CDC till Guantanamo? Brott mot federal lag, uppblåste siffrorna med 1600 %

Navy Petty Officer 3rd Class Brandon Chorny dribblar med medicinsk utrustning i ett laboratorium på sjukhusfartyget USNS Mercy i Los Angeles, den 12 maj 2020. Mercy utplacerad till stöd för landets COVID-19-insats.

Av Art Moore
Publicerad 10 februari 2021
https://www.wnd.com/2021/02/study-finds-cdc-inflated-covid-numbers-1600/

En på förhand undersökt studie hävdar att Centers for Disease Control and Prevention bryter mot federal lag genom att blåsa upp antalet dödsfall i Coronavirus.

Siffrorna uppblåstes med minst 1600 %, enligt Public Health Initiative från Institute for Pure and Applied Knowledge, som publicerade studien med titeln ”COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective.”

Studien hävdar att CDC medvetet bryter mot flera federala lagar, inklusive Information Quality Act, Paperwork Reduction Act och Administrative Procedures Act, rapporterade National File.

I januari, rapporterade WND, att Världshälsoorganisationen erkände de ”guldstandard” PCR-test som användes för att avgöra om en person är infekterad med COVID-19 inte är tillförlitliga vid första försöket och ett andra test kan behövas.

Det faktum, konstaterar National File, motsvarar CDC:s ”tysta erkännande att de blandade virus- och antikroppstestresultat med sina fallantal och att människor kan testa positivt på ett antikroppstest om de har antikroppar från en familj av virus som orsakar den vanliga influensan.”

Bland de anmärkningsvärda fynden i studien är slutsatsen att CDC ”olagligt antog nya regler för datainsamling och rapportering uteslutande för COVID-19 som resulterade i en 1.600 % inflation av nuvarande COVID-19-dödsfall totalt”, sade vakthundgruppen All Concerned Citizens i ett uttalande till National File.

”Forskningen visar att CDC misslyckades med att ansöka om obligatorisk federal tillsyn och misslyckades med att öppna en obligatorisk period för offentlig vetenskaplig kommentar i båda fallen, vilket krävs enligt federal lag innan man antog nya regler för datainsamling och rapportering”, säger gruppen.

Studien påpekade att den 24 mars publicerade CDC en varning som instruerade läkare och undersökningsdomare att underbetona underliggande dödsorsaker, även kända som redan existerande tillstånd eller comorbiditeter.

COVID-19 skulle listas i del I av dödsintygen som en definitiv dödsorsak, oavsett bekräftande bevis, snarare än i del II som en bidragsgivare till döden i närvaro av befintliga förhållanden.

På sin webbplats säger CDC att bara 6 % av de människor som räknades som COVID-19-död dog av enbart COVID-19.

Forskarna uppskattade att COVID-19-registrerade dödsfall ”blåses upp rikstäckande med så mycket som 1600 % över vad de skulle vara om CDC använde 2003-handböckerna”, säger All Concerned Citizens.

CDC antog tilläggsregler den 14 april exklusivt för COVID-19 ”i strid med federal lag genom att outsourca utvecklingen av datainsamlingsregler till State of State and Territorial Epidemiologists (CSTE), en ideell enhet, igen utan att ansöka om tillsyn och öppnande möjlighet för offentlig vetenskaplig granskning, säger organisationen.

CSTE publicerade ett positionspapper som skapade ”nya regler för att räkna troliga fall som faktiska fall utan definitivt infektionsbevis, nya regler för kontaktspårning som gör det möjligt för kontaktspårare att utöva medicin utan licens, och ändå vägrade att definiera nya regler för att säkerställa personen kunde inte räknas flera gånger som ett nytt fall. ”

Forskarna hävdar att CDC ”har väsentligt uppblåsta data som har använts av valda tjänstemän och folkhälsotjänstemän, i kombination med oproverna projektionsmodeller från Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), för att motivera utökade stängningar för skolor, platser för tillbedjan, underhållning och småföretag som leder till oöverträffade emotionella och ekonomiska svårigheter i hela landet. ”

Alla oroade medborgare sa att de har skickat en formell framställning till Justitieministeriet och alla amerikanska advokater söker en omedelbar utredning av storjuryn om anklagelserna.Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: