mRNA i Coronavirusvaccinet är ungefär som ett datorchip du sätter i en 3D-skrivare!

Dr. Lee Merritt White Coat Summit 2

v Phillip Schneider, Waking Times

En prisbelönt ryggkirurg och tidigare president för Association of American Physicians and Surgeons tror att nuvarande ”vacciner” mot coronavirus är ett farliga biovapen som används mot folket.

Respekterad läkare som studerade biovapen tror att Covid-19-sprutor är en form av ”Vapenmedicin”

Dr. Lee Merritt vid White Coat Summit 2

Dr Lee Merritt , som tidigare studerat biovapen medan han tjänstgjorde som ortopedkirurg vid USA:s marin i 9 år, satt i styrelsen för Arizona Medical Association och har publicerat ett flertal peer-reviewed artiklar, tror att mRNA-förändrande coronavirus sprutor som för närvarande distribueras i USA skriver om vår genetiska kod för att göra oss sårbara för ett andra virus senare:

”Jag trodde tidigt i februari att detta var ett biologiskt manipulerat biovapen eftersom den minut som någon dök upp med data som tyder på att de censurerades ”, sa hon i en intervju förra månaden med The New America.

Moderna erkänner: mRNA sprutor är ett ‘operativsystem’ som är utformat för att programmera människor

Baserat på hennes tid med biovapenforskning tror Dr Merritt att vi lever i en era av ett  ”femte generationskrig” där man istället för att använda vapen på slagfältet är dolda biologiska agenter, ekonomisk krigföring och propaganda mest effektiva för att tabeller över makt mellan nationer.

”Vi har haft många biovapen genom åren och den jag var mycket orolig för var koppor. Men de flesta av dessa biovapen var antingen svåra att distribuera eller det fanns behandling för dem, sade hon.

”Jag tror att det finns en mängd bevis som visar att coronaviruset är ett naturligt förekommande och mycket godartat virus som inte ens ger de flesta människor en förkylning, men som mest ger dem en vanlig förkylning.”

Vacciner är mest effektiva när de används mot ett obehandlingsbart och dödligt virus, säger hon.

Medan sjukdomar som smittkoppor och polio effektivt behandlades med vaccinationer har forskare upptäckt lovande behandlingar för coronavirus sedan pandemin började, såsom hydroxiklorokin och intravenöst C-vitamin .

”Om vi ​​är inne på biologisk krigföring just nu som en del av denna flerdimensionella krigföringen, om du har en behandling för i din bakficka kan de inte terrorisera dig med virus och det är viktigt för … [vaccinet] förhindrar inte överföring av sina egna tillträde.” – Dr. Lee Merritt

Även om förebyggande och behandling minskar behovet av ett vaccin, censureras sådan information rutinmässigt av sociala medieföretag och demoniseras av de vanliga medierna .

Till och med Sharyl Attkissons information, en tjänstgörande före detta CBS-journalist, hade de tagit bort en av hennes rapporter från YouTube för att hon vidarebefordrat information som stred mot världshälsoorganisationens (WHO) officiella ståndpunkt.

”Vi har vacciner eftersom vi inte hade behandling för koppor och det var en mycket dödlig sjukdom. Det var vettigt att ha ett vaccin. Vi hade ingen behandling för polio så det var vettigt att ha ett vaccin, men det här? Även utan att göra någonting har denna sjukdom 99,991% chans att överleva … till skillnad från en vanlig virusinfluensasäsong är den 99,992%. ” – Dr. Lee Merritt

Coronavirus siffror är allmänt ifrågasatta, dock har massor av läkare och forskare talat ut under större delen av ett år om oproportionerligt stor del av skadorna av nedstängningar och tvångmasker.

En kanadensisk forskare uppskattar att den långsiktiga kostnaden för nedstängningen kommer att överstiga så mycket som tio gånger viruset själv .

Merritt förklarar skillnaden mellan coronavirusvacciner och regelbundna vaccinationer:

”[Coronavirusvacciner] ger dig inte någon patogen … det de gör är att programmera mRNA. mRNA är som DNA men det är budbärare-RNA. Det är det som gör proteiner i kroppen. Det är ungefär som ett datorchip som du sätter i en 3D-skrivare och sedan berättar du vad du vill att den ska göra och den skriver ut den. Vi har det inom tekniken och detta är den biologiska motsvarigheten. Tja, i det här fallet har de gjort en bit av detta mRNA för att skapa, i varje cell i din kropp, det spikproteinet (eller åtminstone en del av det) och du skapar en faktisk patogenen i din kropp. ” – Dr. Lee Merritt

När du går för att få ditt coronavirusvaccin får du faktiskt inget vaccin som vi alltid har känt dem.

Istället injiceras messenger RNA i din kropp som sedan ändrar din genetiska kod för att börja producera sin egen modifierade version av coronavirus, som ditt immunsystem sedan teoretiskt lär sig att bekämpa.

Dr. David Martin om experimentell MRNA-teknik: Detta är INTE ett vaccin! Det är en medicinsk utrustning

Se den senaste intervjun med Dr. Lee Merritt och Alex Newman från The New American här :

Dr. Lee Merritt: I djurstudier, efter att ha injicerats med MRNA-teknik, dog alla djur vid återinfektion

Läs också: Fruktansvärda latenta dödsfall förutsagda bland äldre av genetikprofessorn efter immunisering med RNA-vacciner

Enligt Dr Merritt har inga långtidsstudier för att verifiera säkerheten för denna form av vaccination hos människor slutförts och djurstudier har resulterat i vad hon hänvisar till som ‘antikroppsberoende förbättring’ där viruset kommer in i kroppen oupptäckt. eftersom immunsystemet nu ser det som tillhörande kroppen och slutligen orsakar nästan omedelbar död.

”Vi har aldrig lyckats med en djurstudie för denna typ av virus. Vi har aldrig gjort det hos människor förut, säger hon.

”Det längsta som de verkligen har följt människor efter vaccinet är två månader. Du förstår, det är inte tillräckligt med tid att veta att vi inte har det antikroppsförbättringsproblemet. ” – Dr. Lee Merritt

Merritt spekulerar i att denna typ av procedur är exakt vad en utländsk motståndare skulle använda om de ville utföra hemliga biovaror utan att spåra processen till dem.

”Detta är ett perfekt binärt vapen. Det finns inget sätt jag vet exakt vad det mRNA är programmerat till och inte du och inte de flesta läkare. Läkarna kan inte ta del av den informationen. Det är för killarna högst upp i detta projekt …

”Om jag vore Kina och jag ville ta ner vår militär skulle jag bara göra ett mRNA som jag vet att det inte finns i naturen så att ingen kommer att dö av ett vaccin och sedan släpper jag två år senare vad det än är som Jag skapade … och det orsakar denna immunförstärkningsdöd. ” – Dr. Lee Merritt

Även om Dr Merritt inte rekommenderar om man ska ta vaccinet eller inte, ger hon ett upplyftande råd.

”Om du vill komma ut ur pandemin just nu är det väldigt enkelt.
Du stänger av din TV, tar av dig masken, du öppnar ditt företag igen och du lever ditt liv. ”

Läs också: https://prickigahuset.com/2021/02/07/moderna-erkanner-mrna-sprutorna-ar-ett-operativsystem-som-ar-utformat-for-att-programmera-manniskor/Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: