Brott mot mänskligheten, lista över anklagelser, arresteringar och avrättningar – 24 februari 2021

Denna revolution kommer inte att sändas på TV!

18 US Code § 2381 – Förräderi (Treason)

Den som på grund av trohet mot Förenta staterna utkämpar krig mot dem eller följer sina fiender, ger dem hjälp och tröst inom USA eller någon annanstans, är skyldig till förräderi och ska drabbas av döden eller ska fängslas inte mindre än fem år och böter enligt denna titel men inte mindre än 10 000 dollar; och ska vara oförmögen att inneha något ämbete under USA.

18 US Code § 2382 – Missförhållanden av förräderi (Misprision of Treason)

Den som, på grund av lojalitet mot USA och har kunskap om att begå förräderi mot dem, döljer och inte, så snart som möjligt, avslöjar och meddelar detsamma för presidenten eller någon domare i USA, eller till guvernören eller någon domare eller rättvisa i en viss stat, gör sig skyldig till missförhållanden av förräderi och ska bötfällas under denna avdelning eller fängslas inte mer än sju år, eller båda.

18 US Code § 2383 – Revolt eller uppror (Rebellion or Insurrection)

Den som uppmuntrar, sätter till fots, hjälper eller bedriver något uppror eller revolt mot Förenta staternas myndighet eller dess lagar eller ger hjälp eller tröst därtill, ska bötfällas under denna titel eller fängslas högst tio år, eller både; och ska vara oförmögen att inneha något ämbete under USA.

18 US Code § 2384 – Upprorisk konspiration (Sedition Conspiracy)

Om två eller flera personer i någon stat eller territorium, eller på någon plats som omfattas av Förenta staternas jurisdiktion, konspirerar för att störta, lägga ned eller förstöra Förenta staternas regering med våld eller för att utföra krig mot dem, eller att med våld motverka dess myndighet, eller med våld för att förhindra, hindra eller försena verkställandet av någon lag i USA, eller med våld att ta beslag på, ta eller äga någon egendom i USA som strider mot dess myndighet , de ska var och en böta under denna titel eller fängslas högst tjugo år, eller båda.

18 US Code § 2385 – Förespråka störning av regeringen (Advocating Overthrow of Government)

Den som medvetet eller medvetet förespråkar, stöder, rekommenderar eller lär ut plikten, nödvändigheten, önskvärdheten eller anständigheten att störta eller förstöra regeringen i USA eller regeringen i någon stat, territorium, distrikt eller innehav därav, eller regeringen för någon politisk underavdelning däri, med våld eller våld, eller genom mordet på någon officer i en sådan regering; eller

Den som, med avsikt att orsaka störtande eller förstörelse av en sådan regering, trycker, publicerar, redigerar, publicerar, cirkulerar, säljer, distribuerar eller offentligt visar skriftligt eller tryckt material som förespråkar, ger råd eller lär ut plikten, nödvändigheten, önskvärdheten, eller lämplighet att störta eller förstöra någon regering i USA med våld eller våld, eller försök att göra det; eller

Den som organiserar eller hjälper eller försöker organisera något samhälle, grupp eller församling av personer som undervisar, förespråkar eller uppmuntrar till stört eller förstörelse av någon sådan regering med våld eller våld; eller blir eller är medlem i, eller anslutet till, något sådant samhälle, grupp eller församling av personer, med vetskap om syftet med detta –
Ska bli bötfälld enligt denna titel eller fängslad i högst tjugo år, eller båda, och ska inte vara berättigade till anställning av USA eller någon avdelning eller byrå därav, under de fem år som följer efter hans övertygelse.

Om två eller flera personer konspirerar för att begå något brott som nämns i detta avsnitt, ska var och en böta under denna avdelning eller fängslas högst tjugo år, eller båda, och ska inte vara berättigade till anställning av USA eller någon avdelning eller byrå därav under de fem år som följer efter hans övertygelse.

Såsom används i detta avsnitt inkluderar termerna ”organiserar” och ”arrangerar” med avseende på alla samhällen, grupper eller sammansättningar av personer rekrytering av nya medlemmar, bildandet av nya enheter och omgruppering eller expansion av befintliga klubbar. , klasser och andra enheter i sådant samhälle, grupp eller sammansättning av personer.

Detta representerar en partiell lista:Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: