Time Magazine-inlägg: Biden-valet orkestrerades av en ‘Välfinansierad hemlig Kabbal’ som ‘Förändrade regler och lagar’

av Geoffrey Grider

Tidningen Time har publicerat en detaljerad redogörelse för vad den beskriver som en ”konspiration” mellan ”vänsteraktivister och affärstitaner” för att skapa ”en extraordinär skugginsats” för att ”skydda” presidentvalet för marionetten Joe Biden 2020.

Time Magazine-inlägg chockerande inträde på att Biden-valet orkestrerades av en "välfinansierad hemlig cabal" som "förändrade regler och lagar"

Adolf Hitler sa att han gjorde vad han gjorde för att ”återställa Tyskland” och för att ”rädda riket”, men vad han verkligen gjorde var öppen brottslig verksamhet som syftade till att överföra all makt till sig själv.

Det är detsamma med den fantastiska uppgiften i Time Magazine idag att för att ”rädda valet” tog en glidande kabal av demokrater miljarder dollar och riggade uppifrån och ner. Tack för att du erkänner vad vi redan visste.

Vi är tacksamma mot The Washington Post, The New York Times, Time Magazine och andra stora publikationer vars regissörer har deltagit i våra möten och respekterat sina löften om diskretion i nästan fyrtio år. Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade utsatts för de starka ljusen från publicitet under dessa år.

”Men arbetet är nu mycket mer sofistikerat och berett att marschera mot en världsregering. Den överstatliga suveräniteten hos en intellektuell elit och världsbanker är säkert att föredra framför den nationella självbestämmelsen som genomförts under tidigare århundraden. – David Rockefeller till Trilateral Commission 1991

Så varför kommer de ut nu och erkänner att hela processen var ett orkestrerat bedrägeri?

Eftersom de har makten nu och de vet att den inte kan tas bort, och även om den kunde, har den pusillanima GOP inte viljan eller mage för jobbet.

Och Time Magazine? Det är samma personer som David Rockefeller tackade för att de gick med på att hålla hemligheten för Bilderbergers nya världsordningsmöten .

Du kan radera ” konspirationsteori ” från din ordlista nu, allt är sant.

Övergångsintegritetsprojekt George Soros Falsk berättande Trump vägrar att lämna kontoret med våld borttagen Installera Kamala Harris president

Time Magazine: ‘Secret’, ‘välfinansierad Kabbal’ arbetade för att ‘skydda’ Valet 2020

Från Breitbart News : New York Times hade rapporterat om ansträngningen i januari med hänvisning till ”Koalitionen för demokratiförsvar”.

Daily Beast antydde det på hösten. Men Time-artikeln är den mest djupgående rapporten om vad andra föreslog pågår bakom kulisserna.

Artikeln av Molly Ball, med titeln ” The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Val ”, presenterar ansträngningen som ett heroiskt försök att bevara ett fritt och rättvist val och att avvärja president Donald Trumps förväntade påståenden om bedrägeri.

Du kan radera ”konspirationsteori” från din ordlista nu. Allt är sant.

Balls beskrivning matchar emellertid också vad hon kallar en ”paranoid” syn på ett försök att göra det svårt för Trump att vinna:

Handskakningen mellan näringsliv och arbetskraft var bara en del av en omfattande, tvärpartisk kampanj för att skydda valet.

I mer än ett år klättrade en löst organiserad koalition av operatörer för att bekämpa Amerikas institutioner när de blev utsatta för samtidigt angrepp från en oskyldig pandemi och en autokratiskt benägen president.

Även om mycket av denna aktivitet ägde rum på vänster sida, var den skild från Biden-kampanjen och korsade ideologiska linjer, med avgörande bidrag från icke-partisaniska och konservativa aktörer. (…)

Deras arbete berörde alla aspekter av valet. De fick stater att ändra röstsystem och lagar och hjälpte till att säkra hundratals miljoner i offentlig och privat finansiering.

De avvärjde rättegångar mot förtryckare, rekryterade arméer till omröstningsarbetare och fick miljontals människor att rösta via post för första gången.

De pressade framgångsrikt sociala medieföretag att ta en hårdare linje mot desinformation och använde datadrivna strategier för att bekämpa virala utstryk.

De genomförde nationella kampanjer för allmänhetens medvetenhet som hjälpte amerikaner att förstå hur antalet röster skulle utvecklas under dagar eller veckor, vilket förhindrade Trumps konspirationsteorier och falska påståenden om seger från att få mer dragkraft.

Efter valdagen övervakade de varje tryckpunkt för att säkerställa att Trump inte kunde omvända resultatet. (…)

Det är därför deltagarna vill att den hemliga historien om valet 2020 ska berättas, även om det låter som en paranoid feberdröm – en välfinansierad kaval av mäktiga människor, allt från branscher och ideologier, som arbetar tillsammans bakom kulisserna för att påverka uppfattningar, ändra regler och lagar, styra mediatäckningen och kontrollera informationsflödet.

De gjorde inte valet; de befäste det. Och de tror att allmänheten behöver förstå systemets bräcklighet för att säkerställa att demokratin i Amerika håller ut.

Image result for Mike Podhorzer,

Ball beskriver deltagarna i denna plan som ”demokratisk kampanjer.” Det leddes av Mike Podhorzer, en ”seniorrådgivare för AFL-CIO: s president”, en av landets mäktigaste fackföreningar, i linje med demokratiska partiet.

Bollanteckningar:

I sin lägenhet i DC-förorterna började Podhorzer arbeta från sin bärbara dator vid sitt köksbord och höll rygg mot rygg-möten i timmar om dagen med sitt nätverk av kontakter över det progressiva universum:

Arbetarrörelsen; den institutionella vänstern, som Planned Parenthood och Greenpeace; motståndsgrupper som Indivisible och MoveOn; progressiva datanördar och strateger, representanter för givare och stiftelser, gräsrotsorganisatörer på statlig nivå, ras-rättvisa aktivister och andra.

I april konstaterar hon att Podhorzer var värd för två och en halv timmes Zoom-möten med andra deltagare i projektet.

De pressade kongressen att finansiera omröstning via post och övertalade Facebook-vd Mark Zuckerberg att bidra med hundratals miljoner dollar till ”valadministrationsfinansiering.”

Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg announced on Tuesday that he and his wife have donated an additional $100 million to a “safe elections” project run by the non-profit Center for Technology and Civic Life (CTCL), bringing their total contributions to that project to $350 million since September 1.

(Som Breitbart News varnade såg Zuckerbergs donationer mer ut som en demokratisk ansträngning och var främst inriktad på demokratiska län i viktiga swingstater.)

Image result for corona

Kampanjen använde också juridiska ansträngningar för att ändra röstningsförfarandena under COVID-pandemin, vilket ledde till en ”revolution” i inläggsröstning:

”Endast en fjärdedel av väljarna röstar på det traditionella sättet: personligen på valdagen”, konstaterar Ball.

Gruppen använde också ett ”namnlöst, hemligt projekt” för att bekämpa ”desinformation”. Deras metod var ”att pressa plattformar för att tillämpa sina regler, både genom att ta bort innehåll eller konton som sprider desinformation.”

NY Post photo composite with Front Cover.

Ball nämner inte New York Posts berättelse om Hunter Bidens bärbara dator , men teknikföretag, vanliga medier och tidigare underrättelsetjänstemän hoppade i oktober för att kalla den bärbara datorpotentialen rysk ”desinformation” och för att undertrycka den.

Twitter blockerade länkar till berättelsen och låste också inlägget från sitt konto i mer än två veckor. Historien visades senare vara sant, med Hunter Biden meddelade – efter valet – att han var under FBI-utredning.

”Gruppen bestämde sig också för att utnyttja den våldsamma oron som spred sig över hela nationen i kölvattnet av George Floyds död i maj, och vidtagit åtgärder” för att utnyttja sin drivkraft för valet utan att låta det samordnas av politiker. ”

Mot slutet av valet, rapporterar Ball, satte USA:s handelskammare bort gamla tvister för att gå med i AFL-CIO för att skapa en allians för att avvisa påståenden om valbedrägerier. Ball konstaterar att vissa republikaner också hjälpte till.

PORTLAND, OR - AUGUST 1: A protester burns an American flag in front of the Mark O. Hatfield U.S. Courthouse in the early morning on August 1, 2020 in Portland, Oregon. Friday was the second night in a row without police intervention, following weeks of clashes between federal officers and …

Som Breitbart News rapporterade vid den tiden fanns en rikstäckande vänsterrörelse för att frigöra mer oroligheter om Trump hävdade seger i ett nära val.

Balls rapportering bekräftar att ”skugga” -insatsen samordnade sådana insatser. Hon tillägger att det ”nationella mobiliseringsnätverket” fick veta att ”stå ner” efter att det verkade som om Biden skulle vara vinnaren.

Senare, säger hon, beslutade Podhorzers nätverk att se till att det fanns få motdemonstranter vid demonstrationen ”Stop the Steal” den 6 januari i Washington, DC, och se till att skulden för det som hände skulle läggas på Trump ensam.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: