Bevándorlók

2021-02-19

Till dom ”ansvariga” politikerna i Malmö stadshus samt till Morgan Johansson, s k ”ansvarig” justitieminister

Jag har i åratal tillskrivit er och för det mesta har det varit kritiska mail.

Men denna gång så skickar jag något som troligtvis och förhoppningsvis kommer att glädja er. Jag har fått ovanstående tidningsklipp från min kusin i Ungern som jag brukar hålla kontakt med och som jag håller underrättad om den mångkulturella utvecklingen i Malmö med alla trevligheter det innehåller.

Ovanstående urklipp är på ungerska från tidningen ”Magyar Nemzet”, vilket betyder Ungerska Nationen.

Först något som du Morgan kan glädja dig över, nämligen att Sverige i en oberoende undersökning av Numbeo.com så rankas Sverige som det farligaste land att vistas i vad det gäller kriminalitet efter Ukraina i Europa. Bra jobbat , Morgan, du och dina medarbetspartners i regeringen har verkligen lyckats.

Bara en liten bit kvar och några till svenskar som mördas, våldtas, rånas, misshandlas och förnedras av era importerade mångkulturella slödder  så är snart förstaplatsen din.

Den andra notisen måste ju glädja alla er ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus eftersom där går att läsa om den senaste anlagda branden av bilar som ju skedde ca 500 – 600 meter från min bostad för några dagar sedan.

Det var alltså ett 20 – tal bilar som förstördes i en innergård utanför ett hyreshus vid Jägersrovägen. Eftersom detta att elda upp bilar är en ganska ny företeelse och nästan undantagslöst utförs av s k nysvenskar så kan man förmoda att så är fallet denna gången också.

Det måste väl glädja er ”ansvariga” politiker i Malmö att er stad uppmärksammas på detta sätt ute i Europa. Jag måste säga att jag är mäkta stolt över att det är jag som kan förmedla er denna fantastiska nyhet och det är tack vare min kontakt med min kusin som ni kan få njuta av detta.

Eftersom jag är en ganska blygsam person av naturen så förväntar jag mig ingen uppmärksamhet över mina insatser att göra Malmö berömt ute i världen men kanske man skulle kunna få en liten artikel i ”Malmötidningen”, som kommer ut en gång i månaden, med en bild och en överskrift som lyder ungefär så här :

” Invandrare gör Malmö berömt ute i Europa genom att förmedla hur staden blivit ett mångkulturellt träsk”.

Tidningen som ju till 90 % alltid innehåller artiklar om duktiga invandrare som mot all odds tillfört staden något av värde borde ju kunna ordna med detta.

Jag är ju själv en nyanländ invandrare sedan 65 år tillbaka och jag har ju bevisligen tillfört Malmö mycket av värde. Eller vad tycker ni?

Jag tycker även att min kusin i Ungern borde få lite uppmärksamhet från er sida så jag tycker att ni kunde skicka henne en bok som beskriver Malmö både med bilder och text och som är signerad av Katrin Stjernfeldt – Jammeh.  Dock vore jag tacksam om boken är från den tiden då Malmö fortfarande var en svensk stad så att hon inte tror att ni skickat en bok som handlar om Bagdad eller Mogadishu.

Hör av er angående hennes namn och adress.

M V H
Sandor Herold, invandrare av den mindre eldfängda sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: