Greta Thunberg erkänner att hon är en marionett, är nu under utredning för samverkan och konspiration

Greta Thunberg admits to being a puppet, is now under investigation for collusion and conspiracy

02/07/2021 / By Ethan Huff

https://www.newstarget.com/2021-02-07-greta-thunberg-admits-puppet-investigation-collusion-conspiracy.html

Klimatbarnet Greta Thunberg är föremål för en ny brottsutredning efter att hon twittrat en lista över sina manusbestämda marschorder, uppenbarligen av misstag, till sina 4,8 miljoner Twitter-följare.

Det verkar som om den 18-åriga aktivisten för global uppvärmning försökte tweeta ett ”organiskt” inlägg till stöd för bondeprotesten i Indien när hon felaktigt delade ett dokument från sina hanterare som redogjorde för taktiken för att samla vänster-Twitter-användare för att gå med i rörelsen.

Image

Här är det hon egentligen skulle ha skickat:

”Det här är bara några förslag på inlägg, men tveka inte att twittra dina egna”, stod det i den första punkten i dokumentet, som Greta snabbt raderade när hon tydligen insåg vad hon hade gjort.

”Det är bra om du lägger till bilder eller videor i dina tweets (några bilder nedan)”, fortsatte dokumentet med att förklara. ”Du kan också tagga andra som antingen kan dela på nytt och / eller de potentiella taggarna som anges ovan för att också sätta press på dem.”

Nedanför dessa instruktioner fanns en serie exempel-tweets med en “KLICKA HÄR TILL TWEET” -knappen för varje. Allt som Greta var tvungen att göra, verkar det som, var att klicka på en och låtsas att den var hennes egen, och voila: omedelbart stöd från hennes drönare.

Image result for # FarmersProtest i Indien."

”Listan gav en rad tips om vad hon skulle lägga upp, och bad henne att också lägga om och tagga andra kändisar som twittrade om det, inklusive popstjärnan Rihanna”, rapporterade New York Post.

”Förutom Twitter-stormen föreslog ”verktygslådan” som hon delade också att lyfta fram planerade demonstrationer på indiska ambassader.”

Greta Thunberg är en vänsterpolitisk marionett och verktyg för den nya världsordningen

De indiska myndigheterna var snabba med att notera Gretas allvarliga fel och startade omedelbart en undersökning mot påstådd brottslig konspiration. Som många av oss varnade tidigare verkar Greta inte vara mer än en PR-marionett som gör som hon blir tillsagd.

Image result for Poetic Justice Foundation

Vi vet nu att Kanadas Poetic Justice Foundation stod bakom den läckta listan. Denna organisation påstår sig vara en gräsrotsgrupp som skapar ”händelser för att provocera, utmana och störa systemiska orättvisor och partiskheter.”

En snabb titt på kampanjens webbplats avslöjar att den är ”mest aktivt involverad i # FarmersProtest”, efter att ha rekryterat Greta till en av dess digitala papegojor.

Inte långt efter att hon tagit bort det ursprungliga tweetet lade Greta upp en ny med en nyare icke-anklagande ”verktygslåda” – trevligt försök, Greta – tillsammans med meddelandet ”Vi står i solidaritet med # FarmersProtest i Indien.”

Image result for # FarmersProtest i Indien."

Indiens utrikesministerium utfärdade ett sällsynt uttalande som pluggade Greta som en av många ”utländska individer” och kändisar som använder ”sensationalism” och ”försöker genomdriva sin agenda.”

Polisen i Delhi inledde också en formell utredning angående Greta och anklagade henne för att ”skapa disharmoni och för att vara en del av en större konspiration.”

En preliminär formell utredning som kallades ”en första informationsrapport” lämnades nyligen in mot Greta som anklagade henne för att försöka skapa fiendskap mellan olika grupper av människor i Indien som en del av en kriminell konspiration.

Ranaut kallade de protesterande bönderna för ”terrorister” och Rihanna en ”dåre” för att fråga sina 100 miljoner Twitter-följare, ”Varför pratar vi inte om det här ?!”

Som det visar sig, ”Varför pratar vi inte om det här ?!” reklamtext kom direkt från det första verktygslådedokumentet som Greta av misstag twittrade innan det snabbt raderades. Kaninhålet går tydligen mycket djupt.

Greta har under tiden fördubblat sin marionett-roll och berättat för sina anhängare att inget ”hat, hot eller kränkningar av de mänskliga rättigheterna” någonsin kommer att förändra, det hon påstås känna för böndernas protest.

Fler av de senaste nyheterna om kändismarionetter som Greta Thunberg som papegojar om nya världsordningens samtalspunkter online finns på Propaganda.news.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: