Rudy Guilliani informerar, axplock från Telegram

Pågår militära förflyttningar över hela USA

BREAKING: Fördelning av amerikanska TV-nätverk! Verksamheterna går ner.

PRESSTOPP: Rök sågs stiga bakom Capitolbyggnaden för ett ögonblick sedan och invigningsövningen evakuerades.

Men vänta, samma CNN berättade för oss att det var Trump som skapade oron. Två rörbomber nära Demokraternas och Republikanernas högkvarter som hittades i samband med oroligheterna den 6 januari planterades där natten innan upproret, berättar FBI på fredagen.

Kinesiska kommunistpartiet erbjuder Biden 250 000 kinesiska ”fredbevarande soldater”

Pelosi med National Guard !!! Verkligen?! Ta en djupare titt! USA eller kinesiska National Guard ?! Som vi alla vet erbjuder CCP Biden officiellt 250.000 ”fredsbevarande soldater” att komma till Washington! Är vårt land fortfarande VÅRT land? Berätta för mig!

Nationalgardens utplacering i DC efter upploppet vid Capitol kostade minst 480 miljoner dollar. (Bloomberg)

Kloka råd från Lin Wood:

ATTANTION: Deep-State Fake News! Det finns inget sådant som censurerat internet! Människor i Iran, Kina använder VPN-appen som låter dem komma in på nätet via varje land de vill. Du kan bara censurera media när du äger media och överbelasta dem med dina egna falska nyheter producerade produkter som alla Deep-State (BIS / Central-Banks) tillhörande stater gör (eftersom deras media ägs av centralbanker!) Resultat: censur finns bara i USA, EU etc …

Vi lever i extraordinära tider. Många kämpar för att ta reda på vem man ska lita på och vem man inte kan lita på? Vem talar sanning och vem sprider lögner? Vem är bra och vem är dålig? Vem är förnuftig och vem är ”galen?”

Fienden kommer att försöka lura dig. Fienden kommer att felaktigt skildra de pålitliga som opålitliga, sanningssägaren som en lögnare, den goda personen som en dålig person, den med sunda sinnen som ”galen”.

För att nå en slutsats om en person genom bedrägeriets oklarhet, här är några praktiska tips:

1. Tänk alltid på hela kroppen i en människas livsverk. Gör lite forskning från pålitliga källor. Tänka själv.

2. Bestäm om en persons positioner överensstämmer med hans eller hennes livsverk? Se upp om det finns betydande inkonsekvenser.

3. Använd ditt sunt förnuft. Ger anklagelsen mening? Om inte, se upp. Och kom alltid ihåg att nonsens är nonsens!

4. Analysera den anklagades motivation och mål. Arbetar den personen för sitt bästa eller för andras bästa?

5. Analysera vem som tar personliga risker för att hävda sin position. Anklagaren eller den anklagade?

6. Lita på dina instinkter.

7. Dagens värld kräver en hög grad av urskiljning. Bästa vägledningen är att utöva urskiljning som kommer från Gud. Be och fråga Jesus vem du ska tro på. Han vet svaret. Lyssna, så berättar han.

Lin 🙏❤️🇺🇸

REUTERS: Sverige planerar för ett digitalt coronavirus ”vaccinpass” till sommaren
FT: Danmark tar i bruk ”coronapass” för att bevisa vaccination

Peruanska domstolen anklagade Gates och Soros för att skapa COVID-19 pandemi

Peruvian court accused Gates and Soros of creating COVID-19 pandemic (newizv.ru)

Appellationsdomstolen i Chincha och Pisco provinserna i södra regionen Ica har förklarat inblandning av ”världens dominerande kriminella eliter” i skapandet av en ny typ av coronavirus pandemi. En kopia av domstolsbeslutet publicerades på dess webbplats av tidningen Peru. 21.
 

”Ingen världsregering, ingen fysisk eller juridisk person, inget försvar av svaranden kan bekräfta att epidemin har egenskapen av ‘förutsägbarhet’, förutom som dess skapare bland [författarna] av den nya världsordningen, såsom Bill Gates, Soros, Rockefeller och andra, för att hantera och styra den under förhållanden av extrem sekretess från sina globala företag, göra prognoser fram till 2030”, – citerar TASS  texten i dokumentet.

Som nyhetsbyrån konstaterar, gjorde kärnan i åtalet som inte direkt berör ämnet för pandemin. Anledningen till domstolssammanträdet var överklagandet av företrädarna för försvaret av en person som greps under förundersökningen om anklagelser om att ha begått ett allvarligt brott. Försvaret försökte överklaga förlängningen av frihetsberövandet för den tilltalade. Efter att ha fått ett domstolsbeslut med en hänvisning till en ”världskonspiration” sade advokaterna att beslutet med uttalanden av ”spekulativ karaktär” kränkte deras klients rätt till ett motiverat beslut och rätten till domstolsskydd.

Tidigare, i ett antal länder, gick vågor av rykten om den konstgjorda karaktären av förekomsten av coronavirus har upprepade gånger tagits upp. Vissa anhängare av ”konspirationsteorier” hävdade att vaccinet, som skapats av forskare för att förhindra coronavirus, skulle leda till ”chipping” av befolkningen och omvandlingen av människor till ”biorobotar.” Experter och läkare från olika länder har upprepade gånger förnekat denna information, men en del av befolkningen fortsätter att tro på ”konspirationsteorin”.

Sedan början av pandemin har det totala antalet människor som smittats med COVID-19 i världen överstigit 90 miljoner, enligt Johns Hopkins University, varav 1.946 miljoner har dött. I Ryssland har över 3,425 miljoner människor redan smittats av infektionen, 62 273 patienter har dött.

Smartmatic röstteknikföretag stämmer Fox News, Rudy Giuliani och Sidney Powell på 2,7 miljarder dollar (AP)

Smartmatic stämmer Fox News tre av dess främsta värdar och två tidigare advokater för före detta president Donald Trump – Rudy Giuliani och Sidney Powell – för 2,7 miljarder dollar och anklagar att de tilltalade konspirerade för att sprida falska påståenden om att företaget hjälpte till att stjäla det amerikanska presidentvalet.

(de måste vara deperata… red.anm)

Lead Democrat House impeachment manager skickade ett brev till före detta president Donald Trump där han begärde att han skulle avge ”vittnesbörd under ed”, antingen före eller under senatens rättsprocess.

Donald Trump kommer inte att ställa upp som vittne

NYTT: Donald Trump lämnar Screen Actors Guild

NYTT: Donald Trump lämnar Screen Actors Guild efter ett hot om att frånträda sitt medlemskap från facket efter händelserna vid Capitol. Screen Actors Guild-fackföreningen kritiserades tidigare av högt rankade som Mark Hamill, Whoopi Goldberg och Morgan Freeman för att minska hälsofördelarna. (Fox)

”Jag skriver till dig idag angående den så kallade Disciplinary Committee-utfrågningen som syftar till att återkalla mitt fackliga medlemskap. Vem bryr sig!” – Trump

Vem bygger burarna Joe !!!!!

Barn i burar

Vem dödade miljontals oskyldiga i krig Joe !!!! Vem är ansvarig för mord på miljontals oskyldiga Joe !!!! Joe! Joe! Joe !!!! Vi kommer aldrig att glömma vem som centralbankerna betalade Mördar Joe !!!

NYTT: Hunter Biden publicerar sina memoarer

den 6 april som heter ”Beautiful Things.” Det kommer att fokusera på drogmissbruk. (Fox news)

En nära medarbetare till Hunter Bidens advokat har tilldelats en topposition vid DOJ. (Newsmax)

PRESSTOPP! Tonåringen Greta Thunberg står nu inför en brottslig konspirationsutredning

i Indien på grund av borttagna tweets angående bönder som protesterar (New York Post)

Se Greta, vet du vem som äger henne? jasså inte? Har du sett henne (twitter) ”att göra-lista” från igår! Tja, ja, de ägs alla!

Uyghurska kvinnor i Xinjiangs ”återutbildnings” -läger

Uyghurska kvinnor i Xinjiangs ”återutbildnings” -läger utsattes för våldtäkter, sexuella övergrepp och tortyr, enligt ”flera tidigare fängslade och en vakt” som intervjuats för en BBC-rapport.

”Ja, våldtäkten har blivit en kultur. Det är gruppvåldtäkt och den kinesiska polisen våldtar dem inte bara utan behandlar dem också med elektroder. De utsätts för fruktansvärda tortyr.”

Världsbanken listar ”Covid-Pandemic” som ett ”projekt som ska fortsätta fram till 2025” !!!!

De verkliga rasisterna!

BARA för att göra det klart: vi är inte emot judiska människor. Vi har en anmärkningsvärd ivrighet av att judiska människor har använts i hundratals år av en sådan europeisk aristokrati som Windsors och påven för att göra smutsjobbet (för att de var svagare och lättare att utpressa), och det är de fortfarande! Fienden sitter på en mycket gammal stol i London och Rom! Fienden sitter i vårt hus och i regering!

”People-Hater” Mr. Deep-State-Davos aka Klaus Schwab bland sina unga anhängare. Macron, Zuckerberg … Soros, Rothschild … så kallade ”unga (naturligtvis) GLOBALA ledare” (för att de leder / kontrollerar allt) för att följa Gates, Rockefeller när deras Great Reset är klar och hälften av befolkningen elimineras!

https://www.younggloballeaders.org/community

Global militarism under Biden förnyad!

USA har upphävt Trumps beslut att dra tillbaka en betydande del av sina trupper från Tyskland! Bra för Deep-State och Central-Bankerna! Var kommer Biden krigsivrare att fortsätta dödandet som han är sedan Irak och Jugoslavien känd för?

Tidigare ECB-chef Mario Draghi accepterar uppgiften att bilda en ny italiensk regering

Mario Draghi är berömd för att ha räddat euron i greppet om en statsskuldkris. Nu uppmanas han att hjälpa sitt eget land. När Deep-State Central-Bank Big Banker Draghi bildar regeringen i Italien betyder det att Italien ägs helt av de åtta mörka Deep-State Davos-familjerna!

Omröstning i FN:s säkerhetsråd

Kina och Ryssland, två permanenta medlemmar i FN:s säkerhetsråd, röstade för att hindra FN från att fördöma militärkuppen i Myanmar. Kina har för närvarande nära handelsförbindelser med Myanmar, och en statlig mediatidning, Xinhua, kallade händelserna för ”ommöblering i kabinettet”.

Burmesisk militär arresterar landets ledare för påstått valbedrägeri
Valkommissionen hade vägrat att undersöka väsentliga bevis för röstbedrägerier i valet i november 2020.

Slutligen måste vi inse att det bara finns en rasism på jorden!

Rasismen hos människor som tror att de är bättre än andra människor! Rasismen hos människor som tror att de lever mer än andra! Det är rasism av folkmords biljardärer! Det är rasismen från Bill Gates, The Rockefeller Family, Zuckerberg, Biden & Clinton Family! Människor som tillhör Davos Circle är de verkliga rasisterna under 2000-talet!

Visste du att eugenik kommer från darwinism och genetik från eugenik? Den är inte gjord för att hjälpa människor! Den är gjord för att döda människor! Och för att förklara mordet av ett slags rasism som delar människor i en klass av lägre och högre värde. Till lägre värdet tillhör alla normala människor och till det högre värdet förstås alla de som redan var födda rika som Gates, Rockefeller & the Windsors, med ensamrätt att leva och äga allt!

CNN / mainstream media publik sjönk med nästan 50 % !!!

Jeff Bezos lämnar Amazon

Det fick vi nyss läsa om på Trumps uppdatering, men vad var den egentliga orsaken – pedofili!

Det är därför Jeff Bezos lämnar Amazon som vd! Bara ytterligare en pedofil! Som vi alla vet tillhör Amazon de åtta familjer som äger FED. Med andra ord Deep State, så det gör ingen skillnad alls. Samma som FB, Tesla, Google, Apple …

Black Lives Matter får Nobels Fredspris!

Människor vaknade och insåg att detta inte är något annat än propaganda för centralbankerna!

Budskapet från Nobelpriskommittén verkar vara mycket tydligt! Anses det också för Wall Steet eller FED? Vad sägs om Bill Gates eller Zuckerbergs?Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: