Gene Decode: Sydafrika, NWO, brittiska kronan och Qinetiq

https://www.bitchute.com/channel/32lk4I248BJ8/

10 februari 2021

Den brittiska kronan och C_A samarbetade förrädiskt via QinetiQ Group Plc (uttalas kinetik) kontrollerad av monarken.

Lord Pirbright (Rothschild) och hans kusiner till banker vid NM Rothschild & Co. var gudfäder till det andra koncentrationslägret i Boerkriget (1899-1902) för att driva franska, holländare och tyskar ut ur Sydafrika.

Nya bevis visar att ledande judar i London drev de första moderna krigskoncentrationslägren där över 60 000 människor dog, inklusive barn som utsattes för vaccinationsexperiment med Burroughs Wellcome & Co. (nu Wellcome Trust – Coronavirus grundare och GlaxoSmithKline).

Dessa protestråd och parlamentariska register har upptäckts efter stora svårigheter och saknade dokument.

Den brittiska regeringen vill inte att mycket av deras förflutna ska framgå, till exempel, ett mycket specifikt företag i Storbritannien äger faktiskt patentet och äger ett vaccin för patentet till Coronaviruset. Det finns naturligtvis i England och mer specifikt ett företag som heter Qinetiq. Vem äger patentet för coronaviruset?

Om du kontaktar patentkontoret är det väldigt lätt att upptäcka att detta Coronavirus ägs av British Pirbright Institute, som har en illaluktande historia och är knuten till den brittiska regeringen. Det finns tidiga experiment i Tyskland och kemisk krigföring plus utveckling av vacciner genom Burroughs Wellcome Company, Sir Henry Wellcome (1853-1936).

Den 11 november 2002 såldes denna MOD-fastighet både Pirbright Institute och Cobbett Hill Earthstation till QinetiQ Holdings Limited. Den brittiska monarken höll en ”Special Share” (aka ”Golden Share”) som gav den fullständig kontroll över QinetiQ.

Denna ”speciella andel” gav monarken 100 % kontroll över utvalda företag efter ”avyttring” eller ”privatisering”, som var fönsterförband för att få dessa företag att se privata ut, men för att hålla dem kontrollerade av monarkin och det privata rådet.

HENRY (ROTHSCHILD) DE WORMS eller

1: a BARON PIRBRIGHT (1840-1903)

Vår historia börjar med Henry de Worms, han växte upp på Ceylon, Österrike med sin far Solomon de Worms på deras Rothschild-plantage, Rothschild-anslutningen finns på hans mors sida. Henry var gift med en Rothschild och är barnbarn till Amschel Rothschild som startade Rothschild Bankdynastin .

Han och hans familj fick österrikiska titlar som drottning Victoria erkände, därför när han återvände till England blev han en omedelbar kamrat i det brittiska riket. Han fick titeln 1: a Baron Pirbright av drottning Victoria och Pirbright Institute fick sitt namn.

 
Henry de Worms (1: a Lord Pirbright) & Amschel Rothschild

Han var ledamot av parlamentet från 1886 till 1892, under den tiden var han handelsminister som är en av de mäktigaste positionerna i det brittiska parlamentet i det brittiska regeringen, sedan var han minister för kolonierna, en mycket mäktig man i Storbritannien och det brittiska imperiet.

 PIRBRIGHT INSTITUTE (1893)

Cobbett Hill Earth Station

Den 3 oktober 1893 ärvde Lord Pirbright en betydande summa i dessa dagar – cirka 350 000 pund – en kvarlevande legat från sin mor Henrietta Samuels gods. Han använde dessa medel för att köpa marken i det större Pirbright-området, på mark som idag rymmer MOD (försvarsministeriets) anläggningar som är associerade med British Defense Evaluation and Research Agency (DERA), inklusive The Pirbright Institute, som i huvudsak kontrolleras av Wellcome Trust och Bill & Melinda Gates Foundation – två viktiga finansierare av Pirbright Institute tillsammans med US Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) och Cobbett Hill Earthstation, som båda ligger intill Army Training Center – Pirbright-land som förvärvades av armén omkring 1875.

Cobbett Hill Earth Station rymmer för närvarande mer än 25 antenner i aktiv drift med 13 satelliter, plus ledig kapacitet som möjliggör snabba omloppstider på kundernas krav med kort varsel.

På grund av platsens historiska användning av det brittiska försvarsdepartementet har det heltäckande planeringstillstånd för obegränsade antennanläggningar inom 200 tunnland och fungerar inom en zon för uteslutning av radiofrekvenser som förhindrar lokal störning .

HENRY STANLEY (EXPLORER) (1840-1904) och WELLCOME TRUST

Lord Pirbright tillgångar innefattar också Henry Wellcoms meteoriska ökning av läkemedelsbranschen samt Sir Henry M. Stanleys expeditioner till Afrika för att samla in nya botemedel och gifter för Henry Wellcome samt säkra västafrikanska gruvrättigheter för Belgiens kung Leopold II, den brittiska South Africa Company och hans protégés Cecil Rhodes, Alfred Milner, NM Rothschild & Sons, Winston Churchill och John Buchan, bland andra.

Henry Stanley åkte på många expeditioner till Afrika, på ytan skulle han leta efter David Livingstone (en missionär), men i själva verket var han en legosoldat och en promotor, liksom Pirbright. Det var under denna tid som Henry Stanley skulle ha berömt sagt ”Mr Livingstone förmodar jag”.


David Livingstone
 var en orädd upptäcktsresande som reste i många delar av Afrika och var den första europé som kom över de berömda Victoriafallen, som han döpt efter drottning Victoria.

Han var nära samarbetad med Rothschild eftersom han var inblandad i upprättandet av British South Africa Company i parlamentet där Cecil John Rhodes senare blev president. Den brittiska utforskaren Sir Henry M. Stanley är begravd i Pirbright.

År 1874 finansierades Stanleys andra afrikanska expedition av två tidningar, The New York Herald och Storbritanniens Daily Telegraph. Daily Telegraphs redaktör, Lord Burnham, medgrundare av Pilgrims Society (1902) , var ordförande för First Imperial Press Conference, 1909, och grundade Empire Press Union, medan han organiserade brittiska MI6, MI5 och GC&CS, nu GCHQ). – de tre sista händelserna hände alla sommaren 1909.

Henry Wellcome berättade historien om Stanleys användning av sina medicinska kistor fulla av experimentella vacciner i sin The Evolution of Journalism Etcetera 
(s. 150, 151, 291) som han presenterade för de 650 tidningarnas delegater vid First Imperial Press Conference, 1909. I den konferensen bad han delegaterna att upprepa Stanleys ansträngningar för att samla in toxiner, botemedel och gifter och han skulle ersätta dem för att skickas till sina Wellcome-laboratorier i Storbritannien för analys.

CECIL JOHN RHODES (1853-1902)

Cecil Rhodes föddes i den lilla staden Bishops Stortford, Hertfordshire i England den 5 juli 1853 och var son till en präst. Han tillbringade större delen av sin barndom som sjuk och skickades till Sydafrika på grund av dess bättre väder jämfört med England. Man trodde att det goda vädret i Sydafrika skulle vara vänligt för hans svaga hjärta. Hans bror var redan i Natal, Sydafrika, och Cecil Rhodes gick med honom med tidiga affärsinsatser i bomull – ett företag som inte gav önskade vinster för Cecil Rhodes. Mineralerna var Rhodos passion. Han anlände till Sydafrika när han bara var 17, motiverad och inspirerad av utsikterna till affärsvinster.

Rhodes kom först till Sydafrika med 3000 £ som hans moster lånade honom, och han använde en del av dessa pengar för att investera i diamantgrävningar i Kimberly. Rhodes följde sin bror till diamantfälten 1871 och etablerade omedelbart länkar till Charles D. Rudd som affärsassistent (av den ökända Rudd-koncessionen som resulterade i koloniseringen av Zimbabwe).

Charles D. Rudd blev Rhodos partner när de skapade De Beers Mining Company och senare British South Africa Company (BSAC), vilket gav honom makten över 90 procent av världens diamantproduktion.

Han hade också säkrat två andra viktiga positioner; Premiärminister för British Cape Colony, och president för British South Africa Company, en organisation som bildades – på samma sätt som de gamla ostindiska företagen – för att driva expansionistiska äventyr för vilka sponsrande regeringar inte hade mage till eller kontanter.

Ndebele King Lobengula lurades att underteckna Rudd-koncessionen , vilket gav Rhodos och hans pionjärer alla rättigheter till mineralerna i hans land.

Koncessionen resulterade i att drottningen gav Rhodos en stadga – vilket ledde till ett inflöde av bosättare i dagens Zimbabwe. Under 1893, nådde fientligheter mellan Ndebele och vita nybyggare sin höjdpunkt och krig bröt ut. Det första Matabele-kriget 1893 var förödande eftersom det resulterade i att mer territorium och rikedom togs av företaget.

I oktober 1893 var BSAC beväpnad med en ny dödlig uppfinning – Maxim-pistolen. BSAC-trupperna svepte genom territorierna under instruktioner från Rhodos och Leander Starr Jameson, Ndebele mördades skoningslöst. Enligt ett ögonvittne i slaget vid Shangani omkom omkring 1 500 Ndebele-män.

De krossande striderna tvingade Lobengula att fly, och han dog av koppor i januari 1894. Ndebele-krigarna dämpades av företagets överlägsna eldgivning och den återstående ledningen underkastades företagsstyrning.

Alla företagets handlingar styrdes av Rhodos – vars ledarskap erkändes av bosättarna när platsen döptes om till ”Rhodesia” den 3 maj 1895. Kriget för att erövra Matabele kostade cirka 66 000 £, och det mesta kom från Rhodes Consolidated Goldfields Company, som maximerade vinsten från de djupare guldfälten.

Rhodos lade grunden för koloniseringsprocessen i Sydafrika, Zimbabwe, Botswana, Zambia och Malawi. Hans kvarlevor finns vid Matopos Hills nära Bulawayo, Zimbabwe.

Rhodos var likgiltig gentemot kvinnor och fick rykte om kvinnohat. Hans mest intensiva relationer var med män. Hans ursäkt var: ”Jag vet att alla frågar om varför jag inte gifter mig. Jag kan inte gifta mig. Jag har för mycket arbete på mina händer”. Istället ackumulerade han ett skiftande följe av unga män, kända som ”Rhodos lamm”. Hans vision var en del av det brittiska imperiet som de skryter med ”solen gick aldrig ned” eftersom den gick runt världen.

Det brittiska imperiet inkluderade 77 länder inklusive Indien och 15 länder i Afrika. 458 miljoner människor undertrycktes i detta imperium, en fjärdedel av världens befolkning var under brittisk kolonialism. På den tiden hade England den högsta levnadsstandarden i världen baserat på nästan svält hos folket i Afrika, Indien och de andra kolonierna.

Rhodos var en obestridlig imperialist och rasist. Medan Rhodos kan ha gått på att effektivt ”styra” det brittiska sydafrikanska riket, var mannen makthungrig och betraktade infödda afrikanska sydafrikaner som ”föraktliga”. Det var faktiskt Rhodos som skapade apartheid i Sydafrika, med det nu ökända ANC som började 1912, bara tre år efter att Storbritannien tvingade kolonierna till en onaturlig union.

Rhodes talade ständigt under hela sitt liv om sin totala hängivenhet för det brittiska imperiets utvidgning. Han trodde att engelsmannen var det största mänskliga exemplet i världen och föddes för att styra så mycket av världen som möjligt.

Mannen själv hade en livslång dröm att se ett ”rött band” över hela den afrikanska kontinenten. Kort sagt, han ville se kontinenten under fullständigt brittiskt styre . Rhodos ville också ha en järnvägslinje som sträckte sig hela vägen från Kap till Kairo i Egypten.

Vid universitetet togs Rhodos också upp med tanken att skapa ett ”hemligt sällskap” av brittiska män som skulle kunna leda världen och sprida till alla hörn av världen engelsmännens anda som Rhodes så beundrade. Han skrev om detta sällskap, ‘Varför skulle vi inte bilda ett hemligt sällskap med bara ett syfte, främjandet av det brittiska imperiet och införandet av hela den ociviliserade världen under brittiskt styre för återhämtning av Förenta staterna för att göra den angelsaxiska rasen, men ett imperium ‘.

Rhodos-bekännelse

Hans universitetskarriär skapade i Rhodos hans beundran för Oxfords ‘system’ som så småningom skulle mogna in i hans stipendieschema: ‘Vart du än vänder dig – utom i vetenskapen – finns en Oxfordman högst upp i trädet’.

1903 valdes förnamnen. En grupp män utrustade för ”manlig utomhussport”, som skulle visa ”kvaliteter av manlighet, sanning, mod, hängivenhet till plikt, sympati för skydd av de svaga, vänlighet, osjälviskhet och gemenskap” – män som Bill Clinton , CIA-direktören, Stansfield Turner, Commonwealthens första generalsekreterare, Sir Arnold Smith och Nato Supreme Commander, Bernard Rogers, valdes ut. Till och med den amerikanska senatorn Cory Booker tilldelades ett Rhodes-stipendium .

British South Africa Company liknade väldigt en fascistisk organisation, detta var ursprunget till den brittiska imperialistiska fascistiska korporatismen.

 • Brittisk imperialistisk mening under drottningen,
 • Fascistisk korporatism betyder att drottningen eller kungen kommer att ge speciella positioner till dessa företag så länge de betalar sin trohet till monarken och betalar sina skatter.

När som helst parlamentsledamöter försökte ifrågasätta detta arrangemang stängdes de av. Det var Henry De Worms, första baron Pirbright, som ledde förtrycket av all kritik mot detta nya brittiska Sydafrika-företag som Rothschilds också investerades i.

Vid ungefär samma tid skisserade Henry John Heinz i USA ett jämförbart manifest: ”Vårt område”, uttalade han, ”är världen.” År 1900 var hans 57 sorter tillgängliga på alla kontinenter. Global kapitalism och kejserlig expansion utvecklades i samarbete; delade mål, ambitioner, mönster för inflytande. Idag har de flesta av världens politiska imperier upplösts och diskrediterats, men vägarna längs vilka kapitalrörelser förblir desamma. Efter Rhodos kom Nestlé, Coca-Cola, BP, McDonald’s, Microsoft.

Det är viktigt att notera att alla individer ovan var agenter för Rothschilds inklusive Jan van Riebeeck som förde det holländska ostindiska kompaniet till Kap det goda hoppet 1652.

LORD ALFRED MILNER (1854-1925)

Lord Milner var den första guvernören i Transvaal och Orange River Colony; medlem av det kejserliga krigskabinettet (WWI, 1916-1918); arrangör av andra koncentrationslägren i Boerkriget.

Denna fördärvade styrningsmodell ledde så småningom till att Milner och Roberts etablerade världens första koncentrationsläger under andra boerkriget.

Viscount Alfred Milner var medgrundare av Pilgrims Society. Den första ordföranden för Pilgrims Society i New York 1903 var Lindsay Russell, han blev den första ordföranden för Council on Foreign Relations (CFR) 1918. Pilgrimerna skapade och styr CFR.

Han var också Rio Tintos ordförande 1923-1925 och tidigare regissör i många år. Rio Tinto är ett globalt gruvföretag (inklusive uran) som också är en Rothschild-skapelse för den brittiska kronan som monarken kontrollerar intill denna dag.

Han startade också Milner’s Kindergarten, som är en informell hänvisning till en grupp britter som tjänstgjorde i den sydafrikanska offentliga tjänsten under honom, mellan andra boerkriget och grundandet av Sydafrikas union 1910. De var för South African Union och i slutändan en kejserlig federation av själva det brittiska imperiet.

De var till stor del ansvariga för bosättningen efter kriget, och hans administration påtog sig uppgiften att omplacera boerna på deras gårdar. Under tiden, genom att uppmuntra ekonomisk tillväxt, särskilt inom guldbrytningsindustrin, hoppades Milner kunna locka brittiska invandrare att skapa en permanent majoritet, och han introducerade ett kraftfullt utbildningsprogram med all instruktion på engelska.

Milners planer visade sig vara ett misslyckande. Även om boersna med framgång flyttades om, reagerade de starkt mot hans insisterande på att använda engelska i skolorna. Under den långa efterkrigsdepressionen lämnade många brittiska invånare landet och få invandrare anlände.

BOER krigen (1899–1902)

1897 var Sydafrika världens största exportör av guld. Den gyllene regeln säger att ”den som har guldet; gör reglerna”. Boerkriget (Boers betyder helt enkelt bönder) handlade bara om att Bank of England fick ett fullständigt monopol på sydafrikanskt guld.  British South Africa Company bemyndigade Rhodos att driva Sydafrika som ett företag med egna lagar, skatter och polisstyrka. Britterna mobiliserade en stor armé för att bekämpa de nederländska bönderna. Lord Kitchener var deras mest erfarna soldat. Britterna underskattade helt Boersna och de trodde att bara den brittiska arméns syn skulle få dem att springa. Män kom från så långt bort ifrån som Australien och Nya Zeeland för att ”tjäna sin drottning”.

Trots det överväldigande antalet och den senaste dödsteknologin kämpade boerna heroiskt mot de brittiska inkräktarna. Med en bibel i ena handen och ett gevär i den andra, konfronterade de modiga bönderna det brittiska imperiets överväldigande styrka och fick dem att betala ett högt pris för sin guldlust.

Denna fördärvade styrningsmodell ledde så småningom till att Milner och Roberts etablerade världens första koncentrationsläger under andra boerkriget. På slagfältet kunde den brittiska överlägsenheten inte göra anspråk på seger, därav beslutet att istället inleda ett fullskaligt krig mot Boer-kvinnorna och barnen och använda ett folkmord för att tvinga medborgarna att ge upp.

Över 60 000 själar, inklusive 14 000 barn mördades i dessa barbariska läger via misstänkta utbrott av mässling, tyfus och dysenteri. Familjer beskrev att barn togs bort från sina föräldrar och aldrig återvände, antas mördade.

I synnerhet levererade Henry Wellcome sina medicinska kistor fulla av experimentella vacciner till den brittiska armén som användes i dessa dödsläger.

Afrikansk fattigdom var en viktig anledning till anställning i den brittiska armén. För många av dessa familjer hade kriget katastrofala konsekvenser då det stör det migrerande arbetskraftssystemet, en utveckling som berövade dem en inkomst som användes för att köpa spannmål och betala skatt och hyra.

Återkomsten av tusentals män till landsbygden ökade också trycket på livsmedelsresurser i vissa redan överbefolkade distrikt Natal, Zululand och Transkei. I Transvaal och Orange Free State förstörde Storbritanniens brända markens kampanj, försörjningen för tusentals afrikaner.

År 1901 inrättades separata koncentrationsläger för afrikaner för att rymma dem som ryckts ut ur landet. De flesta av dessa var från Boer gårdar, där de bodde som hyresgäster, kontanta hyresgäster eller aktiebeskärare. De som kom in i lägren hade väldigt lite eller ingen mat. Endast i undantagsfall tillhandahölls fria ransoner, så de flesta män hade inget annat val än att acceptera arbete i den brittiska armén för att överleva.

Hela stadsdelar och till och med missionsstationer överfördes till koncentrationsläger. Männen tvingades till arbetstjänst och i slutet av kriget fanns det cirka 115 000 afrikaner i 66 läger runt om i landet.

I april 1902 befanns över 13 000 flyktingar arbeta i den brittiska armén. Som ett resultat fylldes lägren främst med kvinnor, barn, äldre och handikappade.

Britterna rekryterade på basis av ett tre månaders kontrakt med en månadslön på 40 till 50 shilling. En stor tröst för afrikaner att komma in i den brittiska armén var det faktum att rationer vanligtvis inkluderades.

Underhållet på vita läger var mycket högre än det som spenderades på de afrikanska lägren på grund av att de var tvungna att bygga sina egna hyddor och till och med uppmuntrades att odla sin egen mat. Mindre än en tredjedel av svarta praktikanter försågs med ransoner, de svalt praktiskt taget ihjäl i dessa läger.

Afrikaner i koncentrationslägren hade inte heller ordentlig medicinsk vård, vilket resulterade i många dödsfall. De som var anställda tvingades betala för maten. Vattenförsörjningen var ofta förorenad och förhållandena under vilka de hölls var skrämmande, vilket resulterade i tusentals dödsfall på grund av dysenteri, tyfus och diarré.

Antalet dödsfall i slutet av kriget i de afrikanska koncentrationslägren registrerades som 14 154, men man tror att det faktiska antalet var betydligt högre.

De flesta dödsfall inträffade bland barnen.

Efter kriget förblev de afrikanska lägren under militär kontroll även efter att de vita lägren hade överförts till civil kontroll. Britterna erkänner att koncentrationslägren hjälpte till att bryta Boers rygg och ledde till deras nederlag.

Den här folkmordspolitiken skulle sedan användas av de Rothschild-finansierade bolsjevikerna i Ryssland, som antog Boerkrigskonceptet för att mörda 66 miljoner ryssar mellan 1917 och 1967. Det fanns aldrig någon populär reaktion på någon av dessa grymheter på grund av mediekontrollen (Project Mockingbird) som gör diskussionen om dessa katastrofer till ett tabuämne.

BOERKRIGEN, VACCINMORD, SVART OCH VIT

Brev avslöjar det brittiska försöket att dölja de verkliga fasorna i de första dödslägren.

Brittiska tjänstemän övervägde att inleda en reklamkampanj för att dölja de verkliga förhållandena i koncentrationsläger där tusentals kvinnor och barn dog under Boerkriget, har nya dokument avslöjat. Ett arkiv med brev och fotografier som ägs av major Sir Hamilton Goold-Adams, en kolonialtjänsteman i Sydafrika, har kommit fram. Dokumenten, som ska auktioneras ut denna vecka, innehåller hittills okända konfidentiella brev från Lord Milner, mannen som har anklagats för att reda ut de katastrofala sydafrikanska lägren efter att nyheter om deras förhållanden har blivit avslöjade i Storbritannien.

Breven avslöjar att de svarta konsterna för mediamanipulation inte bara var ett inslag i den moderna politiska tiden. I ett brev verkar Milner föreslå sätt att spela ner lägrets skräck.

‘Det är omöjligt att inte se att hur oklanderlig vi än är i saken, så kommer vi inte att kunna få någon att tro det, och jag kan inte undvika en obekväm känsla av att det måste finnas något sätt att göra saken lite mindre hemskt dåligt om man bara kunde tänka på det, skrev han.

I ett annat brev talar Milner om att försöka samla så mycket sympatisk statistik och siffror som möjligt och skicka dem omedelbart tillbaka till regeringen för att användas i en mediekampanj.

En del av korrespondensen avslöjar den hemska dödligheten som lägren orsakade. I ett brev, som skrevs i slutet av 1901, beklagades det faktum att dödsgraden bland små barn i lägren fortfarande inte sjönk. ”Teorin om att alla svaga barn som är döda, att takten skulle falla ned, bekräftas inte så långt av fakta,” skrev Milner. ‘De starka måste dö nu och de kommer alla att vara döda under våren 1903’ (omständigheter skapade av samma förövare och samma manual genom historien för att plundra resurser och begå folkmord på gudfruktiga människor).

Tragedin avslöjades av den brittiska kampanjen Emily Hobhouse och orsakade en politisk skandal. Hon betecknades som ”turncoat” för sin verksamhet av politiker.

Milner hade skickats till Sydafrika för att försöka förbättra situationen, men bokstäverna avslöjar några av de enorma logistiska problemen han mötte. Många av lägren var bristfälliga eftersom Sydafrikas järnvägslinjer och rullande materiel upptogs med leverans till trupperna.

Ett brev från november 1901 visade att tjänstemän verkade maktlösa att stoppa de stigande dödsnivåerna.

”Jag trodde att vi hade börjat vända och att vi efter att ha nått dödlighetens oöverträffade höjder i oktober nu skulle visa en kraftig nedgång. Tyvärr har siffrorna stigit igen alarmerande, skrev Milner.

SIR ALMROTH WRIGHT (1861-1947)

Det var Sir Almroth Wright , en brittisk bakteriolog och immunolog som var mest känd för att avancera vaccinationer. Han testade sina tyfusvacciner på soldater i Indien och använde dem framgångsrikt under Boerkriget. 1902 avgick han från armén och återvände till London för att bli professor i patologi.

Sir Almroth Wright bidrog mycket till studien av opsoniner, blodenzymer som gör bakterier mer mottagliga för fagocytos av vita blodkroppar.

Under 1870 till 1902 verkade det finnas en massvaccinationsdrift globalt:

1894     Pennsylvania – obligatoriska vaccinationer i skolor

1898     Filippinerna – under spansk kolonialstyrning när hälsosystemet misslyckades

1899-     soldater från Boer War och Indien – de tvingade koncentrationslägren orsakade ohygieniska förhållanden som banade vägen för att rättfärdiga massrituella vaccinationer som orsakade många biverkningar och dödsfall.

Det är ironiskt att vaccinationer och inte hygien ansågs vara den mest logiska ingripandepunkten. Vaccinationer involverar tvångsbehärskning, hantering av kroppen och har en upplevd psykologisk effekt och har ofta ärr kvar. Immunsystemets roll i kroppen hade aldrig undersökts.

FÖR ATT SAMMANFATTA

Mellan 1886-1902 sponsrade Rothschilds (Pirbright):

 • Cecil Rhodes och Alfred Milner
 • NM Rothschild (bank)
 • British South Africa Company (Fascist Corporation)
 • De Beers Mining (för finansiering)
 • Burroughs Wellcome våldtäkt av afrikanska mediciner (Big Pharma)
 • Henry Stanleys påståenden om Kongo-diamanter och guld (finansiering)
 • Round Table Secret British Men’s Club (Secret Societies)
 • Koncentrationsläger i Boer Wars (experimentella vacciner och systematisk utrotning / folkmord)
 • Milners Kindergarten (brittiska politiska aktivister i Sydafrika)
 • Pilgrims Society (Council on Foreign Relations)

Allt täckt av Empire Press Union (Project Mockingbird)Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: