Charlie Ward informerar: Den största Nürnberg-rättegången genom tiderna är på väg

17/02/2021
Av Jean-Michel Grau
Reiner Fuellmich With Other German Lawyers Class Action – UK Column Community

Visa källbilden  Visa källbilden
Klaus Schwab                                       Bild från Nürnbergrättegången

Just nu, håller en andra Nürnbergdomstol på att förberedas, med en grupptalan som inrättas under beskydd av tusentals advokater över hela världen bakom den amerikansk-tyska advokaten Reiner Fuellmich, som åtalar de ansvariga för
Covid-19-skandalen manipulerad av Davos Forum.

Visa källbilden

I detta avseende är det värt att påminna om att Reiner Fuellmich är advokaten som lyckades döma biljätten Volkswagen när det gällde de manipulerade katalysatorerna. Och det är samma advokat som lyckades döma Deutsche Bank som ett kriminellt företag.

Enligt Reiner Fuellmich är alla bedrägerier som begåtts av tyska företag löjeväckande jämfört med de skador som Covid-19-krisen har orsakat och fortsätter att orsaka. Denna Covid-19-kris bör döpas om till ”Covid-19-skandalen” och alla ansvariga bör åtalas för civila skador på grund av manipulationer och förfalskade testprotokoll. Därför kommer ett internationellt nätverk av affärsjurister att plädera för det största fallet genom tiderna, Covid-19-bedrägeriskandalen, som under tiden har förvandlats till det största brottet mot mänskligheten som någonsin begåtts.

En Covid-19-undersökningskommission har inrättats på initiativ av en grupp tyska advokater i syfte att väcka en internationell grupptalan med hjälp av anglosaxisk lag. Här är den sammanfattade översättningen av dr Fuellmichs senaste kommunikation från 15/02/2021

”Utfrågningarna av cirka 100 internationellt kända forskare, läkare, ekonomer och advokater, som har genomförts av Berlins undersökningskommission om Covid-19-affären sedan 10.07.2020, har under tiden med stor sannolikhet visat med viss säkerhet att Covid-19-skandalen aldrig var en hälsofråga. Snarare handlade det om att befästa den olagliga makten (illegitim eftersom den erhölls genom kriminella metoder) av den korrupta ”Davos-klicken” genom att överföra folkets rikedom till medlemmarna i Davos-klicken och förstöra bland annat små och medelstora företag i synnerhet. Plattformar som Amazon, Google, Uber etc. kan därmed tillföra sin marknadsandel och rikedom.”

Status för Covid-19-kommitténs utredning

A. Covid-19 som en avledningstaktik av företags- och politiska ”eliter” för att flytta marknadsandelar och rikedomar från små och medelstora företag till globala plattformar som Amazon, Google, Uber, etc.

B. Den audiovisuella skattens bidrag till återuppbyggnaden av ett nytt medielandskap som erbjuder verkligt oberoende information

C. Att göra regionala jordbruksstrukturer säkra

D. Att göra en säker regional valuta för att förhindra att en ny valuta kommer ”uppifrån” ska tilldelas i händelse av gott uppförande.

Psykologiska överväganden om situationen: hur kom den till?
Talan om ogiltigförklaring av godkännandet av en vaccinering, inlämnad mot Europeiska kommissionen, rättegång i New York gällande statusen för PCR-tester, tyska rättegångar, kanadensiska rättegångar, australiska rättegångar, österrikiska rättegångar, rättegångar vid Internationella domstolen och Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna.

”Vi har sett vad som har bekräftats gång på gång: graden av fara för viruset är ungefär densamma som för säsongsinfluensa, oavsett om det är ett nytt virus (helt eller delvis tillverkat) eller om vi helt enkelt har att göra med en influensa som heter ”Covid-19-pandemin”. Under tiden kan Drostens PCR-tester inte ens berätta något om smittsamma infektioner. För att göra saken värre har de hälso- och ekonomiska skador som orsakas av åtgärder mot Covid-19 varit så förödande att vi måste tala om en förstörelsenivå som är historiskt unik”.

 Det faktum att hälsa aldrig har varit ett problem är särskilt uppenbart, förutom att injektioner av genetiskt experimentella ämnen förklädda till ”vaccinationer” nu orsakar allvarliga skador, inklusive dödliga konsekvenser, i stor skala. Världsbefolkningen har använts som försökskaniner för dessa experimentella geninjektioner både gradvis och extremt snabbt. För att störta befolkningen i panik infördes farliga och skadliga nedstängningsåtgärder (även enligt WHO) av obligatorisk, onödig och farlig maskering och social distansering, onödiga och kontraproduktiva. Befolkningen var därmed ”redo” för injektionerna.

Under tiden kräver fler och fler människor, inte bara advokater – och det med rätta –, förutom ett omedelbart slut på dessa mordiska åtgärder, en rättslig prövning av en verkligt oberoende internationell domstol enligt modellen för Nürnbergrättegångarna. Ett exempel på ett sådant krav och ett rörande utdrag ur ett tal av den engelska läkaren Dr. Vernon Coleman har funnits på youtube men tagits bort. Men här en annan liknande.

Dessutom visar en intervju med en visselblåsare på ett vårdhem i Berlin att av de 31 personer som vaccinerats där, några av dem med våld, i närvaro av Bundeswehrsoldater, och som testade negativt före vaccinationen, har 8 nu dött och 11 är föremål för allvarliga biverkningar.” (Jag 2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/)
Extra möte i Covid-kommittén i Berlin onsdag 17/02/2021

”I detta sammanhang kommer ett extra möte med Berlin Covid Committee att äga rum onsdagen den 17.02.2021, live och med många gäster som deltar via Zoom.
Från 14:00 och framåt kommer läget att sammanfattas. Dessutom kommer det att diskuteras hur bidragen från den audiovisuella licensavgiftsskatten kan behållas och användas för återuppbyggnaden av ett nytt medielandskap som verkligen tjänar yttrandefriheten, och hur de bidrag som redan betalats för de senaste elva månadernas meningslösa propaganda kan återvinnas genom ett formellt meddelande”.

Det kommer att finnas bidrag och diskussioner om hur livsmedelsförsörjningen kan tryggas, särskilt genom att stärka det regionala jordbruket. Men också genom att skapa regionala valutor, om nödvändigt med EU:s återkomst till EEG, om hur man kan se till att politiken för ”Davos-klicken”, som bygger på att trycka pengar ur ingenting, kan stoppas och en återgång till stabila valutor kan uppnås.

Framför allt kommer experter att förklara hur det kan hända att vi befinner oss i denna utpressningssituation otänkbar ännu för ett år sedan.

Under den andra delen av sessionen, med början klockan 19, kommer världsberömda och högnivå personligheter att kommentera läget i de aktuella internationella rättstvisterna, inklusive de olika kollektiva åtgärderna, som sammanfattas ovan. Men det kommer också att diskuteras hur de främsta förövarna, särskilt politiska förövare, av de brott mot mänskligheten som begås här kan och måste ställas till svars enligt civil- och straffrätten inom ramen för en ny internationell domstol som ska inrättas i enlighet med riktlinjerna från Nürnbergrättegångarna med internationell spridning.”

Länken till covidkommitténs särskilda session som meddelas här kommer att finnas tillgänglig den 17.02.2021 via kommitténs webbplats (corona-ausschuss.de).

Kommentar :

För att fullt ut förstå vad som står på spel med denna nya Nürnbergdomstol för att döma det största fallet genom tiderna, är det genom att dra tråden i Dr. Drostens lögn att förfalska PCR-testprotokollet på uppdrag av Davos-klicken, som allt kommer att ske: sponsorerna av den finansiella oligarkin, Klaus Schwab, den stora arkitekten bakom detta gigantiska gisslantagande, de politiker som står som EU:s ledare, den väpnade grenen av genomförandet av Drostens och WHO:s direktiv som fick alla västerländska regeringar i går att fatta de förödande besluten om nedstängning, utegångsförbud, obligatorisk maskering och social distansering, och i dag av dödliga vacciner för de äldsta bland oss.

” Det är dessa sanningar som kommer att ta ner maskerna för de ansvariga för de brott som begåtts. Till de politiker som har haft förtroende för dessa korrupta figurer,” säger Dr. Fuellmich, ”de fakta som presenteras här är livlinan som hjälper dem att sätta rekordet och börja den välbehövliga vetenskapliga debatten för att undvika att gå ner med dessa kriminella charlataner.

För det andra, mot bakgrunden av detta senaste meddelande från Dr Fuellmich, är två förslag från covidkommitténs extra möte i Berlin av särskilt intresse:

För det första det sätt på vilket livsmedelsförsörjningen kan tryggas, vilket verkar något surrealistiskt med tanke på den nuvarande situationen. Enligt Klaus Schwabs planering för Davosforumet är så inte fallet. Han har förutspått ett avbrott i näringskedjan från slutet av andra halvåret 2021 (nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/).

För det andra, skapandet av regionala valutor. Där är det uppenbart att Covid-kommittén i Berlin redan förväntar sig den världsmarknadskrasch som är på väg och som den finansiella oligarkin i Davosforumet avser att dra nytta av för att inrätta den europeiska digitala valutan i väntan på en världsvaluta, för att skapa en kinesisk social kredit på vilken medelklassen för alla folk som förstördes av nedstängningen av deras företag, små och medelstora industrier och företag, kultur- och turistindustrier, idrottsanläggningar osv.

Enbart dessa två aspekter av gisslantagandet 2.0, av vilka västvärlden har varit ett offer i nästan ett år, borde logiskt sett vara tillräckligt motiverande för att få oss att definitivt förstå att vi står inför en ”populicid” som bara ber om att krossa oss om vi förblir passiva, med armarna i kors utan att göra någonting.

Därför bör var och en av oss göra allt vi kan nu för att se till att denna internationella rättsliga koalition kan tas i drift så snart som möjligt. Därför bör alla vi som vill ansluta oss till de franska advokaternas kollektiva åtgärder för att delta i denna återerövring av våra friheter redan komma i kontakt med den kollektiva åtgärden senast den 21 februari (francesoir.fr/opinions-entretiens/interview-me-virginie-de-araujo-recchia-avocate-au-barreau- de- paris). Vår överlevnad är till priset av såväl vår som våra barns framtid.

Whistleblower aus Berliner Altenheim: Das schreckliche Sterben nach der …
Erstmalig gibt es einen Augenzeugenbericht aus einem Berliner Altenheim zur Lage nach der Impfung. Er stammt aus…

Stiftung Corona Ausschuss


Även i Sverige dör gamla människor efter vaccination

https://2020news.de/auch-in-schweden-sterben-die-alten-menschen-nach-der-impfung/

Från Sverige lär vi oss att hantera en öppenvårdstjänst:

 

I uppföljningen av artikeln Whistleblower från Berlins äldrehem fick 2020News ytterligare, nästan identiska beskrivningar av dödsfall i hem och inom polikliniken hemma och utomlands.

”Jag kan också i stor utsträckning bekräfta beskrivningarna av Berlins whistleblower, som rapporterade om åtta dödsfall efter vaccination av 31 fysiskt lämpliga och demenshandikappade. Efter den första vaccinationen dog fyra gamla människor i mitt område; när den andra dosen gavs, inkom fem patienter på sjukhuset och dog där. Alla kom in i statistiken som COVID-19-dödsfall.

Vissa patienter vägrade att få den andra vaccinationen genom att inte öppna ytterdörren. Eftersom det var BioNTech / Pfizer-vaccinet som var tvunget att ympas strax efter blandningen, fanns det bara ett litet tidsrum att ge det. Så vaccinet måste kastas. Detta ledde till att dessa människor förolämpades som oansvariga för att inte öppna dörren och sa att många väntar på detta vaccin och att du inte har råd att förstöra vaccinet. Det vore synd att vägra vaccinationserbjudandet. 

I min omvårdnadstjänst såg vi efter 56 patienter. Nio dog mellan 28 december 2020 och 12 februari 2021. Det är så ledsamt.”

Den svenska vårdledningen meddelade också:

”Nu ska alla mina anställda vaccineras. Jag har flera gånger betonat att det är frivilligt och att det inte finns något tryck från min sida. Utan undantag hade alla anställda testat positivt för COVID-19 mellan 12 januari och 12 februari 2021. En anställd sattes i ventilator till och med på ett sjukhus och har ännu inte återhämtat sig. 

Jag var mållös igår, alla anmälde sig till vaccinationen och skulle nu vaccineras snart. Deras argument är: ”Annars kan vi inte åka på semester på sommaren”. Jag tappar ord. Själv var jag sjuk i tre veckor med ett positivt COVID-19-test. När jag ser sjukdomsförloppet i min omvårdnad är det naturligtvis subjektivt, eftersom de så kallade COVID-19-sjukdomarna  började först efter vaccinationerna. Här i Sverige vaccinerar sjuksköterskorna, det finns ingen läkare. Sjuksköterskor har tillstånd att göra detta i Sverige. 

På Örebro universitetssjukhus var 30 anställda vid akutinläggningen och polikliniken frånvarande denna vecka på grund av allvarliga biverkningar efter vaccinationen. Chefen Daniel Gustafsson förklarar i artikeln att den höga sjukfrånvaron sammanföll med ett stort antal nödsituationer i akutmottagningen under helgen. Cirka 30 anställda hade biverkningar efter att ha vaccinerats mot COVID-19 på fredagen. Akutkliniken och ambulansen sysselsätter cirka 200 personer. Biverkningarna var muskelsmärta, huvudvärk och feber som enligt information från klinikledningen var mildare hos vissa och svårare hos andra.

Problemet med biverkningar bland sjuksköterskor tycks finnas rikstäckande i Sverige. Den 12 februari 2021 rapporterades det på TV att den andra vaccinationen för vårdpersonalen stoppades för första gången eftersom många blev sjuka efter den första vaccinationen.

Sörmlandsregionen slutade vaccinera vårdpersonal efter att 100 personer reagerade med feber dagen efter vaccination, mycket mer än väntat. Den våldsamma reaktionen drabbade en fjärdedel av de vaccinerade eftersom endast 400 doser av vaccinet hade ges till personal vid Kullbergska sjukhuset i Katrineholm och Nyköpings sjukhus. De som hade varit i tjänst efter vaccinationen fick till och med ringa in sjuka på grund av sin höga feber.

Fredrik Gustavsson, kommunikationschef på Region Sörmland, säger: ”Detta är en vanlig och välkänd biverkning av vaccination. Vanligtvis milda symtom som försvinner på egen hand ”. För att förhindra att bemanningsnivån i flera enheter i Sörmlandsregionen lider kommer den planerade vaccinationen av hälsoarbetare att avbrytas tills vidare. Regionen kommer nu att undersöka orsaken till varför så många har feber och informera både Läkemedelsverket och tillverkaren om vad som hände.

Gävleborgsregionen har också slutat vaccinera anställda.

Det var första gången som Astra Zenecas vaccin användes i Sörmland. Eftersom detta inte är avsett att ges till personer över 65 år fick vårdpersonal de första doserna.Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

6 svar

 1. Om detta är sant, varför kan man inte höra om detta på någon nyhetskanal, svensk eller utländsk? Vet inte en enda europeisk ledare om vad som är på gång med rättegångar om covid-19 bluffen? De pratar bara om fortsatt vaccinering, som om inget alls är på gång.
  Verkar mycket mycket underligt.

  Gilla

  • Därför är MSM-medierna är i maskopi med Deep state och kan ju inte avslöja deras kriminalitet. Men det kommer en dag när sanningen kommer fram. Detsamma gäller prat om vaccin. De vill få oss till lydia robotar, genom att genförändra vårt DNA och infoga chippet. Sedan kan de använda sig av 5G för att manipulera folket.

   Gilla

 2. Oxford-AstraZenecas Covid-19 injektion under motorhuven: rashygien och storvinster
  – Den grävande journalisten Whitney Webb intervjuad på Corbettreport. Fokus på de finansiella arrangemangen och kopplingarna till rashygienska tankesmedjor…
  http://alfheimr.eu/

  -och igen Wallenberg!!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: