BREAKING: USA:s militär vid Vita huset, arresterar kongressen

Μη μου πεις-Ιανουαρίου 28, 2021
https://archive.is/nPU94#selection-719.0-727.19

Specialoperationsenheter (SOF), inklusive 4 000 vikarierande National Guard-soldater som agerar som US Marshalls, har stått till tjänst med anklagelseskrifter, eller hållit på och arresterat 67 % av kongressen. Tidig måndag morgon 25 jan. mellan kl. 03 och 06 var militära skåpbilar, bussar och polisbilar, tillsammans med en mängd poliser och militära trupper, mycket upptagna vid ett mörklagt Vita huset.
”Jag såg bara alla i Vita huset som blev arresterade” förklarade en namnlös person som gjorde en video som visas nedan. (Video innehåller grafiskt språk)

Även om massmedierna har vägrat att rapportera det har USA fungerat under krigsrätt sedan lör. 9 jan En tillfällig militär amerikansk regering styrde faktiskt USA och de såg president Biden som en förrädisk agent. Några dagar före Joe Bidens invigning och på grund av utländsk inblandning i presidentvalet 2020 hade Trump anstiftat Insurgency Act, förklarat krigsrätt och uppskjutit sin makt till den amerikanska militären.

Annika Strandhäll on Twitter: "Två foton, två verkligheter, två världar. På  bara 5 år. I dag börjar ”Pride month.” 1 juni 2015 färgade Obama Vita huset  i regnbågens färger. 1 juni 2020,

Tidig måndag morgon den 25 januari mellan 03 och 06 på morgonen inträffade en blackout i Washington DC runt Vita huset. Enligt två separata videor som filmats på platsen var polisen och USA:s trupper överallt i mörkret. Militära skåpbilar, bussar och polisbilar drog upp till Vita huset, tog in passagerare, tog dem längs vägen och över en bro och sedan kom några skåpbilar tomma tillbaka för att göra en upprepning.

Mustang Medics inspelning visade att många bussar och skåpbilar, några markerade som militära, gick in på Capitol-området. Flera personer bands fast för att komma ut ur sina bilar, visa ID för vakterna och sedan gå in ner på marken.

När det var över lyste fyrverkerier upp himlen. Rapporter från dem på marken hävdade att Vita huset senare samma dag stängdes tätt och förblev så från och med nu.

Tydligen var Bidens team inte inne i Vita huset, utan fängslades och arresterades bakom kulisserna. Den amerikanska militären förväntades ha arresterat Harris på anklagelser om förräderi, samtidigt som han (Harris är en man!) åberopade den 25:e ändringen av Biden på grund av hans demens och efterföljande oförmåga att inneha sitt ämbete. (Deep State hade planer på att åberopa den 25:e på Biden, sätta Harris i stället för honom och Pelosi som VP. Kommer inte att hända).

På fredagen den  22 jan rapporterade Juan O Savin att USA:s interimistiska militärregering skulle gripa Joe Biden och hans förrädare genom Deep State-politiker i DC. Brott från dessa elitpolitiker har nyligen blivit avslöjade för upptäckter allt från den ryska bluffen, Mueller-undersökningen, riksrätt mot Trump och Obamagate.

Det rapporterades att 260 globala eliter hittills har delgivits, ”Överenskommelsen de fick, var att om de gav information som var användbar, kunde de få en bättre död eller en fängelsecell för livet. Obama gav upp Michelle, och bröt sedan sin order.

https://archive.is/ELmBs

https://amg-news.com/list-of-indictments-arrests-and-executions-dismantling-the-deep-state-operatives-and-doubles-january-23-2021/

Det var troligtvis ett rullande strömavbrott som skulle inträffa i andra delar av landet när man arresterade. Kommunikationen skulle avbrytas under en kort tidsperiod. Det finns några borgmästare, guvernörer och domare där ute med namn på några av de sina över 222, 286 förseglade åtal som lämnats in till federala domstolar över hela landet sedan Trump tillträdde 2016.

På tisdag 26 jan från cirka 11:00 EST till cirka 16:00 EST pågick massiva internet- och nätverksavbrott på östkusten, vilka sägs vara en täckmantel för Special Operations (SOF) -enheter som gör arresteringar av Deep States bad guys.

East Coast hit with massive internet outage, disrupting remote work and virtual school

Snart skulle nödsändningssystemet aktiveras för att meddela alla. Militären skulle sedan producera all TV-programmering under åtminstone de närmaste 72 timmarna, fyllda med videor av politisk elitens domstolar, tillsammans med sju meddelanden från Trump. Nätverken har redan informerats om att de kan vara straffrättsligt ansvariga om de inte tillåter att de sänds.

Med imploderande globala finansmarknader, togs den globala återställningen, Global Currency Reset, i bruk onsdagen den 27 januari. Söndagen den 31 januari är Frihetsdagen enligt Trumps verkställande order som undertecknades den 4 juli 2020.
Förra torsdagen 21 januari dödade Bagdad-självmordsbombare 32 och skadade dussintals andra. De rapporterades vara Djupa staten i iransk / ISIS-vedergällning för GCR som sjösatts i Irak och globalt.

Sedan lördagen den 9 januari har USA befunnit sig under en förkortad krigsrätt.

Sealed Indictments as of December 31, 2020

Sealed Indictments as of December 31, 2020 || Jacob (Reader)

De tio milen av Washington DC, Vita huset och Capitol Building var säkrade med taggtrådsstaket och över 30 000 trupper. Den amerikanska militären skulle kontrollera alla tillgångar, skattebetalarnas dollar, genomföra en återgång till en guld / tillgångsstödd dollar och försäkra att republiken skulle återställas till delar av den ursprungliga konstitutionen som skrivits före 1871.

De två regeringarna som härskar i USA just nu:
(1) en legitim militär amerikansk regering bemyndigad av konstitutionen och försvarsdepartementet enligt militärkod 11.3, och
(2) en olaglig, bedräglig utländskt betald, utländskt kontrollerad (på främmande mark i District of Columbia) Biden Administrationen.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , ,

3 svar

    • Vet inte om det är något ”fact checking” som försöker förneka att dessa arresteringar görs. I varje fall bekräftade igår Charlie Ward när jag lyssnade på hans senaste video, o han har direkt kontakt med underrättelsetjänst.

      Gilla

  1. Decennier tillbaka upprepade NWO-forskare att nuvarande ”elit” skulle rensas ut och ersättas med en ny. Det är vad man gjorde med jacobinerna och bolsjevikerna. Framtiden lär utvisa om det som pågår idag bara är nästa fas i det planerade globala tyranniet, eller om det verkligen är en vändning.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: