Hollywood FX kan inte rädda USA Inc. från konkurs

2021-01-25
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


House cancels business during first full Biden week

House Speaker Nancy Pelosi of Calif., speaks during a news conference on Capitol Hill in Washington, Thursday, Jan. 21, 2021. (AP Photo/Susan Walsh)

Det är över gott folk, det kriminella företaget som kallas Corporation of the United States of America är över. Utanför rapporterar journalister, och bekräftar att ingen bor i Vita huset. De korrupta kongressmedlemmarna och senaten vågar inte visa sina ansikten i Washington DC, eftersom de vet att de kan arresteras om de gör det.

Här ser ni ytterligare bilder från en studio som föreställer Vita Huset
https://www.bbc.com/news/uk-england-norfolk-55469093

Olika uniformer användes för den falska invigningen av Biden. En källa på plats säger att skådespelare anställdes.

Jämför nu med invigningen av George Bush Jr. Uniformerna har alla insignier.

Det finns gott om andra bevis där ute, till exempel foton på en parkeringsplats bakom ”Oval Office”, när den riktiga har en gräsmatta i bakgrunden.

Tjuvchef Biden med team nekades användningen av ett regeringsplan och var tvungna att flyga med ett privat jet, vilket illustrerade att han är en olaglig president.

Pentagon-källor säger att vi nu befinner oss i ett interregnum*) innan Republiken Amerikas Förenta Stater inrättas. Eventuellt, möjligen från Alaska till Argentina, föreslår de. En ny huvudstad kommer att byggas och Washington DC kommer att bli ett museum och turistattraktion, säger källorna. (man har nämnt Texas, red.anm)


*)Definition av interregnum

1: den tid under vilken en tron ​​är ledig mellan två på varandra följande regeringar eller regimer
2: en period under vilken de normala funktionerna för regeringen eller kontrollen avbryts
3: ett förfall eller en paus i en kontinuerlig serie


Kom ihåg att Republiken USA grundades 1776 och ersattes av ett privatägt företag 1871. Det företagets hållbarhet har löpt ut nu.

Men ägarna av Corporation: Rockefeller och Rothschild, etc. brottsfamiljer, kämpar fortfarande till händer och tänder för att behålla sin illusion av kontroll intakt. De har nått en överenskommelse med det kommunistiska Kina att finansiera deras företag och de har utpressat den amerikanska militären med smutsiga bomber.

EXC: Biden Just Picked A CIA Director With A 7-Year-Long Relationship With Chinese Communist Party Fronts

Det är därför deras sh-t-show fortfarande finns i många TV-apparater. Som ytterligare ett bevis på att Rockefellers försöker sälja oss till Kina, ta en titt på CCP lakejen, att de vill driva CIA:

Pentagon, brittiska MI6 och ryska FSB-källor säger emellertid, att en motattack är på gång och att de kommer att avsluta hela deras falska pandemi och relaterade försök till att etablera en totalitär styrning. Ryska FSB-källor lovar att ”den globala trenden avser att stoppa pandemihysterin i maj”. Naturligtvis har vi sett så många tidsfrister komma och gå utan att någon synlig förändring har skett, så denna får oss bara att tro på den först när vi ser den.

Det finns icke desto mindre anledning till, att ryssarna säger att pandemin kommer att vara över i maj, beror på  – även om informationen har skrubbats noggrant från det engelskspråkiga internet – det faktum att den globala dödsstatistiken för 2020, inte visar någon ökning. Med andra ord visar de objektiva fakta att hela pandemin är falsk.

Artikeln på länken nedan är på ryska men har engelska diagram som visar denna statistik. Använd Google translate eller något liknande för att läsa texten.

https://hippy-end.livejournal.com/3918359.html

Dessutom har chockerande avslöjanden om den verkliga orsaken till den pågående mRNA-vaccinationskampanjen motiverat världens specialstyrkor till att intensifiera jakt- och dödsoperationen mot den khazariska maffians politbyrå och deras lakejer. Det innebär till exempel att hela den utökade familjen Rockefeller måste samlas ihop.

Rockefeller 'Future Scenario' Becomes Reality Of Coronavirus Pandemic |  World Events and the Bible

Här är bevis på Rockefellers brottslighet från ett dokument som deras stiftelse producerade i maj 2010: https://thewatchtowers.org/wp-content/uploads/2020/04/Rockefeller-Foundation.pdf

”År 2021 slog äntligen den pandemi som världen hade förväntat sig i flera år. Till skillnad från 2009 års H1N1 var denna nya influensastam – med ursprung hos vilda gäss – extremt virulent och dödlig. Till och med de mest pandemiförberedda länderna blev snabbt överväldigade när viruset rusade runt om i världen och smittade nästan 20 procent av världens befolkning och dödade 8 miljoner på bara sju månader, varav majoriteten var friska unga vuxna.

Pandemin hade också en dödlig effekt på ekonomier: internationell rörlighet för både människor och varor krävde ett stopp, försvagande industrier såsom turism och bröt globala försörjningskedjor. Även lokalt, normalt livliga butiker och kontorsbyggnader satt tomma i flera månader, saknade både anställda och kunder.

Pandemin täckte planeten – även om oproportionerligt många dog i Afrika, Sydostasien och Centralamerika, där viruset spred sig som en löpeld i avsaknad av officiella protokoll för inneslutning. Men även i utvecklade länder var inneslutning en utmaning.

USA:s ursprungliga politik att ”starkt avskräcka” medborgare från att flyga visade sig vara dödlig i dess smidighet och påskyndade spridningen av viruset inte bara inom USA utan över gränserna. Några länder gick det dock bättre för – i synnerhet Kina.

Den kinesiska regeringens snabba införande och verkställighet av obligatorisk karantän för alla medborgare, liksom dess omedelbara och nästan hermetiska försegling av alla gränser, räddade miljontals liv, stoppade spridningen av viruset långt tidigare än i andra länder och möjliggjorde en snabbare återhämtning efter pandemi …

År 2025 verkade människor tröttna på så mycket kontroll uppifrån och ner och lät ledare och myndigheter göra valen för dem.

Ännu värre, de vacciner som de nu försöker injicera i alla på jorden använder CRISPR-genredigerande teknik för att förändra människors DNA och hjärnstruktur för att …

ta bort gener relaterade till religiös tro och lägga till gener för att öka dopaminproduktionen. Detta skulle göra människor passiva och glada oavsett vad deras regering gjorde mot dem.

Ta en titt på dessa följande två videoklipp, en mindre än fem minuter och den andra 29 minuter (om du har ont om tid hoppa till de sista 10 minuterna) för att se exakt hur de gör detta.

Föreläsaren i den första videon säger att en gen som heter VMAT2 har associerats med religiös fundamentalism. Han rekommenderar att man vaccinerar människor i Mellanöstern med ett virus som tar bort denna gen och därmed eliminerar fundamentalistisk fanatism. Men som en FSB-källa påpekade: ”en bieffekt” är att alla andra religiösa upplevelser och tro på Gud också skulle elimineras.” FSB säger att den amerikanska företagsregeringen redan har genomfört denna vaccinationskampanj i Mellanöstern.

Föreläsaren i den nedre videon beskriver hur de använde CRISPR-genredigeringsvacciner för att ändra hjärnstrukturen och beteendet hos råttor. Han pratade om att använda vaccinet för att behandla drogproblem och andra missbruksproblem. Men igen, som FSB-källan påpekar ”förklarar de hur vaccinet kan redigera gener för att ändra beteenden: människor kan vara lyckliga hela tiden när deras dopaminproduktion ökar. De kan hindras från att bli våldsamma och bli lydiga.”

Så där har du det, den khazariska maffian vill göra oss till lyckliga, andligt tomma får, som har genetiskt programmerats för att vara lydiga oavsett vad. Detta är värre än till och med George Orwell föreställde sig i sin roman 1984.

Det här är vad MI6 hade att säga i ämnet:

”De KM-sponsrade mRNA-vaccinerna innehåller CRISPR-genredigeringsteknik, som inte är inokulering utan genomik och strider mot internationell lag och är mycket olagligt.

Det internationella så kallade folkhälsotrycket sätter enorma belastningar på globala ekonomier och alla deras offentliga förvaltningar inklusive den civila polisen och domstolarna. Brotten mot internationell rätt är omfattande och ständigt ökande.

Den stora mängden mot-underrättelse som vi samlar på oss dagligen eftersom början av denna så kallade folkhälsovård ger oss mycket goda skäl till att misstänka att allt som berättas om detta och de beslut som fattas därefter inte är helt tillförlitliga.

Vi kommer därför att genomföra vår mot-underrättelseoperation som är i symfoni med alla världens militära underrättelsetjänster för att komma till botten med saken och påskynda ett slut på det som är så otroligt dränerande för oss alla.”

Premiers tell Trudeau they ‘want to go to war’ with U.S. over Keystone XL: sources

Why the U.S. isn't in desperate need of the Keystone XL pipeline | CBC News

Kanadensarna förbereder sig också för att förklara krig mot Rockefellers och deras hantlangare eftersom Rockefeller-manusläsaren Biden har vidtagit åtgärder för att skydda Rockefellers oljeaktiviteter i Mellanöstern genom att hindra amerikaner från att köpa kanadensisk olja som inte är Rockefellers.

Ontario-premiärminister Doug Ford, Albertas Jason Kenney och Saskatchewans Scott Moe har öppet sagt att de vill gå i krig tillsammans med USA angående annulleringen av Keystone XL-rörledningen.

Kanadas manchuriska kandidatslav premiärminister Justin Castro Trudeau försöker förhindra att detta händer. Den kanadensiska militären har emellertid redan slutat lyda honom efter att han försökte beordra dem att lära kineserna hur man ska föra vinterkrig. De vägrade undervisa kineserna om vinterkrigföring vilket skulle ha gjort det lättare för dem att invadera den amerikanska kontinenten via Alaska.

Schemat för att erövra Amerika via Alaska formulerades först 1929 av de japanska militaristerna i deras Tanaka-plan. Nu ansluter sig kanadensiska militärstyrkor med den amerikanska militären för att avsluta den khazariska maffians styre i Nord- och Sydamerika och förhindrar kinesisk kolonisering av Amerika.

Ryssarna kommer också att stå tillsammans med kanadensarna och amerikanerna, lovar FSB-styrkorna. Det är därför Pentagon utfärdade följande uttalande;

https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2479274/statement-by-john-kirby-pentagon-press-secretary-on-new-start/

”Beslutet att söka en femårsförlängning av New START främjar landets försvar. Rysslands efterlevnad av fördraget har tjänat våra nationella säkerhetsintressen väl, och amerikanerna är mycket säkrare med New START intakt och utökad. Vi har inte råd att förlora New START:s påträngande inspektions- och anmälningsverktyg.”

Naturligtvis står inte de kinesiska moderaterna bakom denna Rockefeller-förräderiplan. Exempelvis sade talesmannen för utrikesministeriet Hua Chunying vid en pressmöte nyligen: ”Jag tror på bättre ansträngningar från båda sidor, med de ”bättre änglarna” i Kina och USA, då kommer förbindelser att kunna övervinna dessa krafter för ondska.” Asiatiska hemliga sällskap förstår mycket väl att ”ondskans makter” hänvisar till den khazariska maffian.

Fire Is Engulfing Plant Of World’s Biggest COVID Vaccine Maker In India

Ett par andra saker i den senaste utvecklingen av kriget för att befria Planeten Jorden måste nämnas här. Den ena var den attack som förstörde en av de största ”Covid-19” vaccinfabrikerna i världen. MI6-källor säger att vaccinet som producerades där, var inte ett av de genredigerande mRNA-vaccinerna, så det kan ha varit en attack som syftade till att tvinga indierna till att acceptera mRNA-vacciner.

Former head of Vatican bank found guilty of embezzlement

Caloia led the bank from 1989 to 2009 [File: Handout/Vatican Media/AFP]

Ior, peculato e autoriciclaggio: Caloia a processo in VaticanoDen andra saken att notera är, att den fd chefen för Vatikanbanken, Angelo Caloia, befanns skyldig till förskingring i förra veckan. Detta är viktigt eftersom Vatikanbanken har varit det instrument som länge använts för att kontrollera de så kallade världsledarna vi ser i våra TV-apparater.

Slutligen, om folk vill ta reda på vad som verkligen händer med världens elit och vill pressa dem att göra rätt, bör de titta och lobba för aktiviteterna på Davos Forum online som pågår den här veckan. Tro det eller ej, många av eliten vill faktiskt göra gott och behöver offentligt stöd.

Modi, Xi Jinping som leder Davos Agenda. Viktiga händelser för vem som ska delta. Detaljer här

https://www.livemint.com/news/world/modi-xi-jinping-to-lead-davos-agenda-biden-johnson-skip-event-details-here-11611452372249.html

Modi, Xi Jinping to lead Davos Agenda, Biden, Johnson skip event. Details here (AFP)

Premiärminister Narendra Modi (bilden) kommer att ta upp evenemanget på torsdagen, medan den kinesiska presidenten Xi Jinping kommer att hålla ett speciellt tal på måndagen.
Enligt schemat som släppts på WEF:s webbplats kommer Covid 19-pandemin och vaccinationer att dominera händelsen.
Premiärminister Narendra Modi och Kinas premiärminister Xi Jinping kommer att vara bland de topp världsledarna som kommer att delta i det sex dagar långa online-toppmötet i Davos Agenda under World Economic Forum (WEF), som planeras hållas mellan 24 och 29 januari.

Men den nyvalda USA:s president Joe Biden och Storbritanniens premiärminister Boris Johnson saknas från listan över statschefer som skulle delta i e-versionen av den årliga församlingen för de rika och mäktiga i världen som händer varje år på skidorten i Schweiz.

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Europeiska kommissionens president Ursula von der Leyen, Japans premiärminister Yoshihide Suga och andra är också planerade att delta i evenemanget.

Innehållet är uppdelat i 7 viktiga teman som låter dig utforska de olika ämnen som tas upp under mötet.
De är troligen:
– Hur man räddar planeten (kretsar kring Covid 19, klimatförändringar),
– Mer rättvisa ekonomier (finansiella och monetära system i olika länder),
– Teknik för gott (Big data och andra tekniska störningar),
– Samhälle och framtid för arbete (avlägsna arbetskultur, jämställdhet), bättre företag, hälsosam framtid bortom geopolitik.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: