Mike Lindell släpper Documentären om 2020 Voter Fraud – Se den här!

Friday, February 5, 2021
https://beforeitsnews.com/u-s-politics/2021/02/mypillows-mike-lindel-releases-long-promised-documentary-of-2020-voter-fraud-watch-it-here-video-2581770.html

Mike Lindell från MyPillow-företaget har släppt sin efterlängtade video som dokumenterar valbedrägeriet i valet 2020. Den enda frågan nu är, när ska folket upprätthålla rättvisa mot brottslingar och förrädare i regeringen idag?Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Hej! Och Guds Frid! Jag gillar verkligen Din Blogg och har följt den på avstånd en längre tid.. Men skrev upp mig att jag ville ha Dina senaste Blogg inlägg. Dock jag är sjuk. Och hinner inte läsa allt Yrsa. Skulle vilja ha den kvar. Men inre så många som ibland flera st per dygn.. Kan Du ordna det så vore jag tacksam. Jag går ju in o läser när jag har tid o inte sån värk bla.. Och DÅ hittar jag mycket läsvärda ting! Gud Välsigne Dig i Ditt arbete. Hoppas det går att ordna med lite färre per vecka/Dag.. Med vänlig hälsning, Karl-Bo Lundstedt. Ps vore trevligt att pratas vid någon gång.. DS

    Gilla

    • Bästa vän. Ja, ibland blir det många per dag. Allt beroende på händelserna i världen och så älskar jag ju detta ”jobb”. Kan förstå att det kan bli mycket att läsa om man vill läsa ”allt”. Det enda du kan göra är att avprenumerera dig från sidan, då slipper du få dessa uppdateringar som sker automatiskt när jag skrivit något. Det sköter helt enkelt wordpress oss 🙂 Du får gärna kontakta mig om du känner för det, kontaktuppgifter finns under Om mig.

      Gilla

%d bloggare gillar detta: