Nedstängning och mörker leder till avgrunden

Vita huset och Washington-monumentet nedsläckt


by James Grundvig
25 January 2021

https://www.americanmediaperiscope.net/post/shutdown-and-darkness-leads-to-the-precipice

När den 20 januari kom och gick utan massarresteringar av valkuppsanstiftarna blev Trump-anhängare och Q-avkodare, sk ”Anons”, förvånade och modfällda. Alternativ medias huvudtalare, som hade ”intel” eller förutspådde snabb militär handling såg ingen. Sedan dess har de attackerats och misskrediterats av arga amerikaner, som bryr sig om landet och deras friheter och självständighet, men som inte ville tas med på en åktur med en massiv psyop under de senaste tre åren. Det var illa nog att man hade stulit valet från Trump i en global kupp.

Magkänslan slog vinden ur deras segel. Depressionen lade sig som gravstensgrått moln innan en storm.

När vi tittade tillbaka på invigningen, med Joe Biden som svor in två minuter tidigare – inte lagligt enligt den amerikanska konstitutionen – med sin vänstra hand på en upp och nedvänd Bibel, med korset vänt mot marken utom respekt för den heliga boken, det var en demonisk gest. (vet inte om författaren inte noterat att det var en satanistisk bibel som Biden svor eden på, red.anm)

Kabbalen trodde att de hade vunnit. De stal valet och kan nu återuppta de avbrutna planerna att störta  Amerikas Förenta Stater och uppfylla kuppen och deras mörka profetia att ”avfolka” motståndarna och oönskade under COVID-19.

För många av Anons – anonyma forskare, patrioter, digitala soldater – som också avkodade hur händelserna kunde bli, inklusive en vändning av valresultaten, gjorde det genom att inte helt förstå ”Planen”. De skulle ofta påminnas om att ”lita på Planen.” En annan sak var att avkoda den och förstå dess fulla omfattning.

Avkodarna försökte också låsa in datum för hur slutspelet för Planen skulle spelas ut. Jag missade också många koder och händelser som inte föll ut, som till exempel räddning av offer från sexuell människohandeln och nätverk. (Psst! Det kommer snart). Men det här är karaktären av att avkryptera kodade meddelanden. Ibland är koderna planteringar av desinformation, eftersom både de ”vita hattarna” och de mörka krafterna alla kan se och läsa informationskällorna med öppen källkod.

Under helgen släppte jag avkodningen av de 4 953 inlägg som Q-teamet har publicerat under de senaste tre och ett halvt åren – första inlägget kom 28 oktober 2017 – och jag bestämde mig för att titta på teman istället. På teman att undersöka, behövde de vara ämnen med breda penseldrag, ofta enstaka ord, ofta kopplade till framtida händelser som ännu inte hade hänt, eller som felaktigt tros ha hänt men hade liten mening. Avkodare får saker fel, då och då. De är mänskliga. Bättre än AI, just nu i historien.

Stupet:

Tre stora teman dök upp när jag undersökte Q-databaserna med sökordssökning. De är: Darkness, Shutdown, Precipice. (Mörker, Nedstängning, Stup)

Därifrån skissade jag en triangel på en whiteboard, placerade Shutdown och Darkness i de två nedre vinklarna och skrev Precipice på toppvinkeln. Jag gjorde det, eftersom jag visste att en Anon hade ställt Q på ett anslagstavla: ”Jag har en fråga: 10 dagar, mörker … när?” [Q-inlägg: 12-6-2017.]

Q svarade: ”Nedstängning.”

Många trodde att svaret på nedstängningen var relaterat till regeringsnedstängningen som inträffade i januari 2018, då president Trump och senaten grävde in för en cowboy-permittering. Men inga tio dagar av mörker följde. Det fanns andra tillfällen då experter och forskare trodde att mörkerperioden skulle komma senare, eftersom den inte anlände, som till exempel efter det amerikanska valet den 3 november 2020, eller när Hus-Senaten olagligt bekräftade Biden-omröstningen (1 / 6.2021 ) eller under Biden invigningen (20/20/2021). Men ingen av dessa händelser utlöste arresteringar. Varför inte?

Vad innebär dessa 10 dagar av mörker?
Lika viktigt: Vad kommer efter mörkerperioden?

För att svara på den första frågan med viss noggrannhet, måste vi först svara på den efterföljande frågan. Efter nedstängningsutlösaren följer 10 dagar, mörker, vad kommer det att leda till? Genom att gå tillbaka och titta på whiteboardtavlan blev det klart att dessa två teman skulle leda till det tredje temat: Precipice (stupet)

I separata inlägg skrev Q tre gånger om stupet.

”ENDAST PÅ STUPET [förstörelsens ögonblick] FINNER MÄNNISKAN VILJAN TILL ATT FÖRÄNDRAS. [Q-4007: 6-4-2020.]

”Först då, vid stupet, kommer människor att finna viljan till att ändra [att delta.]” [F-4641: 9-9-2020.]

”Endast vid stupet kommer människor att finna viljan [styrkan] att ändra och bryta kontrollsystemet [vara fri.]”

[Q-4685: 9-12-2020.]

Strömavbrott vid Washington Monument

På söndagskvällen (1-24-21), strax före 21.00, gick strömmen för Washington Monument, liksom i Vita huset. Det var konstigt, eftersom US National Park Service, som undersökte dessa hyperlokaliserade blackouts, kunde räkna ut vad som orsakade att DC-landmärken blev mörka. Fortfarande märkligt, täckte inte en enda mainstream-tidning detta alls. Visst, The Gateway Pundit hämtade historien från ett Twitter-flöde – det var allt. Var strömavbrottet i media resultatet av att berättelsen var en avvikelse, därmed av litet eller inget nyhetsvärde?

Att skriva om det som något konstigt och inte särskilt viktigt i samband med vanliga nyheter kan tyckas lämpligt. Men då meddelade kongressens majoritetsledare Nancy Pelosi (D-CA) att hon satte ”lock” på kongressen för den här veckan. Sökning på husets webbplatsschema, visade varje dag i kalenderveckan ”Inget möte för detta datum”. Konstigt, eller hur? Senaten lämnade samma meddelande under hela veckan. Ja, underkommittéerna är fortfarande listade för att träffas den här veckan, men kamrarna verkar vara stängda för sessioner.

Verkar det inte extremt konstigt med tanke på att den nya Biden-administrationen tillträder? Verkar det konstigt med den nya administrationen som är mindre än en vecka gammal med ”locket” stängt? När har man lagt ”locket” på för kongressens sessioner för en ny administration tidigare? Jag minns inte en sådan praxis under min livstid, som omfattar många nya presidentskaper med anor från John F. Kennedy i början av 1960-talet. Men ännu konstigare, när ”locket” placeras bredvid Pelosis pressmeddelande fredagen den ​​22 januari, där det anges att majoritetsledaren skulle ”leverera artiklar för riksrätten till senaten måndagen den 25 januari”, är allt ”tyst på kongressen.”

Något annat sker. Kalla det en atmosfär eller underström. Inte den vanliga diskursen av affärer. Något stort känns i anslutningen.

Så är ”locket” nedstängningen som Q hänvisade till i post 282?

Känns verkligen så. Om det är sant betyder det att nedräkningen för de tio dagarna av mörker – informationsavstängning – som leder till avgrunden har börjat.

Ned för stupet:

Avgrunden låter som att mänskligheten kommer att föras till avgrundens kant, visas en port till helvetet, en nära framtid så dyster med att de mörka planerna som avslöjas i ljuset, att de omedelbart kommer att chocka människor så att de vaknar, kollapsar dem ut ur sin programmerade dvala.

Reaktionen på sanningen kommer att bli ett kollektivt medvetande där människor, en gång delade, en gång satta emot varandra, kommer att inse att systemet de växte upp i och stödde, var en lögn som var avsedd att förslava dem. Sedan Wuhan-influensan anlände till Amerika för ett år och en månad sedan, har vi sett delar av deras mörka agenda, men inte hela omfattningen av den stora återställningen.

Nedstängningen har börjat.

Mörker kommer att följa.

Tillsammans leder de oss till avgrunden.

Kanske så snart som i nästa vecka, om planen håller kursen.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: