MEDDELANDE OM OLAGLIGA FÖRESKRIFTER FÖR BIDEN- ADMINISTRATIONEN OCH LANDSFÖRRÄDERI

January 22nd 2021
Lt. Scott Bennett
https://www.americanmediaperiscope.net/post/notice-of-unlawful-orders-of-biden-administration-and-treason

Joe Biden är inte USA:s president, trots propagandamaskinen (vanliga medier, demokrater, falska republikaner etc.) som försöker mobba och hjärntvätta amerikaner att tro att han är det.

Jag vet, för att jag var i Washington DC för inte så länge sedan, och arbetade tillsammans med general Michael Flynns team (och andra) för att undersöka bevis och förklaringar från tekniska experter som inte bara bevisade valbedrägeri utan förräderi och spionage och cyber krigsattacker. Utan att avslöja för mycket eller identifiera människor som kan utsättas för fara, kan jag med absolut auktoritet säga att materialet från militärpersonalen, kryptologerna, advokaterna och analytikerna visar att det är klart att valet den 3 november 2020, var ett korrupt bedrägeri och högförräderi var begånget och en krigshandling av Kina.

Jag satte mig ner med experter under flera veckor och såg några fantastiska saker, dokument, videor och annat material som både upprörde mig och gjorde mig illamående. Jag intervjuade tekniska genier som gav vittnesmål och bevis visade tydligt att Barak Obama, John McCain, Mitt Romney, John Brennan och andra begick högförräderi och borde åtalas och omedelbart avrättas för deras brott. Så skadligt var materialet vi analyserade, att vi fick CIA – och troligen Mossad – att hacka in sig på våra telefoner, våra datorer, plantera mikrofoner, sätta upp ”honungsfällor” och bryta in i våra hotellrum och leta efter våra bevis. Som ett resultat härav flyttades vi till olika hotell med några dagars mellanrum och omgavs av vapenbärande Navy SEALS, US Marshalls och Special Forces soldater.

I huvudsak var Joe Bidens presidentval resultatet av ett flerdimensionellt bedrägeri som bestod av

1) Poströstningar motiverade av Covid-19 kinesiska viruset.

2) Det kinesiska kommunistpartiet köpte Dominion röstmaskiner med programvara som manipulerade valantalen till en förutbestämd procentsats.

3) Falska omröstningar som transporteras till valstationer som räknar för att återspegla falska datormanipulationer av siffrorna.

4) Bedrägliga demokrater, falska republikaner och ett vanligt media som var hysteriskt och besatt av att ta bort Donald Trump med alla nödvändiga medel. Högsta domstolen tycktes också spela en passiv-aggressiv roll genom att överge sin konstitutionella skyldighet att avgöra kontroverser mellan staterna – och ingenting är mer kontroversiellt som bevis för ett korrupt val av en person som kontrolleras och mutas av främmande nationer.

Naturligtvis är innebörden av detta val att de nationer och människor som stöder Joe Biden kommer att försöka kontrollera, dominera, hjärntvätta, fängsla eller förstöra alla som stödde Donald Trump och radera varje politisk handling från Donald Trump. Vi ser detta redan med Bidens verkställande order att stoppa gränskonstruktionen, underkasta Amerika klimatfördraget i Paris, hjälpa utländska människor att invadera Amerika olagligt och ge dem medborgarskap att rösta, och att moraliskt förstöra amerikaner genom en fascistisk transgender-homosexuell agenda för att indoktrinera befolkningen. Alla dessa åtgärder kan givetvis antända ett inbördeskrig i Amerika.

Som ett resultat av de överväldigande bevisen kan vi tydligt se att valet av Joe Biden var ett bedrägeri och därför inte har någon laglig makt eller legitimitet; och därför har inget ord, ordning, policy eller instruktion från Joe Biden eller hans representanter någon auktoritet, makt eller legitimitet och bör inte accepteras eller följas på något sätt. Att göra det skulle helt klart vara ett förräderi.

Strategin som vi bör använda för att motverka de falska och farliga Biden-orderna är följande:

  1. Använd detta dokument som ett MEDDELANDE OM RÄTTSLIG SERVICE att alla beställningar, policyer och instruktioner från Joe Biden-administrationen är olagliga och författningsstridiga på grund av de överväldigande bevisen på bedrägeri och korruption.
  2. Samla in de juridiska ansökningarna och utställningarna från advokaterna Sidney Powell, Rudy Giuliani, Patrick Byrne och Joseph Kline som bevis på detta bedrägeri och korruption och kräv att det inte bara erkänns av statliga och federala domstolar och myndigheter som faktiska och korrekta, men det föreskriver faktiskt att alla nämnda domstolar och regeringsorgan avvisar alla krav från Biden Administration om presidentens auktoritet.
  3. Förklara att alla politiska eller regeringspersoner eller byråer (majors, kommunfullmäktige, övervakare, kongressmedlemmar, poliser, domare osv.) som inte avvisar alla olagliga anspråk och order från Biden-administrationen, bryter mot konstitutionen, har avstått deras auktoritet och är delaktiga i förräderi mot Förenta staternas konstitution, liksom statens konstitutioner.
  4. Skicka detta meddelande med certifierad post till alla medlemmar i kongressen, militärledare och statliga och lokala myndigheter; kyrkor och media.

”Sanningen är den bästa psykologiska operationen, och det naturliga antiseptikumet för lögner, och förkastande av tyranner och deras order är de fria människors plikt gentemot både Gud och andra.”Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: