Guantanamo Bay interneringsläger: Arresteringar, anklagelser och avrättningar för tusentals nya ex-elitfångar – officiella dokument

Μη μου πεις-Ιανουαρίου 24, 2021
https://www.newsview.gr/2021/01/guantanamo-arrests-official-documentes.html

Innan vi börjar, låt oss först förstå att innan Trump var POTUS GITMO (Guantanamo

Imbeciles For Trump - Photos | Facebook

Bay interneringsläger) en bråkdel av den storlek som den nu är. Detta kan tydligt bekräftas av följande bilder, och det är tiotusentals nya ex-elitfångar som förväntas identifiera en betydande expansion för behov. De som inte avrättas med militärdomstolen förstås.

Gitmo (finally) being prepped to receive new prisoners! (FR Exclusive)

The Absurdity of Guantanamo | Human Rights Watch

Om du inte känner till dessa anklagelser som jag hänvisar till, är det meningsfullt eftersom de fortfarande är förseglade och ännu inte allmänt kända. Tillåt mig att upplysa dig. Dessa motsvarar ungefär 222 000 förseglade åtal och avser de mest störande och korrupta brotten mot mänskligheten.

Dessa sträcker sig från människohandel, organhandel, barnsexhandel. slaveri, förräderi, terrorism, bedrägeri, missbruk av AI, folkmord, hjärntvätt, förtal, 5G-engagemang, religiös diskriminering, felaktig framställning, censur, integritetsintrång och förhindrande av att rädda mänskligheten från bioteknisk fara.

Bilden kan innehålla: 49 personer, inklusive Ralf ER Sundberg, glasögon, text där det står ”EVERY PAEDOPHILE WILL BE EXPOSED NAMED PUBLICL”

Nedan hittar du den relaterade och bekräftade pågående rättegången inlämnad av Cyrus A Parsa, The AI Organization vs. Google et al. den 26 februari 2020.

Likaså har det publicerats ett stort antal dokument på webbplatsen för Human Rights Tribunal International om kränkningar av alla de 30 artiklarna i den allmänna deklarationen om mänskliga rättigheter (UDHR) inklusive krigsförbrytelser för att begå massmord som inkluderar ANTIFA, CDC, Fauci, Gates Foundation, National Lawyers Guild, National Governors Association, Rothschild Familjen och WHO.

Många av dessa djupa statens eliter fick varning om sina hotande arresteringar via hemliga kuvert som delades ut vid George HW Bushs begravning.
Följande video och bild visar dig några av dem som fick brevet och vad exakt det stod i brevet. I grund och botten erkände George HW Bush allt i sin mänskliga rättighetsdomstol (filmad på analogt) som allvarligt involverade många djupa statens marionetter.

Många av dessa inblandade eliter har använt covid -19 som en förklädnad för deras brott mot mänskligheten och använt kodad kommunikation för att låta varandra känna till deras rättsliga situationer.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: