Intelligenta gangsters styr belästa busar för att kontrollera nyttiga idioter -Carl Norberg 21-02-10

Wallenberg-ägda/styrda Kivra stöttar Wallenberg-ägda/styrda Astra Zeneca via Wallenberg-ägda/styrda Ericsson digitala telekominfrastruktur så vi med det nu då med digitalt av Wallenbergs kontrollerade vaccinpasset kan flyga med Wallenbergägda SAS och betala biljetten med den av Wallenbergs (med vänner) helt kontrollerade digitala betalningsinfrastrukturen om inte ditt av Wallenbergs (och vänner) via deras banker utfärdade BankID som från april-21 helt godtyckligt kan återkallas av Wallenberg-ägda/styrda (och vänners) banker helt lagligt.

Undrar om våra folkvalda egentligen gör skäl för lönen, det verkar nästan som privatägda vinstmaxinerinade verksamheter sköter om en hel del av verksamheten.

Men om du känner dig lite matt av att läsa detta så kan du lägga in dig på Wallenbergägda Bromma sjukhus, och dela detta på Twitter tex via Wallenbergs delägda Amazon Web Service (Ericsson AWS) som har några av sina största serverfarmer i Sverige med “gratis” ström.

Men för h-e, ge fan i dammsugaren, nu måste du spara på elen. Dela!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

  1. INFORMATION:
    Man Trump anställd för att sänka medicin-pris HITTAD DÖD (mördad)
    https://www.thebeltwayreport.com/2018/11/112-987/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: