheten för att både bedöva och dämpa samhället genom deras Agenda 21 & MK Ultra-metoder. Det beräknas att de
800 000 årliga USA-vuxna och barn försvinner, sannolikt bortförts till denna handel. Det globala årligen saknade antalet är 8.000.000. (M) President John F. Kennedy grep tag i detta och försökte befria Amerika från dess grepp, men mördades för att stoppa hans avslöjande för allmänheten. Det har varit ett hemligt dolt militärt samarbete som har arbetat bakom kulisserna och väntat på att rätt president med magkänsla och integritet äntligen ska fungera som befälhavare med verkställande befogenheter för att allt ska hända. Tja, folk välkomna till den dagen. Trump-administrationen har i hemligt arbetat med militären för att äntligen gå i krig mot denna ondska. Den 12/21/2017 undertecknade Trump en verkställande order för att gripa och beslagta tillgångarna för alla personer som är utländska och inhemska och som är involverade i allvarliga människorättsmissbruk och korruption. EO är följande hyperlänk. TRUMPADMINISTRATIONEN & USAS MILITÄR AKTIVERADE GENOM EXECUTIVE ORDER.

Det finns en tredelad videoserie i artikeln nedan som är ett måste att titta på för att lära av denna tidigare CIA-officer, Kevin Shipp när han blev visselblåsare och han ger alla hemligheter om Deep State. Vad allmänheten kommer att förstå är att våra hedervärda militära och ärade underrättelsetjänstemän med integritet inte längre kunde delta i detta system och förenades med president Donald Trump för att utrota denna DJÄVULSKA-historia och befria amerikanerna från denna mänskliga Luciferiska-förslavning. Innan du lär dig denna sanning kommer du för alltid att gå vilse i att förstå Trump-administrationen eftersom de kommer att gå in i historien som den mest relevanta administrationen för att få ett slut på allvarliga kränkningar och korruption av mänskliga rättigheter. Historien kommer ihåg det som det största presidentskapet sedan George Washington och Abraham Lincoln.

Tre viktiga funktioner som jag väljer att inkludera i denna startlektion som är ett hot mot den suveräna republiken Amerika är att lära sig från Kevin Shipp 2-delars seminarium Senior Executive Services historia och skapandet av Fake Media som används som ett propagandaverktyg av Deep State Kabbalen för att elda på allmänheten.

SES, Senior Executive Services

Denna djupa statliga pedofilkabbal blev ett hot mot vår demokrati och den suveräna republiken Amerika. Det är ansvarigt för att upprätta ett tidigare politiskt system baserat på utpressning, mutor och eller betalning för stimulansåtgärder, mestadels genom att använda pedofili eller någon form av satanistiskt rituellt deltagande för att hålla koll på dem som ställer upp i ett politiskt ämbete eller blir en del av oligarkens affärsmaktskomplex. Dr Michael Salla skriver om Qanon och talar om DEEP STATE BANKING FAMILIES PUPPET MASTER INFLUENCE OVER USA & WORLD. För att säkerställa kontrollen av politiken av finansiären hos Bankirfamiljerna, Rothchilds, Soros och Saudiarabien, som driver elitens världshandeln och makthierarki. Dessa metoder var förtäckta med avsikten att bibehålla total kontroll.

33340925_10214915917325536_7667651246345420800_o (1)

Dessa är två länkar till oberoende artiklar om Now Sinister Senior Executive Services, SES. Tidigare olycksbådande system har fungerat på grund av många hemliga bondfångeri-uppdelningar, även om en extremt vänstervriden civil offentlig förvaltning som är känd som SES, Senior Executive Services, som består av 8 500 högt betalda fotsoldater bemyndigade till att arbeta hemligt för Deep State Pedophile Cabal maskerade under positioner inom tjänstemannapositioner runt om i USA och några runt om i världen. Min nya volontärsbakgrund höjdes till att arbeta som advokat och undersökande journalist som forskar om allmän politik och den misslyckade lagstiftningen i GA som ansvarar för att skapa en falsk lag som heter The Hidden Predator Act of GA.

Uppdatering 15.7.2018 Tillagt exempel relaterat till FBI-korruption med PETER STRZOK för att förstå missbruk av SES. (Senior Executive Services).

Varför är Peter Strzok så självbelåten? Han är en SES.

Jag skulle gissa att 95 % av amerikanerna aldrig har hört talas om Senior Executive Service, men SES har mer verklig makt än kongressen. SES skapades 1979 för att bilda en slags aristokrati bland den federala byråkratin. Alla är politiska utsedda. De liknar ”civila generaler” men till skillnad från generaler roterar de inte till nya tjänstestationer.
Kongressen kan hämta FBI SES-anhängaren Peter Strzok in och skämma bort honom, men de kan inte göra något åt honom. Kongressens förakt? En SES-anhängare kunde inte bry sig mindre. Cirka 10 000 SES-enheter skyddar varandra framför allt. Det handlar inte om demokrater mot republikaner, det handlar nu mer om SES mot resten av regeringen. Folk måste få fart på REAL power-strukturen i Washington. Det pågår ett inbördeskrig och 95 % av det sker under ytan. Trump och kongressen har knappt gjort en buckla i SES. Föreställ dig det gamla Sovjetunionen, med KGB-anpassade äldre politrucker som är direkt ansvariga för politbyrån och ingen annan som ansvarar för alla federala byråer och avdelningar. Det är SES. I vårt fall idag inträffade det oväntade och Trump utsågs till POTUS, men SES är fortfarande lojal mot Obama och Clinton-fraktionerna. Det är vad som verkligen händer.

Visselblåsar-seminariet med Kevin Shipp 2018 om att definiera DEEP STATE.

(Uppdatering 15 september 2020 för Q-anhängare. Kevin har nyligen börjat attackera Qanon-rörelsen efter några år med att få anhängare i rörelsen. Även om hans data nedan är giltiga har han förlorat respekten för denna gemenskap av integritetsskäl efter hans förflyttning av omdöme som beräknas för en person inom hans kategori. Han avsattes från OUT OF SHADOWS-dokumentären som innehöll Liz Crokin, troligtvis på grund av förlusten av förtroende efter hans baklängesvolt efter att ha stått överens och sedan på ett mystiskt sätt vänt sig mot Q:s legitimitet.)

Tidigare CIA-officer håller ett övertygande seminarium 2018 om CIA:s historia och dess kontroversiella roll i amerikansk politik. Kevin Shipp, tidigare Central Intelligence Agency (CIA) -officer, underrättelse- och terrorismexpert, hade flera positioner på högnivå inom CIA.

Han är den enda CIA-tjänstemannen i historien som offentligt avslöjar regeringens olagliga aktivitet och täckmantel, står upp mot statshemligheternas privilegium med stor personlig risk och bygger en hemlig kod i manuskriptet till sin bok.

Part 1: Kevin Shipp, CIA Officer Exposes the Shadow Government

Part 2: Kevin Shipp CIA video Exposing Shadow/ Deep State Government 

Part 3: CIA Video Exposing The Shadow Government That Intervenes in our Democracy Exerting Power Over The Public.

KEVIN SHIPP WEBSITE

THE CREATION OF MOCKINGBIRD PROPAGANDA MEDIA

67438542_10156706917097830_3404580078292566016_n

”FAKE NEWS” & GLOBALISTSVAMPEN SOM BEVÄPNAR MEDIERNA

LÄNK TILL ARTIKEL SOM BESKRIVER ELEMENTEN I FAKE NEWS

67312238_10217926318543685_4360516030309597184_oKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: