Dr. Fauci och NIH:s historia om att experimentera med fosterbarn och aborterad fostervävnad för att utveckla ett HIV-vaccin, men nu ett Covid-vaccin

Översta raden från vänster till höger: CDC-direktör Robert Redfield, Bill Gates, Operation Warp Speed Director Dr. Moncef Slaoui. Nedre raden bredvid president Trump: Dr. Anthony Fauci och Dr. Deborah Birx. Dessa fyra läkare och Bill Gates har en historia av att arbeta tillsammans genom NIH för att utveckla ett HIV-vaccin, och de arbetar för närvarande med att utveckla ett COVID-vaccin.

June 25, 2020
By Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News
Dr. Fauci and the NIH’s History in Experimenting on Foster Children and Using Aborted Fetal Tissue to Develop an HIV Vaccine (healthimpactnews.com)

När vi startade MedicalKidnap.com år 2014 var en av de chockerande sakerna vi lärde oss att det var helt lagligt för medicinska forskare att använda fosterbarn som laboratorieråttor för att utveckla läkemedel. När staten tar vårdnaden om ett barn bort från föräldrarna och barnet kommer i statens vård, behöver medicinska forskare inte längre föräldrarnas godkännande för att bedriva medicinsk forskning, och de kan också fakturera den amerikanska regeringen direkt för att finansiera denna forskning, vanligtvis med Medicaid, även om läkemedlen som används är experimentella och ännu inte har godkänts av FDA.

Vi publicerade en artikel i maj 2015 som lyfter fram denna hemska praxis som är laglig i USA. Läs:

Medical Kidnapping in the U.S. – Kidnapping Children for Drug Trials

Några höjdpunkter från den artikeln:

Den amerikanska federala regeringen har förordnat läkemedelsforskning med barn. Behovet av barn att delta i läkemedelsföretagets forskning är stort och frestelsen att överskrida föräldrarnas rättigheter genom att tvinga barn att delta är stor. Forskare erkänner offentligt att de använder pengar och andra belöningar för att få barn att delta i sina läkemedelsförsök.

Organisationer som förespråkar föräldrarnas rätt att fatta beslut om sina barns hälso- och sjukvård upptäcker att fosterbarn i CPS-vård registreras i läkemedelsförsök utan föräldrarnas godkännande. Statliga barnskyddstjänster registrerar barn i medicinska experiment utan föräldrarnas godkännande eller domstolsbeslut. De som genomför dessa läkemedelsexperiment för läkemedelsföretag, och de som är skyldiga att övervaka sådan forskning, ser dock inga problem med sina rekryteringsmetoder.

I en artikel från 2011 i Journal Pediatrics diskuterade forskarna problemet med att rekrytera barn för deltagande i kliniska försök för läkemedelstester. Forskare från Ohio State University (Columbus) och Case Western Reserve University bekräftar att den amerikanska federala regeringen föreskriver att barn ska ingå i kliniska forskningsstudier.

År 2005 hölls en utfrågning med titeln ”Skydd för fosterbarn inskrivna i kliniska försök” av US Representanthus. The Subcommittee on Human Resources of the Committee on Ways and Means som undersökte om tillräckliga skyddsåtgärder fanns för att skydda fosterbarn från att tvingas delta i läkemedelsstudier.

Påståendet var att de undersökte involverade kliniska läkemedelsförsök på AIDS-läkemedel som genomfördes under perioden från slutet av 1980-talet till 2001.

Dr. Tishler, PhD, och Dr. Staats Reiss, PhD uppgav:

Sedan 1994 har federala riktlinjer krävt att barn ska inkluderas i kliniska studier. Relaterade federala incitament och lagar som ”pediatrisk regel” (Pediatric Research Equity Act) och den pediatriska exklusivitetsbestämmelsen har också antagits för att öka antalet pediatriska kliniska experiment som startats av läkemedelsföretag. Trots dessa mandat har anslagen till pediatriska kliniska experiment i federala och privata forsknings- och utvecklingsbudgetar varit begränsade. Dessutom fortsätter pediatriska forskare att ha svårt att hitta barn och familjer som är villiga att delta i kliniska experiment.

Rekrytering för pediatriska studier hindras av flera faktorer, inklusive etiska problem med att använda barn som ämnen, reglerande tillsyn som är betydligt mer begränsad för barnförsök än för försök på vuxna, brist på forskningsinfrastruktur, behovet av att få samtycke från föräldrar och utmaningen för att fastställa lämpliga betalningar för deltagande som inte är tvångsmässiga.

Visa källbilden

Sedan den här artikeln publicerades 2015 har mycket mer information dykt upp, särskilt mot bakgrund av COVID Plandemic 2020. Samma grupp människor som har varit inblandade i HIV / AIDS-forskning för att utveckla ett HIV-vaccin, ett vaccin som aldrig har kommit ut på marknaden, är samma grupp människor som nu arbetar med den amerikanska regeringen för att utveckla ett COVID-vaccin.

Allmänheten har rätt att få veta mer om tidigare forskning för att utveckla ett HIV-vaccin och hur de experimenterade på barn, som ”lagligt” kidnappades från sina familjer för forskningsändamål, liksom de levande aborterade fostren som användes för att försöka skapa ”humaniserade möss” för att producera detta vaccin, eftersom det är samma grupp som har fått hundratals miljarder dollar av den amerikanska regeringen för att nu utveckla ett COVID-vaccin.

Dr. Fauci och National Institute of Allergy and Infectious Diseases användning av fosterbarn vid utveckling av HIV-vaccin

Faith Dyson publicerade nyligen en artikel på Facebook med titeln: Vilken var Faucis roll i att finansiera Tuskgegee-liknande AIDS-experiment på fosterbarn i sju amerikanska stater?

Hon förlitar sig starkt på den undersökande journalisten Liam Scheff och hans forskning, publicerad i boken The House That AIDS Built, som finns online här.

År 2004 avslöjade den undersökande journalisten, Liam Scheff, det faktum att hundratals fosterbarn vid Incarnation Children’s Center [ICC] i NYC användes och våldtogs som laboratorieråttor för oövervakad och obegränsad AIDS-forskning och vaccinstudier av Big Pharma och The National Institute of Allergy and Infectious Diseases [NIAID].

Visa källbilden

Senare år i separata utredningar – upptäcktes att 13 878 barn hade blivit föremål för samma öde under 1980- och 1990-talet i sex andra stater: Illinois, Louisiana, Maryland, North Carolina, Colorado och Texas.

Committee on Ways and Means
Phil Crane, till höger, träffar president George W. Bush och representant Bill Thomas från Committee on Ways and Means.

Som vi fick reda på i vår egen utredningsrapport 2015 visste kongressen att dessa medicinska experiment utfördes på fosterbarn och genomförde en utfrågning 2005 med titeln ”Skydd för fosterbarn inskrivna i kliniska experiment.”

Avskriften av dessa utfrågningar fanns tidigare på House.gov-webbplats, men sedan vi publicerade vår artikel har den tagits bort. En kopia finns på Archives.org här.

När Subcommittee on Human Resources of the Committee on Ways and Means, U.S. House of Representatives sammankom för att undersöka detta problem, gjorde ordförande Wally Herger, representant från Kalifornien detta uttalande:

Under de senaste 18 månaderna har denna underkommitté hört utfrågningar om ett antal frågor som berör barn i de federala, statliga barnskyddsprogrammen, och denna fråga är som många av dem: Den har potential att vara explosiv. Barnskyddsprogrammet i det rikaste och mest kraftfulla landet i världen är, och har ofta varit, ett bottenlöst brott.

Nu behöver vi inte bevis på mer av det. Vi kan ge dig alla möjliga exempel på det. Vi vet om barn som förlorat sina liv i barnskyddssystemet. Praktiskt taget varje statlig lagstiftare behandlar varje år ett fall, och alla vrider sig i händerna och problemen fortsätter. Barnen är ibland inlåsta och ibland svälter de under myndigheternas överinseende. Vi vet att barnen har använts utan korrekt tillsyn för läkemedelstestning. (betoning tillagd)

Det första vittnet som vittnade inför husets underkommitté var Dr. Donald Young, MD, US Department of Health and Human Services, rektor, biträdande sekreterare för planering och utvärdering. Han gav ett omfattande vittnesmål om statlig tillsyn. Dr. Young avslutade sina kommentarer med att säga:

Vi fortsätter att ta itu med utmaningar som hotet mot hiv / aids innebär och är engagerade i grundläggande och klinisk forskning för att stärka landets förmåga att hantera denna smittsamma sjukdom. Skyddet av människor, inklusive barn, i kliniska experiment har varit och kommer att förbli av högsta prioritet för HHS. HHS är fast beslutet att skydda rättigheterna och välfärden för varje individ som deltar i mänsklig forskning i överensstämmelse med sunda etiska standarder och krav.

Senare under utfrågningen tillfrågades Dr. Young om det behövdes några förändringar vad gäller fosterbarn och deras deltagande i läkemedelsförsök. uppgav Dr. Young:

Vi är inte medvetna om några förändringar som vi anser behöver göras. Om de identifieras kommer vi mycket gärna att överväga dem och fatta ett beslut om hur man bäst ska gå vidare. Vi delar med dig bekymren om adekvat skydd för fosterbarn. Samtidigt möjligheten att låta dem delta och få fördelen av klinisk forskning, om det är deras och deras vårdnadshavares beslut.

Det verkar som att denna kongressutfrågning, även om man erkände att fosterbarn var inskrivna i HIV / AIDS-vaccinförsök, inte gjorde något för att stoppa dem.

Liam Scheff beskriver vad några av dessa fosterbarn gick igenom i sin bok.

Visa källbilden

I New Yorks Washington Heights finns en 4-vånings tegelbyggnad som heter Incarnation Children’s Center (ICC). Detta före detta kloster rymmer ett roterande stall av barn som har tagits bort från sina egna hem av Agency for Child Services [ACS]. Dessa barn är svarta, spansktalande och fattiga.

När barnen väl tagits in i ICC blir de föremål för läkemedelsförsök sponsrade av NIAID (National Institute of Allergies and Infectious Disease, en avdelning av NIH), NICHD (National Institute of Child Health and Human Development) i samband med några av världens största läkemedelsföretagen – GlaxoSmithKline, Pfizer, Genentech, Chiron / Biocine och andra.

Läkemedlen som ges till barnen är giftiga – de är kända för att orsaka genetisk mutation, organsvikt, benmärgsdöd, kroppsdeformationer, hjärnskador och dödliga hudsjukdomar.

Om barnen vägrar drogerna hålls de nere och får dem tvångsmatade. Om barnen fortsätter att göra motstånd, tas de till Columbia Presbyterian sjukhus där en kirurg sätter ett plaströr genom bukväggen i magen. Därefter injiceras drogerna direkt i tarmarna.

År 2003 fick två barn i åldrarna 6 och 12 försvagad stroke på grund av drogtoxicitet. 6-åringen blev blind. De dog båda strax efter. En annan 14-åring dog nyligen. En 8-årig pojke hade två plastoperationer för att ta bort stora, feta, läkemedelsinducerade klumpar från nacken.

Detta är inte science fiction. Detta är AIDS-forskning. Barnen på ICC föddes av mammor som testade HIV-positiva, eller som själva testade positiva. Varken föräldrar eller barn fick dock veta ett avgörande faktum – HIV-test är extremt felaktiga. HIV-testet korsreagerar med nästan sjuttio vanligt förekommande tillstånd, vilket ger falskt positiva resultat. Dessa tillstånd inkluderar vanliga förkylningar, herpes, hepatit (gulsot), tuberkulos, drogmissbruk, vaccination och mest oroande för nuvarande och tidigare graviditeter. Detta är en dubbel felaktighet, eftersom de faktorer som orsakar falska positiva effekter hos gravida mödrar kan överföras till sina barn – som får samma falska diagnos.

De flesta av oss har aldrig hört detta förut. Det är utan tvekan den största hemligheten inom medicin. Det är dock välkänt bland hiv-forskare att hiv-test är extremt felaktiga – men forskarna berättar inte för läkarna, och de säger verkligen inte till barnen vid ICC, som fungerar som försökskaniner för nästa generation av aids-läkemedel. ICC drivs av Columbia Universitys Presbyterian Hospital i anslutning till Catholic Home Charities genom ärkestiftet i New York.

Visa källbilden

Låter frågan om ”felaktiga tester” bekant? Det borde det, för vi ser exakt samma sak idag med COVID-test.

Faith Dyson skriver om sin reaktion efter att ha läst Liam Scheffs rapporter:

När jag läste rapporten var jag ungefär som allmänheten – helt okunnig om NIAID; dess direktör, finansiering osv. och jag tvivlar på att det vid den tiden fanns väldigt många andra människor som skulle ha känt vem som var ansvarig för byrån utanför regeringsbyråkrater, forskare, forskare, aktivister och eventuellt de som drabbades av aids / HIV-virus

Vad som är intressant att notera här, är att källan och / eller existensen av den pandemin är ett annat mycket tvivelaktigt ämne, eftersom det verkar efterlikna samma scenario som åtföljer den senaste superbuggen för att attackera världens befolkning, Coronaviruset.

Faktum är att de är så lika, att man skulle tro att exakt samma plan hade följts i produktionen av båda epidemierna; den äldre, AIDS / HIV, med apor och den nyare, Corona, med fladdermöss. (Se länk # 3 för en chockerande uppenbarelse: aktiva virus i barnvacciner som orsakar AIDS, cancer och leukemi plus en mängd andra sjukdomar och störningar och se # 4 för de traumatiska detaljerna om hur effekterna fortfarande plågar vår befolkning årtionden senare.)

Därför – på grund av resultaten av AIDS / HIV-epidemin, hade de som drabbades mest, av den krävt – från samma myndighet och läkemedelsföretag – någon form av behandling, vaccin, läkemedel etc. för att stoppa tidens infektion.

Så den stora frågan då var:

Visa källbilden

”Var kunde Big Pharma och NIAID hitta laboratorieråttor som de kunde erbjuda” gratis medicinsk vård ”i form av att” hjälpa till att förebygga och / eller avhjälpa deras lidande” samtidigt som de använde dem i AIDS / HIV-läkemedels- och vaccinspår – utan att störas från yttre störningar, samma som gjordes i det ökända Tuskgegee Syfilis Experimentet? ” (Se länk 5.)

Som Liam Scheff avslöjade – svaret på deras galna vetenskapliga böner, var de statliga avdelningarna utan tillsyn och oskyddade fanns, även kallade ”fosterbarn”.

Men eftersom den senaste pandemin har uppstått för att överskugga alla andra, och vi nu har en mycket större grupp människor som kräver samma bestämmelser från samma företag och myndighet, vet vi alla vem som är chef för NIAID.

Det är doktor Anthony Fauci, en av de ledande medlemmarna i Trump-administrationens arbetsgrupp för Coronavirus i Vita huset som adresserar COVID-19-pandemin i USA.

Så en sammanfattning av de fakta vi har lärt oss från coronautbrottet – i kombination med AIDS / HIV-finansieringen som skapade experimenten vid Incarnation Children’s Center och på andra håll – är följande:

1) Dr. Fauci har varit chef för NIAID, en avdelning för den amerikanska regeringens verkställande gren sedan 1984, så han var också chef under Incarnation Children’s Center Experiment,

2) hans NIAID-profil säger att han fortfarande ”övervakar en omfattande forskningsportfölj med grundläggande och tillämpad forskning för att förebygga, diagnostisera och behandla etablerade infektionssjukdomar som HIV / AIDS, luftvägsinfektioner, diarrésjukdomar, tuberkulos och malaria samt framväxande sjukdomar som Ebola och Zika. ” (Se länk nr 6),

3) Fauci deltar i Gates-sponsrade globala hälsokonferenser och är listad i Leadership Council för The Bill And Melinda Gates Foundation (Se länk # 7 och # 8.), som har en stor andel i vinsten från ett vaccin, kontaktspårning , mikrochipning och olika andra tekniker,

4) NIAID outsourcade olagligt 3,7 miljoner dollar av amerikanska skattebetalares pengar till kinesiska forskare i Wuhan Lab i centrum av Coronavirusutbrottet för att ha undersökt dess ”funktionsvinst” – efter att ett moratorium hade stoppat allt USA:s engagemang i sådana studier . (Se länk 9.)
och,

5) Fauci förutspådde i ett berömt tal från 2017 vid Georgetown University: “[…], men det kommer också att bli ett överraskande utbrott […], och historien om de senaste 32 åren som jag har varit chef för NIAID kommer jag att berätta för nästa administration, det råder inget tvivel om att de kommer att få möta de utmaningar som deras föregångare stod inför”- i en kamp mot en pandemi av smittsam sjukdom. (Se länk nr 10)

Läs hela artikeln av Faith Dyson här.

Judicial Watch stämmer FDA för att erhålla register över inköp av ”färska och aldrig frysta” fosterdelar för HIV / AIDS-forskning

Förra veckan publicerade vi en intervju mellan Robert F. Kennedy, Jr. och Dr. Theresa Deisher angående användningen av mänsklig aborterad vävnad för att odla virus för vacciner.

De flesta av de COVID-vacciner som utvecklas använder mänsklig aborterad vävnad för att odla coronaviruset.

En av de mer intressanta frågorna som Kennedy ställde Dr. Deisher var varför tillverkarna av vacciner bytte från att enbart använda djurvävnad för odling av virus till vacciner, för att börja använda sig av aborterad fostervävnad för några år sedan.

Dr Deishers svar var att industrin fick ett stort tryck från djurrättsrörelsen att sluta använda djur för experiment.

Mr. Kennedy var chockad och sade: Det är lite konstigt att tänka sig att djurrättsaktivister har större inflytande över vaccinföretagen än anti-abortaktivisterna.

Dr. Deisher svarade:

Dom har det. Och vet du vad som verkligen är alarmerande, det är bristen på häftiga protester över mänskliga spädbarn, födda levande vid fem till sex månaders ålder så att deras hjärtan slår. Och de måste slå för att de ska kunna användas i den forskning som görs.
Om hjärtat har slutat slå, är det inte användbart. Du kan inte använda det.
Och så förlöses dessa barn levande, och deras hjärtan skärs ut utan anestesi.
Jag skulle inte göra det ens mot en mus …

Se videon här:

Tidigare denna vecka, 23 juni 2020, meddelade Judicial Watch att de hade erhållit register som visade att FDA betalade för ”Fresh and Never Frozen” mänskliga fosterdelar för användning vid skapandet av “Humaniserade möss” tidigare för HIV / AIDS-forskning.

Judicial Watch tillkännagav idag att de fick 165 sidor med register från Food and Drug Administration (FDA) som visade att FDA mellan 2012 och 2018 ingick åtta kontrakt till ett värde av $ 96370 med Advanced Bioscience Resources (ABR) för att förvärva ”färsk och aldrig frusen” vävnad från aborterade foster under 1:a och 2:a kvartalet för att skapa ”humaniserade möss” för pågående forskning.

ABR är ett ideellt företag som har varit föremål för kriminella hänvisningar från hus- och senatskommittéer som undersöker om Planned Parenthood eller någon annan enhet olagligt tjänade på hanteringen av fostervävnad från aborterade barn.

Judicial Watch väckte talan vid Förenta staternas tingsrätt för District of Columbia (Judicial Watch mot US Department Health and Human Services (nr 1: 19-cv-00876)) efter att HHS inte svarade tillräckligt på en FOIA-begäran från 28 september 2018:

1. Alla kontrakt och relaterad dokumentation mellan FDA och Advanced Biosciences Resources (ABR) för tillhandahållande av mänsklig aborterad vävnad som ska användas i humaniserad mössforskning.
2. Alla register som återspeglar utbetalningen av medel till ABR för tillhandahållande av mänsklig aborterad vävnad som ska användas i humaniserad mössforskning.
3. Alla riktlinjer och procedurdokument som tillhandahålls ABR av FDA rörande förvärv och extraktion av mänsklig aborterad vävnad för att tillhandahålla FDA för humaniserad mössforskning.
4. All kommunikation mellan FDA-tjänstemän och anställda och representanter för ABR relaterade till ABRs tillhandahållande av FDA av mänsklig aborterad vävnad i syfte att undersöka humaniserade möss.

Stämningen kan läsas här

Den 13 februari 2020 tillkännagav Judicial Watch:

(Washington, DC) – Judicial Watch meddelade att det fick 676 sidor med register från National Institutes of Health (NIH) som visade att byrån betalade tusentals dollar till ett kaliforniskt företag för att köpa organ från aborterade mänskliga foster för att skapa ”humaniserade möss ” för HIV-forskning.

Dokumenten visar att NIH betalade minst 18 100 $ mellan december 2016 och augusti 2018 till Advanced Bioscience Resources (ABR) för lever och tymus från andra kvartalets aborterade foster. De inkluderar minst 26 sådana inköp från ABR av Dr. Kim Hasenkrug, seniorforskare vid NIH-labbet i Hamilton, Montana.

Inköpsorder i samband med transaktionerna säger: ”Dessa vävnader, lever och tymus krävs [av] Ron Messer för pågående studier av HIV i Hasenkrug Lab. Våra möss är snart redo för beredning. ”

Trump-administrationen förbjöd användningen av aborterad mänsklig fostervävnad i federalt finansierad forskning, men under COVID Plandemic begärde några medlemmar av kongressen att få undantag för COVID-19-forskning. (Källa.)

HIV / AIDS DNA-vaccin, nu ett COVID DNA-vaccinprojekt – Samma människor, samma metoder

Efter att ha misslyckats med sina försök att utveckla ett DNA-förändringsvaccin mot HIV / AIDS samlar samma grupp människor nu MILJARDER dollar i amerikansk finansiering för att utveckla ett COVID-DNA-förändringsvaccin.

Det ser mycket ut som samma receptbok, bara att det den här gången är ”Warp Speed” för snabbspårning, och istället för att använda färsk fostervävnad för att skapa ”humaniserade möss” har de FDA:s godkännande att genomföra experimenten direkt på människor, utan djurförsök först.

Vad blir resultatet?Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

3 svar

  1. Svenske doldismiljonären i toppen av Astra Zeneca….
    – ser man på – här kryper fram Wallenberg korrupta mördar-sekt medlem –
    https://www.expressen.se/gt/svenske-doldismiljonaren-i-toppen-av-astra-zeneca-/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: