Vad är det som pågår i Washington DC??

Image result for impeachment
Här är Demokraterna som vill åtala Trump

2021-02-11

Måste säga, att jag inte är så insatt i det amerikanska ”Impeachment” förfarandet rent juridiskt och så, men tänkte att jag skulle kolla in andra dagen för dessa förhandlingar. Varför en andra dag när de redan har röstat 56-44 mot en icke krigsrätt mot Trump? Det hade behövts 67 röster för att det skulle ha gått igenom. Eller har jag missat något?

Image result for impeachment

Vad det hela går ut på är att de ska rösta om att Trump aldrig mera ska kunna tillträda ett ämbete

Det var rent bedrövligt att sitta och lyssna till dessa lögner, hopklipp av twitter för att om möjligt vara till egen favör (Demokraternas) och några gråtmilda vittnesmål om hur rädd hon var, hon längst t vä i bild här ovan, och ringde sin familj, när mobben störtade in.

Image result for capitol hill riot+antifa

Vilken dålig standard på showen! Inte blev det bättre av att det var Antifa-huliganer som vällde in och inte ”Trump-supportrar” som man försökte göra gällande. Så står hon från Jungfruöarna, negressen Stacy Plaskett på bilden, och serverar den ena lögnen efter den andra… ”Jag ska bara berätta sanningen”, står hon där och messar medan twitter-inläggen talar ett helt annat språk. Då for djävulen i mig med tanken ”kanske det är därför Jeffrey Epstein och andra mörkerkrafter” drar sig till just den ön… vem vet? 
Kunde inte ana hur rätt jag hade förrän jag hittade denna bild på Stacy Plaskett hos Charlie Ward…

Det var som Lindsey Graham utryckte det, en dålig show. Ett frikännande rycker allt närmare.

Till alla som inte hängt med, USA är inte längre USA Inc. (ett företag på börsen) utan har återgått till att vara en republik den 19 februari 2021 efter att ha blivit ”stulet” av Rothschilds och det gänget som kapade Federal Reserve år 1913 som gjorde banken till en privatägd centralbank från att ha varit statsägt. Då blev även landet USA kapat och blev ett bolag som introducerades på börsen. Alla presidenter från Woodrow Wilson och fram tills idag har varit ”olagliga” i och med att de inte följt konstitutionen. Det är det som John F. Kennedy försökte återställa, men blev därför mördad. Då bestämde sig 200 generaler för att ”det här får inte ske en gång till” och de började smida en plan för att återställa landet till det, det var enligt konstitutionen. Det är det Trump var villig att genomföra och det har han infört genom undertecknande av denna Act. 

Executive Order on Establishing the President’s Advisory 1776 Commission

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”DONALD TRUMP IS STILL YOUR PRESIDENT.”

Nu har Joe Biden stulit valet, men han sitter enligt det gamla mandatet och kan aldrig sväras in som ny president i Republiken USA, och USA Inc. har ju gått i graven, så han regerar ”utan land” i en studio på Castle Rock hos Jeff Bezos i Kalifornien. Var det därför Jeff Bezos nyligen fick avgå från Amazon??? Han lär ju även ingå i en pedofil-ring likt sin kompis Joe Biden. 

Hur länge ska den här showen få pågå innan den spricker?

Här förklarar Mark Lindell hur valet stals. Bevis i realtid bekräftar.

Eftersom Donald Trump egentligen vann valet med 80 % av rösterna, och var den som undertecknade ändringsfördraget, är han fortfarande ”sittande president” även om han formellt har avgått. Idag är det militären som styr, tills den nya presidenten Trump kan sväras in som den 19 presidenten enligt konstitutionen.

Men det är absolut något som sker i det fördolda i Washington DC

Frågan är bara vad? Vad bygger man utanför Vita huset???

De har nyss räddat en massa barn och vuxna ur tunnlar under Vita huset och till Capitol byggnaden. Kan det ha med det att göra, eller bygger de något…???

Vad är det som ska ske på Trump Hotel 3-4 mars?? Hmm…

Kan det vara att det är då den nya Republiken ska utlysas, återstår att se…Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: