Till: Alla som skrivit under namninsamlingen för en folkomröstning om EU medlemskapet

För ett växande svenskt välstånd

Till: Alla som skrivit under namninsamlingen för en folkomröstning om EU medlemskapet

Hej,

Återigen – tack för din signatur på namninsamlingen för en folkomröstning om EU medlemskapet:

https://www.skrivunder.com/folkomrosta_om_sveriges_eu-medlemskap.

STATUS

Vill med det här mailet ge dig en liten uppdatering. Hittills har du och 1834 andra skrivit under.

För att skapa kraft bakom uppmaningen att få till en folkomröstning har vi samlat de namnlistor och åsiktsgrupper som verkar för detta under den organisationsneutrala web-plattformen http://www.samverkan.se. För stunden står 57.400 personer bakom den här uppmaningen.

HUR GÅR VI VIDARE?

För att få till en folkomröstning krävs ett riksdagsbeslut. I dagsläget existerar inget riksdagsparti som driver den här frågan. Vi har därför startat Swexitpartiet som nu är anmält hos Valmyndigheten för deltagande i riksdagsvalet 2022.

SWEXITPARTIET

Swexitpartiet är ett ”enfrågeparti” som driver som sin huvudfråga att Sverige får till en folkomröstning om EU-medlemskapet. I andra politiska frågor stöds samtliga övriga riksdagspartier. Genom att rösta på Swexitpartiet stödjer väljaren således två partier med en valsedel – Swexitpartiet i EU-frågan och det parti som väljaren normalt röstar på i alla andra frågor. Partiet som man normalt sett röstar på markeras med ett kryss på valsedeln. En helt ny och världsunik modell för parlamentarisk samverkan, som bl a publicerats i Dagens Industri:

https://www.di.se/pressreleaser/2021/01/19/swexitpartiet-swexitpartiet-skriver-varldshistoria-genom-en-unik-modell-for-parlamentarisk-samverkan/

Om du är intresserad att följa partiet, går det att anmäla sig här:

Medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt och är helt oberoende av om du är medlem i något annat parti. Swexitpartiet stödjer som sagt det parti du normalt röstar på i alla andra frågor än folkomröstningsfrågan.

Eftersom du är för en folkomröstning, antar jag att du också kan vara intresserad av att veta hur partiet utvecklar sig framöver. Kommer därför att hålla dig löpande informerad. Hoppas det är OK. Om inte, så är det bara att avanmäla sig på länken längst ner i det här mailet alternativt att skicka mig ett meddelande via denna länk:

Skicka meddelande

Vi hörs. Stay tuned!

->Vänliga hälsningar,

Ulf Ström, ordförande
folkomrosta2021.se
<-Kategorier:Media, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: