För en var att bedöma utifrån vad Aftonbladet publicerat!

Aftonbladets kulturjournalist Martin Aagård höll en intervju med Carl Norberg den 6:e februari på uppmaning av honom, med anledning av att han gjort ett reportage där Carl och De Fria figurerar. Utan att nämna några namn så har våra s.k. kritiker varit på plats hos Aftonbladet för att göra det de är bäst på – bort sig själva – varför Carl fick möjlighet att svara upp på deras sektanklagelser och annat förvirrat trams innan detta reportage publiceras.

Det är direkt anmärkningsvärt hur åsikterna hos en synnerligen liten grupp människor som inte gjort annat än gnällt under alla år tillåts ligga till grund för en artikel av kritisk natur, i förhållande till den tystnad De Fria bemötts av från journalistkåren under alla år vi sysslat med det de borde göra och har betalt för, dvs upplysning!

Här kommer intervjun och vad som sägs skall naturligtvis vägas mot reportaget enligt länk nedan! https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/…Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Hur många är det som kallar sig för jude har en genetisk koppling till Sem? känns spontant att förtalsanmälningar borde vara det enda våra domstolar jobbade med..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: