Phil Schneider avslöjar underjordiska Dumbs i Sverige

2023-02-25

Fick detta tips av en av mina läsare och kollade in det.

Phil Schneider, en väldigt modig man, förlorade sitt liv på grund av det som verkade vara ett militärt utförande i januari 1996. Han hittades död i sin lägenhet med pianotråd fortfarande omslagen runt halsen. Enligt vissa källor hade han torterats brutalt upprepat innan han dödades. Phil Schneider var en före detta ingenjör som var inblandad i att bygga dessa underjordiska baser. Han var en av tre personer som överlevde 1979 års eldstrid mellan de stora grå utomjordingarna och USA:s underrättelse- och militärstyrkor vid Dulces underjordiska bas.

I maj 1995 höll Phil Schneider en föreläsning om vad han hade upptäckt. Sju månader senare torterades han och dödades av dem för vilka han tidigare arbetat. Den här mannens sista handlingar borde inte gå obemärkt förbi.

Vid minut 53 berättar Phil Schneider att FN nyss (1995) färdigställt i Sverige en DUMB på 30 ”cubik miles” som kostade (DÅ) 2 Triljoner dollar! Var ligger denna GIGANTSKA Djupa Underjordiska Militärbas??? 1 cubik miles är 1 609 meter ggr 1 609 meter ggr 1 608 meter, i kvadrat. Har man byggt flera underjordiska städer som under våra sjöar?Kategorier:Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

3 svar

  1. Hallandsåsen med tågtunnel-bygget som pågick under nästan två decennier ligger väl bra till. Byggd av ett italienskt företag.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: