Lin Wood informerar… saxat från hans Telegram

Image result for lin wood

2021-02-13

Detta är saxat från advokat Lin Woods Telegram-konto för att beskriva dagens situation:

Valet den 3 november 2020 var ett bedrägeri. Bevisen är avgörande.

Ändå finns det ett antal av våra medborgare som inte är informerade om sanningen i valet i november 2020. Oinformerade som ett resultat av likgiltighet eller oinformerade av val eftersom de tror att det olagliga resultatet främjar deras politiska eller sociala agenda. De kommer slutligen att väckas.

Det finns många människor som är informerade och vet att valet var ett bedrägeri men kommer aldrig att erkänna sanningen utanför ett brottmål eftersom de var inblandade i bedrägeriet. De hamnar i fängelse eller värre.

Och så finns det patrioterna. Vi vet sanningen. Donald J. Trump vann ett stort omval. Han är vår president. Patrioterna kommer att vidta nödvändiga steg inom lagens gränser för att säkerställa att sanningen råder framför lögnen. Patrioterna kommer att hamna fria och våra konstitutionella rättigheter förblir intakta.

Varje dag exponerar fienden sig alltmer som en älskare av tyranni och frihet. Fienden visar sina sanna färger.

Kom aldrig i vägen för fienden när den förstör sig själv. I god tid kommer fienden att förneka sig helt. Då blir det mycket lättare för sanningen att råda över lögnen. Låt fienden göra mer av vårt arbete för oss.

Håll dig stark i din tro. Lita på Gud. Vänta sedan på Herren.

Se det hända.

—————————————

NÄR FÅR VI LANDET TILLBAKA?

1. När vi vidtar åtgärder.

Inte olaglig maktanvändning utan lagliga handlingar som visar att vi inte kommer att tolerera att fienden stjäl vårt land och hotar framtiden för våra familjer och vänner. Tala ut och frukta inte att tala SANNING. Om du ser någon förföljas för att tala sanning, tala själv. Om det behövs, bojkott gärningsmannen. Översvämma gärningsmannen med telefonsamtal och e-post. Ställ upp för dina medborgare. Slå gärningsmannen i pocketboken även om det betyder att du inte kan handla på det som tidigare var din favoritbutik. Stäng av tv:n. Gå av Facebook, Twitter, Instagram och stäng av Fox och Newsmax. Sluta bära den där dumma masken. Det gör dig bara sjuk och döljer ditt vackra ansikte för andra. Dela ditt leende även i mörka tider. Det får dig att må bättre!

2. När vi slutar sitta, klaga och vänta på att någon annan ska agera för att rädda vår frihet.

Bli involverad i den politiska processen. Vi måste fixa den 3 november 2020 och en del av den åtgärden innebär att kräva återgång till ärliga val och kräva ärlighet från valda tjänstemän. Om de är oärliga, kom ihåg dem. De hatar återkallande rörelser.

När 100 miljoner patrioter fokuserar på att vidta lagliga åtgärder för att bibehålla sin frihet kommer deras frihet att bibehållas. Frihet åtnjuter vi alla. Vi har ALLA en hund i striden. Vi måste ALLA gå med i striden och göra våra delar. Det finns kraft i siffror. Vi har siffrorna. Vi folket har makten.

3. När vi slutar lita på en dödlig person för att lösa problemet (ja, jag älskar Trump men han gillar mig och du är bara dödlig) och går på knä och börjar be Gud att rädda oss, med tillit till att han kommer att göra det. Gå genom tro och inte genom syn.

Endast Gud kan rädda oss. Läs dina biblar mer. Dela din tro med din familj och vänner, särskilt de som lever i rädsla för nuet och framtiden. Visa dem att din tro på Gud gör dig orädd. Rädsla är smittsam. Och det skrämmer fienden till döds.

AVSLUTANDE KOMMENTARER:

Jag menar inte att låta som att jag tuktar dig. Men jag kanske är lite. Jag vill att du ska tänka själv. Gör du ditt bästa för att kämpa för frihet? Stöd dina patrioter på något sätt du kan. Var en gudfruktig patriot!

Och kräv alltid att varje lögn avslöjas och att rättvisa uppnås. Be för båda.

Jag älskar mina följare. Gud älskar dig också och han kommer att välsigna dig och dina ansträngningar för honom.

Vila väl och fortsätt striden imorgon.

Jag har sagt det tidigare och jag kommer att säga det igen – Jag älskar generallöjtnant Mike Flynn. Han gav en fantastisk intervju idag! General Flynns bild ska finnas i ordlistan bredvid ordet Patriot. Han älskar sin familj, frihet och Gud.

General Flynn tålde inte förföljelsen under de senaste 4 åren för att sluta slåss för nästa 4.

Jag ber att president Trump någon gång under de kommande fyra åren kommer att tilldela honom ytterligare 2 stjärnor. Han förtjänar att bli en 5-stjärnig general.

Lyssna på general Flynn och ta hans råd om åtgärder.


Vi vill ALLA en lösning på den nuvarande krisen i Amerika.

Vi vill alla höra sanningen. Vi har ALLA väntat länge på att brottslingarna ska ställas inför rätta.

Ha tålamod. Lita på Herren och vänta på honom. Herren är en rättfärdig och rättfärdig Gud.

P.S. Medan du väntar, trösta dig att förrädarna och brottslingarna i demokratiska och republikanska partier är rädda ihjäl eftersom de inte har någon aning om vad Trump ska göra och när. De sover inte gott på natten. Jag gör det. Du borde göra det också.

Gud välsigne er alla. – Lin 🙏🇺🇸❤️


Jag har också beskrivit vår nuvarande situation som striden mellan gott och ont.

Ingenting har hänt för att ändra mig. Händelser har bara förstärkt min position.

Good (Trump) vann en massiv seger i november över Evil (Puppet Biden). Ändå har fienden manipulerat vårt land med lögner för att hävda en seger som fienden inte vann.

Alltför många av våra medborgare har accepterat fiendens lögn av egna personliga skäl och agendor. Jag börjar tro att dessa förnekare av sanning inte kommer att vakna förrän de själva direkt drabbas av förlusten av deras friheter. Om inte valet korrigeras kommer den dagen oundvikligen att inträffa. Först kommer de för mig. Så småningom kommer de för dig.

Min tro lär mig att Gud kommer att agera. Frågan som jag tänker på i kväll är vad som är vårt ansvar tills den tiden kommer, dvs. vad ska vi göra medan vi väntar på Herren?

Några av mina tankar om den frågan kommer att följa, numrerade för enkelhets skull.

Lin Wood, [13.02.21 07:10]
(1) Vi kan besluta att göra ingenting och göra om våra liv som om allt är och kommer att bli bra. Dåligt misstag enligt min mening. Vi kan inte låtsas att vi lever normalt när saker inte är normala. Så vi måste vidta åtgärder. Och den åtgärd vi vidtar måste ligga inom lagens ramar tills lagen helt misslyckas med oss.

Lin Wood, [13.02.21 07:14]
(2) Vi hoppas och ber att Förenta staternas militär kommer att upprätthålla sin ed och försvara vår konstitution och skydda folket. Militären är inte partisk.
Men vad gör vi tills militären agerar eller vad gör vi om militären misslyckas? Att överlämna sig till fienden är inte ett alternativ. Vi måste slå tillbaka för oss själva och vår frihet (FRISKRIVNING av fienden som vill anklaga mig falskt – jag föreslår inte en ”fysisk” kamp).

Lin Wood, [13.02.21 07:19]
(3) Medan tankar om ett nytt politiskt parti och att hitta ärliga, goda kandidater har förtjänster och måste övervägas på allvar vid någon tidpunkt, tror jag inte att det borde vara fokus för våra nuvarande ansträngningar. Vi måste åtgärda kärnproblemet – vi kan inte sätta ett plåster på det i det falska hoppet om ett ”bättre” resultat 2022 eller 2024. Om fienden bryr sig om att hålla val under dessa år kommer valet igen att bli riggad om vi fixa inte kärnproblemet nu.

Lin Wood, [13.02.21 07:27]
(4) Jag har ställt för många frågor så jag kommer att föreslå några idéer till handling.

– Be och stärka din tro. Gud kan förändra världen själv men han vill verkligen att hans barn ska hjälpa honom. Sök efter hans vilja för ditt liv varje dag, hitta den och gör den. Kom ihåg att Gud plus en person är majoriteten.

– Fortsätt att dela sanningen med andra att Joey “Bribes” Biden inte vann valet. Det var inte ens nära! Skicka dina ”förblindade vänner” artiklar och bevis för att valet var ett bedrägeri. Så vad händer om du förlorar några ”vänner” under processen? Vill du ha ”vänner” som är villiga att leva med en lögn, särskilt en lögn som hotar din frihet? Ta ställning. Var principiell. Vi måste bryta ut ur ekokammaren och sprida sanningen.

Lin Wood, [13.02.21 07:37]
(5) Idéerna för åtgärder fortsatte:

– Organisera. Börja i dina samhällen. Varje resa börjar med ett litet steg. Arbeta från lokalt till statligt för att påverka det nationella. Be dina lokala ledare att följa guvernör i Florida. Delta i icke-våldsam civil olydnad om det behövs.

– Du har grundläggande mänskliga rättigheter. Fatta ditt eget beslut om du vill ha en mask, hur långt du kommer att stå från dina vänner och familj, hur många människor du vill delta i din kyrka eller andra församlingar. Om ett företag strävar efter att ställa dessa grundläggande krav mot dig mot din vilja, gör affärer någon annanstans.

– Gatuvåld är fortfarande ett tydligt alternativ för fienden. Träffa dina lokala brottsbekämpande tjänstemän och se till att det finns en plan för din gemenskap i händelse av sådana problem. Se till att du också diskuterar en plan med dina vänner och familj.

Lin Wood, [13.02.21 07:47]
(6) Fler idéer för handling:

– Insistera på att dina lokala och statliga tjänstemän gör legitima granskningar av valresultaten i november 2020. Du måste avslöja bedrägeriet för att åtgärda det och undvika att det upprepas i framtiden. Krav på att dina lokala och statliga tjänstemän avskaffar datorsystem som Dominion. Pappersval och handräkningar är inte svåra och är helt hanterbara. Och mycket billigare på lång sikt. Ibland är det gamla sättet bättre.

– Jag har sagt det tidigare och jag kommer att säga det igen – översvämma dina lokala, statliga och nationella tidningar, tjänstemän och tredje part felaktiga med brev och e-postmeddelanden som kräver korrigerande åtgärder. Låt dessa människor veta i civila termer att du är arg och kräva att dina konstitutionella rättigheter respekteras liksom de konstitutionella rättigheterna för andra du lär dig har nekats. Var en barmhärtig samariten – gå inte förbi och ignorera din misshandlade medmänniska. Du kanske behöver hjälp av en annan en dag.

Lin Wood, [13.02.21 07:52]
(7) Slutliga idéer för natten:

– Forma dina egna idéer för lagliga handlingar och cirkulera dem. Ingen person har alla svar.

– Flagga med den amerikanska flaggan hemma och var inte rädd för att visa ett Trump-tecken eller en flagga om du är så benägen. Låt dig INTE skrämmas av fienden.

– Alltid och jag betonar alltid, kom ihåg att detta är ditt land och ALL makt tillhör We The People. United We Stand, Divided We Fall.

Lin Wood, [13.02.21 07:58]
Jag hoppas att du tycker att mina idéer och tankar är till hjälp eller åtminstone tankeväckande.

Jag gillar att hålla saker enkelt. Vi har låtit våra liv bli för komplicerade. Enligt min mening måste We The People återvända till grunderna nu mer än någonsin. Fokusera på familj, vänner, land och Gud.

Frihet är värt att kämpa för. En gång förlorad kommer det att vara mycket svårt att återfå.

Lögnen har redan överlevt sitt liv och har upprepats för många gånger. Det är dags att slå ner det med SANNING. Inse det, omfamna det och lev det.

Lin 🙏❤️🇺🇸Kategorier:Media, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: