USA INVADERAR KINAS FASTLAND I EN VÄRLDSOMFATTANDE STINGOPERATION – TRUMP ÄR FORTFARANDE PRESIDENT

Detta är så viktig information att jag gör en översättning av den så att ingen missar den. Ifall videon blir borttagen tar jag även skärmdumpar från den. Gäller tiden från den 22 januari – fram till mars. Hört samma kommentarer som förekommer här av Gene Decode, marinen, så den stämmer nog.


Välkommen! Idag är det fredagen den 29 januari 2021. Det här är dagen som vi söker för att hitta om något som är signifikant har inträffat. Låt oss gå igenom episoderna och jag ska låta dig i slutet av den bestämma om något var signifikant. Idag vill jag påstå att det har gjort det, men du får bestämma själv och tänka för dig själv. Tänk dig 4 personer och jag har bevisen, och jag tillåter människor att tänka själv. Låt oss gå hela vägen tillbaka till den 22 januari 2018. Det kunde ha varit ett 3-års delta för en vecka sedan. Det ser ut så här:

: Stanna hemma
[-7] (minus 7)
Kan det betyda mindre än sju dagar tills något stort händer. Från den 22:a och sju dagars nedräkning tar oss fram till den 29:de som är idag och var det som general Mike Flynn berättade för oss? Den 31 december, för 30 dagar sedan, frågade han: Vill ni ge mig ytterligare 30 dagar och vi kom alla överens om att vi kunde. Och detta är nu riktmärket för dessa 30 dagar. Han påminde oss om det som hände då år 1776  när George Washington talade till sina män om att krossa Delaware och attackera haitierna, ta 800 av dem tillfånga och sedan inom en månad vinna det första amerikanska revolutionära kriget. Varför jag säger ”det första amerikanska revolutionära kriget” beror om än på en annorlunda krigföring som vi kanske kommer att delta i form av det ”andra revolutionära kriget”.

Här är ett treårigt potentiellt delta för dagens postning nr 644 postat den 29 januari 2018. Rubriken är Stort uppvaknande. Bilden av en flagga representerar dig, du kan se ordet ”Frihet”. Vad detta ”Frihet” exakt betyder, låt oss titta på några av dagens händelser.

Jag kommer att visa dig att jag inte tror att Joe Biden står anklagad för någonting. Här ska jag visa varför och låt oss titta på det här defense.gov (Försvarsministeriet) pressmeddelande för bara några dagar sedan:

Stabschef för armén meddelar följande generalofficers uppdrag: 
Generallöjtnant (befodransvärd) Charles A. Flynn, biträdande stabschef, G-3/5/7, US Army, Washington DC, till befälhavande general, US Army, Stilla Havet, Fort Shafter, Hawaii.

Det är Michael Flynns yngre bror. Tänk på att detta är på Försvarsdepartementets hemsida. När jag såg det, tänkte jag omedelbart på detta tre-års delta. Vi har denna postning från den 31 januari 2018. Inom två dagar inträffar detta tre-års delta. Här är det med nummer 647: 

Här står [D]ay [O]f [D]ays undertecknat Q
Det jag vill göra er uppmärksammade på är D, O, D inom dessa parenteser, som kan betyda DoD (Department of Defense) var Mike Flynns yngre bror precis har utnämnts till befälhavande general för Stillahavsflottan. Så stora saker händer just nu som du ser och stora händelser kommer upp. Förhoppningsvis, inom de närmaste två dagarna, har vi ytterligare ett ”den 31 januari” delta. Kolla in det här:

Vi såg flaggan med ”Frihet” och så har vi denna FRIHETENS DAG, FRIHET_ Q. Jag ska visa dig ytterligare en Q-postning

Detta är ytterligare ett sådant tvådagars delta, så det var verkligen mycket som hände då år 2018.

POTUS FREED, det är USA:s president som befriar dessa ”goda” människor som för närvarande blir utpressade, hotade och förslavade. De som stod och skanderade ”USA” befrias. Skotten hördes runt om i världen.

TG: WE THE PEOPLE, FREEDOM DAY, LIGHT, Q
Vem är denne TG? Jag borde ju ha hört om denne person. Det är Trey Gowdy och förmodligen kommer vi att få höra om denna kille. Förmodligen agerar han bakom i kulisserna. Kom ihåg att 80 % av dessa operationer är hemliga. Vi ser mycket av dem. Men jag ska idag visa på ytterligare stora händelser och vi kommer att finna ytterligare stora händelser i framtiden. Jag vet att alla ser fram emot den 4 mars och det är det datumet vi förväntar oss att vår favorit president ska utlysas som den 19:de presidenten för den nya Republiken USA.

Några frågar mig, har president Trump någonsin avstått från presidentskapet? Har han någonsin gett upp. Igår presenterade jag er för John Barron och han svarar på ett Twitter-inlägg

I måndags erkände Husets talman Nancy Pelosi och ledamöter för Representanthuset att Donald J Trump förblir president för USA, eftersom endast en president kan ställas inför riksrätt.

John Barron kommenterade detta med: Intressant!

Så ska jag dela dessa trådar från presidenten innan detta val 

24 minuters märke… MOAB!!! Intel kommer från högsta nivåerna i TAIWAN… 45′ inre cirkeln, >>> Trump är fortfarande presdiden<<< Trump och ordförande Xi samarbetar. NÅGON FÖRSTÖR CCP…CCCCP kommer att falla
inom de kommande månaderna… RESTRIKTIONER GÄLLANDE TAIWANRELATION ACT ÄR LÄTTADE…DETTA TILLÅTER USA:S REGERING ATT SÄGA ATT DE INTE ERKÄNNER FOLKREPUBLIKEN KINA… INDO-PACIFIC KOMMANDO… GEN. FLYNNS BROR CHARLES HAR UTSETTS SOM CHEF ÖVER PACIFIC KOMMANDOT.
MILITÄREN FÖRBEREDER SIG FÖR NÄR CCCP KOLLAPSAR OCKUPERAR MAN LANDET… en ny REPUBLIK KOMMER ATT FORMAS I KINA!!!… Xi har framgångsrikt avlägsnat nyckel CCCP (Deep state spelare) under de kommande månaderna. Ordförande Xi kommer att upplösa CCCP…
EN TILLFÄLLIG REGERING KOMMER ATT INSTALLERAS FREDLIGT, SOM TRUMP FORMLIGEN KONTROLLERAR… För Trump att kunna återvända, måste MSM avlägsnas och det kommer att ske innan mars 2021…Det kommer att bli en sammansatt taiwanesisk / USA militär aktion…Detta måste ske innan Trump kan återställas.
Detta har alltid varit Trumps plan att avlägsna CCCP:s inflytande på världen och mer information kommer att komma… TRUMP, PUTIN OCH ORDFÖRANDE XI och Indiens MODI SAMARBETAR MED DEM, LIKSOM
Indien är viktigt för de är den ekonomiska tigern på planeten… Kinas ett barns policy har slagit negativt mot dem. Även om Kina kunde producera de pengar som behövs för att ha hand om deras ”grånande” befolkning så kan de det inte
USA har samma problem som Indien med 600 miljoner människor under 28 års ålder!!! 1/3 av de som idkar medicin i USA kommer från Indien. KINA – INGEN KVINNA BEROENDE PÅ DETTA ETT BARNS POLICYN… ORDFÖRANDE XI TILLHÖR ”VITA HATTARNA” … PUTIN ÄR EN VIT HATT…Kina kommer att förlora allt…allt det har…
köpt upp i våra länder–land, industri = naturresurser… DETTA KOMMER INTE ATT HÅLLA. OROA DIG INTE!!!

Gott folk, allt det här har precis kommit ut under de närmaste timmarna. Hon ber mig vidarebefordra detta, och jag ber att tänka själv. Sedan delar hon den här videon med oss:

”Kina befriat, US Forces ska landa på det kinesiska fastlandet. CCCP upplöst, Trump återvänder. OK. här har ni nyckelspelarna:

vår favoritpresident, ordförande XI Kina, Vladimir Putin Ryssland, och Modi från Indien

Alla samarbetar med den taiwanesiska republiken Kina. Ni har fått nummer 1 och 2 ekonomierna i världen genom USA och Kina, och ni har fått nummer 1 och 2 inom det militära i världen genom USA och Ryssland. Man har fått Mike Flynns yngre bror Charles inom Pacific Navy. Och tänk på Mar-o-Lago. Man har fått bombskydd och en eka. Så har vår favorit president avstått från makten, jobbar han med Kina på Air Force One, jag har inte hört något om det. Gott folk, scenen är inställd. Jag kommer att spela upp det här klippet för er. Det är ungefär 8,5 minuter långt. Njut och jag är snart tillbaka.


Reportern: Jag kunde inte låta bli att lämna detta intel utan att ha tittat förbi hos generalen så alla är här och jag vill säga det igen att vi sänder live, så Kirsten, fortsätt genom att börja i toppen när du läste denna kontakt, med denna intel, så läs igenom den och sedan kan vi diskutera den. 

Kirsten: OK. God morgon. Man måste vara på Taiwan, jag uppskattar för tre timmar sedan. Jag är någon med den kunskapen som har utsetts till att posta till sambandscentralen på Taiwan, republiken Kina. Som du känner till, är Taiwan en kinesisk republik. Kina är Folkrepubliken Kina, det är vanligt i Kina. Någon inom den 45:e cirkeln, jag önskar att jag kunde luta mig mot något intel, för att vara till nytta för era lyssnare, du kanske sprider ut den här informationen som du sade. Och en av de få patrioterna och inom parentes refererar han till mig och den enda kinesiska patrioten som jag förmodar att han avser i media. Med humor och angelägen observationsfärdighet att inse att den logotypen är faktiskt fortfarande vår produkt. 

– – – – – – 

USA:s regering godkänner inte längre Folkrepubliken Kina som finns på det kinesiska fastlandet och är kommunistisk. Det är ordförande Xi och de 45, men det kan inte offentliggöras ännu men det kommer att ske snart. I samband med att man upplöste Taiwan Reslution Act kunde US Indo-pacific kommando under ledning av de 45 och tillsammans med Taiwan-kinesiska Kina förbereda denna ockupation av Kina fastlandet när CCP (kommunistiska partiet) kollapsar under de kommande månaderna. Varför tror ni att Taiwan Resolution Act upplöstes? Det var för att det inte kunde ändras till namnet för annars hade det kunnat användas som ett lagligt hinder vid ockupationen av det kinesiska fastlandet av Republiken Kinas Taiwan-trupper. Man ska vara helt säker på att ordförande Xi har avlägsnat många Deep state anhängare. Detta gjordes tillsammans med Duncan Stone och Xi samt de allierade för att främja ockupationen av det kinesiska fastlandet tillsammans med Republiken Kina och taiwanesiska trupper. 

Image result for kinesiska parlamentet + xi

Inom de närmaste månaderna kommer ordförande Xi att upplösa Folkrepubliken Kina genom att stiga ner från ordförandeskapet för CCP och använda sig av kinesiska trupper för att ge order, och Kinas ekonomi kommer att kollapsa samtidigt som US och Republiken Kina-Taiwanesiska trupper installerar en provisorisk regering under ledning av Taiwan Republiken Kina. Allt detta ska ske lugnt och inte på det sätt som skedde när Sovjetunionen föll. De 45 förblir vid kontrollen av vad som är våra tillgångar. När de 45 kan återvända inför allmänheten är först när man har erhållit kontrollen över CCP:s förnödenhetskedjor och de källor som vi kallar MSM media. Dessa måste avlägsnas för att underlätta det som efterföljer. 

Detta har planerats under en lång tid och kommer att ske innan mars 2021. Som jag sade kommer februari att bli turbulent och det gäller att spänna säkerhetsbältena. Det är också varför de 45 har befunnit sig i Florida tills nu, för att finslipa alla slutliga drag i schackspelet. Det har alltid funnits i de 45:s plan att avlägsna CCP:s inflytande runt om i världen och i Kina. Tro på detta, allt kommer att avslöjas!

Reportern: Här ska jag sammanfatta vad som sades för det kan vara svårt att höra allt som kommer genom mobilen. Hon refererar till en mogul. Och det här är vad de säger. Han ger henne komplimang som en av de få patrioter, den enda kinesiska patrioten, som skämtsamt kommenterar sina observationsfärdigheter och inser vad han säger om Kirsten. Den här mogulen är ännu statsförvaltningens kod för POTUS, eller Trump, och han är fortfarande vår president. Hon, Kirsten, är den som helt nyligen beskrev allt som pågår här i skuggorna, genom gästerna, genom intel, som hon har samlat ihop. Det är förmodligen därför vi sammankopplades för hon och jag har samma syn, vi har samma vision av vad som händer, och vi har samma syn på Kina. De lyfte något på restriktionerna vad gäller Taiwan Relation Act vilket är helt otroligt! När den här upplösningen skedde, gav den USAs regering möjligheten att säga, vi erkänner inte Folkrepubliken Kina.

Image result for Indo-Pacific command

Så det som här händer är att Indo-Pacific kommandot, som jag nämnde om just igår, där general Mike Flynns bror Charles som nyss utnämndes till chef för dem står under direkt inflytande från Trump. Med Taiwans-Kinas trupper, som ligger utanför CCP:s trupper, det är Taiwan-Kinas militär och de som har planerat en ockupation av fastlands Kina när CCP har kollapsat. Vet du vad som händer här? Här talar man om Taiwan-Kinas militära trupper och amerikanska trupper som går in i Kina när CCP har fallit. Det är exakt samma saker som pågår här. Vi har oroat oss för 75 000 kinesiska trupper i Kanada och oroat oss för att de företar sig en invasion av amerikansk mark. Jag hörde också om 250 000 män som befinner sig i Mexico redo att invadera USA. Detta kommer aldrig att ske, för vi har våra tillgångar i form av sjöstridskrafter, marinen, som redan befinner sig där och är redo att ta över Kinas CCP och hjälpa till med att kontrollera landet för att överföra det till en republik. De skapar en ny republik i Kina och jag har hört talas om det tidigare. På samma sätt som vi återskapar vår republik.

Image result for Trump, Vladimir Putin och Xi+Modi Image result for Trump

För 3-4 år sedan sade jag redan att det finns 3 personer på världsscenen och de är president Trump, Vladimir Putin och Xi, ja Modi har tillkommit. De samarbetar som en triangel för att ta ner den här kabbalen. Några hade en annan åsikt om Modi, men man kan tydligt se när Trump var i Indien och 100 000-tals kom till stadion och Modi omfamnade Trump. Han gav honom en stor kram och folket blev helt galna. Man kan se hur stora dessa spelare på scenen är. Och varför är Indien så viktigt? Indien är den potentiella ekonomiska tigern på den här planeten. 

Här tar detta samtal slut.


Jag gillar vad som sades här. Hon sade att februari kommer att bli skumpigt och det gäller att fästa säkerhetsbältena. Jag hoppas så. Jag kommer att undersöka den information som här har getts och de talade om militära operationer. Jag tror att det här kommer att bli något så stort att det kommer att skrivas om det överallt. 

Gott folk, jag har gett er den information som jag har och efter bästa förmåga. Jag hoppas att det är det här som pågår. Det gäller att vara optimistisk och hoppas på allt annat också. Det gäller att be för saken. 

 Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: