Henning Witte behöver 250 000 kr för att inte bli hemlös, Skatteverket kriminell – SNÄLLA HJÄLP OM DU KAN! DELA DETTA!

2021-01-28 15:48

Jag, Henning Witte, var tvungen att sälja min fina bostadsrätt med sjöutsikt på Gärdet i Stockholm 1999 för att inte gå i konkurs, Nödläget uppstod efter att Björn Hygstedt från SvD hängde ut mig på första sidan med bild, två dagar i rad under en helg i början av februari 1999. Då hade jag dristat mig att publicera två bilder från det officiella videomaterialet som vi hade köpt från Estonia-haverikommissionen JAIC som visade två bomber på Estonias skrov som inte hade smällt av. Se bilderna nedan:

Tro inte att SvD publicerade dessa explosiva bilder, nej de mörklades av samtliga svenska fulmedia, utan istället fick jag åka gatlopp med lögnaktiga argument att jag skulle vara en skattebrottsling, allmänt oseriös och misskött Estonia-processen i Paris. Jag har aldrig blivit dömd. Denna offentliga avrättning blev mitt livs största chock. Jag trodde aldrig att sådant skulle vara möjligt. Ljuga så fett och komma undan med det.

Som över en natt förlorade jag samtliga svenska uppdrag och mina klienter. Alla hade gaddat ihop sig emot mig. Det blev en ekonomisk braksmäll som jag aldrig har hämtat mig ifrån. Även Handelsbanken ville anklaga mig med lögn att jag skulle ha tvättat pengar. Istället hade jag hjälpt min far att placera pengar i Norge med hjälp av Handelsbanken. Jag hade då dock tur att chefen för Handelsbanken Norrmalmstorg ställde sig skyddande framför mig, så att jag i alla fall fick behålla konton och ett betalkort privat. Alla kreditkort drogs dock in.

Efter försäljningen av bostadsrätten fick jag bo i andra hand i Stockholm, då ingen bank ville låna mig pengar trots att jag inte hade en betalningsanmärkning. Jag fanns med på deras ökända svarta lista som är olaglig.

Sedan 2007 hyrde jag hos en f d flickvän till mig hennes hyresrätt i Stockholm i andra hand, som hon behövde sällan då hon bodde i England och även Arabemiraterna. Hon var en av mina bästa väninnor och ett mycket fint stöd för mig.

Under sommaren 2019 förvandlades hon plötsligt till en av mina värsta fiender utan någon som helst anledning. Jag låg t o m inte efter med hyran, vilket hon brukade acceptera. Förmodligen hade en av underrättelsetjänsterna, förslagsvis MI6 eller Mossad, utpressad henne eller utsatt henne för mind control. Hon gick inte att känna igen, bytte lås till vår lägenhet och slängde ut mina möbler på gatan där de tog allvarlig skada. Detta var kriminellt, då hon inte hade en dom eller ett beslut från Kronolle (KFM).

Hon betonade hånande att jag ju kunde gå till hyresnämnden men att de hade en väntetid på ca. 1,5 år. Varken domstolen eller KFM hjälpte mig. Tvärtom, skandaldomaren Maria Hölcke från Anna fallet hämnades mot mig för min kritik mot henne på Nätet och lät mig förlora i Stockholms tingsrätt på ett skandalöst sätt.

Då hade jag bara min underbara stuga i Rejmyre kvar att bo i.

Men under hösten 2020 beslutade KFM att utmäta stugan, främst för en uppdiktad skatteskuld på ca. 250 000 kr. Jag skrev då e-mejl till Skatteverket (SKV) och bad om en kopia av taxeringsbeslutet, som förmodligen är en skönstaxering, men fick inget svar, trots påminnelse.

Jag gick sedan tre gånger till SKV:s kontor på Regeringsgatan i Stockholm och bad den trevliga personalen där att fixa en kopia av skattebeslutet som ligger till grund för tvångsförsäljningen av mitt sista hem. Men trots intensivt letande kunde de inte hitta skattebeslut som motsvarade 250 000 kr. Noll, inget!

Då överklagade jag KFM:s utmätningsbeslut hos Linköpings tingsrätt. Men deras rådman Helena Lindén lät mig förlora. Det spelade ingen roll för henne att det inte finns ett skattebeslut som ligger till grund för tvångsförsäljningen av mitt enda hem. Helena Lindén verkar vara helt oduglig som domare!

När jag 2017 hade problem med en uppdiktad skatteskuld, som dock vunnit laga kraft efter att korrupta förvaltningsdomstolar bekräftade den, så kontaktades jag av en snäll dam hos KFM in Linköping som undrade hur jag ville betala min skuld. Hon hotade med möjligheten av tvångsförsäljningen av stugan men föreslog en avbetalningsplan på flera månader, som vi enades om och som jag följde noga.

Men den här gången hörde ingen av sig från KFM utan de överföll mig med tvångsförsäljningen som ska äga rum redan den 17 februari 2021. Jag bad då om en avbetalningsplan men vägrades med svepskäl. Nuförtiden är det inte en person hos KFM som håller i mitt fall utan talrika som är spridda över hela landet.

Jag fick erfara hos klienter till mig att kriminella element hos KFM pejlar in attraktiva fastigheter eller bilar som de sedan själv inropar under auktionerna genom bulvaner. Snygg affärsidé när man sitter med statens makt.

Så nu blir jag hemlös om jag inte lyckas skrapa ihop 250 000 kr till den
16 februari 2021
.

Jag ber därför mina tittare och supportrar att hjälpa mig med donationer eller ett borgensåtagande för ett lån med inteckning i Stugan som säkerhet. Jag förlorade kreditvärdigheten genom det felaktiga utmätningsbeslutet. Den som kan tänka sig att låna mig pengar kan få en inteckning i stugan som säkerhet. Det finns övervärden i den.

Swish 070 727 85 25 fungerar nu igen efter att Handelsbanken kickade mig i höstas med lögnargument att jag skulle ha tvättat pengar (mer om det senare). Nu hamnade jag hos Swedbank med följande kontonummer:

e-post: henning@whitetv.seKategorier:Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

1 svar

 1. Några tankar innan jobbet. Själv som pensionär kan jag bidra med en liten summa på 1000 kr men på ett villkor.
  Att du Henning slutar med att agera inom juridiken från Bolaget Konungadömet Sverige.
  Med det mod du besitter, sök skadestånd från varje man och kvinna som har skadat dig i sin yrkesroll, som dom anser att dom är ansvarsbefriade från, ingen man eller kvinna kan kräva ansvarsfrihet från skada de åsamkat dig som människa.
  Henning dina kunskaper i Bolaget Konungadömet Sveriges civilrättsliga juridik inom Sfs betvivlar jag inte, men att gång efter gång acceptera utslagen från statliga service bolagen Skatteverket och Kronofogden och dess anställda och att inte kräva att dom skall visa avtalen som du har skrivit på, kräva estoppel eller void ab initio, som leder till besluten
  …Då överklagade jag KFM:s utmätningsbeslut hos Linköpings tingsrätt. Men deras rådman Helena Lindén lät mig förlora. Det spelade ingen roll för henne att det inte finns ett skattebeslut som ligger till grund för tvångsförsäljningar av mitt enda hem. Helena Lindén verkar vara helt oduglig som domare! Om Lindén är oduglig var är avtalet till ett skattebeslut? Void Ab Initio… När jag 2017 hade problem med en uppdiktad skatteskuld, som dock vunnit laga kraft efter att korrupta förvaltningsdomstolar bekräftade den… Har dom avtal och bevis på skatteskuld alltså och jurisdiktion? Om nej, Void Ab Initio…så kontaktades jag av en snäll dam hos KFM in Linköping som undrade hur jag ville betala min skuld. Hon hotade med möjligheten av tvångs försäljningen av stugan men föreslog en avbetalningsplan på flera månader, som vi enades om och som jag följde noga… Du har följt avtalet med Kronofogden och Henning, ser du inte skadeståndskravet mot Christina Gellerbrant Hagberg chef och rikskronofogde och alla andra? Har den snälla damen med hot… Varför inte, skadestånd? Varje människa som är del av detta är ansvariga för skada inklusive högsta hönset inom Skatteverket Katrin Westling Palm och Kronofogden Christina Gellerbrant Hagberg du yrkar/kräver skadestånd som man och kvinna inte som ämbetsman utan inom kommersiella handelslagar.
  Om jag har fel bevisa det, inte bara åsikter.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: