Elitens superdrog – ADRENOCHROME

2021-02-27
https://www.youtube.com/watch?v=EHBklwc33xk&feature=emb_logohttps://www.facebook.com/abby.cadabby.712161/posts/181705527085300

Av Graceful Light Mastering Mind, Body & Spirit

VARNING TILL KÄNSLIGA TITTARE (LÄSARE)!
DETTA ÄR OERHÖRT MEN TYVÄRR SANT. Detta har pågått och pågår var dag av dem vi sett upp till, eliten, politikerna, filmstjärnor m fl. Detta kommer att bli en mycket omtumlande resa, men det är dags att sanningen äntligen kommer fram. Jag har tagit upp detta tidigare men inte så brutalt.

Läckt information i hur man skördar Adrenochrome!

Idag ska jag visa er en granskning av dokument. Igår fick jag en datadump med de mest chockerande dokument som någonsin kan existera angående adrenochrome. Ja, egentligen en serie dokument som är det mest chockerande beviset för att adrenochrome existerar och som jag någonsin har sett. Det är en omfattande volym och viktig att dela med sig av eftersom den visar att det är högst osannolikt att alla dessa dokument är förfalskade eller tillverkade i något program. För er som inte känner till vad adrenochrome är, så är det en substans som används som en drog och livselixir. Drogen är den dyraste på marknaden och extremt populär bland Hollywood stjärnor. Den utvinns ur blodet hos unga donatorer, företrädesvis barn under 12 års ålder. Blodet måste innehålla den högsta nivån adrenalin varför barnen terroriseras, våldtas och torteras för att höja adrenalinnivån. När barnet befinner sig i största möjliga skräck eller smärta utvinns blodet. Detta sker i dessa sk adrenochrome skördeplatser i industriell skala och i ett världsomspännande nätverk. Det här är dokumenten som jag ska dela med mig av till er. Allt började med det här brevet som sändes till en tysk bloggare:

Bästa Mr. Schäfer,
Jag skickar er fotokopior och utskrifter eftersom jag är rädd!!!
Jag hade köpt några USB stickor hos Amazon och fick dem i förra veckan. Den ena hade en öppnad förpackning och den hade pdf-data på den. Först tänkte jag skicka tillbaka stickan men sedan tänkte jag, nej, låt mig först se vad det finns på den. Jag förstår inte engelska så bra, men av vad jag förstår så var det en lista på bortförda barn. Dessa är antagligen infångade och våldtagna, det är så hemskt. Ett företag som heter CYM fungerar som utvärderande av barn. De erbjuder adrenochrome och säljer det. Det betyder mord. Här finns hundratals sidor, men jag kan endast skriva ut några. Här finns också listor med namn och foton på vuxna. Jag tror att det är de vuxna som håller dessa barn fångna.

Så hon skickade dessa filer till den här bloggen eftersom han skriver om Q och Trumps plan. Jag kan inte skicka en email eftersom jag är så rädd och är rädd att de är hemska mördare som torterar små barn vilket även Q beskriver. Jag har läst om Q under en lång tid. Var snäll och gör det möjligt att publicera det här på din blogg eller en webbsida. Jag har gått igenom namnen etc etc. Jag kollade upp några av dem, inte alla, men några av dessa företag ser så seriösa ut. Kan du ge den här listan till Mr. Trump som förhoppningsvis kan få ut dem ur deras misär 

Jag är verkligen rädd, och ifall att den här löpmaskan fångas upp och blir stoppad så kan de inte hitta mitt namn eftersom min son är i samma ålder som dessa stackars barn. Det är undertecknat av Steffi och med ett PS. – om jag måste skicka mer så måste jag vara försiktig. Var snäll och skriv på din webbsida ifall att Steffi kontaktar mig så att jag kan se det och kan svara. 

Det här var det första dokumentet som hittades på den här USB stickan. Den är ett dokument från detta CYM-företag och namn på intagna.

Här är först namnet på dessa barn, när de är födda, ålder, blodgrupp, månaden då de togs i förvar, arenochome kvalitet, var de hålls i förvar, året då de antas bli avpolleterade (mördade), ifall de är självmordsbenägna eller inte, från vilket land de kommer, daglig kvot (som jag inte förstår innebörden av), socialskyddssignum. 

Det här är sida 1 av 12. Det är ganska nytt eftersom det skrevs ut den 1 juni 2020. Såhär fortsätter det på 12 sidor. Dessa namn måste sökas i någon databas, polisdatabas, centralpolisdatabas… 

Det här är hela omfattningen av databasen., det här är en sammanställning

Den kommer från CYM och är en produktionsrapport. Rå adrenochronom produktion med lägerplatserna, ursprungsland för barnen, antal infångade (du kan se att de är många till antalet), produktion i milligram och medelålder.

Det här är en produktionsrapport. 

Det här är en produktionsrapport för ett barn Oprah F. Moss och det finns en sådan för varje barn. Först kommer barnets namn, födelsetid, ålder, socialskyddsnummer, namnet på anstalten, användning i månader, landet varifrån barnet härstammar, året när det ska avrättas.

Det här är samma rapports andra sida.
Blodgrupp, självmordsrisk (Y ”yes” isolera föremålet och öka produktionen)
Dessa människor har ingen empati.
Daglig produktion, tortyrform. Detta är verkligen chockerande. Barnet härstammar från Costa Rica.

Fängelse fertilitet. Jag misstänker att detta är förkortning för Guantanamo Bay. Detta är en överraskning eftersom de dåliga killarna borde var instängda där men förmodligen inte. Det finns mycket mer fångat från US, Kanada, och så här fortsätter det med massor av dokument.

En annan sak som är intressant att peka ut är att dessa blanketter är ifyllda med skrivmaskin. Och de har skrivits på olika maskiner vilket är karakteristiskt för en skrivmaskin av gammal modell. För att undvika digitala spår … 

Det här är en rapporten kasserade för CYM Corporation.  Under det första kvartalet för 2019 anges här antalet barn som blev kasserade (dödade). Under år 2019 blev totalt omkring 400 barn kasserade. Jag gissar detta är adrenochrome kvalitet. När barnen är märkta med B- eller B– kvalitet betyder det att de har blivit kasserade. 

Det här är en mer detaljerad lista på kasserade (dödade) barn. Första sidan av åtta. Först har vi barnets namn, födelsetid, så det här barnet är 8 år gammalt. Blev dödad under det första kvartalet av 2019 och så fortsätter det. Sedan har vi datumet för infångandet och något ID-nummer. Och så här fortsätter det sida upp och sida ner.

Det här är platsen för var de utvinner adrenochrome. Det är United States Army Special Medical Corps. Rapport om personalens resultat, namnet på centret och läger, rankning. Det här är någon form av diagram som jag inte förstår fullständigt. 

Här upptas t ex Camp Anza och Camp Callan (utanför bild).  Notera namnen på dessa. Här är Camp Kaernay, Camp Kohler, Camp Lawrence J. Hearn, Camp Lockett, Camp McQuaid, Camp Santa Anita, Camp Seeley, Camp Stoneman, Camp Young. Om man sedan tittar på dessa namn …

Ta t ex Camp Callan. Det var USA:s operativa träningscenter under WWII. Det finns i San Diego, Kalifornien. Anläggningen stängdes kort efter kriget men några spår av anläggningen har blivit kvar. Det här är hur det såg ut vid den tiden men förmodligen, enligt dessa dokument, är dessa anläggningar fortfarande i drift. 

Det här är Camp Anita hur det såg ut vid tiden för WWII. 

Det här är ytterligare en anläggning som listas i dokumenten, Fort Points, och när man söker den på Google Maps ser man att den befinner sig precis i anslutning till Golden Gate Bridge och jag tror att det är den här byggnaden, men är inte säker. 
Alla dessa byggnader ligger lite ödsligt, jag vet inte om det är den här byggnaden, som egentligen är ett museum. Jag kan även peka ut dessa underjordiska enheter.

Camp Stoneman borde var US Army Military anläggning i Pittsburgh, Kalifornien. Det borde också vara nedstängt, men det här är mönstret. Ett annat mönster är att sådana anläggningar ofta ligger nära nationalparker i obebodda områden. 

Fort Ord, Kalifornien, nära Monterey Bay och jag ska återkomma hit strax. Jag vet inte var exakt detta fort finns men det är i det här området. Det finns många ställen som kallas Fort Ord, men här finns också en nationalpark. 

Ett innefattande område är Fort Tojon. Väldigt isolerat. 

Det här är en lista på stängda militära anläggningar i Kalifornien. Och om man tittar på listan så är den identisk med dem som finns i dokumenten Camp Anza, Camp Callan, Camp Kearny osv. så jag antar att alla dessa stängda militära anläggningar runt om i USA är fortfarande i bruk antingen ovan eller under jord.   

Detta är en omfattande sida, fem av åtta. OK, vi går snabbt framåt. Det är en omfattande källa. 

Vad än detta är så är den en professionell organisation och den är i stor skala. 

CYM Caring Corp. gäller ungdomar och ungdomar ger pengar, pengar är frihet. Tja, inte frihet för de barnen i varje fall, var så säker.

Lance Walls arbetar på Camp Callan. Ledare, chef för ledande föreståndare för CYM Corp, New York-chef på adrenochrome skördeplats AHS som juridisk rådgivare i liknande led; eller kontorspersonal i liknande led. Ingår inte i privata entreprenörer från CYM Corp (dvs. sjuksköterskor, begravningsentreprenörer). 
Kontaktinformation: Mrs. Hillary Notar, Monterrry, Kalifornien

Låt oss nu gå tillbaka till de nerlagda militära anläggningarna här ovan.

Här är samma adress som denna. Du kan finna den på installationsmilitaryonesource.com.mil Den här är en officiell organisation som brukar hjälpa till och förmedlar till den amerikanska militären och förser dem med inhysning och de är också sammankopplade till CYM Caring Group. 

Vad jag finner chockerande när man ser på dessa dokument och bilder, är att det här verkar vara en väldigt ung trevlig tjej. Varför jobbar hon på dessa camps vad gäller dessa dokument? Det måste undersökas. Ytterligare en sak som jag vill poängtera är… 

platsen för adressen. CYM, Corportation, Head Quarter: 725 Ave, New York, NY 10022 USA Office 292. 

Det är: Trump Tower. Det som är intressant i det här är att Benjamin Fullford…

… skrev i sin rapport den 28 september 2020 att det hade förekommit arresteringar i anslutning till denna data dump. Att denna affär Abercrombie & Fitch Kids på 5th Avenue var en fasad, en cover-up, för den här organisationen, och den är direkt tvärs över till Trump Tower. Trump Tower kan också vara en rökridå. Det slog mig först när jag tänkte att det här är något konstigt, att Trump Tower förekommer där, men där finns hundratals kontor, och vem vet, man kan gömma där något mitt framför ögonen och även använda det som en rökridå, så att man kunde peka ut Trump. 


Benjamin Fulfords Veckobrev:

https://bakomkulisserna.biz/2020/09/28/kallor-fran-pentagon-den-satanistiska-hollandska-kungafamiljen-ar-avrattad/

Under tiden gjorde man en razzia i en tortyr- och adrenochrome skördeanläggning i New York på 720 Fifth Avenue, och hundratals torterade barn räddades, berättar Pentagons källor. Detta är precis uppe vid gatan där Jared Kushners 666 5th Avenue ligger, fabriken för vilddjurets märke med injicerbara microchip.

Barnen på denna anläggning hölls från så små som tre år och torterades och våldtogs upprepade gånger för att man skulle kunna skörda adrenochrome. De dödades så snart de uppnådde puberteten. Ingången till denna anläggning var förklädd till en ”Abercrombie and Fitch Kids” -butik som ett skydd för barn som fördes in.

På länken nedan finns en lista över barnen, namnet på det aktuella företaget etc.
https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020.pdf


Det finns olika förklaringar för det. Leveransadressen är också intressant. 
200 Forbes Street #Annapolis, MD 21401 USA (Maryland) och det här är adressen… 

till en medicinsk byggnad och förmodligen är det en barnläkarmottagning. Så de behöver förklara sig varför deras adress visar sig på denna. Här är en annan sak som jag vill poängtera. CYM (R) är ett registrerat varumärke, registernummer   
547 55 70. 

Om man går in på registrering av varumärken. Numret i rutan är registreringsnumret för CYM. Om man registrerar ett varumärke registrerar man antingen namnet eller logon, separat eller kombinerat, men helst båda två, för det ger dig mer skydd. Det som är intressant här är, att det här inte är en logo utan sättet man har antecknat det med bokstäver. Bokstavsvarumärke. Vad som är intressant här är att det har tilldelats kategorin för ”Restaurangservice”. Registranten är ett aktiebolag i Pennsylvania 4658 G-street Philadelphia, Pennsylvania. 

Den här adressen listar fyra företag som har samma adress. MRP Llc, HP PLATANO Inc., CYM ISLAND KITCHEN och LA TIERRA DEL CHICHARRON. Dessa två sistnämnda är restauranger… 

i Pensa, Philadephia. Vid första anblicken ser det normalt ut som en vanlig restaurang som tillhandahåller karibisk mat för Chicharron Y Mas.

Som du ser är CYM Island Kitchen kopplat till CYM. Det ser konstigt ut vid första anblicken, att de kunde registrera det som en restaurang. 

CYM varumärkesregistreringen är tänkt att täcka kategorin ”Restaurantservice”. Men på basen av dessa dokument är de inblandade i produktionen av adrenochrome.

Det här är byggnaden för CYM Chicharron restaurangen. Det är ett fallfärdigt område i Philadelphia, och som man kan se så har de ett stort lagerområde med ventilationsanläggningar på taket. Nu måste man inse att adrenochrome i färsk vätskeform måste vara nerkylt. Så närhelst dessa förpackningar skickas måste de vara anslutna till ett nerkylningssystem och ett batteri. 

När man nu levererar någonting likt detta till en restaurang där det finns ett stort lagerutrymme skulle ingen ifrågasätta det. Också när människor kommer för hämta förpackningarna skulle ingen tänka mer på det. Så jag förmodar att det här är en täckmantel. Men låt oss gå tillbaka till presentationen. 

Det är många, många sidor med personalpresentationer och dessa namn borde bli undersökta. Jag har inte kunnat hitta filen eftersom vanligtvis fler namn och fler människor med samma namn kan poppa upp och man kan inte hitta dessa foton så jag har inte kunna hitta ett samband. En forensisk tekniker behöver titta på detta. 

Det här är en personalförteckning hos CYM Corporation i detalj. Man ser namnen här, rang, födelsedatum, Camps var de arbetar. Här ser man Camp Santa Anita, Camp Callan, Fort Ord, Camp Stoneman. Jag antar att det här gäller Kalifornien. Och så här fortsätter det sida upp och sida ner. Så där arbetar en hel del människor. I denna datadump fanns också en utskrift av ett e-mail till Juridiska avdelningen i Georgia, (George Sea Scouts) med en satellitbild. 

När det gäller ordnat bortskaffande av mänskliga rester, observera att gravplats nummer 9 nu är tydligt synlig på satellitbilder. Kan någon dölja det bättre. Staketet ensam skulle inte vara tillräckligt.

Här finns alltså med andra ord åtminstone 9 gravplatser. Det är ganska chockerande. 

Det här är något utkast som har skickats till andra företag, om de är distributörer eller klienter är oklart. Det är från ganska nyligen, den 5 juli 2020.


Vänligen hitta och stäng vårt konfidentiella nya fängelse och produkter enligt följande:
Produktion av rå adrenochrome per interneringscenter med genomsnittsålder för fångar som används under produktionsvaraktigheten och planerat avrättningsdatum. Observera att kolumnen självmord bara anger självmordsförsök, ett utfört självmord skulle visas i bortskaffningsrapporten som inte bifogas.
Avyttringsrapporten är vad jag visade dig tidigare.

Prislistan för 2020, kvaliteten på 100 mg nästan 2000 dollar
När kvaliteten är under B– kommer barnen att kasseras.
Observera, checkar eller kontanter i förväg. Checken ställs till CYM Corporation Special Interests som division.

C.S Jorington Ceo och grundare av CYM


Jag kollade upp detta namn men jag hittade inte det. Det verkar vara en professionell organisation och de har några IT-människor och hackare som arbetar för dem för att deras digitala spår inte ska hittas. 

Här finns inga flera sådana sidor. Camp Center företag, också i Storbritannien, Liverpool…


På tal om Storbritannien, hittade jag detta på Facebook

Verkar som att AstraZeneca även sysslar med sådant. (red.anm)


Fler finns i Manchester, Liverpool igen. Det är en hel del dokument med falska identiteter. Jag tror att detta är riktig handel med kontrollörsrapporter, 35 sidor. Någon sorts lista med olika koder som jag inte förstår, förkortningar som jag inte förstår. Dessa är alla ifyllda med en gammaldags skrivmaskin. Vilket företag idag använder sig av skrivmaskiner?


Det här var del 1. I del 2 ska jag gå igenom rapporter från Tyskland, Storbritannien med länkar till Kina. Ladda ner filerna och spara dem på en säker plats. Var säker på att de inte försvinner och dela dem vitt och brett. Du kan ladda ner filerna på den här adressen https://mega.nz/folder/hMZmybLQ#GPcD5Qy6yAs6EJCU3un3VA


Det här är den andra delen

Det här är del 2 och en data dump angående skörden av adrenochrome. Jag ska här gå igenom några andra dokument som är kopplade till Tyskland, Storbritannien och med länkar till Kina. 

Det här var ett av de dokument som fanns på USB-stickan. Den hade medvetet läckts, det är jag säker på. Det är en lista på de sjukhus i Tyskland med ID-nummer, namnet på sjukhusen, universitetssjukhus. Här är sjukhuset i Tübringen i Mannheim, Baden, Weingarten, Ulm. Så alla städerna i Tyskland finns med. Här finns en speciell person listad, det är en 18 årig kvinna, blodgrupp, levererad år 2017, sedan nämns priset. Det ser ut som  om också offer är kopplade till dessa sjukhus. Mycket, mycket upprörande. 

Här finns ytterligare en lista. Konfidentiell, kontaktbesök via CYM, Tyskland. Jag vet inte vad denna förkortning betyder. Det här är sida 1 av 40. Också ganska nyligen utskrivet, från den 5 september 2020. I den första kolumnen finns ett ID-nummer, postnummer och ort, organisationer, är inte säker på vad dessa förkortningar i nästa kolumn betyder,  användarnamn och kontaktinformation, förmodligen ett telefonnummer, jag är inte säker. Ang. seit betyder när företaget startade och detta sjukhus, förmodar jag, öppnade 2009 men där finns också antecknat att det startade 1997. Det finns många, många dokument för det och listor. 

Det här är en annan typ av listor. 

Den är utfärdad av CYM Deutschland Gmbh

Det här är en förkortning som indikerar på att det är ett officiellt registrerat företag, och jag kollade upp registreringen 

Det här är den officiella registreringen av företag. Här är en om CYM…

… och det finns i många städer. CYM i Maintz, Hamburg, Bremen, och i ett annat dokument finns det en postbox i Berlin. 

… det är ett aktiebolag, CYM ug med adress på Bahnhof Platz 1 i Meinz. I själva verket är det en tågstation. Är inte säker på om där finns kontor ovanpå stationen men det kan också vara en falsk adress, bara för att det ska finnas en adress listad i dessa registerfiler  

Men om vi går tillbaka till denna lista. Den gäller för syd-Tyskland. Det här är organisationen, medicinsk organisation, blodgrupper, ifall det är en pojke (M) eller flicka (F). De började sin verksamhet år 2007, följande kolumner är tomma

Dessa bestämda barn påbörjades år 2017. Här är de pengar som är involverade. Det är oklart för mig om de betalar dessa eller om de erhållit dem, men här är hundratusentals euro involverat. Här finns sjukhus i Stuttgart, läkarhus i Tübingen, Bad Waldsee…sjukhus osv. Och här finns hur många som helst av dessa filer. Du kan själv ladda ner filerna och kolla, men det här är verkligen chockerande. Den enorma volymen med detta innehåll. 

Här kan man se att det är flera miljoner euro inblandat. Så det är verkligen ”big business”. 

Det här är det andra brevet från Steffi. Steffi är en pseudonym. 
… om någonting händer med mig, gå då till den ryska ambassaden i Berlin. Det har jag redan tagit hand om, från vad jag förstår, av de tyska patrioternas blogg. Dessa har också skickats till de amerikanska och ryska ambassaderna.

Här är ännu mera med bioläkemedel, fler koder, region, område i Storbritannien, koder, och kodbeskrivning. Så dessa är alla de koder som används för att administrera den här affären. Jag tror att dessa dokument har lagts till på denna USB-sticka för att berätta en berättelse. Det här är inte en läcka pga ett misstag, utan det här är en medveten läcka, gjord av någon som ville avslöja detta och beslöt att göra det på det här sättet. 

Det här någonting intressant. Det är en fraktsedel med Kühne-Nagel. Det är ett transportföretag likt DHL eller FEDEX, Schenker,  sänt från en postbox i München, 

Skickat av CYM Deutschland, Postbox i Berlin – och det här är väldigt intressant – det är sänt till Hälso- och socialministeriet vilket alltså är Hälsoministeriet (Socialministeriet hos oss. red.anm) i Storbritannien. 

Varför beställer Hälsoministeriet adrenochrome? som nerfryst förpackning. Texten på fraktsedeln:

KÖPAREN SKA INTE ÖPPNA FÖRPACKNINGEN 
FÅR INTE KOPPLAS FRÅN BATTERIET
VÄRDEFULL NATURLIG PRODUKT
HÅLL KALLT UNDER ALLA OMSTÄNDIGHETER

De har fått någon förklaring på hur de ska göra. 

Här finns också tillagda listor till dessa datafiler med ID-koder, andra koder, namn på enhet, fler koder som jag inte förstår, men dessa är produkter ventilationssystem produkter för kroppen, skyddsvästar, knäppa produkter för röntgensäkerhet. Nu kollade jag upp några av dessa koder, och varje gång jag sökte upp den koden stötte jag på en länk till WikiLeaks. 

Alla dessa koder finns i dessa WikiLeaks filer och relaterade till kriget i Irak. De hänvisar till transporter till två militära enheter. Alltså militära sändningar. Det här går tillbaka till militära installationer och adresserna till dessa Camps. Så alla dessa kroppsventilationsprodukter, kan detta hänvisa till underjordiska aktiviteter??, jag är inte säker. Verktygssats för kroppsskärm. Varför har det lagts till i denna datadump för skörd av adrenochrome? Röntgen säkerhetskroppsskanning, medicinväska, sandsäck, kameror – verkligen knäppt. 

Med i dessa utskrifter fanns också alla länkar till made-in-china.com webbsida. Beroende på produkt och kategori går man till en undermeny.

Den här sidan är till en Plasma Torch Head (Plasma Ficklampa Huvud ??? vet inte dess rätta benämning red.anm) Jag vet inte varför det har lagts till här. Lite galet. Det är skrämmande. 

Många av sidorna länkar till handsprit. Kan inte förstå varför det är tillagt. Det verkar finnas en berättelse bakom allt som jag inte har lyckats knäcka och vad det betyder. Här finns massor av sidor med detta. Detta är lite mer sjukligt. Liksäckar …

Är det här nån sida för beställning av liksäckar – jag vet inte. Här finns flera sidor av dem. Alla tillverkade i Kina. 

Det här är någonting väldigt intressant. Jag gick till Made-In-China-webbsidan och gjorde några skärmdumpar. Den här speciella produkten hör till Carbazo och den är ett hermostatiskt (blodstillande), medel som stillar blodflödet från öppet sår. 

Det måste vara den här. Den verkar vara en biprodukt från tillverkningen av adrenochrome och säljs som pulver. Carbazochrome från adrenochrome och om du har några frågor kan du kontakta den vänliga Mrs. Cherry Fang. https://www.made-in-china.com/

Vet inte om hon jobbar kvar, för jag hittade inte henne men väl detta (red.anm) https://www.made-in-china.com/productdirectory.do?word=Carbazochrome&file=&subaction=hunt&style=b&mode=and&code=0&comProvince=nolimit&order=0&isOpenCorrection=1

Alltså, säljer Made-in-China också adrenochrome i pulverform. Allt gömt men öppet.
Sedan kommer ännu mer sidor med handsprit. Det måste finnas någonting bakom detta också. 

Det här är den sista sidan som jag vill uppmärksamma. Den är något än mer skrämmande än det jag har visat er så här långt. Det här är CYM:s jaktschema för 2021. Det härrör till de barn som man avser att avliva. Det har förekommit en del vittnen som har överlevt dessa mänskliga jakt partys. De har trätt fram för att berätta om dessa jaktfester där man jagar barn som någon form av sport eller underhållning. Första gången dessa berättelser kom upp gällde Mark2-fallet i Belgien med barnmisshandlaren som bortförde barn för den kungliga eliten. Två vittnade för ITCCS om Nihins hus och anomali från Kleinburg, de vittnade också om dessa mänskliga jakt partys, Fiona Barnett vittnade också om att detta ägde rum i USA och i Nederländerna, i närheten av … (nån ort jag inte uppfattar namnet på, red.anm) nära misslyckandet i Belgien. Det innebär att de kungliga familjerna, toppolitikerna är inblandade.

Det här är en lista gjord av CYM med ett jaktschema för USA. Dessa är listade enligt stat för varje månad över sommaren och dessa är jakt partyn som är planerade för detta år. Också detta är ett enormt register. Det omfattar 15 sidor. Det är ju helt sjukt. 


Relaterat till detta:

https://bakomkulisserna.biz/2019/01/06/europeiska-kungligheter-dodar-barn-pa-sina-manskliga-jakt-partys/

https://bakomkulisserna.biz/2019/10/07/watergate-var-pedogate/

https://bakomkulisserna.biz/2020/04/20/barn-som-anvands-i-artusenden-for-att-blidka-satan-och-for-att-fa-formaner/

https://bakomkulisserna.biz/2020/08/24/pedofili-kriser-i-dagens-skandinavien-europas-valdtakter-och-grymhet/


Alltså, det ska förekomma 600 jakt partyn det här året och här är namnen på ..

barnen som man har planerat att ska jagas. Charles Reily, född 8 april 2013, blodgrupp A, Archorage (Alaska), det här är den Camp där de befinner sig fångna, personnummer, och han ska jagas den 21 april. Osv, osv. Man hittar också mycket unga barn såsom 6-7 år gamla. Det är varför eliten gillar att beställningsspecificera barnen, de ska ha ett speciellt utseende eller ålder, eller kön som de önskar att ska delta i dessa jakt partyn eller barn som inte längre har något värde för denna industri och de tas av daga på det här sättet. Såhär fortsätter den här listan sida upp o sida ner. 

Oavsett hur stötande det här är, måste vi ta fram det här i ljuset och jag ber er att ladda ner dessa filer, spara dem på ett säkert ställe, sprid dem vitt och brett. Ett stort tack till Tysklands Q Patriots för att ni har delat detta. Tack till Steffi som har varit modig och gjort det rätta. Detta är länken varifrån dessa filer kan laddas ner, de öppnas upp på Telegram. Om du inte har appen Telegram så kan du ladda ner alla dessa filer här eller gå till Benjamin Fulfords veckobrev, han skrev om dessa datadumpar den 28 sept. Han har bara den första pdf:en men här finns de alla. 

Benjamin Fulfords veckobrev:

https://bakomkulisserna.biz/2020/09/28/kallor-fran-pentagon-den-satanistiska-hollandska-kungafamiljen-ar-avrattad/

https://mega.nz/folder/hMZmybLQ#GPcD5Qy6yAs6EJCU3un3VAKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: