Robert F Kennedy Jr. öppnar CIA:s maskburk

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/27/rfk-jr-opens-cia-can-of-worms.aspx?ui=ae52def4047b28e6db9f70c188470615aa128943229cf8be57252b8032978d4f&sd=20210220&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210227_HL2&mid=DM816135&rid=1094822706

BERÄTTELSE MED EN ÖVERBLICK

  • Den 10 februari 2021 förbjöd Instagram Robert F. Kennedy Jr:s konto för att ha”delat avslöjande påståenden om coronavirus och vacciner”

  • Den verkliga anledningen till att Kennedy censureras beror på att han förstår och avslöjar den globala teknokratiska agendan som driver oss mot global totalitarism

  • Företagsmedia skiljer sig inte från CIA när det gäller inhemska och utländska frågor. CIA har också spelat en viktig roll för att främja teknokraternas dagordning för global dominans sedan starten

  • Stora teknikföretag som Facebook, Twitter, Google och Amazon är också djupt kopplade till det militärindustriella underrättelsetjänstkomplexet. De tjänar som viktiga övervaknings- och dataskörningsfunktioner utan vilka den teknokratiska agendan inte kan realiseras

  • Kärnan i den teknokratiska maktstrukturen inkluderar enheter som Trilateral Commission, International Monetary Fund, Världsbanken, World Economic Forum, Bilderberg Group, Club of Rome, Aspen Institute, Atlantic Institute, Brookings Institute och andra tankesmedjor

Den 10 februari 2021 förbjöd Instagram kontot för Robert F. Kennedy Jr., advokat, och grundare av Children’s Health Defense, och medgrundare och president för miljögruppen River Alliance. Enligt Instagram togs hans konto bort för att han ”delat avslöjande påståenden om coronavirus och vacciner.” 1

Detta kommer inte som någon överraskning för någon som har uppmärksammat det senaste året, när privatägda sociala medieföretag började censurera användare på allvar, ofta på begäran av regeringstjänstemän som därmed kvalificerar sig som trovärdiga fascism-instrument.

Som beskrivs i ”Fascism Definition With Exemples” 2 är ett kännetecken för fascism, ett ekonomiskt system där regeringen kontrollerar privata företag och där ”en central planeringsmyndighet uppmanar företagsledare att arbeta i nationellt intresse, vilket aktivt undertrycker dem som motsätter sig det.”

Befolkningens välbefinnande underkastas ett sådant system för att uppnå ”tvingande sociala mål”. Detta kan till exempel vara målet att vaccinera hela befolkningen mot COVID-19, vilket kommer att säkerställa att vaccinindustrin kan tjäna pengar istället för att gå i konkurs. Folkhälsan är förbannad.

Naturligtvis är hela förutsättningen för en massvaccinationskampanj mot COVID-19 att den kommer att skydda människor och förhindrar onödiga dödsfall på grund av viruset. Men en dold, underliggande agenda avslöjas av det faktum att skador och dödsfall från vaccinet antingen undertrycks eller benämns som säkerhetsskada i den större godhetens namn.

Med andra ord är död på grund av dålig hälsa oacceptabel och måste förhindras med ett vaccin, medan döende vid god hälsa och i ung ålder på grund av vaccinskada är ett helt acceptabelt pris för att skydda de utsatta. Slutresultatet är detsamma: Människor dör. De enda skillnaderna är hur och varför människor dör, och om stora företag, som finansierar politiker, kan tjäna pengar i processen.

Lita inte på den medicinska eller nationella säkerhetsinstitutionen

I Ron Pauls Liberty Report i augusti 2020, 3 , 4 talar Kennedy om bevis som tyder på att hans far, Robert Kennedy, mördades av en CIA-agent anställd som säkerhetsvakt.

Han fortsätter med att granska en del av CIA:s historia – hur den ursprungligen grundades som en spionorganisation som enbart hade till uppgift att samla in underrättelser, bara för att förvandlas till en paramilitär byrå som var engagerad i att störta demokratier runt om i världen och andra illvilliga och antidemokratiska aktiviteter. .

Han berör också det ökända CIA-programmet som heter MK Ultra, där individer hjärntvättas för att utföra order, inklusive mord, mot sin egen vilja.

CIA och MSM-medier är samma sak

Can Of Worms Stickers | Redbubble
CIA:s roll i den nuvarande översvämningen av censur kan vara mer betydelsefull än vad de flesta tror. I artikeln Off-Guardian5 ”Open CIA:s Can of Worms,” framhäver Edward Curtin de nära förbindelserna mellan CIA och vanliga medier.


The CIA as Organized CrimeHan citerar Douglas Valentins bok, ”The CIA as Organised Crime”, där Valentine säger att ”CIA och media är en del av samma kriminella konspiration.” Curtin beskriver medierna som ”stenografer för den nationella säkerhetsstatens pågående psykologiska operationer riktade mot det amerikanska folket” och tillade att:

”För alla praktiska ändamål när det gäller frågor som berör viktiga utländska och inhemska frågor, kan inte CIA och MSM-medier särskiljas”.

Medan informationskrig och psyops har varit parhästar för kursen under lång tid, är det bara under de senaste åren som fler har börjat verkligen märka det, och det har  blivit uppenbart bara under det senaste året eller så, tack vare den snabba expansionen av individer, grupper och ämnen som tystas.

Under det gångna året har till och med licensierade läkare och prisbelönta forskare genomgått den moderna versionen av att kölhalas online, följt av uteslutning från sina webbaserade konton för brottet att ställa allvarliga frågor och tala sanning till makten.

Skuld med rubrik

Syftet och avsikt med den typ av informationskrig som vi för närvarande befinner oss i är att ”vinna det amerikanska folkets hjärtan och sinnen och lugna dem till offer för sin egen medverkan”, skriver Curtin. Återigen, med avseende på COVID-19, är syftet helt klart att få alla att köpa in nödvändigheten av att vaccineras och att avvisa invändningar, oavsett hur logiska de än är.

Att CIA-styrda medier, medicinsk etablering och nationell säkerhetsapparat alla arbetar tillsammans i denna fråga och använder klassisk propagandataktik vilket är omisskännligt. Curtin skriver: 6

”Just häromdagen hade New York Times den här rubriken:” Robert Kennedy Jr. utestängd från Instagram på grund av falska viruskrav. ” Lägg märke till bristen på det ord som påstås före ” falska viruspåståenden ”. Detta är en skuld med i rubriken.

Det är en perfekt propaganda som poserar som rapporterande, eftersom den anklagar Kennedy, en lysande och hedervärd man, för falskhet och dumhet, vilket motiverar Instagrams förbud, och det är en stimulans till ytterligare censur av Mr. Kennedy på Facebook, Instagrams moderbolag. …

Detta är ett exempel på censuren som pågår med mycket, mycket mer som följer. Det som en gång gjordes under skyddet av underlåtenhet görs nu öppet och fräckt, uppmuntras av dem i en ondskefull handling där de hävdar att de upprätthåller First Amendment och vikten av fri debatt i en demokrati. Vi glider snabbt in i en overklig totalitär social ordning. ”

Curtin håller inte med journalister som Glenn Greenwald, Matt Taibbi och Chris Hedges, som hävdar att sociala medieföretag verkligen inte vill censurera utan pressas till det av hybrisfyllda, makt- och kontrollhungrande företagsmediepersoner.

Det finns mer än det, säger Curtin och påpekar att ”Dessa företag och deras anställda gör vad de fått veta, antingen uttryckligen eller underförstått, för de vet att det ligger i deras ekonomiska intresse att göra det.”

Han hävdar att de alla är ”en del av en stor sammankopplad underrättelseapparat – ett system, ett komplex – vars syfte är makt, rikedom och dominans på bekostnad av de många,” vilket gör CIA och media till ”delar av samma kriminella konspiration.”

Vem sköter kontrollerna?

”Att argumentera för att Silicon Valley-företagen inte vill censurera utan pressas av de äldre MSM-medierna är inte meningsfullt”, säger Curtin eftersom:

”Dessa företag är djupt kopplade till amerikanska underrättelsetjänster, liksom NY Times, CNN, NBC, etc. De är också en del av det som en gång kallades Operation Mockingbird, CIA:s program för att kontrollera, använda och infiltrera media. Endast de mest naiva skulle tro att ett sådant program inte finns idag. ”

Faktum är att många misstänker att Facebook är den publikvänliga versionen av DARPAs Lifelog, ett databasprojekt som syftar till att spåra detaljerna i människors hela existens för nationell säkerhetsövervakning. 7 Pentagon drog ut kontakten på Lifelog den 4 februari 2004, som svar på en motreaktion mot integritetsproblem. 8 Men samma dag lanserades Facebook. 9 Tillfällighet?

Oavsett om det sker genom ett samarbete eller före samarbetet, råder det inte något tvivel om att Facebook nu uppfyller Lifelog-syftet med att övervaka, spåra och datautvinna sina användare både på och offline.

På samma sätt är Google, Amazon, Twitter och andra stora teknikföretagen också bundna till det ”militär-industriell-underrättelsetjänstmediekomplexet” för att citera Curtins term. Alla erbjuder ovärderliga övervaknings- och censurfunktioner, och utan dem skulle det totalitära kontrollsystemet som vi nu befinner oss i inte vara möjlig.

”Sanningen är att Internet var ett militärt- och underrättelsesverktyg från början och det är inte de traditionella MSM-medierna som ger [tekniska företag] sina marschorder”, skriver Curtin. 10

”Med det är inte ägarna till företagsmedierna eller deras anställda som är de ultimata kontrollörerna bakom den nuvarande omfattande nedbrytningen av meningsskiljaktigheter, utan underrättelsetjänsten som kontrollerar de vanliga medierna och Silicon Valley-monopolet …

Alla dessa medieföretag är bara det yttre lagret av en lök, det sätt på vilket meddelanden skickas och människor kontrolleras. Men för vem arbetar dessa underrättelsetjänster? Inte för sig själva.

De arbetar för sina överherrar, superförmögna människor, bankerna, finansiella institutioner och företag som äger USA och alltid har så gjort.

Som en enkel ödets nyck äger sådana superrika naturligtvis medieföretag som är väsentliga för deras kontroll över majoriteten av världens rikedom genom berättelserna de berättar. Det är ett symbiotiskt förhållande.”

Operation Mockingbird: The Great Reset

Vad Curtin pratar om är samma elit, 0,001% av den globala befolkningen jag tidigare har skrivit om i artiklar som ” Enhet kontra 1% ”, ” Vad du behöver veta om den stora återställningen ”, “ Det globala övertagandet är på gång ”,” Planen för ett globalt system för slaveri , ”” De pressande farorna med teknokrati , ”” Teknik och den stora återställningen ”och många andra.

Medan de enskilda strängdragarnas specifika identiteter är svåra att urskilja, är det tydligt att det finns en internationell ”Deep state” vars planer genomförs på ett samordnat sätt runt om i världen, till synes med ett ögonblicks varsel, vilket vi såg när COVID-19-pandemin bröt ut.

Inom några dagar sjöng alla världens ledare samma melodi. Samma meddelande angavs på ett dussintals språk, ofta ordagrant, som om de läste samma manuskript. Om man tittar på globala icke-statliga byråer blir det lättare att fastställa vem dessa manuskriptskrivare kan vara, eftersom de bildar ett stort, sammanflätat nät som fortsätter att cirkulera till varandra.

Vi kan då urskilja att kärnan i denna teknokratiska maktstruktur inkluderar enheter som Trilaterala kommissionen, Internationella valutafonden, Världsbanken, Världsekonomiskt Forum, Bilderberg-gruppen, Romklubben, Aspen-institutet, Atlantic Institute, Brookings Institute och andra tankesmedjor, bara för att nämna några av de mest uppenbara.

Medlemmar i dessa exklusiva ”klubbar”, av vilka många endast är på inbjudan, inkluderar ledare från större industrier, företagsmedier, politiska ämbeten och det militärindustriella komplexet. 

Som noterats av Curtin, ”De är de internationella överherrarna som driver hårt för att flytta världen mot en global diktatur.” CIA, som du kanske misstänker vid det här laget, har också varit en del av denna ”Deep state kabbal” från början.

Och om CIA och MSM-medier är två sidor av samma mynt kan vi dra slutsatsen att den globala psyop som för närvarande pågår har till syfte att säkerställa ett framgångsrikt genomförande av den stora återställningen (Great Reset) och den fjärde industriella revolutionen – två termer som beskriver olika aspekter av samma förslavningsagenda.

Även om det kan verka orelaterat till vissa delar, spelar vaccinagendan en viktig roll i detta system, särskilt långsiktigt, varför anti-vaccinröster nu slås ner i en rasande takt. Det är dock inte den enda anledningen till deras tystnad.

Det verkliga hotet mot Kennedy

Som Curtin påpekar i sin artikel censureras Kennedy inte bara för att han väcker frågor om vacciner, Bill Gates eller läkemedelsindustrin i allmänhet. Nej, det beror på att han är ett direkt hot mot den högsta nivån i denna dolda globala maktstruktur som försöker ta kontroll: 11

”Hans kritik tyder på att något mycket farligare är på gång: demokratins bortgång och uppkomsten av en totalitär ordning som involverar total övervakning, kontroll, eugenik etc. av de rika som leds av deras underrättelsepropagandister.

Att kalla honom en super spridare av bluffar och en konspirationsteoretiker syftar inte bara till att tysta honom i specifika medicinska frågor utan att tysta hans kraftfulla och artikulerade röst i alla frågor.

Att överväga hans djupt informerade vetenskapliga tänkande om vacciner, Världshälsoorganisationen, Bill and Melinda Gates Foundation, etc., är som att öppna en burk med maskar som de mäktiga vill stänga.

Detta beror på att RFK Jr. också är en hård kritiker av CIA:s enorma makt och dess propaganda som går så många årtionden tillbaka och användes för att dölja den nationella säkerhetsstatens mord på både sin far och hans farbror.

Det är därför som hans underbara senaste bok, ‘American Values: Lessons I Learned from My Family’, som inte innehåller ett ord om vacciner, undviks av vanliga bokrecensenter; för bilden som han målar upp anger CIA på flera sätt, samtidigt som han också anklagar massmedia som har varit dess munstycken.”

Enligt Kennedy mördade CIA hans far. Anledningen till att de gjorde det var att han var en mäktig och populär politiker som, vad Curtin säger, ”kunde ha … tämjt CIA:s makt att kontrollera berättelsen som har möjliggjort plundring av världen och landet för de rika överherrarna. ”

Med andra ord visste han att CIA var den figurativa mittpolen som höll upp poltältet, och om du ryckte bort den, faller taket in. De kunde inte låta det hända.

Sammankoppla prickarna

Kennedy diskuterar många av samma ämnen som behandlas i Ron Paul-rapporten i sin mycket längre intervju med Patrick Bet-David ovan. I båda intervjuerna granskar han sin familjs tragiska men ändå heroiska historia, men han kommer också in på ämnet vaccinsäkerhet och dårskapen att ignorera publicerad vetenskap som visar att det finns betydande problem – och det faktum att den medicinska institutionen motbevisar och förnekar dessa problem utan att någonsin presentera faktiska motbevis.

Kennedy diskuterar också data som tyder på att COVID-19-nedstängningarna kan ha orsakat fler dödsfall än själva viruset, liksom de inblandade medborgerliga rättigheterna. Liksom många andra experter tror han att nedstängningarna är vetenskapligt oförsvarbara och kommer att döda mycket fler än COVID-19.

Baserat på en nyligen genomförd kostnadsnyttoanalys 12 av globala lockdowns har Kennedy rätt. Data tyder på att kostnaden för låsningen i Kanada – i termer av kvalitetsjusterade livsår och välbefinnandeår – är minst tio gånger större än fördelen.

I Australien är minimikostnaden 6,6 gånger högre och i USA beräknas kostnaden vara minst 5,2 gånger högre än fördelen med låsning. Så ja, pandemiska åtgärder berövar allmänheten mer liv och fruktbara år än vad detta virus någonsin kunde.

I sin intervju med Bet-David gräver Kennedy också in i kända biverkningar av vacciner som i sin tur driver en mycket lönsam kronisk sjukdomsindustri, bristen på säkerhetsstudier för vacciner, den oansvariga praxis att testa vacciner mot falska placebo som ett annat vaccin, och vaccinindustrins skadeståndsavtal med kongressen som ytterligare hindrar säkra vacciner från att någonsin utvecklas.

Han talar också om aggressiv reklam för läkemedel och vacciner som en bieffekt, vilket gör det möjligt för läkemedelsföretag att påverka medias täckning av sina produkter; den tvivelaktiga integriteten hos Dr. Anthony Fauci; hur dödlighetsdata samlas för att felaktigt blåsa upp influensadöd som en marknadsföring för att sälja influensavacciner; farorna med 5G , dagens elektronisk övervakning och sociala mediers datainsamling; och det skadliga inflytandet av Bill Gates så kallade filantropi.

Som Curtin konstaterar pekar Kennedys iakttagelser, som hjälper människor att sammankoppla prickarna, människor till kärnproblemet i vår tid, som är en dold kontrollstruktur som försöker förstöra den amerikanska konstitutionen och beröva oss våra rättigheter och friheter, om vi tillåter dem.

I slutet av dagen handlar det om all denna censur. Den dolda maktstrukturen vill inte att vi ska inse vad som görs mot oss, för då kan vi göra uppror. Och om det händer är jiggen uppe, eftersom vi är mycket fler än dem.

En välinformerad mänsklighet är svaret

Det är just därför vi aldrig får sluta söka och dela denna typ av information. De som köper in propaganda hjälper bokstavligen sina snart fängslade så att fängelsegrindarna stängs runt dem. Det är självförstörande, varför vi behöver hjälpa dem vi bryr oss om att förstå den större bilden, och inte låsa in sig i detaljer om olika åsikter som inte spelar någon roll.

Som nämnts i Kennedys 24 oktober 2020, online-tal, 13 ” International Message of Hope for Humanity ” – som startade en dag med protester mot den teknokratiska elitens statskupp – vi måste kasta vår imaginära rädsla, avvisa medias skrämselpropaganda , insistera på yttrandefrihet och delta i den demokratiska processen.

”Det enda sättet vi kan vinna på är med demokrati”, sa han. ”Vi måste kämpa för att få tillbaka vår demokrati, för att återkräva vår demokrati från dessa skurkar som stjäl den från oss. Lägg märke till att de människor som blir rikast av denna karantän, är samma människor som censurerar kritik av karantänen.”

Kennedy betonade också en annan viktig punkt, nämligen behovet av att enas. Vi måste lägga undan våra gräl över icke-viktiga saker som ras, religion och politiska tillhörigheter och hålla oss laserfokuserade på den verkliga fienden.

“Vad Big Tech-skurkarna … vill är att det vi ska göra är att slåss med varandra. De vill att svarta ska slåss mot vita. De vill ha republikaner som kämpar mot demokrater. De vill att alla ska polariseras. De vill att alla är fragmenterade, eftersom de vet att om vi alla träffas, kommer vi att börja ställa frågor och det är frågor de inte kan svara på …

Sluta prata om det, om du är republikan eller demokrat. Sluta identifiera dig själv. Fienden är Big Tech, Big Data, Big Oil, Big Pharma, den medicinska kartellen, regeringens totalitära element som försöker förtrycka oss, som försöker beröva oss våra friheter, vår demokrati, vår tankefrihet, av vår yttrandefrihet, vår församlingsfrihet och alla de friheter som ger mänskligheten värdighet …

Det fria flödet av information, kitteln för debatt, är det enda som gör det möjligt för regeringar att utveckla rationell politik där självstyrning faktiskt kommer att fungera och segra.

Du befinner dig i frontlinjen för den viktigaste striden i historien – kampen för att rädda demokrati, frihet, mänsklig frihet och mänsklig värdighet från denna totalitära kartell som försöker beröva oss den samtidigt, i varje nation i världen, rättigheterna som varje människa är född med …

Och jag lovar dig: Jag kommer att dö med mina stövlar på och slåss sida vid sida med er alla för att se till att vi återfår dessa rättigheter och bevarar dem för våra barn. ”

Och det är just därför som Kennedy, precis som sin far och farbror före honom, är ett mål för eliminering av det teknokratiska-CIA-media-läkemedelsindustrin-politiska-militära komplexet. Den goda nyheten är att ju fler människor vet och förstår vem den verkliga fienden är, desto lägre är risken för dem som vet.

När allt kommer omkring kan CIA inte mörda ett helt land eller en hel värld. Vid en viss tidpunkt blir det tyst för människor, för att tysta, eftersom alltför många vet redan sanningen. Jag tror att detta är fallet med Kennedy just nu, varför det värsta de kan göra är att försöka begränsa hans räckvidd på sociala medier. Och med din hjälp kommer även dessa ansträngningar i slutändan att misslyckas.

Ansluta prickarna

Kennedy diskuterar många av samma ämnen som behandlas i Ron Paul-rapporten i sin mycket längre intervju med Patrick Bet-David ovan. I båda intervjuerna granskar han sin familjs tragiska men ändå heroiska historia, men han kommer också in på ämnet vaccinsäkerhet och dårskapen att ignorera publicerad vetenskap som visar att det finns betydande problem – och det faktum att den medicinska institutionen motbevisar och förnekar dessa problem utan att någonsin presentera faktiska motbevis.

Kennedy diskuterar också data som tyder på att COVID-19-spärrarna kan ha orsakat fler dödsfall än själva viruset, liksom de inblandade medborgerliga rättigheterna. Liksom många andra experter tror han att spärrarna är vetenskapligt oförsvarbara och kommer att döda mycket fler än COVID-19.

Baserat på en nyligen genomförd kostnadsnyttoanalys 12 av globala lockdowns har Kennedy rätt. Data tyder på att kostnaden för låsning i Kanada – i termer av kvalitetsjusterade livsår och välbefinnandeår – är minst tio gånger större än fördelen.

I Australien är minimikostnaden 6,6 gånger högre och i USA beräknas kostnaden vara minst 5,2 gånger högre än fördelen med låsning. Så ja, pandemiska åtgärder berövar allmänheten mer liv och fruktbara år än vad detta virus någonsin kunde.

I sin intervju med Bet-David gräver Kennedy också in kända biverkningar av vacciner som i sin tur driver en mycket lönsam kronisk sjukdomsindustri, bristen på säkerhetsstudier för vacciner, den oansvariga praxis att testa vacciner mot falska placebo som ett annat vaccin, och vaccinindustrins skadeståndsavtal med kongressen som ytterligare hindrar säkra vacciner från att någonsin utvecklas.

Han talar också om aggressiv reklam för läkemedel och vacciner som, som en bieffekt, gör det möjligt för läkemedelsföretag att påverka medias täckning av sina produkter; den tvivelaktiga integriteten hos Dr. Anthony Fauci; hur dödlighetsdata samlas för att felaktigt blåsa upp influensadöd som en marknadsföring för att sälja influensavacciner; de farorna med 5G , dagens elektronisk övervakning och sociala medier data skörd; och det skadliga inflytandet av Bill Gates så kallade filantropi.

Som Curtin konstaterar pekar Kennedys iakttagelser, som hjälper människor att förena prickarna, människor till kärnproblemet i vår tid, som är en dold kontrollstruktur som försöker förstöra den amerikanska konstitutionen och beröva oss våra rättigheter och friheter, om vi låt dem.

I slutet av dagen handlar det om all denna censur. Den dolda maktstrukturen vill inte att vi ska inse vad som görs mot oss, för då kan vi göra uppror. Och om det händer är jiggen uppe, eftersom vi är mycket fler än dem.

En välinformerad mänsklighet är svaret

Det är just därför vi aldrig får sluta söka och dela denna typ av information. De som köper in propaganda hjälper bokstavligen sina snart fängslade att fängelsestänger runt dem. Det är självförstörande, varför vi behöver hjälpa dem vi bryr oss om att förstå den större bilden och inte låsa sig in i detaljer om olika åsikter som inte spelar någon roll.

Som nämnts i Kennedys 24 oktober 2020, online-tal, 13 ” International Message of Hope for Humanity ” – som startade en dag med protest mot den teknokratiska elitens statskupp – vi måste kasta vår imaginära rädsla, avvisa mediafruktansvar , insistera på yttrandefrihet och delta i den demokratiska processen.

”Det enda sättet vi kan vinna på är med demokrati”, sa han. ”Vi måste kämpa för att få tillbaka vår demokrati, för att återkräva vår demokrati från dessa skurkar som stjäl den från oss. Lägg märke till att de människor som blir rikast av denna karantän är samma människor som censurerar kritik av karantänen. ”

Kennedy betonade också en annan viktig punkt, nämligen behovet av att enas. Vi måste lägga undan våra gräl över icke-viktiga saker som ras, religion och politiska tillhörigheter och hålla oss laserfokuserade på den verkliga fienden.

“Vad Big Tech-skurkarna … vill att vi ska göra är att slåss med varandra. De vill att svarta ska slåss mot vita. De vill ha republikaner som kämpar mot demokrater. De vill att alla ska polariseras. De vill att alla är fragmenterade eftersom de vet att om vi alla träffas kommer vi att börja ställa frågor och det är frågor de inte kan svara på …

Sluta prata om det om du är republikan eller demokrat. Sluta identifiera dig själv. Fienden är Big Tech, Big Data, Big Oil, Big Pharma, den medicinska kartellen, regeringens totalitära element som försöker förtrycka oss, som försöker beröva oss våra friheter, vår demokrati, vår tankefrihet, vår yttrandefrihet, vår församlingsfrihet och alla de friheter som ger mänskligheten värdighet …

Det fria flödet av information, kitteln för debatt, är det enda som gör det möjligt för regeringar att utveckla rationell politik där självstyrning faktiskt kommer att fungera och segra.

Du befinner dig i frontlinjen för den viktigaste striden i historien – kampen för att rädda demokrati, frihet, mänsklig frihet och mänsklig värdighet från denna totalitära kartell som försöker beröva oss samtidigt, i varje nation i världen, rättigheterna att varje människa är född med …

Och jag lovar dig: Jag kommer att dö med mina stövlar på mig och slåss sida vid sida med er alla för att se till att vi återlämnar dessa rättigheter och bevarar dem för våra barn. ”

Och just det är därför Kennedy, precis som sin far och farbror före honom, är ett mål för eliminering av det teknokratiska-CIA-media-läkemedelsindustrin-politiska-militära komplexet. Den goda nyheten är, att ju fler människor som vet och förstår vem den verkliga fienden är, desto lägre är risken för dem som vet.

När allt kommer omkring kan CIA inte mörda ett helt land eller hela världen. Vid en viss tidpunkt blir det tyst, för att människor blir tysta, eftersom alltför många vet redan sanningen. Jag tror att detta är fallet med Kennedy just nu, varför det värsta de kan göra är att försöka begränsa hans räckvidd på sociala medier. Och med din hjälp kommer även dessa ansträngningar i slutändan att misslyckas.

Sanningen om COVID-19I min senaste bok, 
”Sanningen om COVID-19”, undersöker jag ursprunget till detta virus och hur eliten använder det för att sakta urholka din personliga frihet och integritet. Jag ska också visa hur du kan skydda dig mot denna sjukdom och vad du kan göra för att slå tillbaka mot de teknokratiska härskarna.

Min bok kommer att finnas tillgänglig den 29 april, men du kan förbeställa den nu på Amazon. Varför Amazon, kan du fråga? Tja, den här boken pratar i detalj om pandemiprofitörer, och genom att få rangordningen skjuten upp via ett av de största Big Tech-företagen som drar nytta av denna globala pandemi – även om jag inte är glad över att umgås med Amazon – använder vi faktiskt deras plattform mot dem!

 Kategorier:Böcker, Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: