Simon Parkes: Barn räddade under Vita huset via mörk utpost; 5 milj barn har räddats under president Trumps tid

Monday, February 8, 2021
New Simon Parkes: Children Rescued Under the White House via Dark Outpost

Vi vet nu den verkliga anledningen till att Vita huset har varit mörkt i flera dagar efter den falska invigningen av Joe Biden och Kamala Harris den 20 januari. Det kan nu avslöjas på grund av chockerande video från dem som har tillbringat tid i Washington DC för att göra hemliga undersökningar, att tusentals barn har räddats från bunkrar som ligger under Vita huset och USA Capitol.

Plus.. speciell gäst Simon Parkes diskuterar valet, Trumps militär som kontrollerar regeringen, den falska invigningen, COVID-19 och UFO:n. Kvällens show är en engångssändning till alla plattformar utan kostnad. 

Simon Parkes har en livslång erfarenhet av utomjordingar, skuggfolk, elemental och ufos, dessa inkluderar Mantid (Mantis) varelser, Draconiska Reptiler, Feline, små och höga Grey varelser, Kristallina varelser och andra varelser som inte kan identifieras. Simon var en vald politiker och tjänstgjorde en hel mandatperiod.

Simons biologiska mor arbetade för den brittiska säkerhetstjänsten, ofta kallad MI5 mellan 1965 – 1979. Men medan hon leddes av British Intelligence arbetade hon faktiskt ”gemensamt” för National Security Agency (NSA) of America. Hennes jobb var att skriva ut dokument som relaterade till kraschade ufo farkoster som hade kommit ner över hela jordens yta och hade sedan hämtats av amerikanska specialstyrkor / team återhämtning.

Simons farfar, som var en brittisk diplomat, arbetade för den utländska arméns brittiska underrättelsetjänst, ofta kallad MI6. Men återigen var han nära förbunden med Central Intelligence Agency (CIA) i Amerika. Under denna tid tilldelades han Order of the British Empire (OBE) samt medaljen Commander of the British Empire (CBE), men han avvisade en riddarorden från drottningen. Simons farfar var också en framstående frimurare och var Storbritanniens utsedda diplomat i FN i slutet av 1950-talet och i början av 1960-talet.

Du kan spola fram till kl 14:10 för här börjar först det riktigt spännande! (innan dess mest reklam)Kategorier:Hälsa, Media, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: