Gnostika Illuminati kräver den khazariska maffians kapitulation

15 februari 2021
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Staden Jerusalem kommer att ”helt utplånas”, såvida inte den khazariska maffian ger upp, säger en gnostisk Illuminati-källa. Förstörelsen av den staden behövs för att ”sätta ett stopp för messianska vanföreställningar” som innehas av religiösa fanatiker inklusive USA:s president Donald Trumps svärson Jared Kushner, säger källan.

Varje drag mot Jerusalem skulle vara en del av en massiv världsomspännande motattack mot khazarerna efter deras senaste offensiva åtgärder mot Ryssland, Storbritannien, USA, Japan och andra länder, är flera underrättelsetjänstkällor överens om.

Kiyoshi Takayama.jpgSom en del av denna offensiv, är den amerikanska och den japanska militären redo att svara, eftersom den senaste attacken mot deras styrkor nära Mt. Fuji (eldgivning vid bergets bas på vänster sida) har spårats till den staden. Detta beror delvis på att Kiyosu Takayama (bilden), en självutnämnd tempelriddare, har spårats som källa till desinformationen om attacken den 3 februari. Han hävdar att ”U.S. Navy förstörde världens största adrenokrom fabrik”.

Enligt en tjänsteman i Pentagons rymdkommando:

”Mt.Fuji-eldgivningen orsakades av ett riktat energivapen som mycket liknade det som användes för 2+ år sedan i Paradise, Kalifornien. Det var en varning från de mörka styrkorna till de amerikanska och japanska militärstyrkorna som genomför gemensamma övningar i området. Den allra bästa mässingen i båda länderna vet vad det var. Det råder en munkavle-order på platsen. Det kinesiska kommunistpartiet var inblandat. Jordbävningen med en magnitud på 7,1 utanför Fukushimas kust den 13 februari utfördes också med ett DE-vapen. Den mörka sidan kastar allt de har mot Japan för att hindra dem från att bryta sig loss från den khazariska kabbalen”.

Det faktum att detta meddelande dök upp på Telegram messenger-tjänsten på min iPhone, men inte med samma applikation på min Windows-dator, tyder på att Bill Gates et al, inklusive Rockefeller-familjen, var inblandade i attacken och efterföljande försök till felriktning.

I vilket fall som helst, var Takayamas källan i sin tur en senior Mossad-agent i Tokyo, som enligt NSA rapporterar till hertigen av St Petersburg. Vi försöker nu ta reda på vem som för närvarande innehar den titeln, men tydligen innehas den inte längre av en brittisk kunglig familjemedlem, säger källorna.

Ryska FSB-källor riktade å sin sida uppmärksamheten mot följande video som visar den amerikanska utrikesministern Mike Pompeo som står framför en modell av det tredje templet som ska byggas i Jerusalem och som inte innehåller Al Aqsa-moskén. (minut 1:01):

From left, Rabbi of the Western Wall Shmuel Rabinovitch, US Secretary of State Mike Pompeo, center, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu visits the Western Wall tunnels synagogue in Jerusalem's Old City on 21 March, 2019

Källorna säger också att bilden ovan visar ett “foto av Super Intellect Logos, i det underjordiska Synagogue 3-templet i Jerusalem. Super Intellect är ett gyllene skal som grävdes upp i Karabakh. ”

Image result for Third Temple’ Model

Oavsett vad denna artikel kan eller inte kan vara; vad människor behöver förstå är att dessa messianska fanatiker vill bygga ett dödstempel där levande varelser kommer att mördas som offer till Molech, Ba’al, Set aka Satan.

White Dragon Society och dess allierade kommer att stödja skapandet av ett tredje tempel när detta krig slutat, men det kommer att vara ett livets tempel, inte dödens. Här kommer erbjudanden att bestå av löften om att främja liv, dvs som miljöskydd för utsatta arter som stöder jordens biologiska mångfald, inte förstör det.

I vilket fall som helst har det inbördeskrig som rasar i väst som involverar dessa fanatiker nu ställt MI5 mot MI6, och CIA mot bland annat FBI.

General Sir Nick Carter interview: ‘Joining the fight against Covid has taught people a lot about the Armed Forces’

Image result for sir nick carterI Storbritannien, efter att MI6 utlöst artikel 5 i FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter i både Storbritannien och på Irland, tog general Sir Nick Carter (bilden), chef för Storbritanniens väpnade styrkor, …

MI6 när han gick ut den 11 februari med att säga att hans nation var på väg att gå i krig:

”Vad man i allmänhet hittar med en kris som den här [Covid-19], som blir en ekonomisk kris, är att den då också undergräver säkerhets- och stabilitetssituationen. Och det som ofta följer på en mycket betydelsefull ekonomisk händelse är en säkerhetsutmaning. Om man tittar på trettiotalet, började det som en mycket betydande ekonomisk krasch som fungerade som en mycket destabiliserande faktor”.

(bakom betalvägg).

Dessa offentliga kommentarer från den nuvarande chefen för de brittiska väpnade styrkorna motsvarar en krigsförklaring.

Russia warns EU it could cut ties over sanctions

Russian Foreign Minister Sergei Lavrov meeting EU's Josep Borrell in Moscow, 5 Feb 21

Storbritannien är inte ensam. Den 12 februari sa den ryska utrikesministern Sergei Lavrov att Ryssland är redo att bryta banden med EU om blocket inför nya, ekonomiskt smärtsamma sanktioner. Återigen på diplomatspråk betyder avbrutna relationer ett steg mot en formell krigsförklaring.

Vad som intressant är, att precis som under andra världskriget har de traditionella fienderna Ryssland och Storbritannien befunnit sig allierade mot en gemensam fiende. I det här fallet har fienden tagit över EU och driver ekonomisk krigföring mot både Ryssland och Storbritannien.

Image result for mario draghiOm du missade det är EU nu ett khazariskt nazi-ockuperat område. Det är därför “Goldman Sachs idioten” Mario Draghi (bilden) har tagit över Italien, säger P3 frimurarkällor. Frankrike, Tyskland och Holland har också tagits över av satanistiska regimer, säger källorna.

Vad de brottslingar som tog över EU misslyckas med att inse, är att när Ryssland och Storbritannien attackerar EU, kommer USA inte att försvara EU eller Natos pedofilmördare som är nergrävda i Belgien. Detta innebär att de kunde besegras inom några veckor av en rysk-brittisk allians.

Det fanns också en krigsförklaring i Asien, av japanska, amerikanska militären och patriotiska kineser mot den khazariska maffian och deras ombud inom det kinesiska kommunistpartiet.

Image result for yoshihiro mori

Som ett tecken på detta krig avlägsnades den före detta premiärministern Yoshihiro Mori, den högsta Khazariska-maffians ombud i Japan, från makten den 11 februari på National Foundation Day. Detta innebär att den japanska kejsarfamiljen och Shinto-prästerskapet har tagit det högst ovanliga steget att ingripa i den dagliga politiken, enligt japanska högerkällor nära kejsaren.

Officiellt avlägsnades Mori som chef för Tokyo olympiska kommitté, men inofficiellt betyder det att Japan har förklarat sitt oberoende från den khazariska maffian. Det är därför Fukushima träffades med ett jordbävningsvapen strax efter denna förklaring.

Attacken mot Japan var också kopplad till det faktum att den japanska regeringen vägrade att sälja sig till icke-namngivna ”privata intressen”, vilket kan ses på sidan 30 i Japans årsrapport som lämnades till US Securities and Exchange Commission den 6 augusti 2020.

Form 18-K Japan

Annual report for foreign governments and political subdivisions

Rapporten konstaterar att det japanska parlamentet antog 2015 en lag som gjorde det möjligt för den japanska regeringen att upprätthålla en vetorätt ”över en tredjedel” i Japans utvecklingsbank. Dessutom säger den att de kommer att kontrollera ”hälften eller mer av DBJs speciella investeringsverksamhet.”

Eftersom denna bank i grunden äger Japan ekonomiskt, betyder det tidigare statsminister Shinzo Abe, för alla hans fel, vägrade att överlämna kontrollen till den khazariska maffian och deras ombud som KKR Japan.

Förresten noterade vi att United States Corporation har försvunnit från SEC-listorna och har ersatts av ”United States Corp Co” med SEC CIK # 000101575. SEC noterade att ”United States Corp Co har inte lämnat in några blanketter till SEC förutom den första företagsregistreringen.” https://sec.report/CIK/0000101575

Vi hade inte tid att dyka vidare men noterade att enheter som Folkrepubliken Kina och Mexikos regering också är registrerade hos SEC.

PRC: https://sec.report/CIK/0000909321

The Mexico corporation: https://sec.report/CIK/0000101368

Intressant nog hittade vi en registrering för planeten Jorden under Earth Co. och att ”Security and Exchange Commission registreringsinformation för Earth Co.-dokument inkluderar ägarförklaringar och insiderhandelsdokumentation”, och att ”Earth Co. inte har lämnat in några blanketter med SEC bortsett från den första företagsregistreringen. ” Våra egna källor säger att det är familjen Rothschild som gör anspråk på ägande av planeten Jorden.

SEC CIK #0000030977

Låt oss nu ta ett djupt dyk på den typ av saker som de självutnämnda ”ägarna” av Planet Earth gör. Den största verksamheten verkar vara mass mind control. Ta en titt på den här bilden:

Om det är för esoteriskt för dig, titta sedan på vad de har gjort mot så kallade nyheter om företagspropaganda. I förra veckan arrangerade de en falsk ”impeachment-rättegång” mot ”ex-president Trump,” (oavsett hur du anklagar en ex-president) i vad som verkar vara ytterligare en Hollywood-uppsättning inte i USA:s huvudstad.

The most important person in the impeachment trial is missing. It isn’t Trump.

John Roberts.

Det ser ut som att sedan den tidigare uppsättningen skämtare som brukade visas i ”regeringen” reality show har avrundats, var showen är framför allt iscenesatt med en helt ny uppsättning skådespelare. Två personer som inte var där, var emellertid den anklagade själv och högsta domstolens överdomare John Roberts, vars vägran att presidera innebar att hela handlingen inte ens hade en bit av legitimitet.

De tvingades också att avsluta farsen efter att ha tagit med falska bevis

Democrats Caught Using Fake ‘Evidence’ At Impeachment Trial

MI6-källor noterade:

”Den 6 januari händelsen i kammaren gav upphov till riksrättsförhandlingar som infiltrerades av ANTIFA (Soros för Rothschild et al.) En andra riksrättsförhandling skulle utesluta eventuell framtida andra mandatperiod för Mr. Trump.

På Illuminati språk ”förblir dött kort;” utgör det aldrig tillräckligt för att bara gälla för en person en enda gång; de slår in några extra spikar i kistan”.

Bombshell TWJ Exclusive: An Hour-Long Feature Interview with Gen. Flynn

”Jag tror att det amerikanska folket, som jag sa, jag tror att de bara är helt trötta på allt de har sett inom vårt politiska etablissemang”, sade general Mike Flynn i en intervju med Western Journal.

Flynn noterade också:

”Om det finns en sak som jag personligen har bevittnat och den amerikanska allmänheten har bevittnat under de senaste fyra åren, var otroliga nivåer av korruption inom vårt justitieministerium och FBI och andra element inom vår amerikanska regering …

Men som vi alla vet och har sett under de senaste nästan tre månaderna nu har vi sett otroliga nivåer av valbedrägerier, både utländsk inblandning och hemmagjorda [Militärens uppgift är att försvara Amerikas frihet och] … en av dessa friheter är friheten att gå och rösta på den vi väljer att rösta på i ett fritt, rättvist och öppet system. Och det har vi helt klart inte. Så vi kommer att fortsätta denna kamp … Förhållandet mellan Big Tech och den stora regeringen som nu finns i alla aspekter av våra liv. ”

Image result for charles flynn generalVi noterar att Flynns bror, generallöjtnant Charles Flynn, tilldelades i slutet av förra månaden att vara befälhavare för USA: s armés Stillahavsstyrkor. Förhoppningsvis kommer han att arbeta med ryssarna, britterna, japanerna, taiwaneserna etc. som vill avsluta den khazariska maffiaregeln en gång för alla.

Hur som helst, den khazariska maffian börjar helt förlora kontrollen över sitt ”Covid-19” -berättigande att vaccinera alla till permanent slaveri med genförändrande CRISPR-teknik.

Som bevis på detta har Pfizer övergett Indien snarare än underkastat sig säkerhetstester för sina vacciner. Pfizer-chefer jagas aktivt och dödas och kommer snart att vara en utdöd art, lovar WDS-källor.

Dessutom bryter upplopp och demonstrationer mot Covid-19-fascismen ut över hela världen. Ta till exempel en titt på den här maskerade publiken som ber polisen att välja sidor.

Half-measures in Israel’s coronavirus battle cause confusion, defiance

Ett allmänt revolt pågår också i Israel, den mest hjärntvättade nationen på jorden

Till och med Kinas främsta epidemiolog, Dr. Wu Zunyou, säger: ”Wuhan-viruset har aldrig isolerats och det är problemet.” Det är så nära han kan säga att Covid-19 är falskt.

WHO försöker hålla jämna steg med att följa en värdelös undersökning av ursprunget till ”Covid-19” i Wuhan. Det kinesiska kommunistpartiet vill inte erkänna att de dödade miljoner av sina egna medborgare med en missvisande 5G-lansering trots att de varnades av västerländska underrättelsetjänster att 5G var ett områdesnekande vapen.

I vilket fall som helst är nu Covid-19-kampanjen avvecklad och kommer att vara över i maj, insisterar Rysslands FSB.

Germany: State of Emergency Declared in Nuremberg After Major Power Plant Fire

Germany: State of Emergency Declared in Nuremberg After Major Power Plant Fire

Den khazariska maffian kommer att gå ner till händer o fötter och verkar utföra flera sabotagehandlingar som att förstöra ett tyskt kraftverk och försöker förgifta Floridas vattenförsörjning.

Huge blasts on Afghanistan-Iran border spotted from space

Fire and smoke rise from an explosion of a gas tanker in Herat, Afghanistan

De använde tydligen också ett rymdbaserat vapen för att förstöra 500 gastransporterande tankfartyg vid gränsen mellan Iran och Afghanistan.

Energy Trader: We’ve Officially Hit ”Holy S*it Levels”

Den plötsliga polära virveln som drabbar Texas är också en rymdbaserad attack, säger U.S. Space Force. Det är därför, som en näringsidkare minnesvärt berättade för Zero Hedge om gasmarknaden: ”Vi har officiellt nått” Holy fu * king $ hit levels” här.

The American establishment has lost its mind in its obsession with trying to discredit Trumpism

The American establishment has lost its mind in its obsession with trying to discredit Trumpism

Det är inte konstigt att ett ökat antal observatörer noterar att det amerikanska etablissemanget har blivit ”galet”.

Avslutningsvis vill vi påpeka att ett par växande tips på någon form av förestående avslöjande. En är de massiva jordbävningarna som föranleder evakueringar av baser på Antarktis.

Australia Confirms Tsunami After 7.7-magnitude Quake Rocks South Pacific; New Zealand on Alert

Image for representation

‘STUNNING ADMISSION’ 

Pentagon admits it has been testing wreckage from UFO crashes & findings may ‘change our lives forever,’ expert says

Major Jesse Marcel with debris from the Roswell UFO crash of 1947

Det andra är avslöjanden från Pentagon att de testar material som hämtats från kraschade UFO:n.

Vi befinner oss definitivt på okända vatten nu så håll fötterna i båten.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

1 svar

  1. Immunologist: Pfizer, Moderna Vaccines Could Cause Long-Term Chronic Illness
    In new research published in Microbiology & Infectious Diseases, immunologist J. Bart Classen warns the mRNA technology used in the Pfizer and Moderna COVID vaccines could create “new potential mechanisms” of adverse events that may take years to come to light.
    https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-moderna-vaccines-long-term-chronic-illness/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: