Q inlägg bekräftar GESARA!

den 23 februari 2021| NESARA, Q, Trump
Q post confirms GESARA! (beachbroadcast.com)

Q INFORMERADE OSS HELA TIDEN

Q berättade för oss hela tiden men det klickade inte förrän nu:

Från invigningen där president Trump tillkännagav NESARA med militären bakom sig till Q2-postning:

Svar:

Mockingbird
Operation Mockingbird – CIA infiltration av media och underhållning
https://bakomkulisserna.biz/2020/05/31/operation-mockingbird-propaganda-i-media/

Operation Mockingbird – CIA placerade en massa tillgångar i mediaorganisationer för att kontrollera berättelsen. Detta gjordes EFTER att det gjorts olagligt för regeringen att utsätta det amerikanska folket för propaganda, men de kom ändå undan med det. Även lagen mot att utsätta det amerikanska folket för propaganda upphörde / avskaffades för några år sedan.

HRC fängslad, inte arresterad (ännu)
Verkar som att Hillary Rodham Clinton blev anhållen men släpptes på egna erkännanden med stränga begränsade restriktioner, inte tillgång till pass för att omöjliggöra för henne att lämna det amerikanska fastlandet. (CONUS) Det är ibland nödvändigt med militär vid strategiskt bedrägeri. Slutsatsen är att påståendet kanske var eller inte har varit sann, inte med skadliga avsikter utan strategiska.

Var är Huma? Följ Huma
Huma har besökt många allmänna tillställningar och har setts med sin familj i NY

Det här har ingenting att göra med Ryssland (ännu)
Det kommer eventuellt att ha med Ryssland att göra när programmet framskrider, med anledning av kärnvapen och Iran.

Varför omger sig Potus med generaler?
* För att förhindra en kupp och försäkra sig om säkerhet för verkställande
* De generaler han handplockade är lojala mot landet och väl respekterade inom det militära
* De är experter på strategi

Vad är militär underrättelse?
En militär underrättelse som använder sig av informationsinsamling och analyserar antågande för att erhålla ledning och riktning till befälhavare till stöd för deras beslut. Vanligen bemannad med aktivt tjänstgörande militär då sådana som läcker försökte komma in vid militära domstolar. Intel kommer från militära arrester / förhör. Strama regler för engagemang.

Varför ska man gå via de 3 bokstävernas (CIA) byrå?
För att byrån med 3 bokstäver har varit infiltrerad av dåliga aktörer som inte har handlat i enlighet med USA:s intressen. CIA har civil personal. Mer hemligt och politiskt motiverade uppdrag. För många läckor och för mycket infiltration av politiker.

Vem som har den yttersta makten över våra grenar inom militären med / utan godkännandevillkor förutom de 90+
Potus. Krig. Powers Act.

Vad är en militärkod?
Militärkod är ett system bestående av konventionella symboler för  dold överföring av hemlig militär information genom kommunikationsutrustning.

De konventionella symbolerna är bestämda av personal på högkvarteren och kan innefatta nummer, bokstäver och så vidare. De enklaste militära koderna är för konversation och radio-signal skrift, kompenserade för en bestämd tidsperiod eller under en stridsoperation. Det finns kombinerade styrkor och special-militärkoder (för en stridsoperation eller för en försvarsmakt såsom flygvapnet eller sjöstridskoder)

Varför har AW anhållits? Varför?
(Anthony Weiner, Huma Abedins man) Antony Weiner befinner sig i ett federalt fängelse. För tydlig kontakt med minderåriga.

Potus kommer inte att framträda i TV för att tala till nationen
Potus kommer inte att diskutera pågående undersökningar inom Träsket.

Sammanfattning
Potus kommer inte att framträda i TV för att tala till nationen. Potus måste isolera sig för att förhindra en negativ syn. Potus kände till att man avlägsnade mycket grova kriminella element som ett första steg och avgörande för friheten att anta lagstiftning. Någon har tillgång till allt klassificerat. Hillary, Soros, Obama etc har inte mer makt än Trump. Den som kontrollerar presidentämbetet, kontrollerar detta stora land. Demokrater och republikaner trodde aldrig på tillfället att de skulle förlora kontrollen. Detta är inte en R mot D-strid. Soros donerade alla sina pengar nyligen. Han placerade alla sina medel i en RC (registrad välgörenhet). Potus kommer att låta Fru Rättvisa att bevisa att ingen överträffar lagen. Potus utövade denna myndighet som beviljats honom genom oansvarig tilldelning av makt till verkställande kontoret. Allt som Potus gör är lagligt eftersom träsket gjorde det lagligt för sina egna olyckliga syften.

Potus måste isolera sig för att förhindra negativ syn
Om Potus gjorde så, kunde det inbjuda till kritik och en mediastorm som kunde hamna i focus, kapitaliseras och snedvridas, vilket kunde vara oönskvärt och förödande för Potus och hans ämbete. 

Potus kände till att man avlägsnade mycket grovt kriminella element som i ett första steg vilket var grundläggande för att befria och genomgå. 

Varför skulle han placera alla sina medel i RC?
Mindre undersökningar sker i (registrerad välgörenheter) eftersom alla pengar är donerade  för ”goda ändamål” så länge välgörenheten inte används för att tjäna pengar. Open Society Foundation erbjuder garantier för individer och organisationer, där majoriteten ändå är organisationer. Man måste inte ansöka om någon garanti i de flesta välgörenheter. OSF kommer faktiskt att kontakta dig om de anser att din organisation är lämplig för investeringar. ”Registed Charity” alla de människor som vi har undersökt verkar ha en välgörenhetsfond kopplad till sig. Obama Stimulus Dollars gav pengar till George Soros imperium. Ekonom John Lott ”Obama Stimulus (2010 $ 787 biljarder) var en enorm partisansk rikedomsöverföring – den största i amerikansk historia”. Peter Schweizer ”Soros hjälpte till med att skapa den stimulans som sedan investerades i företag som gynnades av den”

Varför donerade Soros sina pengar nyligen?
Efter SA-rensningen hindrades slaskfonden allvarligt. En kontant injektion krävdes troligen för att hålla mutorna på plats / låta en annan stiftelse som kunde användas för legitima betalningar. En del information kommer från EU-regionen om att Soros påverkar Europaparlamentet via sitt Open Society Foundation.

Vem har tillgång till allt klassificerat?
Jeff Sessions
(Attorney General)är den enda personen som vet allt. Bokstavligt talat allt. Han vet var kropparna är begravda. Han känner till bankinformationen. Han vet allt. Han vet förmodligen saker som presidenten inte vet av säkerhetsskäl. En president som är intresserad av strävan efter rättvisa i stället för att hindra den för att torka sina herrars arslen, betyder egentligen handgripligt ett genomdrivande av rättvisa. Om Sessions är åklagare, då känner han till allt eftersom han bygger upp fallet. Han har tillgång till insamlade bevis av parter som amiral Rogers och general Kelly m fl. För fall liknade dessa, är allt uppdelat. Presidenten känner förmodligen bara till det han behöver känna till för att sköta sitt ämbete effektivt. Mannen på toppen kan vara den enda personen som  känner till landets hela läge. Den mannen är Jeff Sessions.

Tror du att HRC, Soros, Obama etc, har mer makt än Trump? Fantasi.
Nej

Den som kontrollerar presidentämbetet kontrollerar detta stora land
Folket kontrollerar detta fantastiska land. Presidenten representerar folket för världen och övervakar och beskyddar samt försvarar folket som kontrollerar landet. 

De trodde inte för ett ögonblick att de (Demokraterna och Republikanerna) kunde förlora makten
De trodde aldrig att de skulle förlora det verkställande ämbetet, och när de gjorde det blev det en omedelbar krigsförklaring mellan de patriotiska fraktionerna från den amerikanska regeringen och Träsket. De trodde att de hanterade det hela. De trodde att alla deras grundvalar var täckta. De underskattade andan om frihet i människors själar.

Det här är inte en strid mellan Demokrater och Republikaner
Det finns inget demokratiskt eller republikanskt parti efter den 23 november 1963. Ogiltigt  Globalist Party (UniParty) som ett resultat av Rockefeller / Rothschilds och Nixons rörmokares dödande av JFK. Detta gjordes för att tvätta sin ouppbackade valuta i krigsmaskinen. Sammanfogningen av de två partierna har två draman: det dramatiska av den latenta sanningen som vi inte kan se uttryckt som det dramatiska manifestet, ”uttrycket” av en tvåparts ömsesidig strid med andra.


Sammanfattning:

Operation Mockingbird var en CIA infiltration av nyheterna och underhållningsbranschen. Hillary har eller har inte blivit fängslad (men inte arresterad) ännu. Ibland är militär strategi eller militärt bedrägeri nödvändigt. Huma Abedin besökte en allmän tillställning i New York den 25 oktober då hon promenerade med sin familj i NY den 27 oktober, när hon besökte Hillary Rodham Clinton på hennes 70-års dag och hon sågs med sin son den 6 och 7 november. Detta kan ha något att göra med Ryssland när programmet framskrider, med anledning av Nord Korea och Iran. Potus omgärdar sig med generaler för att försäkra sig om verkställande säkerhet och för att förhindra varje försök till någon grupp, för de generaler han handplockade är lojala och strategiexperter. Särskilt Marinen kan distribueras efter Potus-diskretion och utan kongressens godkännande. Military Intelligence (MI) är en disciplin som använder informationsinsamlings- och analysmetoder för att ge vägledning och körriktning till befälhavaren till stöd för sina beslut.

Orsaken till att gå runt dessa 3-bokstävers byråer (CIA, FBI o liknande) är att de har varit infiltrerade med dåliga skådespelare som inte har agerat till USA:s invånares bästa. Dessa byråer har även civila anställda, med mer hemligt och politiskt motiverade uppdrag, vilket leder till för mycket läckor och påverkan från politiker. Potus har den yttersta befogenheten inom våra militära områden utan godkännandevillkor, med anledning av War Powers Act. Militärkodning är ett system med konventionella symboler för att täcka överföring av hemlig militär information genom kommunikationsanläggningar. 

Anthony Weiner, Huma Aberdins man, finns på ett federalt medicinskt centrum, Devens, ett federalt fängelse i Massachussetts, minsta säkerhetsklassade för manliga sexförbrytare. 

Potus kommer inte att vara på TV för att tala till nationen för att diskutera pågående undersökningar gällande korruption och andra kriminaliteter i Washington DC. Om han gjorde så, kunde det inbjuda till kritik och mediastorm där de befinner sig i focus, kapitaliseras och snedvridas, vilket skulle vara olämpligt och skadligt för Potus och ämbetet. Potus visste att det första steget var att avlägsna dessa största kriminella. Potus omger sig med generaler för att försäkra sig om sin säkerhet och för att förhindra varje försök till en kupp, för de handplockade generalerna är lojala och strategiexperter. Speciellt Marinen är distribuerbar för Potus discretion utan godkännande från kongressen. Military Intelligence (MI) är en disciplin som använder sig av information.

Anledningen till att gå runt dessa 3-bokstävers byråer (CIA, FBI o liknande) är att de har blivit infiltrerade av dåliga skådespelare som inte agerar för USA:s bästa. Dessa byråer har även civilt folk, med mer hemliga och politiska motiverade uppdrag, vilket leder till för många läckor och påverkan från politiker. Potus har det yttersta ansvaret för våra militära grenar utan godkännandevillkor utom under 90 dagar under krigstid, i enlighet med War Power Act. 

Vid sidan av NSA är Attorney General Jeff Sessions den enda personen som känner till allt. Om Sessions är åklagare då känner han till allt, för han befinner sig i samma byggnad. Han har tillgång till insamlade bevis av parter som amiral Rogers och general Kelly och möjligtvis fler. General Kelly känner förmodligen inte till allt som amiral Rogers har lämnat till Sessions i första hand. Även presidenten känner möjligtvis bara till sådant som han behöver för att sköta sitt ämbete effektivt. Den man som befinner sig högst uppe på toppen kunde vara den enda personen som känner till situationen i landet, den mannen är Jeff Sessions. Det är fantasi att tro att HRC, Soros, Obama eller liknande har mer makt än Potus. Den som kontrollerar presidentämbetet kontrollerar detta stora land. 

Demokraterna trodde aldrig att de skulle förlora sitt verkställande ämbete, och när de så gjorde det, blev det en omedelbar krigsförklaring mellan patriotiska fraktioner inom USAs regering och Träsket. Det här är inte Demokrater mot Republikaner. Det partisanska gnabbet man ser allmänt är ”en hund och katt show” och dramatik för allmän konsumtion. George Soros donerade $ 18 miljarder till Open Society eftersom extra skräp pengar behövdes för att verkställa agendan. Hans Open Society Foundation sprider skräp pengar till andra partier för operationer. Färre undersökningar vidtas mot (registrerad) välgörenhet eftersom alla pengar är donerade och går till ”välgörenhet” och så länge som välgörenheten inte används för att tjäna pengar. Open Society Foundation erbjuder garantier till enskilda och organisationer.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: