Trump kommer aldrig att återvända till Vita huset – här är varför…

Januari 24, 2021
www.newsview.gr

Det här är relaterat till teorin som gagnar en dragning till det som president Trump nyligen avslutade, Amerika Corporation,  och omvandlade landet till en konstitutionell republik.

DC är inhägnat och presidenten kommer aldrig tillbaka till Vita huset. Men inte av de skäl som du kanske tänker. Var inte rädd, det kommer att byggas en ny huvudstad och det blir ett slut på inkomstskatt som betalas till skattesamlarna för bolaget som nu är i händerna på en ny administration. De gjorde allt för att stjäla ett företag vars tillgångar håller på att beslagtagas. De flesta såg inte detta komma för de visste inte ens att deras nation var ett företag, men det är det verkligen, men nu är staterna inte mer föremål för det. Vänligen läs vidare för att förstå striden vi befinner oss i.  

Image result for washington DC state map

Möt tjuvarna i dagens ljus. Så stolt hävdar de att det inte är deras det de tar … eller är det? 1871 utfördes en bedräglig handling av regeringen. En kupp förrättades för att skriva om konstitutionen och WE THE PEOPLE i alla huvudstäder, enligt ett nytt företagskontrakt som överför USA till den nya Corporation of the US Corporation. När de gjorde det placerade de medborgarna i USA som egendom för företaget som var centrerat till Washington DC. Åtgärden gjorde Washington DC till en UTLÄNDSK ENTITET på amerikansk mark av suveräna stater. Det upprättades genom ett lån från Vatikanen när DC överfördes till en stads-stat, och denna företagsenhet styrde sedan över folket. Medborgarnas rättigheter togs ifrån dem i denna process. Ingen insåg detta.

När de gjorde mäklaröverenskommelsen för att få lånet från Vatikanen, gjorde de det via Bank of London. Vid den tiden överförde de all egendom i DC Columbia till företagsenheten i DC, ett utländskt företag. 

Bildandet av detta företag i DC är av stor betydelse för att förstå, för när president Trump undertecknade en verkställande order år 2018 om valintrång / bedrägeri av både utländska och inhemska enheter beskrev den hur tillgångar skulle beslagtagas. Presidenten och folket visste, och hade beviset, att en kupp inträffade från Amerikas Förenta staters Corporation tillsammans med andra utländska nationer och ignorerades av företaget i DC, i färd med att beslagta tillgångarna i det främmande landet som kallas FÖRETAGET FÖR USA. Det verkar som att president Trumps verkställande order faktiskt riktades till Washington DC:s träsk / kabbal hela tiden. DC är nu muromgärdad och full av militärvakt.

President Donald J. Trump har flyttat permanent för han kan inte vara president över en suverän nation i ett främmande land, vilket är vad Vita huset och Capitol är. President Trump röstades in av We The Poeple, inte företaget.

Efter att Donald J. Trump lämnar Vita huset, stängs DC ned eftersom det inte kommer att vara möjligt för en utländsk härskare att härska över ett suveränt land, därför måste den utländska härskaren uteslutas. I det här fallet skulle det vara denna nya administration.

Min personliga oro fortsätter uttryckt av advokat Lin Wood attacken för Trump. Nu ser du vad som menas med Lin Woods rop om att vi befinner oss i den andra revolutionen.

Vi tittar bokstavligen på återerövringen av Amerikas förenta stater. Vad detta betyder för We The People är många saker. En av dem är inte mer IRS. Titta och se hur detta spelas ut. Det är ett genidrag. Gud är ansvarig för denna nation och leder nu sina utvalda till att återställa denna stora nation som åkallar hans namn.

Bakgrund:

City of London (det vill säga kvadratkilometer stort av Stor-London) är inte tekniskt en del av Stor-London eller England, precis som Vatikanstaten inte är en del av Rom eller Italien. På samma sätt är Washington DC inte en del av USA som det kontrollerar. Dessa tre enheter har ett mål och det är att avskaffa den gamla världen eller suveräna nationer och inleda en ny global världsordning under en regeringsstyrning under kabbalens järnhand.

Dessa suveräna företagsenheter har sina egna lagar och egna identiteter. De har också sina egna flaggor. Nedan ses Washington DCs flagga. Observera de tre stjärnorna, som representerar treenigheten i dessa tre stads-stater, även känd som stadens imperium. (Det finns också hög esoterisk betydelse för medlemmen nr 3).

Image result for washington state flag

Regenterna i USA, Kanada och Storbritannien är alla dotterbolag till kronan, liksom Federal Reserve i USA. Den härskande monarken i England är också underordnad kronan. Det globala finansiella och juridiska systemet styrs från City of London av kronan.

Den kvadratkilometer som utgör Stor-London, centrumet för den globala makten, är åtminstone på den synliga nivån.
Washington DC grundades som en stads-stat 1871 med övergången till lagen från 1871, som officiellt etablerade USA som ett företag under Washington, vilken är underordnad City of London.

Företag drivs av presidenter, det är därför vi kallar den person som uppfattas ha det högsta maktsätet i landet ”president”. Faktum är att presidenten utgör mer än ett stridshuvud för centralbankerna och det transnationella företaget (som båda själva kontrolleras av hög-eccleasistiskt frimureri) som verkligen kontrollerar detta land och i slutändan kallas ”skyttar”.

Image result for washington state flag
Flaggan för Washington DC

Washington DC verkar under ett system av romersk lag och utanför de begränsningar som fastställts av den amerikanska konstitutionen. The Unholy Trinity of Globalist Control: The Vatican, The City of London & Washingon DC – (awakeandaware.ca)

Image result for vatikanstaten
Vatikanens flagga

De påvliga staterna är territorierna på den tidigare amerikanska ostkusten under påvens suveräna direkta styre, från USA:s nedgång runt sekelskiftet (1900-talet till nutid). Påvens stater är en av de regionala makterna kring Chesapeake Bay, som kontrollerar staden Washington, liksom mycket av det omgivande området. Flera städer, baroner och övriga innehav utanför Washington innehas också av påven, vilket skapar ett invecklat nätverk av anläggningar som hyllar påven direkt .

Image result for city of london flag
Flagga City of London

Den påvliga staten föddes ur det forna USA, betraktas av den moderna världen som ett gammalt imperium och en kontinent som spottar på regeringen. Efter en våldsam kupp i Washington grundades den påvliga staten av Chester Hale Fitzgerald, byggd på tron på en ny religion, det amerikanska imperiet, som förmodligen gav den första påven fullständig makt över imperiet via donationen från Lincoln, ett förfalskat amerikanskt imperialistdekret. Dokumentet har sedan dess använts till stöd för påvens påståenden om politisk auktoritet.

Sammanfattningsvis: Företaget Washington DC är nu en utländsk enhet på amerikansk mark av suveräna stater. Det upprättades genom ett lån från Vatikanen när DC överfördes till en stads-stat och denna företagsenhet. Den är nu under belägring efter att ha ingripit i valet till We The People of the US tillsammans med Vatikanen och andra utländska nationer som ingrep, såsom Tyskland, Italien, Kina, et al. De är nu statens fiende och deras tillgångar ska beslagtas. Vår militär har redan tagit ner jätten, medan allas ögon riktades mot valbedrägeriet.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: