Efter COVID går Davos till Great Reset

Efter Covid flyttar Davos till stor återställning

Översatt med google

Med USA:s Biden-ordförandeskap har Washington åter anslutit sig till den globala uppvärmningsagendan i Parisavtalen. Då Kina lovar höga krav på att uppfylla strikta koldioxidutsläppsnormer fram till 2060, kommer World Economic Forum nu att avslöja vad som kommer att förändra vårt sätt att leva i det som WEF-chefen Klaus Schwab kallar den stora återställningen .

Gör inga misstag. Allt detta passar in i en agenda som har planerats i årtionden av gamla rikedomsfamiljer som Rockefeller och Rothschild . Brzezinski kallade det slutet för den suveräna nationalstaten.

David Rockefeller kallade det ”en världsregering.” George HW Bush 1990 kallade det New World Order. Nu kan vi bättre se vad de planerar att införa om vi tillåter.

Den stora återställningen av World Economic Forum är en 21st Century-lansering för en ny form av global total kontroll.

”Vi har bara en planet och vi vet att klimatförändringarna kan bli nästa globala katastrof med ännu mer dramatiska konsekvenser för mänskligheten. Vi måste avkolonnera ekonomin i det kvarvarande korta fönstret och återigen föra vårt tänkande och beteende i harmoni med naturen, ”förklarade WEF-grundaren Schwab om agendan i januari 2021.

Förra gången dessa skådespelare gjorde någonting som liknade det var 1939 precis före andra världskriget.

Krigs- Och Fredsstudier

Vid den tiden finansierade Rockefeller Foundation en topphemlig strategigrupp som arbetade i New York Council on Foreign Relations . Det var känt som krigs- och fredsstudier och leddes av ‘America’s Haushofer’, geografen Isaiah Bowman från Johns Hopkins University.

Innan tyska pansertankers ens hade rullat in i Polen planerade de en efterkrigsvärld där USA skulle framstå som den enda segraren och ersätta britterna som den globala hegemoniska makten.

Formuleringen av en USA-dominerad FN-och Bretton Woods monetär order baserad på dollarn var en del av deras projekt.

1941 när Amerika formellt gick in i kriget skickade CFR-gruppen ett memo till USA:s utrikesdepartement:

”Om krigsmål anges som verkar uteslutande handla om den angloamerikanska imperialismen, kommer de att erbjuda lite för människor i resten av världen. Andra folks intressen bör betonas. Detta skulle ha en bättre propagandaeffekt .”

Det framgångsrika projektet har varit ramen för det som Henry Luce 1941 kallade det amerikanska århundradet och varade till ganska nyligen.

Nu går samma familjer, inklusive Rockefeller Foundation och Rothschilds i Lynn de Rothschilds person ” Council for Inclusive Capitalism with the Vatikanen ”, för att skapa nästa generation i deras strävan efter global dominans.

Det kallas den stora återställningen . De kräver en global regering, en planka som signifikant har godkänts av den jesuitiska påven Franciskus .

Dess PR-man, Klaus Schwab, är en självkännande protegé av Rockefeller-insider Henry Kissinger, från deras dagar för 50 år sedan vid Harvard.

‘Bygg Bättre’

Joe Bidens kampanjslogan "bygg tillbaka bättre" hämtades faktiskt från Un: s nya världsordning

I maj 2020, eftersom coronaviruset hade orsakat globala paniklåsningar långt bortom det första utbrottet i Wuhan, avslöjade den brittiska kronprinsen Charles tillsammans med World Economic Forum-grundaren Klaus Schwab vad de glatt kallade Great Reset.

I allt större utsträckning använder världspolitiska och företagsledare termer som ”den stora återställningen” eller ” den fjärde industriella revolutionen ” och uppmaningen till ” Bygg tillbaka bättre ” som Biden-administrationen föredrar.

De är alla förankrade i samma uppsättning dramatiska globala förändringar. USA:s Green New Deal och EU:s European Green Deal är alla en del av det.

Det mest slående faktum med dagordningen för den stora återställningen är att den avanceras av samma giga-rika plutokratfamiljer som är ansvariga för bristerna i den nuvarande världsekonomiska modellen.

De, inte vi, har skapat ruiner av organiska fält och natur med deras Roundup-glyfosat och giftiga bekämpningsmedel . De har förstört luftkvaliteten i våra städer genom de transportmodeller de tvingar på oss.

De skapade den ”fria marknaden” -modellen för globalisering som har förstört USA:s industriella bas och de industriella EU-länderna.

Nu, när de skyller på oss för en påstådd katastrofal koldioxidutsläpp, villkorar vi oss för att acceptera skuld och straffas för att ”rädda nästa generation” för Greta och vänner .

Den Fjärde Industriella Revolutionen

Bakom den förföriska retoriken från de makter som är för att skapa en ”hållbar” värld, ligger en agenda med rå eugenik, avfolkning i en skala som aldrig tidigare prövats. Det är inte mänskligt, i själva verket kallar vissa det ”transhuman”.

2016 skrev WEF-chef Schwab en bok med titeln Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution .

I den beskriver han de tekniska förändringar som kommer med den 4:e industriella revolutionen på 5G smarta telefoner , Internet of Things och artificiell intelligens som länkar allt för allt för att göra de mest banala besluten för oss som att köpa mer mjölk eller vrida ner spisen.

Samtidigt centraliseras data i privata företag som Google eller Facebook för att övervaka varje andetag vi tar.

Schwab beskriver hur ny generationsteknologi, som redan lanseras av Google, Huawei, Facebook och otaliga andra, kommer att tillåta regeringar att ”tränga in i vårt hittills privata utrymme, läsa våra tankar och påverka vårt beteende … Den fjärde teknologin inom den industriella revolutionen kommer inte sluta med att bli en del av den fysiska världen omkring oss – de kommer att bli en del av oss, säger Schwab.

”Dagens externa enheter – från bärbara datorer till virtual reality-headset – kommer nästan säkert att bli implanterbara i våra kroppar och hjärnor.”

Schwab tillägger, ”Vad den fjärde industriella revolutionen kommer att leda till är en sammansmältning av vår fysiska, digitala och biologiska identitet.” Bland dessa fusionstekniker finns ”aktiva implanterbara mikrochips som bryter hudens barriär i våra kroppar”, förklarade Schwab .

Dessa ” implanterbara enheter kommer sannolikt också att hjälpa till att kommunicera tankar som normalt uttrycks verbalt, genom en” inbyggd ”smartphone och potentiellt outtryckta tankar eller stämningar genom att läsa hjärnvågor och andra signaler .”

Jag vet inget om dig men jag är inte angelägen om att staten eller Google läser mina hjärnvågor.

Ultimate Proof: Covid-19 planerades att inleda den nya världsordningen

Kontrollera Vår Mat

Den förvirrande aspekten för många är överflödet av frontgrupper, icke-statliga organisationer och program som alla leder till samma mål: den drastiska kontrollen över alla samhällsmedlemmar i hållbarhetens namn – FN:s Agenda 2030. Ingenstans är det mer olycksbådande än i deras planer. för framtiden för vår mat .

Läs också: Bill Gates köper upp enorma mängder jordbruksmark medan ”Great Reset” berättar för amerikaner att framtiden är ingen privat egendom OCH varför köper Bill Gates jordbruksmark i hela Amerika?

Efter att ha skapat det nuvarande systemet för globaliserat industriellt jordbruk, jordbruksföretag, ett projekt som startades på 1950-talet av Rockefeller Foundation, förespråkar samma kretsar nu ett ”hållbart” jordbruk som kommer att innebära en övergång till genetiskt redigerade falska livsmedel, laboratorietillverkade syntetiskt kött och sådant , även med maskar och ogräs som nya matkällor.

WEF’S Schwab har samarbetat med något som heter EAT Forum, som beskriver sig själv som ett ”Davos för mat” som planerar att ”sätta den politiska agendan.”

EAT skapades i Sverige 2016 med stöd från UK Wellcome Trust (inrättat med medel från GlaxoSmithKline) och tyska Potsdam Institute for Climate Impact Research. Lab-odlade syntetiska genredigerade kött stöds bland annat av Bill Gates , samma som stöder Moderna och andra genetiskt redigerade vacciner.

EAT arbetar bland annat med Impossible Foods och andra bioteknikföretag. Impossible Foods samfinansierades ursprungligen av Google, Jeff Bezos och Bill Gates. Nya laboratorieresultat visade att företagets imitationskött innehöll giftiga glyfosatnivåer 11 gånger högre än sin närmaste konkurrent .

2017 lanserade EAT FReSH (livsmedelsreform för hållbarhet och hälsa) med stöd av Bayer AG , en av världens mest giftiga producenter av bekämpningsmedel och GMO som nu äger Monsanto ; den kinesiska ägda GMO- och bekämpningsmedelsjätten Syngenta , Cargill, Unilever, DuPont och till och med Google.

Detta är den planerade livsmedeltiden under Great Reset. Glöm den traditionella familjebonden.

I sin bok om The Great Reset från 2020 argumenterar Schwab för att bioteknik och genetiskt modifierad mat borde bli en central pelare för globala problem med livsmedelsbrist, frågor som COVID har förvärrat. Han driver GMO och särskilt den kontroversiella genredigeringen.

Han skriver ”global livsmedelssäkerhet kommer bara att uppnås om reglerna för genetiskt modifierade livsmedel är anpassade för att återspegla verkligheten att genredigering erbjuder en exakt, effektiv och säker metod för att förbättra grödor.”

Gates, en projektpartner med Schwab sedan flera år, har hävdat samma sak.

EAT har utvecklat det som det hänvisar till som ”den planethälsodiet”, som WEF förkämpar som ”framtidens hållbara dietlösning.”

Men enligt Federic Leroy , professor i livsmedelsvetenskap och bioteknik vid universitetet i Bryssel:

”Kosten syftar till att minska kött- och mejeriproduktionen hos den globala befolkningen med så mycket som 90 % i vissa fall och ersätta den med laboratorietillverkade livsmedel, spannmål och olja.”

Liksom allt annat med den stora återställningen får vi inte ett riktigt val i mat. EAT noterar att det kommer att tvingas på oss av ”hårda politiska ingripanden som inkluderar lagar, finanspolitiska åtgärder, subventioner och påföljder, omkonfigurering av handel och andra ekonomiska och strukturella åtgärder.”

Vi kommer alla att tvingas äta samma syntetiska diet eller svälta.

Detta är bara en antydan till vad som förbereds under sken av COVID-19-spärrar och ekonomisk kollaps , och 2021 kommer att bli ett avgörande år för denna anti-mänskliga agenda .

Introduktionen av AI, robotar och annan digital teknik gör det möjligt för Powers That Be att avyttra hundratals miljoner arbetsplatser.

I motsats till deras propaganda räcker inte nya jobb. Vi kommer att bli alltmer ”överflödiga”. Allt detta verkar för surrealistiskt tills du läser från deras egna beskrivningar.

Det faktum att kabalen för världens mest inflytelserika företag och miljardärer sitter i styrelsen för WEF med Kissingers student, Klaus Schwab, tillsammans med chefen för FN och IMF , med VD för världens största finansjättar inklusive BlackRock , BlackStone, Christine Lagarde från Europeiska centralbanken , David Rubenstein från Carlyle-gruppen, Jack Ma, den rikaste miljardären i Kina, är tillräckligt bevis för att den här stora återställningen inte görs med våra sanna intressen i hjärtat, trots deras silkeslena ord.

Denna dystopiska agenda är 1984 om steroider. COVID-19 var bara uppspelningen.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

  1. Det som väntar under 2021 – alla som vaccinerades med senaste mRNA skall dö som flugor under 12 månader – en del skall utveckla 3-e kromosom som skall motarbeta de existerande DNK och samtidigt skall producera Covid-19 smitta då den ”vaccin” samtidigt ökar på produktionen av just den ämnet – de blir smittospridare istället – Det var påtänkt så då satanister kunde inte skapa smittspridningen utan vaccinering.
    Massmord på planeringen ….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: