Charlatanernas tid är nu

Image result for Torbjörn Tärnsjö
Torbjörn Tärnsjö
2021-02-18
Olle Ljungbeck
Image result for mattias gardellEn av dessa charlataner – inte minst på våra universitet och högskolor – är den av
medierna kallad filosof! Nämligen filosofiprofessorn Torbjörn Tärnsjö. Denne liksom en hel del av hans likar tror att de genom  enbart chockerande och provokativa uttalanden därmed visar vilka framstående tänkare och filosofer de är. En annan av dessa låtsaspersoner är professor Mattias Gardell (bilden). Denne verkar mer och mer hålla på med sådant som inte ligger inom fakultetens område. Nämligen att skränigt agera för islamister och kränka judar.
Den förstnämnde har i sitt senaste framträdande låtit oss gamlingar veta att vi har ingalunda rätt att bli vaccinerade först. Hans filosofiska storhet har tydliggjort detta för honom.
En annan av dessa charlataner är landets statsminister Stefan Löfvén som utger sig för att vara demokrat och humanist. Denna lögn delar han med Annie Lööf. När Folkhälsomyndighetens (FHM) personal nyligen utsattes för oförsvarliga hotelser tog Löfvén till orda och fördömde attackerna. Självklart var detta fel av kritikerna. Men det som återigen visar falskheten hos psykopaten Stefan Löfven är att han tar till orda just i detta fallet därför att han tror det skall stärka hans image hos medborgarna. Han gör det aldrig av medkänsla med offren.
Genom hans migrationspolitik har tiotusentals svenska kvinnor/män, flickor/pojkar mördats, våldtagits, terroriserats, förföljts, fått sina hus och bilar uppbrända. Varannan elev är i dag rädd för att gå till skolan. Men aldrig ett ord från Löfvén om dessa fasansfulla år som ännu inte är slut. Nej. I stället fortsätter de i oförminskad  omfattning.
I stället betonar han sin sympati för islam. Av ren egoism. Det kan inte  uteslutas att han träffat uppgörelse med klanledare att dessa skall verka för klanröstning till det socialdemokratiska partiets förmån. Aldrig ett ord av fördömande mot de invandrare som så gott som dagligen dödar och skändar, torterar svenskar! Men så fort han får en möjlighet att framför svenska folket få visa en skenbar handlingskraft för att därmed tro sig om att kunna stärka sin popularitet tar han chansen. Att det sedan är nonsens och floskler han framför har han själv inget begrepp om.
Sverige närmar sig alltmer det lågt utvecklade samhället på alla områden. Inte minst den offentliga förvaltningen är i svår kris därför att den numera leds av  chefer utan några som helst kvalifikationer. En jämförelse med perioden Erlander är skrämmande. Jag behöver endast nämna ett namn för att ni skall förstå den enorma skillnaden i dag – Torsten Nothin. I stället tillsätter Löfvén dennes motsats. Att t ex tillsätta bl a Lars Björklund är ju ett hån såväl mot Italien som mot ambassadörer etc.
Jag har en önskan. Våra universitet och högskolor borde ju gå i spetsen för ett samhälles utveckling. Men idag har vi endast ett fåtal sådana som gör skäl för namnet. Jag har nämnt några avskräckande exempel.
Min dröm är att från vardera USA, England, Tyskland och Rysslands främsta Universitet ta hit varder exempelvis tre professorer med blandad bakgrund och låta dessa gå igenom godkända doktorsavhandlingar. Jag håller då inte för otroligt att de skulle underkänna minst en tredjedel kanske fler. Så illa står det till idag.


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Advokat Dr. Reiner Fuellmich, Corona Committee Foundation, efter offentligt utfrågning av ett ögonvittne om konsekvenserna av massvaccinationer kräver: ”Detta dödliga mänskliga experiment måste stoppas så snart som möjligt!”
  Corona Committee Foundation, demands after the public hearing of an eyewitness on the consequences of mass vaccinations: “This deadly human experiment must be stopped as soon as possible!” https://www.globalresearch.ca/death-master-germany-again/5737331

  German Nursing Home Whistleblower: ‘Elderly Dying After COVID Vaccine’
  https://www.cryptogon.com/?p=60755

  Gilla

 2. Från och med den 4 februari hade 653 dödsfall – en delmängd av totalt 12 697 biverkningar – rapporterats till Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) efter COVID-19- vaccinationer.
  https://www.globalresearch.ca/653-deaths-12044-other-injuries-reported-following-covid-vaccine-latest-cdc-data-show/5737324

  Gilla

%d bloggare gillar detta: