Har ni koll på hur mycket regeringen avsatt / avsätter till felaktiga PCR-tester

Image result for pcr-test

2021-02-18
Saxat från Facebook

30/11 2020 – 9,8 miljarder kronor har avsatts för testning och smittspårning.

27/1 2021 – 7,5 miljoner kronor har tidigare avsatts för storskalig PCR-testning och smittspårning under 2021.

1, 4 miljoner kronor lades till för snabbtester, samtidigt som man vet att dessa är olagliga och otillförlitliga.


Nytryck av boken Corona-PLANdemin kommer ut i nästa vecka – början av mars!

Utdrag ur min bok Corona PLANdemin:

Så dessa PCR-teser som de använder sig av för att testa Covid-19

Dr Andrew Kaufman:

Egentligen heter de RT-PCR vilket betyder att de mäter RNA framom DNA.

Dessa PCR-tester mäter i själva verket förhöjda nivåer av exosomer som ett positivt test för Covid-19.

Dessa tester mäter inte Covid-19 och inte heller exosomer, de mäter bara en sekvens av RNA. Denna sekvens av RNA har inte utvunnits från någon renad partikel utan från något som innehåller flera partiklar av RNA, från människoceller, bakterieceller, svampceller, fritt flytande RNA exosomer och möjligtvis även virusar om de förekommer finns. Så vi känner inte till vad detta test egentligen testar.

Denna PCR teknik kan också införa fel om där det förekommer kontaminationer. Det finns ett stort antal artiklar som beskriver hur man ska undvika detta. När man förstärker någonting förstärker den signalerna, men den förstärker även bruset. Så ibland kan man av misstag identifiera oljudet som signal och misstolkar resultatet, och då är det inte ett kvantitativt test.

Rotschild har patent på tester för Covid-19[1]

Den brutala sanningen bakom Covid-19, 5G och det nya GMO-vaccinet man vill tvinga på varenda människa är att det planerats sedan länge. Det är inte en pandemi utan en plandemi. Hela Covid-galenskapen är en maskerad och simulering av Världsbanken / IMF / Rothschilds / Världsekonomiskt Forum (i princip världens ”elit”, 0,1 %) och deras fjällämmlar. Hur kunde Richard A. Rothschild skapa ett system och en metod för testning av en sjukdom som inte fanns (taget patent 2015), och kunna veta vad sjukdomen kommer att kallas, inklusive året då sjukdomen kommer att upptäckas?

[1] https://bakomkulissernabiz.files.wordpress.com/2020/10/virus-existerar-inte.pdf

Ytterligare bombfakta: Miljoner COVID-19-testpaket har sålts under 2017 och 2018. Data från den världsintegrerade handelsläsningen visar något förvånande: ”2017 och 2018 – två år före COVID-19 distribuerades hundratals miljoner testpaket för COVID-19 över hela världen.” Två år före utbrottet av COVID-19 började USA, EU, Kina och länder runt om i världen exportera miljontals diagnostiska testinstrument för … COVID-19, en sjukdom som förmodligen inte ens existerade då. Sverige importerade år 2018 över 1 miljon tester för COVID-19, från mängder av stater. Inget av ovanstående är vettigt såvida inte detta, egentligen, inte är en pandemi utan en PLANdemi. Och jag tror att följande artikel bevisar just det: Bevis för att Covid-19[2]  planerades för att inleda den nya världsordningen.

Det s.k. vaccin Bill Gates säger att varje människa i hela världen måste injiceras med innan vi kan återgå till ett normalt liv „in the new normal“ efter Covid-19, tillåtas röra oss fritt, resa osv., är en helt ny, aldrig förr använd, genmanipulerande (GMO) teknik som permanent ändrar våra DNA.

COVID-19 misslyckas med Kochs Postulat, då det inte kan bevisas vetenskapligt

Den 24 januari 2020- studien som publicerades i New England Journal of Medicine med titeln A Novel Corona virus from Patients with Pneumonia in China, 2019, beskriver hur forskarna kom fram till idén om Covid-19: de tog vätskeprover och extraherade RNA från dem med hjälp av PCR-test. De erkänner att coronaviruset misslyckades med Kochs-postulat. Vår studie uppfyller inte Kochs-postulat. Detta innebär att Covid-19 inte kan vetenskapligt bevisas. 

[2] https://bakomkulisserna.biz/2020/09/30/slutligt-bevis-covid-19- planerades-for-att-inleda-den-nya-varldsordningen/

Kan vara en bild av text

Kan vara en bild av text där det står ”09:43 TELIA regeringen.se/pressmedl... 68 Regeringskansliet Sök pả regeringen.se Pressmeddelande frản Socialdepartementet Ytterligare 5,5 miljarder för testning av covid-19 under 2021 Publicerad 12 januari 2021 Regeringen avsätter ytterligare 5,5 miljarder kronor till storskalig PCR-testning och smittspärning av covid-19 under 2021. Det innebär att egeringen nu totalt avsatt 7,5 miljarder kronor ăr, eftersom man tidigare har avsatt 2 miljarder kronor. Förslaget bygger pả en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna. Sverige behöver även fortsatt kunna upprätthälla en storskalig testning och smittspärningav covid-19 som viktiga verktyg för att bekämpa smittspridningen landet.”

Kan vara en bild av text

Så ska Sveriges befolkning minskas – men hur ska den gå till??

Kan vara en bild av text där det står ”Home Sweden Meagel Gilla 6in Sweden woot Dela 44 Currency: Year Population: Rank SEK World Figures Swedish 2017 million km. inhabitants sq. km. $542 Density: Gross Domestic Product Purchase Power Parity: 133 km. inhabitants km. trillion Imports Exports: $16,976 trillion $155 billion billion 0.3 rillion Forecast Population: Density: Gross Domestic Product: 7.2 million inhabitants $237 96 0.1 km. Purchase Power Parity: Miltary Budget: 42 km. 6.9 billion Inhabitants $65 trillion $9,421 $11,634 $1.2 trillion billion 30 70”

Boken Corona-PLANdemin kommer ut i nästa vecka – början av mars!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

3 svar

  1. Var finns boken Plandemin att köpa nästa månad är intresserad av boken. Mvh Eva

    Gilla

%d bloggare gillar detta: